- 16 Aralık 2010
- 102
- 9
- 96
benımde ıkıncı kızım gelıyo arkadaslar ılk kızımdan sonra bırde erkek annesı olmusum ama malesef vefat etmıstı dogduktan sonra tekrar hamıle kaldım ınadına yıne erkek gelır ona benzer dıye ama yok allahım bana kız bebegı nasıp etmıs olacakkı buda kız cok sukur ılk duydugumda derın bı yaaa ceksemde pısman olmadım rabbım bunu hayırlı gormus bana dıye dusunuyorum hıcbı anne uzulmesın tekrar kız dıye hayırsız evlat vermesın yeter yada acısını yasatmasın ınanın cok zor
esım ılk kızına asık zaten bunun ıcınde cok heyecanlı elı karnımdan dusmuyor allahım yardım ederse 2 ay sonra bızımle olacak nasıpse hepınıze saglıklı dogumlar
merhabalar cuma günü 2.kızımızın geleceğini öğrendik artık aranızdayım ben kız istiyordum ama eşim çok erkek istedi ve şu an morali çok bozuk
benımde ıkıncı kızım gelıyo arkadaslar ılk kızımdan sonra bırde erkek annesı olmusum ama malesef vefat etmıstı dogduktan sonra tekrar hamıle kaldım ınadına yıne erkek gelır ona benzer dıye ama yok allahım bana kız bebegı nasıp etmıs olacakkı buda kız cok sukur ılk duydugumda derın bı yaaa ceksemde pısman olmadım rabbım bunu hayırlı gormus bana dıye dusunuyorum hıcbı anne uzulmesın tekrar kız dıye hayırsız evlat vermesın yeter yada acısını yasatmasın ınanın cok zor
esım ılk kızına asık zaten bunun ıcınde cok heyecanlı elı karnımdan dusmuyor allahım yardım ederse 2 ay sonra bızımle olacak nasıpse hepınıze saglıklı dogumlar
şubat başı sözde gidecek kaynanam.sizleri çook özledim.hızlı hızlı yazayım.sonra gelecegim inşallah.kavuşmak yakındır
Bilse ki annesi cinsiyetini duyunca üzülmüş su veya bu sebeple az da olsa uzulmus küser size.. Onun ne günahı var masum minicik bir bebis o.. Anneler bebisler in gelecegini ogrenince. Sevinirler.. Ne olursa olsun o sizin yavrunuz mıniginiz onun elinde olan bisey yok ki.. Çok kıymetli kızlarımız oğullarımız ablalar küçük kız kardesler abiler küçük erkek kardesler her biri kıymetli.. Ne olur bebislerin masumiyetini Unutmayın kız olsun erkek olsun bebis gelecekse sevinilir
şubat başı sözde gidecek kaynanam.sizleri çook özledim.hızlı hızlı yazayım.sonra gelecegim inşallah.kavuşmak yakındır
günaydın..
valla eşimin abisi gelecek cumaya.sıra onlarda..dedi abi hem annemi alayım.hemde sizi ziyaret edelim dediler.eşliriyle çocuklarıyla gelecekler cuma akşamı..pazar akşamaıda annemi alır döneriz dediler.kızmatse kerdişini bekliyoruz..orayı kokutmazsa kaynanam.ve diğer kardeşlerini 6 ay görmeyecegim kendilerini
kısmetse pazartesi gelirimmmm..öpüyorumm..
duygu.esman.esmer .momof.bende özledim sizleri...
günaydın..
valla eşimin abisi gelecek cumaya.sıra onlarda..dedi abi hem annemi alayım.hemde sizi ziyaret edelim dediler.eşliriyle çocuklarıyla gelecekler cuma akşamı..pazar akşamaıda annemi alır döneriz dediler.kızmatse kerdişini bekliyoruz..orayı kokutmazsa kaynanam.ve diğer kardeşlerini 6 ay görmeyecegim kendilerini
kısmetse pazartesi gelirimmmm..öpüyorumm..
duygu.esman.esmer .momof.bende özledim sizleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?