Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

kendini hazırlıyordur kıza.yada duygu gerçektende kızı olduya.kız için dşünceleri değişmiş olabilir yaa..iyimser yaklaşıyordur gibi geldi bana.allah gönlünüze göre versin arkadaşım.bide oglun olsun inşallah.üçüncü yaparsan o kız olsun

HOŞGELDİN CANIMM

sen daha ıyı bılırsın gerçı bu durumları ama.. bızım kız çok alem oldu babaya cıcı yapmalar sevmeler oksamalar babaya bıcır bıcır.. evet belkı de kalbı baska sevdı kız bebegı.. dedıgın gıbı 2 de olmazsa 3 de kız olsun ısterım. bır anneye bır kız her kıza bır kız kardes sart.. kafaya koydum havada karada rabbım nasıp ederse ıstıyorum 3.yu..

işe donersem bebek ısı en az 5 yıl atar ılerıye.. o kadar ara vermelı mı bılemedım.. bezden kurtarırsam kızımı 2 yı gundeme alabılırım. en azından bezden kurtulmayı bekleyecegım

günaydin herkese,

benim kizim dogdu teyzeleri, haber vermek istedim, gecen hafta persembe dogdu...
yüzüne bakinca nasil kizdim kendime anlatamam size....

kiz oldugu icin ne kadar üzülmüstüm... simdi kiz oldugu icin binlerce kez sükretsem az...
saglikli bir cocuk cok büyük bir nimet...
inanin ücüncüde kiz olsa hic ama hic üzülmem...

Allah hayirli saglikli evlatlar versin. Kiz erkek ayirimi yapan "CEVRE" nin serrinden korusun. Amin! :)

bizim kızımız olacağı kesinleşti bayanlar artık ve eşim dün doktordan gelince bir kez daha şok oldu hiç bir şey demedi ama sesi soluğu kesildi anladım tabii derdini ben çok mutluyum kızım olacak diye ama o yıkıldı yaşım da çok benim 36 bitti 37 içindeyim artık 3.şansımızda yok ne zaman nasıl alışcak bilmiyorum onun için üzülüyorum

oğlak bebiş doğupta eşinde yüzünü görünce böyle üzüldüğüne pişman olacak ben eminim hatta bu kızına diğer kızına yaptığından daha çok şeyler yapmak isteyecek hayırlısıyla gelsin inşaAllah sağlıkla sıhatle senin son satın ekimmiydi ayın kaçıydı_?

29 ekimdi canım

ben çok menunum canım çoğu insanın aksine bende kız çocuk tutkunluğu var erkek çocuk bizim aileden gelen bir şey pek sevilmez annem tarafı bir dayı var bizde düşman başına zamanında 68 kuşağı olaylarına karışmış deniz gezmiş in elemanlarından hapiste yatmış işkence görmüş silahlı saldırılara katılmış kaçak yaşamış bir kaç ay ve en kötüsü annesini bile dövermiş canım biz o yüzden erkek çocuk istemeyiz ona benzer diye korkarız

canım ya çok sevimdim allah hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin.doğduktan sonra insannın düşünceleride değişiyo tabi ben neler düşünmüşüm diye kızıyosun kendine.iki kız kardeş gerçekten çok güzel anlaşıyo arada kıskançlıkları oluyo ama olsun yinede güzel kız kardeş:13:

eşim şok o ldu yazmışınya ben ona yönelik yazmıştım canım ya.sen kız istiyomuşun zaten:13:

Son düzenleme:

Anali babali büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat olsun hep yüzünüzü güldürsün inşallah.. Evinize bolluk bereket getirsin inşallah..

Çok sevindim tebrik ederim yeni bebeğini.. YumukYumuk elleri mis kokar cennet kokuludur.. Allah bagislasin yavrunu yavrularını..

yaa.o kadar ara verme duygu.dedigin gibi bezden kurtulsun.sanada rahatlık olur.öyle ikinciyi yaparsın allahın izniyle.

allah sağlık sıhat versin.hayırlı evlat olsun inşallah..kendini hazır hisettign zamandada belki üçüncüyü yaparsın.:))

oğlakcım hayırlı ugurlu olsun canım benimmm...
hiç üzülmee..eğerki alışmasaydı benim koca alışmazdı.benim kocada gibi pek görülmez nadırdirr yani..ikinci kızın duyan kocam mosmor oldu.benimli uzun zaman konuşmadı .ben bi köşede o bi köşede.o sesiz.ben bi odada ağlamaklı..bende istyordum çünkü erkek..beni arayan soran eşimin akrabaları aramaz SORMAZ OLDU.iyk zamanlar telefonda beni isteyip konuşurlardı hamilelek nasıl geciyo yorma kendni diyenler .aramadılareşimi ararlardı ordan bana helen nasıl deyip bitirilerdi.çocuk nasıl bile demediler.doğumum oldu.herkes bebek nasıl diye sormaları yerine kızmı gerçekten dediler.doğum oldu eşim tam 4 ay hiçç kucagına bile almadı bbeg.ağladı bakmadı..işim vardı bi bak derdim çabuk ol derdi .sanki elimdeydii.o 4 ayda hergün ağladım emzirirken çocugmun yüzüne göz yaşlarıxm döküldü o emerken..derdem kız olması değildi artık.eşimin ve çevremin tavri beni kahrediyordu.yıkıldım resemne.herkesten nefret ettim.ama 4 aydan onra biri iki dakka kucagına aydı.sonra az daha tut.usonra ağadığında emzik vedi.bi ara baktım yahagına sıkıp seviyo.bi baktım öpüyo.kızım büyüdkçe baba dşkün oldu buda.şimdi bi görrrr..kızmmm canımmm diye seviyo..bi öpüyo nasıll.ağladımmı kucagından indirmyo.dursun bende diyo..yani zamanla atlatılıyo.şimdi çok şükr iyimm..herşey yoluna girdi.allıh çok şükür.bi ara yapalım çücüyü dedim.ama eşim assla diyo.bi kız daha is-te-mi-yo-rum diyo..allahım yardımcımolsun..alıştı şükür..ama erkekleri görüncede öyle bi bakışı vardı .içimi cız ediyo.öyle bi hevesle bakıyorki.resen boynu bükükler gibi bakar.üzülüyorum onun adına.ama bizler müslman insanlarızı elimde değil.rabbiin emenatene karışamamki.çok şükür evlat sahibi oldu.annelik duygusunu yaşadık.binlerce kez şkürr
allım doğumdada rahatlık göstersini ana.eşininde zamanla alışacagından çok eminim.yüreginde kızları icin evgilerin en yücesi olsun inşallah..allah aklı yerinde ,hayırlı evlatlar nasip eksin hepimize....AMİN..

helenx çok sağol uzun uzun msjın için inşallah benim eşim dediğin gibi olur inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…