Helencim bizimkiler doguma geliyor iste o yüzden kiziyorum.
Benim büyük kizim uzun süren tehlikeli bir hastalik gecirdi. O zaman kalsaydi ya yanimda yardim etseydi ya. Zor mu geldi...
Simdi kimseye ihtiyacim yok üstelik istemiyorum zorla mi ya...
Esimde diyorki takma kafana yatak odasinda emzirirsin bebegi. Yer yapiyo anne babasina yani.
Niye ben belki koltukta rahat rahat oturup tv seyrederek emzirmek istiyorum.
Üstelik dedigim gibi babasi cok aksi, yemek begenmez tabaklari firlatir önüme... esime de söyleyince saka yapiyor der... diger cocuklarini toplar basima, hepsinde 2-3 cocuk... geldilermi gitmek bilmezler... biktim inanin ya, esimi bile istemez oldum ailesi yüzünden.
bizimkiler sirf doguma da gelmiyorlar arada bir gelip kaliyorlar 3-4-5 ay.. orda burda... kendi evleri olsa inanin gikimi bile cikarmam. Istedikleri kadar kalsinlar...
wc ye nasil gitcem dogumdan sonra, ses gelcekmi vs. vs....
daha bir sürü soru ve sorun var aklimda....
benimde zavalli annem isten cikar kosa kosa bize gelirdi ki kaynanami mesgul etsinde bende bebegimi emzireyim diye... ne gerek var bütün bunlara... ben mi cok sey bekliyorum. O düsünebilir ki gelinin annesi benden daha dinc ve kizi annesiyle daha cok rahat eder diye... niye düsünemiyor...
cok doluyum inanin, düsüne düsüne deli olcam...
simdi kendi kizida hamile oda getirsin türkiyeden kaynanasini yok olur mu ne gerek var onu annesi bakar... zor geliyor tabi gelinlik yapmak.
Allah anlayisli insanlarla karsilastirsin. Amin!
kım yapıyomuş onu ya öyle bişey yok yani.nasıl yüklüyolarmış anlamadım.
canım allah yardımcın olsun zor ya kaynanayla uğraşmak sabret sabrın sonu selamettir.ya anlamadığım bebeğini niye gizli gizli emziyon.kımne karışır ya sanki onlar doğurdu.
Prensesim06 öncelikle allah yardımcın olsun canım benim endişelenme allah bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin tatlım sen metanetli ol gerisini allaha bırak bende ilk doğum yaptığım zaman kaynanam ve eşim sayesinde kafayı yicektim nerdeyse ama çok şükür geçti insan ozaman eşinden ilgi istiyo görmeyince deliriyor anlıcan allah yardımcın olsun canımm.....
Sagol canim. Beni de delirtmislerdi iste kizimda. Sütün varmi, emiyormu, yetiyor mu süt, niye kustu, niye sismanlamadi. Mama mi versek???? inan sütün yetse bile bunlari dinleye dinleye stresten sütü kesiliyor insanin... bide sütün mü yaramiyor var... ne büyük hakaret...
birde bir kez yasadigim icin bu kadar korkuyorum ya....
bebegime bile sevinemiyorum...
esime bile diyorum sende izin alma ise git seninle ugrasamam diye. düsün yani.
"Vela havle vela kuvvete illa billahil' aliyyil azim!" bol bol okuyorum ferahlamak icin...
Sagol canim. Beni de delirtmislerdi iste kizimda. Sütün varmi, emiyormu, yetiyor mu süt, niye kustu, niye sismanlamadi. Mama mi versek???? inan sütün yetse bile bunlari dinleye dinleye stresten sütü kesiliyor insanin... bide sütün mü yaramiyor var... ne büyük hakaret...
birde bir kez yasadigim icin bu kadar korkuyorum ya....
bebegime bile sevinemiyorum...
esime bile diyorum sende izin alma ise git seninle ugrasamam diye. düsün yani.
"Vela havle vela kuvvete illa billahil' aliyyil azim!" bol bol okuyorum ferahlamak icin...
off yaa yılların geyiği:)süt yetmiyor prof ya kendileri bunlar yüzünde yüzlerce bebek mamaya başlatıldı ne yazık ki,böylece daha çok hasta oldular,anne sütünden mahrum kaldılar((((benim kayınvalidem ona her gittiğimizde yeni doyurup gitsem bile ilk ağlamada aç bu aç deyip dururdu hahahaha takan yoktu ama:))))))))))
ben iyiyim rabbime şükürler olsun. bu ay doktor takibindeyim yine.. inşallah hamile kalabilirim hayırlısıyla... dualarınızı bekliyorum beklemek çok zor.....
sen nasılsın nonis görüşmeyeli?
canım Allah yardımcın olsun.. hamileyken özel ilgi göreceğimiz yere özel dertlerle tanışıyoruz..
vaktin olduğu zaman yazarsan rahatlamış olursun.. hiç kimseyle paylaşamamak insana daha ağır geliyor... mevlam sıkıntılarını gidersin inşaallah...
ben iyiyim rabbime şükürler olsun. bu ay doktor takibindeyim yine.. inşallah hamile kalabilirim hayırlısıyla... dualarınızı bekliyorum beklemek çok zor.....
sen nasılsın nonis görüşmeyeli?
canım Allah yardımcın olsun.. hamileyken özel ilgi göreceğimiz yere özel dertlerle tanışıyoruz..
vaktin olduğu zaman yazarsan rahatlamış olursun.. hiç kimseyle paylaşamamak insana daha ağır geliyor... mevlam sıkıntılarını gidersin inşaallah...
canım iyiyim teşekkür ederim kızları büyütüyorum işte,ciddi bir alerji geçirdim gıdalara alerjim çıktı,tüm ağzım,dilim,damağım,dudaklar şişti dr gittim acil alerji iğnesi verdi 5 tane vuruldum,şişler indi ardından aynı yerler yara oldu tamamen 10 gün yemek yiyemedim çok kötüydü yaaşükür geçti,hamile kalma olayını çok takma canım rahat bırak kendini bak nasıl kalacaksın inşallah,psikolojiye çok inanıyorum,bu psikolojik rahatlama öyle birşey ki canım,diyelim çiftin birkaç sorunu var bebek olmadı tüp bebekle çocuk sahibi olup,ardından kendiliğinden hamile kalan o kadar çok kişi var ki bir tanesi benim kuzen :)doktorun dediğine göre vücut çok büyük bir rahatlama olduğu için o az sorunla bile kendiliğinden çocuk üretebiliyor,kendine iyi bak relaks ol canım bebiş gelecek inşallah:)))))
kızlar sizede sorayım. bundan kullanan var mı :26:
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...lan-cay-makinesini-kullanan-var-quotquot.html
Merhaba arkadaşlar, uzun süredir yazıp yazmamakta kararsızdım, ama artık o kadar bunaldım, o kadar daraldım ki, üstelik derdimi paylaşabileceğim akıl alabileceğim kimsem yok.bende sizlere açılmaya karar verdim.
Malum bende 2. kızıma hamileyim, ikinci çocuğumun kız olacağını yaklaşık 15 gün önce öğrendik, eşimin erkek çocuk istediğini biliyordum ama , bu derece ileri gideceğini hiç tahmin etmemeiştim, hiç tanımamışım onu, 15 gündür benimle konuşmuyor, yemek yemiyor evde, ben yokmuşum gibi davranıyor, geceleri arkasını dönüp yatıyor ve bana aşağılayıcı gözlerle , nefret eder gibi bakıyor. 15 gündür hayatım zehir oldu bu yüzden, önceleri yemeden içmeden kesildim,her gün sürekli göz yaşı döküyorum, başımın ağrısı 15 gündür hiç kesilmiyor, resmen cehennem azabı çekiyorum.Ama yanlış anlamayın benim üzüntümün sebebi ikinci kızım olacağı için değil, her ne kadar bende istedim se de erkek olmasını, rabbimden gelene razıyım, hayırlısı olsun sağlıcakla doğsun bebişim diyorum, üzüntümün sebebi eşimin davranışları. Üstelik bu derdimi kimsele de anlatamıyorum, utanıyorum eşimin bu halinden, sesimden halimi anlarlarda üzülürler diye ailemi bile arayamıyorum kaç gündür. bir kaç kere konuşmaya çalıştım, zaten bildiğini düşündüğüm gerçekleri anlatmayı denedim ama nafile , aksine bana hakaretler etti, en çok da 7 yıl ara vermiş olmama kızıyormul, bir de erkek olsun diye nette yaptığım araştırmalar, takvimler vb. safsatalarla beni umutlandırdın diyor. ama bu yöntemlerin garanti olmadığını başından beri ikimiz de biliyorduk, sadece bir umut diye denemek istedim, yoksa kim bunlardan kesin sonuç bekleyebilirki. 7 yıl ara verme konusuna gelince haklı keske daha erken düşünseydim, ama artık elimden birşey gelmiyor.üstelik doğumlarım sezeryan olduğu için artık sadece bir hakkım kaldığını da söylüyor. E tabi bu da benim suçum.(
İşte böyle arkadaşlar, ne yapacağımı şaşırdım , nasıl davranacağımı bilemiyorum artık , günlerce yalvardım ama artık yoruldum.Üstelik ben bu adamın 4 erkek bir kız kardeşi olmasına rağmen 5 aydır babasına evimde bakıyorum, daha ne kadar kalacağıda belli değil, üstelik bu hamile halimle ve birde çalışıyorken, diğer gelinlerin ve kızların hepsi ev hanımı, daha ne yazacağımı şaşırdım artık kızlar, dikirlerinizi ve desteklerinizi bekliyorum...
canım benım kıyamam yaa senı anlıyorum desen yalan olur cektıklerını bılememe ama cok uzuldum durumuna
hayırlısı olsun kız erkek fsarketmez bızım evlatlarıız sonucta esınde anlayacaktır elbet yaptıgın yanlıs oldugnu
senın elınde olan bısey degıl kı Rabbım ne verırse neyı hayırlı gorurse onu verıyor sende uzme kendınıde bebegınıde
Allahım yardımcı olsun ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?