Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

destekleriniz ve fikirleriniz için hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar, inanın zor günlerimde en büyük desteği sizden aldım, bu arada dün gece sanırım eşimle barıştık, öyle özür felan dilemedi ama, ben gece kabus görüyorken beni uyandırdı ve sarılıp teselli etti, böylecede barışmış olduk, ne dersiniz ben çok mu yumşak davranmış oldum, gerçi bizim evliliğimiz baştan beri hep böyle gitti, hep küsen eşim oldu, ve ben hep huzurumuz kaçmasın diye suçsuz da olsam yeri geldi özür diledim,sanırım bundan sonrada böyle gidecek,bu da benim hatam yine :), ama ne yapalım, başka birşey yapmaya cesaretim ve yüreğin yoksa bir şekilde idare etmek zorunda kalıyorsun işte , hani derlerler ya ya bu deveyi güdeceksin, ya bu diyardan gideceksin diye , işte o misal benimkide galiba , neyse fazla uzatmayayım, dualaınız için çok teşekkür ederim, rabbim hepimizin gönlüne göre versin inş. kendinize iyi bakın...

Canım aslında benim suçsuz yere özür dilemek kabullenmediğim birşey. Fakat sen madem böyle yapıyorsun o zaman en iyisini yapıyorsun. Çünkü bu sayede huzurunuz uzun süre kaçmıyor. Sen sonuçta mutluysan bu şekilde böyle yapmaya devam et canım. Bir taraf alttan almazsa o zaman o evlilik çekilmez.
Allah huzuru bozmasın.

canım öncelkle sana sabırlar diliyorum eşin ewet gerçekten abartmış durumu.. boşuna senide içerdeki miniğide üzüyor.. keşke takwimlere değilde daha güwenilir şeylere başwursaydın.. tüple erkek yaptrsaydın mesela.. yaşın kaç bu arada?
sen üzme knedini alışacak bi süre sonra sanki doğunca kız diye onu sewmeyecekmi , tabiiki sewecek.. sende onu 3.yü tüp bebekle istersek 2 erkek birden yapabiliriz diye awut hiç değilse sesini keser:)
2kız 2oğlumuz olur koca bi aile oluruz de:)

canımm tşk. önerilerin için, doğrusu bunu da düşünmedim değil, ama türkiyede cinsiyet seçimi yasak , bir zamanlar kıbrısta yapılıyormuş, şimdi kktc. de türk vatandaşlarına yasaklamış, birtek giritte yapılabiliyormuş sanırım, ayrıca bu tüp bebek mevzuu biraz kafamı karıştırıyor açıkçcası, doğru olurmu bilmiyorum.ben 30 yaşındayım, eşim37, eşimin en çok üzüldüğü konu da genç baba olamamakmış...bu arada geçenlerde barıştık galiba diye yazmıştım ama değişen pek birşey yok, sanırım ben alttan aldıkça o kendini haklı hissediyor, şaşırdım nasıl davranacağımı... sevgiler...

Hasret haber bildin mı beni hamileyken konuşmuştuk bu Dr la erkek bebek mevUsunu msn de.. Kızın büyümüş benimkide büyüdü.. Ne ara ikinciyi yaptın hayırlı olsun Allah kalbine göre versin bu kızsa üçüncü oğlan olur inşallah ikisinize taşarsın..

İlk hamileliğimde kızımda bende aynisini yasadım. Hatta benim öz annem bile kızın olur senin dedi durdu oğlan bekledi esim hep kız olunca bı sessizlik bı moral bozukluğu.. Senin kızın dedi hep bizim kızımız demedi.. Doğdu on aylık oldu kızım babası tapıyor ona.. İkinciyi yapsak yine kız olabilir diyor evet olabilir yirmiyedi yaşındayım ikinciye hamile kalınca kız olsa da olmasada üçüncü bebisi zaten istiyorum.. Şimdiden korkuyorum hamile kalınca kizdir kesin ay keske oğlan olsa vb laflar beni gerecek.. En iyisi ilk dört ay kimseye demem. Cinsiyet netleşince söylerim hamilerim ve kızım veya oğlum oluyo diye normalde de çok hassasim kaldıramam kızım olunca üzülme üçüncüde oğlun olur laflarını. Herkes aynı eyi yaşıyor aldırma hayırlı olsun minik kızın inşallah. Öpüyorum seni..

Haber kader arkadasım nabersin.. Allah nazardan saklasın iki prensesini de seni de.. Allah yardımcın olsun kaynanalar pef fena.. Hem olumlu ılımlı duşun Rabbim nasipq edecek sana karabiber gibi inşallah.. Ben de ikinciyi yapmayı düşünüyorum ama korkuyorum elbette bakabilmeliyim diye.. Şimdi hiç korkum yok kız olsun oğlan olun hayırlısı,, ama hamile kalinaca icim icimi yer kız mı oğlan mı diye.. Derd ımiz bu olsun Allah başka dert vermesin.
Hamileydik nasılda bulduk birbirmizi bak. Bir yıl gecmis aradan bebisler doğdu yürüdü. Benimki hala yurumeditembel.. Oğlan haberlerimizi de paylaşmak nasib olur inşallah olmazsa da yavrularımız sag sağlıklı olsun yetter opuyorumseni ve sefkatle sarılıyorum sana.. Zaman buldukça gel bende sık sık okuyorum zaman bulunca nadiren yazabiliyorum

duygummmm
nerdesin sennokuyunca gözlerim doldu.utanmasam kimse görmeyecek deseler ağlardım evde.özledimm.çookk..artık girmeyeceksin diye umudum kalmamıştı.
ahhh dostum.iyiyim.yada iyi olmaya çalışıyorum işte..beni okuduysan çok şey değişti tabiki.artık eskesi kadar hırsım yok.hevesim yok.bilmem ..ben bende değil sanki..gitti helenn.başka biri geldi.artık üçcüncüyü yapacak hiç hevesim yok.zaten şu kaynanaaylada az olan hevesimde gitti.evde durumlar değişti.evde bi kişinin bile varlığı hemen belli oluyo.şubat ayını bekliyorum gidecek diye
eşimi hiç istemiyo çocuk.ben bi ara yapalım dedim.istemem diyo.eger yapacaksakta kendin bakarsın çocuga ben karışmam yoruldum artık ya diyo.bende heves koymadı bu adam.bende bebek erkek olursa koşa koşa bakarsında kız olursa evet eminim bakmayacagından diyom.oda bana sinir sinir bakıyo sanırım ikimizde yıprandık.birbirimize sarıyoruz bu aralar.bu durumda artık aklıma bile gelmiyo çocuk.ayşem nasıll.onu çook öpüyo teyzesi.tabiki dogunca çok değişiyo ya duygu.benim bıcırıkta kendini bi sevdiriyo nasıll.kurban olsun annesi onun bi tel saçına.şimdi beş erkek verseler değişmem.öyle tatlıki.bide bana öyle bağlğki anlatamam yaa.beni görmedimmi çocuk deliriyo.babayla bile yalnız bırakamıyorum o derece yani.bu durum beni dahada bağlıyo.büyük kızım daha babacı ama küçükkk.tamm bennn..yani duygumu anlatabiliyormuyum.bilmiyorum içime basasım.geliyo kuzuyu.öyle işteyazarkende duygulanıyorum.çünkü çocuga hamileyken yaşatmadığım kalmadı biliyorum.onunda bana o kadar bağlı olması beni kahrediyoneysee.telafi ediyorum benn.ama sedace benn.babası değil.bazen düşünüyorum benim erkek bebek sahibi olmamam eşim yüzürnden diyorum ona rabbim nasip etmiyo işte okadar ayırıt ettigi için.ona ceza..işte o arada bende sahip olmamış oluyorum..olmasın varsın.artık umudumdan vazgeçtim
inan vazgeçtim..

Son düzenleme:

canım yaa.benim adam iyi değil derdim ama seninkide çizmeyi aşmaşı.ama benimkide kötüydü.hiç mutlu değildi.hiç umursamazdı çocugu.dogudugunda bile dogru dünüst almmadı kucagına hep büyük kızımla ilgilendi.gel al deyipce bi bahanesi olundu.üyük kızımla ilgileniyorum.yada şuan traş oluyorum.ne biyemi almadı .o almadıkça ben kahroldum.allahım neden dedim.ağladım durdum.ben ne yaptım.istemizmiyidim.bi kız bi erkek.yapabilecegim bişey yoktu.rabbim verdi hemde sağlıklı şükredecegne beni iyiyce ezdi durdu.ama şimdi sever.tabiki büyük kıza yaptagı gibi buna o kadar ilgisi yok.öyle sevmez .benim büyük kızı bi öeperr.nasıl.ama küçükte artık büyüdü kucak istiyo babadan sevgi.onuda alıyor kucagına öpüyo.ama büyük kız gibi değil.farkediyorum.üzülüyorum ama yavaş yavaş değiyişo.yine şükür diyorum.çok korttugum için üçcüncüyüde yapmayacagım.çünkü evet başa şansınız yok.benimde iki sezeryan oldu(
ama barışmanıza sevendim..allah bi daha yaşatmasın.

allah yardımcını olsun canım..bi avazda inşallah sağlıkla alırsın kucagına..

Bende öyle düşünüyorum plansiz gelecek oğlun insallah

yaa bide plansız oldu diye deli olurm .tabi ögrenene kadar.bilmiyorum duygu.eşim öyle bi korunuyorki.asla olmaz yani.

canım hasretin oglu oluyor kesinleşti..ne güzell.maşallah.

canım yaa.tabi ya sevilmezmi evlatt.heleki ilk gözağrınız sizinn..

duygusuzduygu sen misin :26:

gıymatlımm nasılsın canımmm..işler ne alemde bacı anlıtt..
esmende hiç girmilo benim gibi..ah ah çok özledim sizi.ama gelecegim .az kaldı..
ne olur ara ara lazın.ben okuyorum.şimdi çıkayım.kaynana bana bakıyo.bu kız destan gibi ne yazıyor diyodur içindenn.öpüyorum siziiii

Helen cim hoş geldin canım ben hergün uğruyorum merek etme sen.Şuan Kıbrıs ta tatildeyim ama genede fırsat buldukça bakıyorum ne var ne yok diye.Kardeşim 3 hafta önce bana geldi ve abla sen kafayı bozmuşsun bu siteyle dedi kimse anlamıyor bizi ya

günaydınn:79::79:ilk kez bi günaydın dedim.
benim kaynana uyuyo:103:.ayy dayanamadım hemencecik bakayım dedimm.
esmen kız tayzadığında kıbrıstaydın.okumuştum.maşallah uzunbi tatil oluyo desene.ne güzel yaaa.gez dolaşş.bak ben bi yere kımıldamıyorum...hadi öptümm görüşürüzz.kaldı bi ayyy

kıbrısta yakınınmı var canım.yoksa tatil amaçlımı gittin havası nasıl oranın.

ben 4 yıl Kıbrıs ta yaşadım şimdi İzmir de yaşıyorum tatil amaçlı geldim kardeşim kadar sevdiğim yakınım var İzmir le havası aynı bilir misin İzmir i?Bugün öyle çok soğuk değil bir güneş açıyor bir kapıyor.Kısmetse ev alıp yerleşeceğiz ev bakıyorum bir taraftan

arkadaşlar bende 2.ci kızıma hamileyim.1 kızım 1 de oğlum var.sizin mesajları okudum çok üzüldüm hepsi birbirinden ağır imtihanla dolu ALLAH tez zamanda gönlünüze göre versin.hayırlı erkek evlatlarınız olsun inş.

izmire tatil için gitmiştim çok beyendim çok güzel bi şehir.çeşme felan inanılmaz güzel denizi tertemız bayıldım gerçekten.kıbrısamı yerleşeceksin.senın için hayırlısı olsun.

cnm hatırladım tabi:)))
ya 2.ye istemedn hamile kaldım, güya korunuyodum ama işte korunamamışım demekki tam olarak:)))
bu erkekmiş canım öğrendim cinsiyetini:))) darısı senin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…