hoşbulduk esmencim..
ee sen nasılsın.kıbrıstan ev bakıyoruz demiştin ne yaptın.taşınacakmısınız ciddi ciddi..
günaydin herkese,
benim kizim dogdu teyzeleri, haber vermek istedim, gecen hafta persembe dogdu...
yüzüne bakinca nasil kizdim kendime anlatamam size....
kiz oldugu icin ne kadar üzülmüstüm... simdi kiz oldugu icin binlerce kez sükretsem az...
saglikli bir cocuk cok büyük bir nimet...
inanin ücüncüde kiz olsa hic ama hic üzülmem...
Allah hayirli saglikli evlatlar versin. Kiz erkek ayirimi yapan "CEVRE" nin serrinden korusun. Amin! :)
helenx çok sağol uzun uzun msjın için inşallah benim eşim dediğin gibi olur inşallahhhh
teşekkürler canım sizinde kandiliniz sevgililer gününüz kutlu olsun.herkesin
Eşim yaza gidiyor kısmetse aslında beraber gideceğiz ama ben okullar açıldığında döneceğim İzmir e kızım seneye üniversite sınavına girecek o yüzden ben 1 sene bekleyeceğim.Evi de kısmetse yaza gittiğimizde alacağız.
helenx hoş geldin canım yaaa
uzun zamandır yoktun naptın iyisindir inşallah
Oğlum 9 gün sonra 9 aylık olacak.Hala emiyor.Emekliyor,koltuktan destek alıp kalkıyor,çok ama çok hareketli hızına inan ki yetişemiyorum.Ablamız olmasa zaten ben yanmıştım,eee kız evlat anaç oluyor inan oğlumun ablasına bir bakışı var ölecek ablası için.Çünkü çok bakıyor ablası.Kıbrıs a gelince ben çok seviyorum küçük bir ada olduğu için her yere kısa sürede gidebiliyorsun ve yaz kış orada tatil modundasın çok rahat oluyorsun çünkü herkes rahat.kız kusuda bakma.ben böyle dökülürüm arada.o anlarım aklıma geldi yazmışımda yazmışım..tabiki değişecetler.zaman sadece.
esmarcimm nasılsın yaa.senin küçük kız nasıl.emiyomu.yürüdümü..anlat ..
hımm tabi böylesi daha mantıklı ..ayy ne güzel yaa kıbrısta yaşayacaksınız..valla oraları görmek isterdimmm....
senin oğluş nasıll.kaç aylık oldu..ablada bakıyo dimi.valla şanslısın.yardım eden bi kızın var maşallah..
Gunaydın benbde 10 subat 2010 annesıyım 11 yasında ve 1 yasında 2 kızım var
uzun zamndır takıp edıyorum formu ama yazmaya vaktım olmadı cocuklardan ama bu eslerın tepkısını ınan anlamıyorum bende durum bıraz farklı galıba bu 2 . Kızımda ben baya bır sok gecırmıstım aam esımden hıc duymadım erkek lafını hatta ınat olsun dıye 22 hataya kadr soylemedım cınsıyetını buradkı yazıları okuyunca demmekı sorun bendeymıs dıyorum sımdı esramı dunyalar degısmem ama ınasnın ıcınde kalıyo erkek bebek ozlemı ama artık ben bııtım allah bunlara omur versın yasta 30 zaten neyse helencım 6 ay gormıcegıne sevındım kayınvalıdenı keske ımkan olsada omur boyu gormesem ama nerde kım ne derse desı dul kadının oglu zor oluyo allah herkese kaynanalarla bol sabırlı gunler versın
Oğlum 9 gün sonra 9 aylık olacak.Hala emiyor.Emekliyor,koltuktan destek alıp kalkıyor,çok ama çok hareketli hızına inan ki yetişemiyorum.Ablamız olmasa zaten ben yanmıştım,eee kız evlat anaç oluyor inan oğlumun ablasına bir bakışı var ölecek ablası için.Çünkü çok bakıyor ablası.Kıbrıs a gelince ben çok seviyorum küçük bir ada olduğu için her yere kısa sürede gidebiliyorsun ve yaz kış orada tatil modundasın çok rahat oluyorsun çünkü herkes rahat.
ya sorma helencım benım kızmda 10 subat dogumlu yane 12 aylık oda esra adı ama bu esra hepmı aksıya hala uymuyoz adam gıbı gece en az abartısız 5 defa kalkar oylede delı yatarkı aman allah ınan ben artık cocuk olayını kapadım cunku ben bıotıım yokya esım kız yada oglan hıc bısey ıstemıy aman benımde canıma mınne bosver allah kızlarımıza saglık versıde kayanalarımzın ogulları varda ne bızde bır laf evlendır oglunu komsun olsun evlendır kızın bıde oglun olsun bosverrrrrrrrr bızde yazık hele hamılelıkte kalan kıloarı veremdım daha 78 kılyum 27 kılo aldım boya 1 62 ben kendıme bakımda sankı erkek olcakta seyıne boncuk takacam dıyo esımde bvosverr
:ya cınsıyetıne ben cunku inananamadım bır turlude ondan helencım cunku oakadar farklı bır hamılelıktıkı gercı doktora falan gıtmedım yontemlerdende haberım yoktu sadec yumurtlama gununde oldugun bılıyorum ıkı kızımdda adetten sonrakı 7 gunde oldula ve benım regl dongum 28 dır yane tam yumurtlama gunu ama alahın ısı ve sırf belkı donermı dıye bekldım 24 haftaya kadar renklı doplerde ınandım artık cunku ılk kızımda bu ıkncı kızımıda 14 haftada ogrendım gercı bunda yıne ıyı ılk kızımı doguma 3 gun kala ogrendıler kaynanamlar ıanadım ınattır soylemem kolay kolay ehehe aslan burcuyum yukselenımde akrep yane tam ınadımdır ama sımdı allahıma bınlerce sukur ıykı kızlarım varrr benım kayınvalıdemde 5 sendır dul ben 13 yıllık evlıym allahtankı esını eltımı aldıktan 10 gun sonra kaybettı yoksa tek gelın olsadım yanmıstımvalla bıde nevroz yane takıntı hastası ustelıkte çok genç daha 60 dogumlu 51 yasında dıyomya allah butun gelınler peygamber sabrı versın:18:
ya sorma helencım benım kızmda 10 subat dogumlu yane 12 aylık oda esra adı ama bu esra hepmı aksıya hala uymuyoz adam gıbı gece en az abartısız 5 defa kalkar oylede delı yatarkı aman allah ınan ben artık cocuk olayını kapadım cunku ben bıotıım yokya esım kız yada oglan hıc bısey ıstemıy aman benımde canıma mınne bosver allah kızlarımıza saglık versıde kayanalarımzın ogulları varda ne bızde bır laf evlendır oglunu komsun olsun evlendır kızın bıde oglun olsun bosverrrrrrrrr bızde yazık hele hamılelıkte kalan kıloarı veremdım daha 78 kılyum 27 kılo aldım boya 1 62 ben kendıme bakımda sankı erkek olcakta seyıne boncuk takacam dıyo esımde bvosverr
10 yıl ara vermek nasıl bir duygu acaba.. Ben benim kızı 10 yasına getirsem yeniden bebek yapamam sanırım alisirim rahata..
10 yıl aradan sonra bence artık kız erkek önemi olmaz çünkü evde bebek ozlenmistir kokusu sesi.. Araları yakın iki kız olunca isler daha zor oluyor. Henuz unutmamış oluyosun büyüğün bebekliğini.. Aslında yazinca farkettim bunu iki kız olsa araları 11 ay olsa yada ikiz farketmez ikiside ayrı ayrı yavrumuz kızımız canımız birbirinin aynı olmayacak ki insan yavrusu bu hepsinin tadı adı kokusu anne deyişi baska..
Arada on yas olunca senin minik çok şanslı demektir neredeyse iki annesi var,, ben on yasimdayken bütün bebeklerin annesiydim çünkü..
Benim kızımda 8 Şubat 2010 doğumlu.. Yürümüyor hala annesi gibi koca bir tembel çünkü.. İlk ve tek torun her iki taraftan da bu sebeple kucaktan inmiyor ki yürümeyi akıl etsin..
30 yasında insanlar daha yeni evleniyor ne demek yaslandık sakın bak böyle düşünmeyin benim ablam daha 3 yıllık evli bebek falan yok henuz.. Ve o kadar çok arkadasım var ki 20lerin sonunda evleniyorlar ve 30lu yasların basindalar ve hala bebekleri yok.. Bak sakın yasliyiz demeyin valla villa henuz gencsiniz yaşıtlarınız daha bekar bekar geziyorlar..
ayy canım yaa.iyim meysacım.benim kaynan vardıb.iki aydr bende kalıyordu o gitti şükür kurtuldum.kayınpeder vefat edince ogularında ırayla kalacak işte..biz sıramızı verdik şimdilek.bakalımm..
senin kızda büyümüş maşallah tickerden belli.ee nasıl geçiyo anlaksana.büyük kız nasıl davranışları.yoruluyormusunn..
benim kızım dün 13 aylık oldu teyzeleri.yürümek değil artık koşuyo maşallah.ablasının peşinden hiç ayrılmıyo.biraz kıskançlık var tabi ablada ama o kadar olur diyom.küçükle uyku sorunumuz var pek uyumuyo zorlanıyorum onuda inşallah zamanla çözeriz.benimkide gündüz emmek istemiyo ama gece emzik niyetine beni istiyo ..bende veriyorum ama zor oluyor böylede memyi ne zaman çeksem ağlamaya başlıyo.ahh emzik alsaydı daha rahat olacaktım.ama aldıramıdmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?