Canım aslında benim suçsuz yere özür dilemek kabullenmediğim birşey. Fakat sen madem böyle yapıyorsun o zaman en iyisini yapıyorsun. Çünkü bu sayede huzurunuz uzun süre kaçmıyor. Sen sonuçta mutluysan bu şekilde böyle yapmaya devam et canım. Bir taraf alttan almazsa o zaman o evlilik çekilmez.destekleriniz ve fikirleriniz için hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar, inanın zor günlerimde en büyük desteği sizden aldım, bu arada dün gece sanırım eşimle barıştık, öyle özür felan dilemedi ama, ben gece kabus görüyorken beni uyandırdı ve sarılıp teselli etti, böylecede barışmış olduk, ne dersiniz ben çok mu yumşak davranmış oldum, gerçi bizim evliliğimiz baştan beri hep böyle gitti, hep küsen eşim oldu, ve ben hep huzurumuz kaçmasın diye suçsuz da olsam yeri geldi özür diledim,sanırım bundan sonrada böyle gidecek,bu da benim hatam yine :), ama ne yapalım, başka birşey yapmaya cesaretim ve yüreğin yoksa bir şekilde idare etmek zorunda kalıyorsun işte , hani derlerler ya ya bu deveyi güdeceksin, ya bu diyardan gideceksin diye , işte o misal benimkide galiba , neyse fazla uzatmayayım, dualaınız için çok teşekkür ederim, rabbim hepimizin gönlüne göre versin inş. kendinize iyi bakın...
canım öncelkle sana sabırlar diliyorum eşin ewet gerçekten abartmış durumu.. boşuna senide içerdeki miniğide üzüyor.. keşke takwimlere değilde daha güwenilir şeylere başwursaydın.. tüple erkek yaptrsaydın mesela.. yaşın kaç bu arada?Merhaba arkadaşlar, uzun süredir yazıp yazmamakta kararsızdım, ama artık o kadar bunaldım, o kadar daraldım ki, üstelik derdimi paylaşabileceğim akıl alabileceğim kimsem yok.bende sizlere açılmaya karar verdim.
Malum bende 2. kızıma hamileyim, ikinci çocuğumun kız olacağını yaklaşık 15 gün önce öğrendik, eşimin erkek çocuk istediğini biliyordum ama , bu derece ileri gideceğini hiç tahmin etmemeiştim, hiç tanımamışım onu, 15 gündür benimle konuşmuyor, yemek yemiyor evde, ben yokmuşum gibi davranıyor, geceleri arkasını dönüp yatıyor ve bana aşağılayıcı gözlerle , nefret eder gibi bakıyor. 15 gündür hayatım zehir oldu bu yüzden, önceleri yemeden içmeden kesildim,her gün sürekli göz yaşı döküyorum, başımın ağrısı 15 gündür hiç kesilmiyor, resmen cehennem azabı çekiyorum.Ama yanlış anlamayın benim üzüntümün sebebi ikinci kızım olacağı için değil, her ne kadar bende istedim se de erkek olmasını, rabbimden gelene razıyım, hayırlısı olsun sağlıcakla doğsun bebişim diyorum, üzüntümün sebebi eşimin davranışları. Üstelik bu derdimi kimsele de anlatamıyorum, utanıyorum eşimin bu halinden, sesimden halimi anlarlarda üzülürler diye ailemi bile arayamıyorum kaç gündür. bir kaç kere konuşmaya çalıştım, zaten bildiğini düşündüğüm gerçekleri anlatmayı denedim ama nafile , aksine bana hakaretler etti, en çok da 7 yıl ara vermiş olmama kızıyormul, bir de erkek olsun diye nette yaptığım araştırmalar, takvimler vb. safsatalarla beni umutlandırdın diyor. ama bu yöntemlerin garanti olmadığını başından beri ikimiz de biliyorduk, sadece bir umut diye denemek istedim, yoksa kim bunlardan kesin sonuç bekleyebilirki. 7 yıl ara verme konusuna gelince haklı keske daha erken düşünseydim, ama artık elimden birşey gelmiyor.üstelik doğumlarım sezeryan olduğu için artık sadece bir hakkım kaldığını da söylüyor. E tabi bu da benim suçum.(
İşte böyle arkadaşlar, ne yapacağımı şaşırdım , nasıl davranacağımı bilemiyorum artık , günlerce yalvardım ama artık yoruldum.Üstelik ben bu adamın 4 erkek bir kız kardeşi olmasına rağmen 5 aydır babasına evimde bakıyorum, daha ne kadar kalacağıda belli değil, üstelik bu hamile halimle ve birde çalışıyorken, diğer gelinlerin ve kızların hepsi ev hanımı, daha ne yazacağımı şaşırdım artık kızlar, dikirlerinizi ve desteklerinizi bekliyorum...
canım öncelkle sana sabırlar diliyorum eşin ewet gerçekten abartmış durumu.. boşuna senide içerdeki miniğide üzüyor.. keşke takwimlere değilde daha güwenilir şeylere başwursaydın.. tüple erkek yaptrsaydın mesela.. yaşın kaç bu arada?
sen üzme knedini alışacak bi süre sonra sanki doğunca kız diye onu sewmeyecekmi , tabiiki sewecek.. sende onu 3.yü tüp bebekle istersek 2 erkek birden yapabiliriz diye awut hiç değilse sesini keser:)
2kız 2oğlumuz olur koca bi aile oluruz de:)
Bende öyle düşünüyorum plansiz gelecek oğlun insallahyok be canım ne kavgası......bence sen 3. çocuğuna kazayla hamile kalıcaksın ve oğlun olucak yazılarını takip edicem inşallah hislerimde yanılmam ......
Hasret haber bildin mı beni hamileyken konuşmuştuk bu Dr la erkek bebek mevUsunu msn de.. Kızın büyümüş benimkide büyüdü.. Ne ara ikinciyi yaptın hayırlı olsun Allah kalbine göre versin bu kızsa üçüncü oğlan olur inşallah ikisinize taşarsın..canım öncelkle sana sabırlar diliyorum eşin ewet gerçekten abartmış durumu.. boşuna senide içerdeki miniğide üzüyor.. keşke takwimlere değilde daha güwenilir şeylere başwursaydın.. tüple erkek yaptrsaydın mesela.. yaşın kaç bu arada?
sen üzme knedini alışacak bi süre sonra sanki doğunca kız diye onu sewmeyecekmi , tabiiki sewecek.. sende onu 3.yü tüp bebekle istersek 2 erkek birden yapabiliriz diye awut hiç değilse sesini keser:)
2kız 2oğlumuz olur koca bi aile oluruz de:)
İlk hamileliğimde kızımda bende aynisini yasadım. Hatta benim öz annem bile kızın olur senin dedi durdu oğlan bekledi esim hep kız olunca bı sessizlik bı moral bozukluğu.. Senin kızın dedi hep bizim kızımız demedi.. Doğdu on aylık oldu kızım babası tapıyor ona.. İkinciyi yapsak yine kız olabilir diyor evet olabilir yirmiyedi yaşındayım ikinciye hamile kalınca kız olsa da olmasada üçüncü bebisi zaten istiyorum.. Şimdiden korkuyorum hamile kalınca kizdir kesin ay keske oğlan olsa vb laflar beni gerecek.. En iyisi ilk dört ay kimseye demem. Cinsiyet netleşince söylerim hamilerim ve kızım veya oğlum oluyo diye normalde de çok hassasim kaldıramam kızım olunca üzülme üçüncüde oğlun olur laflarını. Herkes aynı eyi yaşıyor aldırma hayırlı olsun minik kızın inşallah. Öpüyorum seni..destekleriniz ve fikirleriniz için hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar, inanın zor günlerimde en büyük desteği sizden aldım, bu arada dün gece sanırım eşimle barıştık, öyle özür felan dilemedi ama, ben gece kabus görüyorken beni uyandırdı ve sarılıp teselli etti, böylecede barışmış olduk, ne dersiniz ben çok mu yumşak davranmış oldum, gerçi bizim evliliğimiz baştan beri hep böyle gitti, hep küsen eşim oldu, ve ben hep huzurumuz kaçmasın diye suçsuz da olsam yeri geldi özür diledim,sanırım bundan sonrada böyle gidecek,bu da benim hatam yine :), ama ne yapalım, başka birşey yapmaya cesaretim ve yüreğin yoksa bir şekilde idare etmek zorunda kalıyorsun işte , hani derlerler ya ya bu deveyi güdeceksin, ya bu diyardan gideceksin diye , işte o misal benimkide galiba , neyse fazla uzatmayayım, dualaınız için çok teşekkür ederim, rabbim hepimizin gönlüne göre versin inş. kendinize iyi bakın...
Sophieellisbextordu benim nick sonra benimmduyggum oldu.. Artık Ayşe'nin annesi oldugum için böyle.. Diğer mahalleye de gelemiyorum sik sik ama evet benimduygum. Benimduygusuzduygu sen misin :26:
Haber kader arkadasım nabersin.. Allah nazardan saklasın iki prensesini de seni de.. Allah yardımcın olsun kaynanalar pef fena.. Hem olumlu ılımlı duşun Rabbim nasipq edecek sana karabiber gibi inşallah.. Ben de ikinciyi yapmayı düşünüyorum ama korkuyorum elbette bakabilmeliyim diye.. Şimdi hiç korkum yok kız olsun oğlan olun hayırlısı,, ama hamile kalinaca icim icimi yer kız mı oğlan mı diye.. Derd ımiz bu olsun Allah başka dert vermesin.
Hamileydik nasılda bulduk birbirmizi bak. Bir yıl gecmis aradan bebisler doğdu yürüdü. Benimki hala yurumeditembel.. Oğlan haberlerimizi de paylaşmak nasib olur inşallah olmazsa da yavrularımız sag sağlıklı olsun yetter opuyorumseni ve sefkatle sarılıyorum sana.. Zaman buldukça gel bende sık sık okuyorum zaman bulunca nadiren yazabiliyorum
Merhaba arkadaşlar, uzun süredir yazıp yazmamakta kararsızdım, ama artık o kadar bunaldım, o kadar daraldım ki, üstelik derdimi paylaşabileceğim akıl alabileceğim kimsem yok.bende sizlere açılmaya karar verdim.
Malum bende 2. kızıma hamileyim, ikinci çocuğumun kız olacağını yaklaşık 15 gün önce öğrendik, eşimin erkek çocuk istediğini biliyordum ama , bu derece ileri gideceğini hiç tahmin etmemeiştim, hiç tanımamışım onu, 15 gündür benimle konuşmuyor, yemek yemiyor evde, ben yokmuşum gibi davranıyor, geceleri arkasını dönüp yatıyor ve bana aşağılayıcı gözlerle , nefret eder gibi bakıyor. 15 gündür hayatım zehir oldu bu yüzden, önceleri yemeden içmeden kesildim,her gün sürekli göz yaşı döküyorum, başımın ağrısı 15 gündür hiç kesilmiyor, resmen cehennem azabı çekiyorum.Ama yanlış anlamayın benim üzüntümün sebebi ikinci kızım olacağı için değil, her ne kadar bende istedim se de erkek olmasını, rabbimden gelene razıyım, hayırlısı olsun sağlıcakla doğsun bebişim diyorum, üzüntümün sebebi eşimin davranışları. Üstelik bu derdimi kimsele de anlatamıyorum, utanıyorum eşimin bu halinden, sesimden halimi anlarlarda üzülürler diye ailemi bile arayamıyorum kaç gündür. bir kaç kere konuşmaya çalıştım, zaten bildiğini düşündüğüm gerçekleri anlatmayı denedim ama nafile , aksine bana hakaretler etti, en çok da 7 yıl ara vermiş olmama kızıyormul, bir de erkek olsun diye nette yaptığım araştırmalar, takvimler vb. safsatalarla beni umutlandırdın diyor. ama bu yöntemlerin garanti olmadığını başından beri ikimiz de biliyorduk, sadece bir umut diye denemek istedim, yoksa kim bunlardan kesin sonuç bekleyebilirki. 7 yıl ara verme konusuna gelince haklı keske daha erken düşünseydim, ama artık elimden birşey gelmiyor.üstelik doğumlarım sezeryan olduğu için artık sadece bir hakkım kaldığını da söylüyor. E tabi bu da benim suçum.(
İşte böyle arkadaşlar, ne yapacağımı şaşırdım , nasıl davranacağımı bilemiyorum artık , günlerce yalvardım ama artık yoruldum.Üstelik ben bu adamın 4 erkek bir kız kardeşi olmasına rağmen 5 aydır babasına evimde bakıyorum, daha ne kadar kalacağıda belli değil, üstelik bu hamile halimle ve birde çalışıyorken, diğer gelinlerin ve kızların hepsi ev hanımı, daha ne yazacağımı şaşırdım artık kızlar, dikirlerinizi ve desteklerinizi bekliyorum...
slm kizlar dogumuma az kaldi heyecan sardi 8 ayima kadar kilo almamistim dogru duzgun 8. aya bir girdim davul oldum patliyacagim yakinda sadece karnim degil burnum dudaklarim kofte gibi oldu kardesimde dalga geciyor angelina jolie dudakli oldun diye :52
Bende öyle düşünüyorum plansiz gelecek oğlun insallah
Hasret haber bildin mı beni hamileyken konuşmuştuk bu Dr la erkek bebek mevUsunu msn de.. Kızın büyümüş benimkide büyüdü.. Ne ara ikinciyi yaptın hayırlı olsun Allah kalbine göre versin bu kızsa üçüncü oğlan olur inşallah ikisinize taşarsın..
İlk hamileliğimde kızımda bende aynisini yasadım. Hatta benim öz annem bile kızın olur senin dedi durdu oğlan bekledi esim hep kız olunca bı sessizlik bı moral bozukluğu.. Senin kızın dedi hep bizim kızımız demedi.. Doğdu on aylık oldu kızım babası tapıyor ona.. İkinciyi yapsak yine kız olabilir diyor evet olabilir yirmiyedi yaşındayım ikinciye hamile kalınca kız olsa da olmasada üçüncü bebisi zaten istiyorum.. Şimdiden korkuyorum hamile kalınca kizdir kesin ay keske oğlan olsa vb laflar beni gerecek.. En iyisi ilk dört ay kimseye demem. Cinsiyet netleşince söylerim hamilerim ve kızım veya oğlum oluyo diye normalde de çok hassasim kaldıramam kızım olunca üzülme üçüncüde oğlun olur laflarını. Herkes aynı eyi yaşıyor aldırma hayırlı olsun minik kızın inşallah. Öpüyorum seni..
duygusuzduygu sen misin :26:
aslında dün gidecektim bileti pazara değiştirdim seviyorum ben kıbrıs ı
kıbrısta yakınınmı var canım.yoksa tatil amaçlımı gittin havası nasıl oranın.
ben 4 yıl Kıbrıs ta yaşadım şimdi İzmir de yaşıyorum tatil amaçlı geldim kardeşim kadar sevdiğim yakınım var İzmir le havası aynı bilir misin İzmir i?Bugün öyle çok soğuk değil bir güneş açıyor bir kapıyor.Kısmetse ev alıp yerleşeceğiz ev bakıyorum bir taraftan
cnm hatırladım tabi:)))Hasret haber bildin mı beni hamileyken konuşmuştuk bu Dr la erkek bebek mevUsunu msn de.. Kızın büyümüş benimkide büyüdü.. Ne ara ikinciyi yaptın hayırlı olsun Allah kalbine göre versin bu kızsa üçüncü oğlan olur inşallah ikisinize taşarsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?