Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

canım allah yardımcın olsun zor ya kaynanayla uğraşmak sabret sabrın sonu selamettir.ya anlamadığım bebeğini niye gizli gizli emziyon.kımne karışır ya sanki onlar doğurdu.

canım allah yardımcın olsun zor ya kaynanayla uğraşmak sabret sabrın sonu selamettir.ya anlamadığım bebeğini niye gizli gizli emziyon.kımne karışır ya sanki onlar doğurdu.

Kaynatam ve kaynanam bizde olacaklar ya. O yüzden.
Kaldi ki ben arkadaslarimin yaninda bile emziremem bebegimi.

Neyse sanki biraz daha rahatlamis gibiyim buraya yazinca... seni anliyorum demeniz bile yetiyor.
Bol bol dua okuyorum Allah ferahlik genislik versin diye.

Diyorum ya, dogru dürüst anlayisli insan olsalar zaten bu kadar bunalmam. Bana geldikleri zaman 24 saat hazir oldaki asker gibi yemek yap cay yap masa kaldir evi temizle yine yemek yap yine cay yap....

Sabretmekten baska birsey gelmiyor iste elimizden. Kaldi ki kendileri bakima muhtac kimin kime bakacagi belli degil.
Esiminde arkamda olmamasi, hani "Idare et, bugün varlar yarin gidecekler, zaten fazla kalmazlar, yada ben arkandayim ben seni korurum babam seninle ugrasirsa" gibi seyler söyleyecegine vurdum duymazliga veriyor kendini. Bu beni daha cok delirtiyor iste.... hersey kocada bitiyor. Anlayis anlayis hos gör, sabret nereye kadar dimi ama?

..
Aylin bende senin gibi düsünüyorum. Allah verirse verir zaten, tüp bebekle istedigin cinsiyeti yerlestirmek bence de dogru degil.

Size uzun bir zaman önce yazmistim ya, arkadasimin 2 oglu var 3. kiz olsun istedi, kiz oldu ama cok agir özürlüydü... mecburen aldirmak zorunda kaldi. Cok üzgün simdi... öyle olmasindansa bir kizim daha olsun saglikli olsun....

herseyin hayirlisi...

benim icinde dua edin..... dogum korkusu da sarmaya basladi artik..

Prensesim06 öncelikle allah yardımcın olsun canım benim endişelenme allah bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin tatlım sen metanetli ol gerisini allaha bırak bende ilk doğum yaptığım zaman kaynanam ve eşim sayesinde kafayı yicektim nerdeyse ama çok şükür geçti insan ozaman eşinden ilgi istiyo görmeyince deliriyor anlıcan allah yardımcın olsun canımm.....

Son düzenleme:

Sagol canim. Beni de delirtmislerdi iste kizimda. Sütün varmi, emiyormu, yetiyor mu süt, niye kustu, niye sismanlamadi. Mama mi versek???? inan sütün yetse bile bunlari dinleye dinleye stresten sütü kesiliyor insanin... bide sütün mü yaramiyor var... ne büyük hakaret...
birde bir kez yasadigim icin bu kadar korkuyorum ya....
bebegime bile sevinemiyorum...
esime bile diyorum sende izin alma ise git seninle ugrasamam diye. düsün yani.

"Vela havle vela kuvvete illa billahil' aliyyil azim!" bol bol okuyorum ferahlamak icin...

ALLAH sabır versin canım bu günlerde geçer bende ilk bebegimde kaynanamla beraber oturutyodum neler çektim bilmezsin çocugumu kucagıma alamıyodum emzirme dışında bide senin gibi sütün mü yok niye aglıyo niye uyumuyo burnumdan geldiydi seninkiler en azından misafirler biz tamamen beraber oturuyoduk neyse kolayca dogurursun inşallah

off yaa yılların geyiği:)süt yetmiyor prof ya kendileri bunlar yüzünde yüzlerce bebek mamaya başlatıldı ne yazık ki,böylece daha çok hasta oldular,anne sütünden mahrum kaldılar((((benim kayınvalidem ona her gittiğimizde yeni doyurup gitsem bile ilk ağlamada aç bu aç deyip dururdu hahahaha takan yoktu ama:))))))))))

tesekkür ederim canim....
Allah hepimize sabir versin. Acaba kayinvalide olunca bizde mi böyle olcaz???

Bizimde gelinlerimiz var annem asla karismaz.

Kötü davrandigim zaman yada ilgisiz oldugum zaman vicdan azabi cekiyorum ama baska türlü de hak etmiyorlar artik ignore etmeye basladim bende.... ama aklimdan da cikmiyorlar...
yani bütün hamileligim zehir oldu bol bol agliyorum bakalim hakkimi nerde ödeyecekler...

bende artik bazi seyleri duymamaya calisiyorum. Gecen ben evde yokken evi aramis. Aksam geldigimde geri aradim, hesap sorar gibi soruyor nerdeydin diye. Bende hic aldiris etmedim "Babam nasil?" diye konuyu degistirdim... zorla güzellik olmaz, seviliyorken sevilmeyi bilmiyorlar bunaltiyorlar bizi de kötü ediyorlar ne diyim... 30 yasina gelmis kadinim, hala beni emri altina alacagini saniyor ama cok büyük hayal kirikligina ugrayacak.

canım iyiyim teşekkür ederim kızları büyütüyorum işte,ciddi bir alerji geçirdim gıdalara alerjim çıktı,tüm ağzım,dilim,damağım,dudaklar şişti dr gittim acil alerji iğnesi verdi 5 tane vuruldum,şişler indi ardından aynı yerler yara oldu tamamen 10 gün yemek yiyemedim çok kötüydü yaaşükür geçti,hamile kalma olayını çok takma canım rahat bırak kendini bak nasıl kalacaksın inşallah,psikolojiye çok inanıyorum,bu psikolojik rahatlama öyle birşey ki canım,diyelim çiftin birkaç sorunu var bebek olmadı tüp bebekle çocuk sahibi olup,ardından kendiliğinden hamile kalan o kadar çok kişi var ki bir tanesi benim kuzen :)doktorun dediğine göre vücut çok büyük bir rahatlama olduğu için o az sorunla bile kendiliğinden çocuk üretebiliyor,kendine iyi bak relaks ol canım bebiş gelecek inşallah:)))))

canım iyiyim teşekkür ederim kızları büyütüyorum işte,ciddi bir alerji geçirdim gıdalara alerjim çıktı,tüm ağzım,dilim,damağım,dudaklar şişti dr gittim acil alerji iğnesi verdi 5 tane vuruldum,şişler indi ardından aynı yerler yara oldu tamamen 10 gün yemek yiyemedim çok kötüydü yaaşükür geçti,hamile kalma olayını çok takma canım rahat bırak kendini bak nasıl kalacaksın inşallah,psikolojiye çok inanıyorum,bu psikolojik rahatlama öyle birşey ki canım,diyelim çiftin birkaç sorunu var bebek olmadı tüp bebekle çocuk sahibi olup,ardından kendiliğinden hamile kalan o kadar çok kişi var ki bir tanesi benim kuzen :)doktorun dediğine göre vücut çok büyük bir rahatlama olduğu için o az sorunla bile kendiliğinden çocuk üretebiliyor,kendine iyi bak relaks ol canım bebiş gelecek inşallah:)))))

arkadaşlar benim 2.5 yaşında kızım var.şimdi 2. ye hamileyim...ağustos ta doğacak...eğer bu bebeğimde kız ise buraya takılırım...

nadir rastlanan bir durum galiba çok geçmiş olsun..
evet dediğin gibi stressiz yaşamak gerekiyor ama her ay aynı şekilde sonuç alınca ister istemez bi beklenti oluyor canım... hayırlısıyla bu günleride aşacağız inşaallah... inanıyorum ki rabbim banada verecek

selam kızlar.. ben hafta içi usgye girdim we doktorum bebeğimin kesin erkek olduunu söyledi hatta testiler we pipinin resminide werdi yani 1 kız 1 oğluşla çocuk faslını burda kapatıyorum

Merhaba arkadaşlar, uzun süredir yazıp yazmamakta kararsızdım, ama artık o kadar bunaldım, o kadar daraldım ki, üstelik derdimi paylaşabileceğim akıl alabileceğim kimsem yok.bende sizlere açılmaya karar verdim.
Malum bende 2. kızıma hamileyim, ikinci çocuğumun kız olacağını yaklaşık 15 gün önce öğrendik, eşimin erkek çocuk istediğini biliyordum ama , bu derece ileri gideceğini hiç tahmin etmemeiştim, hiç tanımamışım onu, 15 gündür benimle konuşmuyor, yemek yemiyor evde, ben yokmuşum gibi davranıyor, geceleri arkasını dönüp yatıyor ve bana aşağılayıcı gözlerle , nefret eder gibi bakıyor. 15 gündür hayatım zehir oldu bu yüzden, önceleri yemeden içmeden kesildim,her gün sürekli göz yaşı döküyorum, başımın ağrısı 15 gündür hiç kesilmiyor, resmen cehennem azabı çekiyorum.Ama yanlış anlamayın benim üzüntümün sebebi ikinci kızım olacağı için değil, her ne kadar bende istedim se de erkek olmasını, rabbimden gelene razıyım, hayırlısı olsun sağlıcakla doğsun bebişim diyorum, üzüntümün sebebi eşimin davranışları. Üstelik bu derdimi kimsele de anlatamıyorum, utanıyorum eşimin bu halinden, sesimden halimi anlarlarda üzülürler diye ailemi bile arayamıyorum kaç gündür. bir kaç kere konuşmaya çalıştım, zaten bildiğini düşündüğüm gerçekleri anlatmayı denedim ama nafile , aksine bana hakaretler etti, en çok da 7 yıl ara vermiş olmama kızıyormul, bir de erkek olsun diye nette yaptığım araştırmalar, takvimler vb. safsatalarla beni umutlandırdın diyor. ama bu yöntemlerin garanti olmadığını başından beri ikimiz de biliyorduk, sadece bir umut diye denemek istedim, yoksa kim bunlardan kesin sonuç bekleyebilirki. 7 yıl ara verme konusuna gelince haklı keske daha erken düşünseydim, ama artık elimden birşey gelmiyor.üstelik doğumlarım sezeryan olduğu için artık sadece bir hakkım kaldığını da söylüyor. E tabi bu da benim suçum. (
İşte böyle arkadaşlar, ne yapacağımı şaşırdım , nasıl davranacağımı bilemiyorum artık , günlerce yalvardım ama artık yoruldum.Üstelik ben bu adamın 4 erkek bir kız kardeşi olmasına rağmen 5 aydır babasına evimde bakıyorum, daha ne kadar kalacağıda belli değil, üstelik bu hamile halimle ve birde çalışıyorken, diğer gelinlerin ve kızların hepsi ev hanımı, daha ne yazacağımı şaşırdım artık kızlar, dikirlerinizi ve desteklerinizi bekliyorum...

canım benım kıyamam yaa senı anlıyorum desen yalan olur cektıklerını bılememe ama cok uzuldum durumuna
hayırlısı olsun kız erkek fsarketmez bızım evlatlarıız sonucta esınde anlayacaktır elbet yaptıgın yanlıs oldugnu
senın elınde olan bısey degıl kı Rabbım ne verırse neyı hayırlı gorurse onu verıyor sende uzme kendınıde bebegınıde
Allahım yardımcı olsun ınsallah

tşk. ederim, canımm duaların için, biliyorum elbet bir gün anlayacak yaptıklarının yanlış olduğunu , ama umarım çok geç olmaz, rabbim bir ders vermez umarım, umarım sadece benim kalbimi kırmak kalır yanına ...

Sevgili Efloş, yazını okuyunca inan çok üzüldüm. Sanki bizler cinsiyeti seçebiliyoruz, sadece birkaç yöntem deniyoruz o da tutarsa şansa artık. Sen ne denedin erkek bebek için?
Senin kocan bu saatten sonra yaptıklarının hata olduğunu farketse ne olur, seni gebe gebe bu kadar üzdükten sonra, kahrettikten sonra ne olur... Ben mecburi sezaryen oldum ve benimde 3. hakkım kaldı. Ancak çevremde dördüncü yapanlarda var. Gerçi ben böyle bir insana bir daha çocuk doğururmuydum o da bir muamma. Ben ateşe körükle gitmek istemiyorum ama inan çok sinirlendim. Bu arada hangi şehirdeydin canım? ALlah yardımcın olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…