- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
aa deryacım senin 3. yani:) ne güzel maşallaharkadaşlar bende 2.ci kızıma hamileyim.1 kızım 1 de oğlum var.sizin mesajları okudum çok üzüldüm hepsi birbirinden ağır imtihanla dolu ALLAH tez zamanda gönlünüze göre versin.hayırlı erkek evlatlarınız olsun inş.
arkadaşlar bende 2.ci kızıma hamileyim.1 kızım 1 de oğlum var.sizin mesajları okudum çok üzüldüm hepsi birbirinden ağır imtihanla dolu ALLAH tez zamanda gönlünüze göre versin.hayırlı erkek evlatlarınız olsun inş.
napalım yazan yok canım
Günaydınnnnnnnnn
günaydın esmen ; bir sen bir ben varız herhalde ...
Dün aksam bebek görmeye gittik. 5 yasında kızları olan bir arkadasımızın oğlu oldu iki aylık falan ancak gidebildik hayırlı olsuna..
Kızlar size anlatamam öyle imrendim ki mavis mavis giyememişler bebek süsleri masmadı babasının kucağından inmiyor oglus.. Maşallah çok tatliydi.. Kızları da azıcık kıskanıyor ama yine de akıllı uslu bir abla olmuş..
Allah nasip etsin bütün isteyenlere.. Benimde kızım abla olsun ogluma inşallah.. İmrendigim aileler gibi kızım oğlum hatta sonra yine kızım olsun isterim..
Zaten 2.si oğlan olursa inşallah hayirlisiyla hemen 3. Yapicamm.. Beklentim olmadan kızsa kız erkekse erkek hiç önemi yok gerilmem kasilmam hem oğlum ve hem kızım ne olursa sevinirim diyebileceğim.. İkincisi kız olursa valla stresli olur hamilelik benim için..
Neyse iste dün gece gittiğimiz ev ahalisi çok şekerdi: 11 aylık daha benim kızım ama o bebek nasıl ağladı bana sanki yıllar olmuş gibi geldi o sesi unutalı.. Kızım gözüme büyük geldi bı an..
Rabbim yazsın kısmetimize gelsin oğullarımız inşallah..
makınye bağli olan oğlum var evde evde eğitim aldim ona
oğretmen gelıyo haftada 4 gun
sabah gelıyo 1 de gıdıyo herşey evletlarımız ıçin ben nelere ketlanıyorum [COLOR="[/COLOR]
kızlarrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?