Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

Aminn canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, ben forum daki birkaç arkadaştan yardım almıştım, adet analizi, eşlerin doğum tarihi, çin takvimi vs. gibi. Ama bunların kesin sonuç getirmeyeceğini ikimizde biliyorduk elbette,bir daha doğurma konusuna gelince bir açıdan haklısın elbette, bende zaman zaman böyle düşünmüyor değilim ama yine de başka çareler aramaktan kendimi alamıyorum,şimdilerde ikinci doğumumu normal yapmayı düşünüyorum riskli olsa bile , gerçi ilkini çatı darlığı bahanesi ile sezeryan yapmışlardı ama herhangi bir ölçüm felan yapmamıştı doktorum sadece fiziki görünüşüme bakarak karar vermişti buna , bunu başarabilirmiyim bilmiyorum, gerçi şimdiki doktorum olmaz dedi , kayseride bunu yapabilecek doktorlar araştırıyorum şimdi , en azından ya ben kurtulurum ya eşim (

Sezaryenden sonra normal doğum konusu beni biraz korkutuyor. 7 yıl ara vermişsin sanırım sorun olmaz. Belki doktor cinsiyet konusunda yanılmıştır. O zaman eşinde yaptıklarıyla kalır.
Çok zor sana birşeyler diyebilmek avutabilmek. İnşallah hersey cabucak düzelir canım.

yinede derdimi paylaştığınız için tşk. canım, inanın çok bunalmıştım, buraya yazmak iyi geldi biraz, her şey gönlünüzce olsun...

slm kizlar dogumuma az kaldi heyecan sardi 8 ayima kadar kilo almamistim dogru duzgun 8. aya bir girdim davul oldum patliyacagim yakinda sadece karnim degil burnum dudaklarim kofte gibi oldu kardesimde dalga geciyor angelina jolie dudakli oldun diye :52

yinede derdimi paylaştığınız için tşk. canım, inanın çok bunalmıştım, buraya yazmak iyi geldi biraz, her şey gönlünüzce olsun...
Kaç haftalıksın? Bak eğer beben kızsa doğunca eşin inan onu çok sevecek. İster istemez kan çekecek. Ona bağlanacak ilk kızına bağlandığı gibi...

Doğumuna madem az kalmış herhalde daha fazla almazsın diye düşünüyorum. Sağlıksız şekilde kilo almazsın inşallah. Belki kilo değilde su tutmuştur vücut. Sağlıklı şekilde (zamanı gelince) bebeciğini kucagına al canım.

Son düzenleyen: Moderatör:
caterpillar evet canim bende sezeryanla ilk kizimi dogurdum mecburuyetten 8,5 aylikken asiri kanamam oldu dogumda baslamadi hatta hic bir belirti yoktu mecbur aldilar 2. ogluma hamile kaldim 3,5yil sonra normal yapabilirsin dedi dr lar son aya kadar ama malesef oda 37. haftada tekrar kanamam oldu o yuzden aldilar sezeryana yoksa hersey yolunda gitseydi normal olcakti 3.kesinlikle sezeryan dediler ama burda yurtdisinda sezeryanla 5 tane bile doguran var hicde sorun yasmayan arkadaslarim var

Kaç haftalıksın? Bak eğer beben kızsa doğunca eşin inan onu çok sevecek. İster istemez kan çekecek. Ona bağlanacak ilk kızına bağlandığı gibi...

yaklaşık 20 hafta oldu canım, evet ilk kızına çok düşkün, eminim ikinciyede öyle olacak ama benim yaşadıklarım yanıma kar kalacak, ne yapalım olsun varsın , biran evvel geçer bu günler umarım...

Aynı yeride sürekli kesmek bana hiç iyi birşeymiş gibi gelmiyor.
İnşallah sende sorunsuz şekilde bebeğini kucagına alırsın. Bu sefer acil gitme sakın. Zamanında git inşallah...
Ben psikolojikman hazırdım normal doğuma ama cevremdeki herkes sezaryen dedi ama ben genede karşıydım. Fakat suni sancıyla doğumu beklerken çocuğumun kalp atışları düşmeye başlayınca acile alındım.

İnşallah canım inşallah... Unutulsun bugünler çabucak ve kendine gelip zehir etmesin sana bugünleri...
Ben doğduğumda babam hiç memnun kalmamış benim kız olmamdan ötürü, oysaki bir oğlu vardı benden önce. Ben bu yüzden babamdan senelerce nefret ettim. Belki bunu bilmeseydim iyi olacaktı ama söylediler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Eflos cok üzüldüm senin icin. Benimde 2. kizim geliyor. Bende cok üzülmüstüm ilk basta o yüzden esini anliyorum ama sana neden tavir yapiyor. CInsiyetini sen belirlemiyorsun ki... bence sen ona Erkek olsa ve hasta olsa daha mi iyi olurdu de. Yada Allahin gücüne gider, herkes sadece bir cocuk icin canini verecek durumda...

Erkek cocuk nimettir, kiz cocuk ise rahmettir... Nimetin hesabi sorulur... insallah esinin de akli basina gelir. Sende takma kafana fazla...

Bende bugün bir arkadasimi gördüm, bebegin cinsiyetini sordu. Kiz deyince tekrar tekrar sordu sasirdi, ama diyor karnin tam erkek karni. :) Böyle diyorlar ümit veriyorlar... cogu kisi öyle diyor ama doktor cinsiyet organini gösterdi kizimin... Saglik olsun.. ama 3. ye cesaretim yok. Hayirlisi bakalim.

caterpillar evet canim turkiyedeki dr 3.den sonra sezeryan olursa zarlar deri sinir hepsi birbirine karisiyor dedi ben tavsiye etmem birde bel agrisi oluyor bayanlarda dedi ben zaten 2 den sonra dusunmuyordum rabbim verdi ondan gelen herseye raziyim prensesim sende takma canim kafana bebegin bir dogsun esin nasil sever o cok istemis erkek cocugunu demekki sende erkek hissediyorum dediysen inanmistir kiz cikinca onun soku vardir ustunde mutlaka birde karnin sivriliyle bebegin cinsiyetinin hic alakasi yok canim toplam 12 kilo aldim sadece top yutmus gibi karnim var hamilelikden onceki dusuk bel pantolonlarim bile oluyor basenden hic almadim ama kizim olacak tipa tip oglumda yasadiklarimin aynisi tatli yemem karnimin sekli agrilarim bile ayni yerler ama bu defa kiz beni gorende oglun olacak diyor onlarida takma bebegine kavus saglikli bir sekilde

cok ozur dilerim prensesime yazmisim eflosa yazmiistim tekrar ozur prensesim

Canım sezaryen resmen insanın canından canı koparmak gibi birşey. İki kez oldum ama ikisininde acısı birbirinden farklıydı. Hele ikinci doğumumda öldüm öldüm dirildim. Sonuçta kesiliyorsun kat kat, kolay değil.
Benimde iki gebeliğimde top gibi ufacık karnım vardı ve herkes erkek diyordu ama karınla belli olsaydı millet cinsiyet sormazdı doktora:).. O biraz vücut yapısı ile alakalı.
Olsun boşver kısmetiyle gelmiş bebeğin. Şansı bol olsun inşallah...

canım Allah yardımcın olsun... insanlar her türlü eğitimi alıp kültürlü birer insan olabilirler.... fakat vicdan eğitimi çok farklı bir olay canım... eşin ne yazık ki bu yönde kendini eğitememiş.. yada eğitilememiş..
şu an ki davranışlarının sana ne kadar zarar verdiğini ve yıprattığını anlamasını hiç bekleme.. çünkü bunu anlayabilecek yapıda olsaydı bu davranışları hiç sergileyemeyecek bi olgunlukta olurdu.. sen onu Allahın bi imtihanı olarak taşıyacaksın.. şu an onun beynindeki bi bölgenin işlevini yapmadığı iiçin onu hasta olarak görebilirsin canım.. çünkü vicdan sahibi her insan hasta bir insanın yaptıklarına tepki göstermez merhametle yaklaşır.. seni böyle düşünmek rahatlatabilir belki canım..
evet bu durum kolay değil ve senin özel ilgiye ihtiyacın olduğu anda böylesi bi sorun yaşaman sana hep acı veren bi hatıra olarak kalacak.. genelde böyle annelerin çok olgun, sabırlı ve huzurlu bebekleri oluyor.. eşinden yana olmasada yavrularından yana mevla elbette seni mükafatlandıracak canım:81:

cok ozur dilerim prensesime yazmisim eflosa yazmiistim tekrar ozur prensesim

önemli degil sera

Giymatlim ne güzel yazmissin. Bir insani hasta olarak görüp yaptiklarina tahammül etmek... bunu etrafimizdaki cogu insan icin kullanabiliriz...
Eflos insallah esin yaptiklarina pisman olur ve kendini sana affettirir.

Kadinlar hamile olunca zaten cok hassas oluyor özel ilgi bekliyor. Bide böyle yaparsa bir insanin esi... daha niye cocuk yapasin ki ona??? Insallah hep birlikte güzel mutlu bir aile hayatiniz olur.

Bizde dün esimle konusuyoruz bu karin seklini. Diyorki hepsi sacmalik. Ama diyor sanki bir cocugumuz daha olsa oda kiz olcak gibi geliyor bana... :) bana da öyle geliyor nedense... arkadaslari da laf atmaya baslamislar esime niye yine kiz sana erkek lazim gibisinden... kendileri erkek olduda cok büyük marifet sanki...

Bende herkesin inadina herseyi pespembe yapiyorum... baska renk alsam aa bakin oglan beklentisi var diyecekler.. bende doya doya pembeyi yasiyorum... kizlarimi seviyorum..

canım beğenmene sevindim..
inşaallah hasta diye düşünmek senide epey bi yükten kurtarır.. ben kendi hayatımda kullanıyorum bunu.. faydasınıda görüyorum.. çünkü sağlıklı bi insanın yapmayacağı şeyleri yapıyor insanlar

benim şu an 1 kızım var ve uzun zamandır 2. istiyoruz olmuyor.. ama olursada sanki oda kız olurmuş gibi geliyor bana.. kız isimleri filan hazırlıyorum.. çok mutlu oluyorum
inşallah senin kızlarında hayırlı evlat olurlar.. onları kabullenmek ne kadar güzel birşey..

Insallah 2. yide kucagina alirsin canim hic takma kafana... evet cok faydasi oldu bu sözün. Herkesi akilli ve saglikli sayip her dedigine üzülmektense hasta kabul etmek cok mantikli geldi bana... cok sagol...

Degistiremeyecegim seyler icin üzülmek istemiyorum... Tabi ki seviyorum kizlarimi eminim herkesde seviyor kizlarini :) her ne kadar bir de oglan istesekte... sonucta insaniz... Allah herkesin gönlüne göre versin :) amin.

amin arkadaşım inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…