Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

Bilse ki annesi cinsiyetini duyunca üzülmüş su veya bu sebeple az da olsa uzulmus küser size.. Onun ne günahı var masum minicik bir bebis o.. Anneler bebisler in gelecegini ogrenince. Sevinirler.. Ne olursa olsun o sizin yavrunuz mıniginiz onun elinde olan bisey yok ki.. Çok kıymetli kızlarımız oğullarımız ablalar küçük kız kardesler abiler küçük erkek kardesler her biri kıymetli.. Ne olur bebislerin masumiyetini Unutmayın kız olsun erkek olsun bebis gelecekse sevinilir

benımde ıkıncı kızım gelıyo arkadaslar ılk kızımdan sonra bırde erkek annesı olmusum ama malesef vefat etmıstı dogduktan sonra tekrar hamıle kaldım ınadına yıne erkek gelır ona benzer dıye ama yok allahım bana kız bebegı nasıp etmıs olacakkı buda kız cok sukur ılk duydugumda derın bı yaaa ceksemde pısman olmadım rabbım bunu hayırlı gormus bana dıye dusunuyorum hıcbı anne uzulmesın tekrar kız dıye hayırsız evlat vermesın yeter yada acısını yasatmasın ınanın cok zor
esım ılk kızına asık zaten bunun ıcınde cok heyecanlı elı karnımdan dusmuyor allahım yardım ederse 2 ay sonra bızımle olacak nasıpse hepınıze saglıklı dogumlar

hayırlı uğurlu olsun canım,küçük kızın uğur getirsin,bereket getirsin ailenize::)))))

merhabalar cuma günü 2.kızımızın geleceğini öğrendik artık aranızdayım ben kız istiyordum ama eşim çok erkek istedi ve şu an morali çok bozuk

hoşgeldin canım,bebişin hayırlı uğurlu şanslı kademli olsun inşallah,eşinin bozuk olmasına üzüldüm ama merak etme doğduktan sonra geçer bu hisleri deli gibi sever bebişi:::)))

Saglikla kucagina al..ömrü uzun sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun inşallah.. Anali babali büyütmek nasip olsun

şubat başı sözde gidecek kaynanam.sizleri çook özledim.hızlı hızlı yazayım.sonra gelecegim inşallah.kavuşmak yakındır

Cahiliye doneminde, kiz cocugu dogunca millet yas tutarmis. Babasina kimse selam vermez, selamini almazmis. Buyuk bir utanc kaynagiymis.. Simdi de gorenek belasina, bunu yasatanlar ayni cahiliye devrinin insanlaridir. Sessizlik olunca, kiz dogdu sozu de o devirden kalmadir.
Aksine, kiz cocugu anne babasina en iyi yoldas, arkasindan da hayir ve hasenatini devam ettirendir. Erkek de aynidir ama erkegin yaratilisi geregi, ilgi ve alakasini gostermesi, kizla kiyaslanamaz. Rabbim herkesin gonlune gore versin, ama vermeyince de isyan edip uzulmesin. Hele hele hamileyken bu yuzden kendini uzmesin. O dogunca ne uzuntu kalir ne keder. Masum masum yuzune bakinca butun takintilardan siyrilirsiniz. Senin caninda can bulan, gunahsiz bir beden, sana muhtac, sen yedirirsen yer, icirirsen icer.. Insan onu gorunce, ancak zamaninda kafasina takip, kendine dert ettigine yanar. Bu arada her anneye bir kiz, her kiza da bir kiz kardes sarttir. Kendimden biliyorum :)

Helen, cabuk don, cok uzattin arayi. Kayinvaliden memlekete mi donuyor?

kızlar çogunuz üzülmüşsünüz..ama benimde iki kızım .hatta bugün ikinci kızımın birinci yaş günü..
ben okadar mutluyumkiii.eşimde öyle.iyiki doğmuş kuzum diye sabah öptü kokladı işe öyle gitti:)
ikimizde çok severiz kızları.eşimin hiç takıntısı yoktur oğulum olsun diye.çok defa denedim ben onu ama gerçekten artık eminim.erkek takıntısı yok.ama tabiki olsaydı fena olmazdı ama biz ikincisinde doktor kız deyince çok sevindik en çokta ilk kızım için çok sevindik.en büyük destekçisi.arkadaşı olacak.dert ortağı.can yoldaşı.kim olurkii..bende üç kız bir oglanız.ablam ve kızkardeşim var.ne kadar güzel bi duygu iyiki kızkardeşlerim olmuş.herşeyimi ama herşeyimi konuşurum.derdimi söylerim.sizi kayıtsız anne gibi sever.korur.ablam nasıl beni koruyursa bende küçügümü.kardeşimi..iyiki iki kızım var..eşim için isterse sadece ve sadece onun erkek bebek özlemin varsa yapabilirim dedim.eşimi çook seviyorum.beni ve kızlarını el üstünde tutar her zaman.o herşeye değer.hakeder..bi çocuk daha istemememe rağmen yapabiylecegimi ,onu çünkü çok sevdiğimi söyledim..kesinlikle böyle bi istedginin olmadığını söyledi..başka çocuk düşünmüyoruz biz.tabi kazara yada istenmeden bi çocuk olmazsa.o zaman amenna.başım gözüm üstüne..
diyecegim oki ne olur üzülmeyin.inanın ilerde daha iyi anlayacaksınız..çookk harika bişey iki kızz.hele bi doğsun görrürsünüzz...benim küçükte 1 yaşında büyük 4,5 yaşında teyzeleri.şimdiden birbirleriyle oynarlar.ablası ne yapsa küçükte onu yapıyo.müthiş taklit var yani.:) küçük ağlasa büyük gelip sarılıp öpüyo geçti tamam diyo..top oynarar.ablasından çok şey ögreniyo...görün ne güzel oluyo.kafnızı şişirdim kusura bakmayın.

Son düzenleme:
İlerisini göremeyen babalar ikinci kızda buruk oluyorlar.. Oysa iki kız birbiri icinbulunmaz nimet?
İnsan neden bebek sahibi olur? Neden ikinci cocuğu yapar? Olmayan cinciyetten bir bebeğe sahip olmak için mı yoksa aileyi genişletmek kardeşlik duygusunu cocukları yasasın diye mı?

Her durumda her anneye bir kız her kıza bir kız kardes şart.. Yukarda bir yerde okudum bu lafı çok da beğendim..

Helencim kayınvaliden yapıştı kaldı valla size..

Bende sabahtan benimki ile atistim..

Dedim helenin kayınvalidesi benim kaynana ile beraber bir tatile çıksa.. Biraz görmesek birbirimizi iyi gelecek iliskimize.. Yoksa beni daralttikca iliskimiz yıpranacak..

günaydın..
valla eşimin abisi gelecek cumaya.sıra onlarda..dedi abi hem annemi alayım.hemde sizi ziyaret edelim dediler.eşliriyle çocuklarıyla gelecekler cuma akşamı..pazar akşamaıda annemi alır döneriz dediler.kızmatse kerdişini bekliyoruz..orayı kokutmazsa kaynanam.ve diğer kardeşlerini 6 ay görmeyecegim kendilerini
kısmetse pazartesi gelirimmmm..öpüyorumm..
duygu.esman.esmer .momof.bende özledim sizleri...

iyi hadi bakalım gözün aydın canım kurtuluyosun 6 ay.

Gözümüz aydın

günaydınnnn
ohhhh beeeee.işte geldimmm..artıkın buralardayım ..kaynana gittiii..aman gitsin oralarda mutlu olsunda ben gelmeyecegim desin.neyse en azından 6 ay gelmeyecek sözdeee.....
hadin ben bugün buralardayık sizleride beklirimmmm....

Son düzenleme:
Biz ikinci bebisi düşündüğümüzde kız olursa adını ne koyalım diyor? Demekki kız olabilir ihtimali ile bebek istiyor hani yapalım da oğlan olsun der ya bazı baba kız olursa bebis hayal kırıklığı.. Bizim ki bastan kız da olabilir diyor bence de Allah bilir ikinciye neyim olacak? Ama Suna kesin emin odum rüyasında kolye görenin kızı küpe görenin erkek bebis oluyor ben kızımda incili bir kolye gormustumq

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…