arkadaşlar benim 2.5 yaşında kızım var.şimdi 2. ye hamileyim...ağustos ta doğacak...eğer bu bebeğimde kız ise buraya takılırım...
Sevgili Efloş, yazını okuyunca inan çok üzüldüm. Sanki bizler cinsiyeti seçebiliyoruz, sadece birkaç yöntem deniyoruz o da tutarsa şansa artık. Sen ne denedin erkek bebek için?
Senin kocan bu saatten sonra yaptıklarının hata olduğunu farketse ne olur, seni gebe gebe bu kadar üzdükten sonra, kahrettikten sonra ne olur... Ben mecburi sezaryen oldum ve benimde 3. hakkım kaldı. Ancak çevremde dördüncü yapanlarda var. Gerçi ben böyle bir insana bir daha çocuk doğururmuydum o da bir muamma. Ben ateşe körükle gitmek istemiyorum ama inan çok sinirlendim. Bu arada hangi şehirdeydin canım? ALlah yardımcın olsun...
Sezaryenden sonra normal doğum konusu beni biraz korkutuyor. 7 yıl ara vermişsin sanırım sorun olmaz. Belki doktor cinsiyet konusunda yanılmıştır. O zaman eşinde yaptıklarıyla kalır.
Çok zor sana birşeyler diyebilmek avutabilmek. İnşallah hersey cabucak düzelir canım.
Kaç haftalıksın? Bak eğer beben kızsa doğunca eşin inan onu çok sevecek. İster istemez kan çekecek. Ona bağlanacak ilk kızına bağlandığı gibi...yinede derdimi paylaştığınız için tşk. canım, inanın çok bunalmıştım, buraya yazmak iyi geldi biraz, her şey gönlünüzce olsun...
slm kizlar dogumuma az kaldi heyecan sardi 8 ayima kadar kilo almamistim dogru duzgun 8. aya bir girdim davul oldum patliyacagim yakinda sadece karnim degil burnum dudaklarim kofte gibi oldu kardesimde dalga geciyor angelina jolie dudakli oldun diye :52
Kaç haftalıksın? Bak eğer beben kızsa doğunca eşin inan onu çok sevecek. İster istemez kan çekecek. Ona bağlanacak ilk kızına bağlandığı gibi...
caterpillar evet canim bende sezeryanla ilk kizimi dogurdum mecburuyetten 8,5 aylikken asiri kanamam oldu dogumda baslamadi hatta hic bir belirti yoktu mecbur aldilar 2. ogluma hamile kaldim 3,5yil sonra normal yapabilirsin dedi dr lar son aya kadar ama malesef oda 37. haftada tekrar kanamam oldu o yuzden aldilar sezeryana yoksa hersey yolunda gitseydi normal olcakti 3.kesinlikle sezeryan dediler ama burda yurtdisinda sezeryanla 5 tane bile doguran var hicde sorun yasmayan arkadaslarim var
yaklaşık 20 hafta oldu canım, evet ilk kızına çok düşkün, eminim ikinciyede öyle olacak ama benim yaşadıklarım yanıma kar kalacak, ne yapalım olsun varsın , biran evvel geçer bu günler umarım...
caterpillar evet canim turkiyedeki dr 3.den sonra sezeryan olursa zarlar deri sinir hepsi birbirine karisiyor dedi ben tavsiye etmem birde bel agrisi oluyor bayanlarda dedi ben zaten 2 den sonra dusunmuyordum rabbim verdi ondan gelen herseye raziyim prensesim sende takma canim kafana bebegin bir dogsun esin nasil sever o cok istemis erkek cocugunu demekki sende erkek hissediyorum dediysen inanmistir kiz cikinca onun soku vardir ustunde mutlaka birde karnin sivriliyle bebegin cinsiyetinin hic alakasi yok canim toplam 12 kilo aldim sadece top yutmus gibi karnim var hamilelikden onceki dusuk bel pantolonlarim bile oluyor basenden hic almadim ama kizim olacak tipa tip oglumda yasadiklarimin aynisi tatli yemem karnimin sekli agrilarim bile ayni yerler ama bu defa kiz beni gorende oglun olacak diyor onlarida takma bebegine kavus saglikli bir sekilde
Merhaba arkadaşlar, uzun süredir yazıp yazmamakta kararsızdım, ama artık o kadar bunaldım, o kadar daraldım ki, üstelik derdimi paylaşabileceğim akıl alabileceğim kimsem yok.bende sizlere açılmaya karar verdim.
Malum bende 2. kızıma hamileyim, ikinci çocuğumun kız olacağını yaklaşık 15 gün önce öğrendik, eşimin erkek çocuk istediğini biliyordum ama , bu derece ileri gideceğini hiç tahmin etmemeiştim, hiç tanımamışım onu, 15 gündür benimle konuşmuyor, yemek yemiyor evde, ben yokmuşum gibi davranıyor, geceleri arkasını dönüp yatıyor ve bana aşağılayıcı gözlerle , nefret eder gibi bakıyor. 15 gündür hayatım zehir oldu bu yüzden, önceleri yemeden içmeden kesildim,her gün sürekli göz yaşı döküyorum, başımın ağrısı 15 gündür hiç kesilmiyor, resmen cehennem azabı çekiyorum.Ama yanlış anlamayın benim üzüntümün sebebi ikinci kızım olacağı için değil, her ne kadar bende istedim se de erkek olmasını, rabbimden gelene razıyım, hayırlısı olsun sağlıcakla doğsun bebişim diyorum, üzüntümün sebebi eşimin davranışları. Üstelik bu derdimi kimsele de anlatamıyorum, utanıyorum eşimin bu halinden, sesimden halimi anlarlarda üzülürler diye ailemi bile arayamıyorum kaç gündür. bir kaç kere konuşmaya çalıştım, zaten bildiğini düşündüğüm gerçekleri anlatmayı denedim ama nafile , aksine bana hakaretler etti, en çok da 7 yıl ara vermiş olmama kızıyormul, bir de erkek olsun diye nette yaptığım araştırmalar, takvimler vb. safsatalarla beni umutlandırdın diyor. ama bu yöntemlerin garanti olmadığını başından beri ikimiz de biliyorduk, sadece bir umut diye denemek istedim, yoksa kim bunlardan kesin sonuç bekleyebilirki. 7 yıl ara verme konusuna gelince haklı keske daha erken düşünseydim, ama artık elimden birşey gelmiyor.üstelik doğumlarım sezeryan olduğu için artık sadece bir hakkım kaldığını da söylüyor. E tabi bu da benim suçum.(
İşte böyle arkadaşlar, ne yapacağımı şaşırdım , nasıl davranacağımı bilemiyorum artık , günlerce yalvardım ama artık yoruldum.Üstelik ben bu adamın 4 erkek bir kız kardeşi olmasına rağmen 5 aydır babasına evimde bakıyorum, daha ne kadar kalacağıda belli değil, üstelik bu hamile halimle ve birde çalışıyorken, diğer gelinlerin ve kızların hepsi ev hanımı, daha ne yazacağımı şaşırdım artık kızlar, dikirlerinizi ve desteklerinizi bekliyorum...
cok ozur dilerim prensesime yazmisim eflosa yazmiistim tekrar ozur prensesim
önemli degil sera
Giymatlim ne güzel yazmissin. Bir insani hasta olarak görüp yaptiklarina tahammül etmek... bunu etrafimizdaki cogu insan icin kullanabiliriz...
Eflos insallah esin yaptiklarina pisman olur ve kendini sana affettirir.
Kadinlar hamile olunca zaten cok hassas oluyor özel ilgi bekliyor. Bide böyle yaparsa bir insanin esi... daha niye cocuk yapasin ki ona??? Insallah hep birlikte güzel mutlu bir aile hayatiniz olur.
Bizde dün esimle konusuyoruz bu karin seklini. Diyorki hepsi sacmalik. Ama diyor sanki bir cocugumuz daha olsa oda kiz olcak gibi geliyor bana... :) bana da öyle geliyor nedense... arkadaslari da laf atmaya baslamislar esime niye yine kiz sana erkek lazim gibisinden... kendileri erkek olduda cok büyük marifet sanki...
Bende herkesin inadina herseyi pespembe yapiyorum... baska renk alsam aa bakin oglan beklentisi var diyecekler.. bende doya doya pembeyi yasiyorum... kizlarimi seviyorum..
canım beğenmene sevindim..
inşaallah hasta diye düşünmek senide epey bi yükten kurtarır.. ben kendi hayatımda kullanıyorum bunu.. faydasınıda görüyorum.. çünkü sağlıklı bi insanın yapmayacağı şeyleri yapıyor insanlar
benim şu an 1 kızım var ve uzun zamandır 2. istiyoruz olmuyor.. ama olursada sanki oda kız olurmuş gibi geliyor bana.. kız isimleri filan hazırlıyorum.. çok mutlu oluyorum
inşallah senin kızlarında hayırlı evlat olurlar.. onları kabullenmek ne kadar güzel birşey..
Insallah 2. yide kucagina alirsin canim hic takma kafana... evet cok faydasi oldu bu sözün. Herkesi akilli ve saglikli sayip her dedigine üzülmektense hasta kabul etmek cok mantikli geldi bana... cok sagol...
Degistiremeyecegim seyler icin üzülmek istemiyorum... Tabi ki seviyorum kizlarimi eminim herkesde seviyor kizlarini :) her ne kadar bir de oglan istesekte... sonucta insaniz... Allah herkesin gönlüne göre versin :) amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?