Biz ikinci bebisi düşündüğümüzde kız olursa adını ne koyalım diyor? Demekki kız olabilir ihtimali ile bebek istiyor hani yapalım da oğlan olsun der ya bazı baba kız olursa bebis hayal kırıklığı.. Bizim ki bastan kız da olabilir diyor bence de Allah bilir ikinciye neyim olacak? Ama Suna kesin emin odum rüyasında kolye görenin kızı küpe görenin erkek bebis oluyor ben kızımda incili bir kolye gormustumq
günaydınnnn
ohhhh beeeee.işte geldimmm..artıkın buralardayım ..kaynana gittiii..aman gitsin oralarda mutlu olsunda ben gelmeyecegim desin.neyse en azından 6 ay gelmeyecek sözdeee.....
hadin ben bugün buralardayık sizleride beklirimmmm....
HOŞGELDİN CANIMM
kendini hazırlıyordur kıza.yada duygu gerçektende kızı olduya.kız için dşünceleri değişmiş olabilir yaa..iyimser yaklaşıyordur gibi geldi bana.allah gönlünüze göre versin arkadaşım.bide oglun olsun inşallah.üçüncü yaparsan o kız olsun
bizim kızımız olacağı kesinleşti bayanlar artık ve eşim dün doktordan gelince bir kez daha şok oldu hiç bir şey demedi ama sesi soluğu kesildi anladım tabii derdini ben çok mutluyum kızım olacak diye ama o yıkıldı yaşım da çok benim 36 bitti 37 içindeyim artık 3.şansımızda yok ne zaman nasıl alışcak bilmiyorum onun için üzülüyorum
oğlak bebiş doğupta eşinde yüzünü görünce böyle üzüldüğüne pişman olacak ben eminim hatta bu kızına diğer kızına yaptığından daha çok şeyler yapmak isteyecek hayırlısıyla gelsin inşaAllah sağlıkla sıhatle senin son satın ekimmiydi ayın kaçıydı_?
29 ekimdi canım
selam canım hayırlı uğurlu olsun kızın.sende bizden oldun yani.ama doğduktan sonra eşin daha bi farklı bakacak bence daha çok sevecek.sıcağı sıcağına insan şok oluyo ama sonra unutup gidiyosun bu günlere gülüp geçersin ilerde.
canım ya çok sevimdim allah hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin.doğduktan sonra insannın düşünceleride değişiyo tabi ben neler düşünmüşüm diye kızıyosun kendine.iki kız kardeş gerçekten çok güzel anlaşıyo arada kıskançlıkları oluyo ama olsun yinede güzel kız kardeş:13:günaydin herkese,
benim kizim dogdu teyzeleri, haber vermek istedim, gecen hafta persembe dogdu...
yüzüne bakinca nasil kizdim kendime anlatamam size....
kiz oldugu icin ne kadar üzülmüstüm... simdi kiz oldugu icin binlerce kez sükretsem az...
saglikli bir cocuk cok büyük bir nimet...
inanin ücüncüde kiz olsa hic ama hic üzülmem...
Allah hayirli saglikli evlatlar versin. Kiz erkek ayirimi yapan "CEVRE" nin serrinden korusun. Amin! :)
ben çok menunum canım çoğu insanın aksine bende kız çocuk tutkunluğu var erkek çocuk bizim aileden gelen bir şey pek sevilmez annem tarafı bir dayı var bizde düşman başına zamanında 68 kuşağı olaylarına karışmış deniz gezmiş in elemanlarından hapiste yatmış işkence görmüş silahlı saldırılara katılmış kaçak yaşamış bir kaç ay ve en kötüsü annesini bile dövermiş canım biz o yüzden erkek çocuk istemeyiz ona benzer diye korkarız
eşim şok o ldu yazmışınya ben ona yönelik yazmıştım canım ya.sen kız istiyomuşun zaten:13:
bizim kızımız olacağı kesinleşti bayanlar artık ve eşim dün doktordan gelince bir kez daha şok oldu hiç bir şey demedi ama sesi soluğu kesildi anladım tabii derdini ben çok mutluyum kızım olacak diye ama o yıkıldı yaşım da çok benim 36 bitti 37 içindeyim artık 3.şansımızda yok ne zaman nasıl alışcak bilmiyorum onun için üzülüyorum[/.
aldırma diyorum ama hamilesin sen ... eşinin ikinci prenses geliyo diye böyle yapmaya hakkı yok.. Seni üzmemeli el üstünde tutmalı.. Dilerim hatasını anlar kızını ve doğacak prensesini ve hatta güzel hamile eşini üzmez suratını asmaz asmamali
günaydin herkese,
benim kizim dogdu teyzeleri, haber vermek istedim, gecen hafta persembe dogdu...
kiz oldugu icin ne kadar üzülmüstüm... simdi kiz oldugu icin binlerce kez sükretsem az...
Allah hayirli saglikli evlatlar versin. Kiz erkek ayirimi yapan "CEVRE" nin serrinden korusun. Amin! :)
sen daha ıyı bılırsın gerçı bu durumları ama.. bızım kız çok alem oldu babaya cıcı yapmalar sevmeler oksamalar babaya bıcır bıcır.. evet belkı de kalbı baska sevdı kız bebegı.. dedıgın gıbı 2 de olmazsa 3 de kız olsun ısterım. bır anneye bır kız her kıza bır kız kardes sart.. kafaya koydum havada karada rabbım nasıp ederse ıstıyorum 3.yu..
işe donersem bebek ısı en az 5 yıl atar ılerıye.. o kadar ara vermelı mı bılemedım.. bezden kurtarırsam kızımı 2 yı gundeme alabılırım. en azından bezden kurtulmayı bekleyecegım
günaydin herkese,
bizim kızımız olacağı kesinleşti bayanlar artık ve eşim dün doktordan gelince bir kez daha şok oldu hiç bir şey demedi ama sesi soluğu kesildi anladım tabii derdini ben çok mutluyum kızım olacak diye ama o yıkıldı yaşım da çok benim 36 bitti 37 içindeyim artık 3.şansımızda yok ne zaman nasıl alışcak bilmiyorum onun için üzülüyorum
kandiliniz mübarek olsun sevgililer gününüz kutlu olsun arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?