Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

Benim 1 kızım 1 oğlum var ama ben de burayı çok seviyorum

Vallahi oldu sesimi duyan çıktı

Canım sen sesini duyurmak iste yeterki bir duyan elbet çıkar:))..

Haberleri izliyordum az önce, şimdide çıkmış çakma simit. Ya bu devlet neden neslini bu kadar çürütme çabasında anlayamadım. Birde çin tuzu kullanılıyormuş çoğu gıdada. Bizler yavrularımızı nasıl koruyacağız Yarabbi. Biraz alakasız bir konu oldu ama..

İlk önce sağlık, hayır, sonrada kalbindeki inşallah canim. Senin yavrun minikti, yaş aralığı azsa ikinci cinsiyetin aynı olması bence çok güzel...

kızlar ben bide şunu soracaktım YEŞİLYOL arkadaşımızın 3.bebeğinin cinsiyeti kesinleşmemişti acaba oğluşu olacağı kesinleştimi bilen varsa paylaşsın lütfen merak ettimde.....

:18:ben bu konuda paronayak oluyo gibiyim arada kızlar :)) 16 haftada doktor erkek dedi 3lü test için gitigimizdede detaylı ultrasyonda ve normal ultransyonda iki ayrı doktor erkek dedi :) gecen gün doktora gittim 25 haftalığım artık doktor cinsiyetı bellimi dedı erkek dedıler sizde bakın dedım (ayrı doktorlardı ) ben bakmıyorum dedı adam içime bi kurt düştü
birde kayınvaldem diyorki benim oğullarım hiç kımıldamazdı karnımda !! benim bu bıcırık depiniyoda depınıyo
eşim uğraşma şu çoçukla dıo
geçen gün küçük kızıma bakıyorum uzaktan ( 7 yaşında ) onun kız olacağını duydugumda ağlamıştım Sizlr beni çok iyi anlıyorsunuz biliyorum nasıl bir pişmanlık var anlatamam o duydugumdakı üzüntüm için
İyiki kızım olmuş Rabbim iyiki nisamı bana vermiş biz çok şanslıyız valla 2 kızımız olarak
İNŞALLAHHHHH sizlerınde düşününlerin 3.bebegi erkek olurda iki evlat sevgisini tadarsınız aynı anda
geçen gün bir arkadaşda diyorki ( bizim komşuya erkek ,erkek dedilerr doğduki bebek kızz böyle yanılmalarda oluyor ) dıo bunlar kafamı bulandırıyor az
Amannn neysee amma yazasım varmış benimde allaha emanet olun cümleden iyi günler

yeşilyol merhaba canım,eğer detaylı ultrasona da girdiysen artık değişmez şekerim içini ferah tut güzel güzel hazırlıklarınıda yap:)))güzel dileklerin için sağol canım iki kız gerçekten çok güzel inşallah güzel bir doğum yaşarsın oğlunu sağlıcakla kucağına alırsın::)))

İnsana doğurana kadar rahat yok aynı şeyleri bende yaşamıştım.Sağlıkla doğurda inşallah sonra aklına geldikçe gülüp geçeceksin.Ben erkekmiş dedikçe millette bana sen gene de kıza da hazırla kendini erkek deyip kızı olan çok var diyorlardı.Doktora da gelince şu doktorlar ne kadar konuşma özürlü ne var söylese ben bakmıyorum da ne demek ya.Tam bir ÖÖÖÖÖÖÖ..........ZZZZZZZ

merhaba arkadaslar
benımde bır kızım var suanda ıkıncıye hamıleyım.rabbım once saglıklı ve hayırlı evlatlar versın gonlumden gecen elbettekı erkek ama kızım olursada dunyanın sonu degıl dıye dusunuyorum.
belırtılerıme bakarsanız benımde kızım olcak gıbı ruyalarımda kız cocukları goruyorum kızımda cok kusardım bundada cok kusuyorum tum belırtılerım aynı anlayacagınız o yuzdenbende buda kız fıkrıne alısmaya baslıyorum

Amin canım çok teşekkür ederim güzel dileklerın için cinsiyet konusunu atlattık sıra geldi doğuma 3.doğumum olsada ayyy nasıl doğurcam diyorum arada ama normal doğumdanda vazgeçemiyorum Rabbim inşallah sizlerede nasip eder inanın böyle söylerken içimden kopuyor öyle çok istiyorumki
Biz kadınlar hassasız sırf kimse cevre baskısına mağruz kalmasın hamilelikleri huzurlu geçsin diye istiyorum yoksa eskide kalmış oğlan çoçugu anayababaya bakarr sözü
Allah hepsini yerinde sağ etsin hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize

Saol canım benim

yeşilyolcuğum,bende normal doğum taraftarı oldum her zaman ve bebeklerimi normal doğurdum,bizim bebeklerimiz çok sağlam, fabrikasyon olmayan çocuklar canım böyle düşün ve bunun iç rahatlığıyla gir doğuma arkadaşım, bebeğin ve sen çok güzel bir doğum gerçekleştireceksiniz inşallah::)))bize de bol bol dua et sancı çekerken derler ama benim hiç aklıma gelmez valla sancı çekerken dua etmek::)))

Kadın olmak zor,Ana olmak ondan da zor.Kardeşim de hamile her gün rüya görüyormuş,doğuruyorum abla ama her seferinde kesiyorlar karnımı diyor.Bende ki yorum:Kesin sezeryan olacaksın

Kadın olmak zor,Ana olmak ondan da zor.Kardeşim de hamile her gün rüya görüyormuş,doğuruyorum abla ama her seferinde kesiyorlar karnımı diyor.Bende ki yorum:Kesin sezeryan olacaksın

ayyy canım benim yaa,ilk hamilelikte nasıl doğuracağım acaba diye düşünüp korkmak zor yaa,işte o korkuları aşamayanlar genelde sezaryen oluyor inşallah hayırlı bir doğum gerçekleşir allah kolaylık versin inşallah:)))

Dış macunu, margarin ve bebek maması reklamlarına..
Bebek maması reklamında bağışıklığı gelişsin diyen annenin büyük oğlan hapsuruyor ve küçük bebek kucakta yine oğlan.. Margarin reklamnlarina bakın hep en az iki oğlan hep en fazla bir tane kız cocuğu..
Tv bize ideal aileyi iki oğlan veya bir oğlan bir kız diye lanse ediyor..

Bebeğim bir yasından sonra arkadaşlarıyla herseyi paylaşıyor mikropları bile diyen anne oğlunun kasığını ağzına süren kız bebeğe bakıyor kızar edayla.. Dikkatli izleyin mama reklamı sanırım..

İdeal olan diye birsey yok.. Aile konusunda özellikle.. Medya tv reklam dunyası bize dayatma yapıyor ideal mutlu aile en az bir erkek çocuklu diye.. İki kızı olan aileyi ancak lekelenen bluzu kurtarmak isteyenler olarak ancak kosla reklamında görüyoruz.. Yani çamaşır bulaşık vb kadına ait islerde

Mutlu aile olmanın vurgulandigi reklamlarda kız cocuğu yok denecek kadar az.. Reklamcilar toplumumuzda erkek cocuk illaki şart anlayışını bildiginden bu imajı çiziyor kafamızda..

Nese erberki uç kıziyla gördükçe imreniyorum.. Ne kadar şanslı kızlar ve nese hanım da çok şanslı.. Mutluluk erkek kız cocukta değil anne olmak ebeveyn olmak hakkıyla annelik yapabilmek..

Cocuklarımızın kız olsun erkek olsun saglıgı mutluluğu ve büyüdüğü izleyebilmek bence mutluluk..

Bu dayatmalar çevremizde kayınvalidede kocada hemen herkeste etrafımızda..
Kızlarımız... onlar gelecek nesilleri dogurup yetiştirecek büyütecekler.. Kızlarımız hepsi birer nimet birer yoldaş birer küçük hanım,anne,abla,teyze...

Bunu yazıyorum çünkü hamileyken çok kulak astım etrafındakilere daha kızımı kucağıma almadan bir sonraki gebeliği düşündüm oğlum olunca böyle yaparım söyle söylerim vb.. Karnımdaki miniği düşünmeli sadce ona odaklanmaliydim.. Şimdi herseye bedel kızım.. Canım canımın ici ve herseyim.. Üzüntümün sevincimin tek sebebi hayatımın tek odağı..

haklısın gerçekten ya benım dikkatımı çekiyo uzun zamandır bu reklanlar.ya bir kız bir oğlan yada iki oğlan bi kız hep böyle gerçekten enteresan yani .

merhabalar cuma günü 2.kızımızın geleceğini öğrendik artık aranızdayım ben kız istiyordum ama eşim çok erkek istedi ve şu an morali çok bozuk

merhabalar cuma günü 2.kızımızın geleceğini öğrendik artık aranızdayım ben kız istiyordum ama eşim çok erkek istedi ve şu an morali çok bozuk

Çok tebrik ederim seni Allah saglikla kucağınıza almak nasip etsin hayırlı evlat olsun yüzünüzü güldürsün göğsünüzü kabartsın başarılarıyla..

Kimseye aldırış etmeyin eşinize de.. Kısmet bu isler evlat bu kızı erkeği olmaz.. Minik kızınız abla oluyor iki kardes eğlenirler oynarlar destek olurlar birbirlerine çok sanslisiniz etraftan gelecek olan saçma sapan seylere kulak tıkayın hamileliğin tadını çıkarın..

sağol canım eşimede üzülüyorum elimde değil

sağol canım eşimede üzülüyorum elimde değil

Bir kardesi olmasaydı kızının kardes isteyipte Allah nasip etmeseydi üzülürdün

Allah karnındaki prensese bir zeval verseydi Allah korusun üzülürdün

Sagliklsin hamilesin bebeğin sağlıklı kızın abla oluyor hiiiiic üzülme sakın..

Esine de aldırma..

Gayet doğal kızı olanın oglanistemesi ama olmazsa olmaz kısmet kader..

Eşinin Allah inancı yok mü bu bebisleri bize veren Allah isterse kız isterse erkek nasip kismettenoteye gidilmez sen hamilesin üzülme bebisteUzulmesinn

bizdede tam tersi olmuştu eşim deli oluyo fıstığım geliyo diye ben biraz burkuldum tabiiii tahliller falan kötü çıkınca aklım başıma geldi çok üzüldüm sağlıklı olmasından başka önemli olan hiç bişi yok cnm...çok sevindim kızda olsa erkekte sağlıklı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…