Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

aa deryacım senin 3. yani:) ne güzel maşallah

canım allah bağışlasın ne güzel işte,bir kız bir oğlan olunca başka çocuk düşünmüyor kimse,ama çevremde teyzem,amcam,dayım başta olmak üzere bir kız bir oğlan yapıp başka çocuk yapmayanlar var,şimdi diyorlar ki keşke bir tane daha yapsaydık iki çok az diyorlar hatta dayım yengeme hala ısrarla bir bebek daha yapalım diyor karısı istemiyor..:)güzel dileklerin için sağol canım inşallah seninkiler de hayırlı ve çalışkan evlatlar olurlar::)))

Dün aksam bebek görmeye gittik. 5 yasında kızları olan bir arkadasımızın oğlu oldu iki aylık falan ancak gidebildik hayırlı olsuna..
Kızlar size anlatamam öyle imrendim ki mavis mavis giyememişler bebek süsleri masmadı babasının kucağından inmiyor oglus.. Maşallah çok tatliydi.. Kızları da azıcık kıskanıyor ama yine de akıllı uslu bir abla olmuş..
Allah nasip etsin bütün isteyenlere.. Benimde kızım abla olsun ogluma inşallah.. İmrendigim aileler gibi kızım oğlum hatta sonra yine kızım olsun isterim..
Zaten 2.si oğlan olursa inşallah hayirlisiyla hemen 3. Yapicamm.. Beklentim olmadan kızsa kız erkekse erkek hiç önemi yok gerilmem kasilmam hem oğlum ve hem kızım ne olursa sevinirim diyebileceğim.. İkincisi kız olursa valla stresli olur hamilelik benim için..
Neyse iste dün gece gittiğimiz ev ahalisi çok şekerdi: 11 aylık daha benim kızım ama o bebek nasıl ağladı bana sanki yıllar olmuş gibi geldi o sesi unutalı.. Kızım gözüme büyük geldi bı an..
Rabbim yazsın kısmetimize gelsin oğullarımız inşallah..

Allah gönlüne göre versin

benimde doğuma 3 aydan az kaldı kızlar...bende çoğunuz gibi 2.kızını bekleyenlerdenim.bi arkadaşımın dediği gibi 2. erkek olsaydı 3.yü hiç düşünmeden eşim istemediği halde rahat rahat gerilmeden yapmak istiyordum ama şimdi bilemiyorum gerçekten..allah evlatlarımıza sağlık sıhat versin....geçen eşime sordum 3.yü yaparmıyız diye.....verdiği cevap:düşünmüyormuş ama tek bir şartla olabilirmiş,oda şu eşimin tüp bebek merkezinde doktor bir arkadaşı var hatta ben bu bebeğe hamile kaldığım ay aşılama için tedaviye başlıcaktıkki süpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrenmiştim....neyse o arkadaşıyla konuşup aşılama yöntemi kullanarak laboratuar ortamında kız spermlerini ayıklayıp aşılama yapabilirlerse 3.yü yaparmış,yoksa işi şansa bırakıp 3.çocuğu beklemek istemiyormuş......bu düşüncesini çok görmüyorum açıkçası,allah kısmet etmezse onuda etmez zaten onun için önce göbüşümdeki bebişi büyütecez sonra bu konulara bakacaz artık.......

kızlar ben bide şunu soracaktım YEŞİLYOL arkadaşımızın 3.bebeğinin cinsiyeti kesinleşmemişti acaba oğluşu olacağı kesinleştimi bilen varsa paylaşsın lütfen merak ettimde.....

makınye bağli olan oğlum var evde evde eğitim aldim ona
oğretmen gelıyo haftada 4 gun
sabah gelıyo 1 de gıdıyo herşey evletlarımız ıçin ben nelere ketlanıyorum [COLOR="[/COLOR]

sabah gelıyo 1 de gıdıyo herşey evletlarımız ıçin ben nelere ketlanıyorum [COLOR="[/COLOR]

alah herşeyın hayırlısını bılır yeterkı sağlıklı olsun sızlerı cok sevıyorum

Sevgili Arkadaşım, görüyorum ki çok zor bir durumdasın. Bu durumda ne denir bilmiyorum. Ama inan üzüldüm. Yavrunun nesi var bilmiyorum ancak tüm kalbimle dua ediyorum Rabbim yavrunu sağlığına kavuştursun tez şekilde...

Valla ikinci kizina hamile veya iki kızı olanlar topigine takıla takıla ikinci bebisi yaparsam kız olacak.. :)

Burayı okumayida buradaki anneleri de hepsini seviyorum.. İki kızı olan anneler ikinciyi yapmadan aranizdayim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…