Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

hoşbulduk esmencim..
ee sen nasılsın.kıbrıstan ev bakıyoruz demiştin ne yaptın.taşınacakmısınız ciddi ciddi..

Eşim yaza gidiyor kısmetse aslında beraber gideceğiz ama ben okullar açıldığında döneceğim İzmir e kızım seneye üniversite sınavına girecek o yüzden ben 1 sene bekleyeceğim.Evi de kısmetse yaza gittiğimizde alacağız.

Güle güle büyüt bebişini

helenx çok sağol uzun uzun msjın için inşallah benim eşim dediğin gibi olur inşallahhhh

kız kusuda bakma.ben böyle dökülürüm arada.o anlarım aklıma geldi yazmışımda yazmışım..tabiki değişecetler.zaman sadece.

teşekkürler canım sizinde kandiliniz sevgililer gününüz kutlu olsun.herkesin

esmarcimm nasılsın yaa.senin küçük kız nasıl.emiyomu.yürüdümü..anlat ..

hımm tabi böylesi daha mantıklı ..ayy ne güzel yaa kıbrısta yaşayacaksınız..valla oraları görmek isterdimmm....
senin oğluş nasıll.kaç aylık oldu..ablada bakıyo dimi.valla şanslısın.yardım eden bi kızın var maşallah..

günaydın günaydın günaydın.

ee kızlar yaa şöylee istiyorum ki aynı anda aktif olsakk.ahhh valla şuralar yazılarla akıp gitsee..yetişemesekk..

helenx hoş geldin canım yaaa
uzun zamandır yoktun naptın iyisindir inşallah

ayy canım yaa.iyim meysacım.benim kaynan vardıb.iki aydr bende kalıyordu o gitti şükür kurtuldum.kayınpeder vefat edince ogularında ırayla kalacak işte..biz sıramızı verdik şimdilek.bakalımm..

senin kızda büyümüş maşallah tickerden belli.ee nasıl geçiyo anlaksana.büyük kız nasıl davranışları.yoruluyormusunn..

Gunaydın benbde 10 subat 2010 annesıyım 11 yasında ve 1 yasında 2 kızım var
uzun zamndır takıp edıyorum formu ama yazmaya vaktım olmadı cocuklardan ama bu eslerın tepkısını ınan anlamıyorum bende durum bıraz farklı galıba bu 2 . Kızımda ben baya bır sok gecırmıstım aam esımden hıc duymadım erkek lafını hatta ınat olsun dıye 22 hataya kadr soylemedım cınsıyetını buradkı yazıları okuyunca demmekı sorun bendeymıs dıyorum sımdı esramı dunyalar degısmem ama ınasnın ıcınde kalıyo erkek bebek ozlemı ama artık ben bııtım allah bunlara omur versın yasta 30 zaten neyse helencım 6 ay gormıcegıne sevındım kayınvalıdenı keske ımkan olsada omur boyu gormesem ama nerde kım ne derse desı dul kadının oglu zor oluyo allah herkese kaynanalarla bol sabırlı gunler versın

Oğlum 9 gün sonra 9 aylık olacak.Hala emiyor.Emekliyor,koltuktan destek alıp kalkıyor,çok ama çok hareketli hızına inan ki yetişemiyorum.Ablamız olmasa zaten ben yanmıştım,eee kız evlat anaç oluyor inan oğlumun ablasına bir bakışı var ölecek ablası için.Çünkü çok bakıyor ablası.Kıbrıs a gelince ben çok seviyorum küçük bir ada olduğu için her yere kısa sürede gidebiliyorsun ve yaz kış orada tatil modundasın çok rahat oluyorsun çünkü herkes rahat.

hoşgeldin ceylancım.seninde kuzuların allah bağışlasın..nedenr söymlemedin cinsiyetini merak ettim...evet şimdi bende asla değişmem tabiki kızlarımı ama dedeğin gibi içimde bi ukte kaldı.
aa benimde yaşım 30..çokmuyyuz yaaa..yaşlandık dimi.benim eşim isteseydi bi çocuk daha yapmaya kara vermiştim.ama o korkak çıktı bi daha kız isteme deyip kestirdi.istemeze istemisin .o istemiyorsa bende istemiyorum..
ahh kaynanam evet mümkünse hiiç görmesem bende çok mutlu olcam.ama her telefon çalışında korkuyom aceba gerimi gelecek diye..heryeri kokutmayı çok severdee....
kayınpederim daha yeni öldü ceylancım.kaynanam yeni dul

ayy ne güzel yaa.maşallahhh..koca delikenlı olmuş bu küçük adam..ah kızalır abi öyle oluyo ne güzel senen için büyük rahatlıkk..kızınada maşallah allah ikisinide sımsıkı eksin kardeşlik bağları ömür boyu sürsün..
kıbrıs için iyi ediyon bacım.hadi hayırlısı..

benim kızım dün 13 aylık oldu teyzeleri.yürümek değil artık koşuyo maşallah.ablasının peşinden hiç ayrılmıyo.biraz kıskançlık var tabi ablada ama o kadar olur diyom.küçükle uyku sorunumuz var pek uyumuyo zorlanıyorum onuda inşallah zamanla çözeriz.benimkide gündüz emmek istemiyo ama gece emzik niyetine beni istiyo..bende veriyorum ama zor oluyor böylede memyi ne zaman çeksem ağlamaya başlıyo.ahh emzik alsaydı daha rahat olacaktım.ama aldıramıdmm

:ya cınsıyetıne ben cunku inananamadım bır turlude ondan helencım cunku oakadar farklı bır hamılelıktıkı gercı doktora falan gıtmedım yontemlerdende haberım yoktu sadec yumurtlama gununde oldugun bılıyorum ıkı kızımdda adetten sonrakı 7 gunde oldula ve benım regl dongum 28 dır yane tam yumurtlama gunu ama alahın ısı ve sırf belkı donermı dıye bekldım 24 haftaya kadar renklı doplerde ınandım artık cunku ılk kızımda bu ıkncı kızımıda 14 haftada ogrendım gercı bunda yıne ıyı ılk kızımı doguma 3 gun kala ogrendıler kaynanamlar ıanadım ınattır soylemem kolay kolay ehehe aslan burcuyum yukselenımde akrep yane tam ınadımdır ama sımdı allahıma bınlerce sukur ıykı kızlarım varrr benım kayınvalıdemde 5 sendır dul ben 13 yıllık evlıym allahtankı esını eltımı aldıktan 10 gun sonra kaybettı yoksa tek gelın olsadım yanmıstım valla bıde nevroz yane takıntı hastası ustelıkte çok genç daha 60 dogumlu 51 yasında dıyomya allah butun gelınler peygamber sabrı versın:18:

ya sorma helencım benım kızmda 10 subat dogumlu yane 12 aylık oda esra adı ama bu esra hepmı aksıya hala uymuyoz adam gıbı gece en az abartısız 5 defa kalkar oylede delı yatarkı aman allah ınan ben artık cocuk olayını kapadım cunku ben bıotıım yokya esım kız yada oglan hıc bısey ıstemıy aman benımde canıma mınne bosver allah kızlarımıza saglık versıde kayanalarımzın ogulları varda ne bızde bır laf evlendır oglunu komsun olsun evlendır kızın bıde oglun olsun bosverrrrrrrrr bızde yazık hele hamılelıkte kalan kıloarı veremdım daha 78 kılyum 27 kılo aldım boya 1 62 ben kendıme bakımda sankı erkek olcakta seyıne boncuk takacam dıyo esımde bvosverr

10 yıl ara vermek nasıl bir duygu acaba.. Ben benim kızı 10 yasına getirsem yeniden bebek yapamam sanırım alisirim rahata..

10 yıl aradan sonra bence artık kız erkek önemi olmaz çünkü evde bebek ozlenmistir kokusu sesi.. Araları yakın iki kız olunca isler daha zor oluyor. Henuz unutmamış oluyosun büyüğün bebekliğini.. Aslında yazinca farkettim bunu iki kız olsa araları 11 ay olsa yada ikiz farketmez ikiside ayrı ayrı yavrumuz kızımız canımız birbirinin aynı olmayacak ki insan yavrusu bu hepsinin tadı adı kokusu anne deyişi baska..

Arada on yas olunca senin minik çok şanslı demektir neredeyse iki annesi var,, ben on yasimdayken bütün bebeklerin annesiydim çünkü..

Benim kızımda 8 Şubat 2010 doğumlu.. Yürümüyor hala annesi gibi koca bir tembel çünkü.. İlk ve tek torun her iki taraftan da bu sebeple kucaktan inmiyor ki yürümeyi akıl etsin..

30 yasında insanlar daha yeni evleniyor ne demek yaslandık sakın bak böyle düşünmeyin benim ablam daha 3 yıllık evli bebek falan yok henuz.. Ve o kadar çok arkadasım var ki 20lerin sonunda evleniyorlar ve 30lu yasların basindalar ve hala bebekleri yok.. Bak sakın yasliyiz demeyin valla villa henuz gencsiniz yaşıtlarınız daha bekar bekar geziyorlar..

aslında haklısın çocuk insanı yıpratıyo.ne kadar lsada öyle.bende çok yoruldum koşuşturmaktan.büyüseler bi rahat rahat ulusam.rahat rahat gezsemm diye hayal ediyom.şimdi bi üçüncü çocuk etsen yine baya döneceksin.bazen hiç istemiyorum olmasn ne yapayım diyom.ama zaten kocamda istemiyo.benimde tümden gitmeş değil kilom.benimde vermem lağzım.off kilo al ver.şu erkekler ne şanslı.ben hep kadın olmanın zorlugun ugördüm belki o yüzdenmider ne.hep erkek çocugmun olmasını çok istedim..oglum rahat edecekti.bu zorlukları o yaşamayaaktı.ilk kız oldu bari ikinci erkke olsun dedim .ay gene olmadı.kızlarıma bu yönden üzülüyorum.büyeckler evlenecekler çockarı olacak ve aynı şeylei yaşayacaklar.çocuk bak yemek yap.ev işi.bida çılışırlarsa.ki inşllah.çok zor.allah bana ğüç kuvvet ve sağlık versin.evlatlarımın bana yakın olsunda.kızlarım çalşsın ben onların yavrularına bakayım.üstülerendki yükü azaltayım çok istiyorm..

bencede çok ara vermemek gerek.ama şöylede rahatlık isbüyük olan sana rahatça yardım edebilir.o yönden rahatlık.mesela esmenen kızı giib.ona emenat edip bi yere gitmek.valla sizde sıkılmazsınız bunalmazsınız..ama bir an önce bitirip bi zorlaxktanda bir an önce kurtulmak aslında daha ralatlık

.ydüremin annese .daha zamanı var.doguru kucaktan inmeyen daha geç yürür.bizimkini alan yok kucaga erkenden yürüdü..benimkide konuşmuyo yaa.arada anne diyo.bu kadar onuda bilinçli diyomu bilemidim.u yöndende bizim kız çok tembel çıktı hemde çookk.

gunaydın helencım duygucum 10 sene ara vermek aslında akıl karı deyılmıs ama benım 3 sene arayla 2 dusugum oldu 3 aylık o yuzden gozum korktu acıkcası ben herhalukarda helene katılıyorum oldumu 2 bılemedın 3 yas arayla olcakkı daha buyugunu untmadan kucugune alısıyosun ınanırmısınz bılmem ama 2 kızım 4.5 kılo dogdu ama ınan o koca bebegı bıle bakmaya zorlandım unutmusum cunku bakmayı bıde ılk kızım cok uslu bır bebektı ustelık ılk kızımda yas 20 dı yınede ucarak baktım dıyebılırım ama bunnda bıde tansıyon hastalıgım cıkınca ıyce bunaldım annemlerı 4 ay eve yollamadım sudan cıkmıs balıık gıbı oldum duygucum haklısn belkı yas 30 cok deyıl ama 13 senelık evlılık kayınvalıde poroblemlerı baya yıprandım ıstanbul gıbı yerde allahtankı annemler var bı tek kızım ben aılemde yane nazlı buyudum deesmmıkı bırden evlılık yuku agır geldı cok sukur 3 snedır ıyız ama ha bende hastalık sahıbı oldum galıba ben bırazda rahatıma duskunmuym neyyım ınan vraya bır an once 2015 olsunda esra okula gıttsın dıye dua etteım kandıl gecesı duygu ablası benım kızm 1 aydır yuruyo hemde kosturarak ıse gıtcek ya acelesı var olsun senın bıcırıkta yurur benım buyugu 14 aylık yurudu saglıklı olsunda zaten erkekler genelde 2 cı cocuktan sonra olgunlasıyolar yınede btutn yuk kadınların katılıyom helencım sana ama belkı kaerelrı farklı olur benım kaynanada bana takık gecen sen benı kıskandırmak ıcın 2 kız dogurudn dıyo eltımınde 1 oglu var ıns otekıde oglan olurda sende benım gıbı yalnız kalırısn dıyo yane bu kadına ne dogursan yaranamıyosun onun ıcın kız evlar rehmettır dmmekı sanslıyız bız ok kendınız eıy bakın fırsat buldukca kucuk cadıdan bıde buyuk evım 110 mtrekare temızlıgınden gıreım bayy

sağol canımm ee biraz yorulsamda günler bi şekilde hızla ilerliyor tüm gün evdeyim çocuklarla uğraşıyorum
büyük kızımda pek kıskançlık yok bazen bana yardımcı bile oluyor 3.5 yaşında olmasına rağmen tam bi ablalık taslıyo anlayacağın ablam ablam diye dilinden düşürmüyo
küçük kızım doğdu doğalı sakin
kısacası ben şuanda çok mutluyum yavrularımla
hamileyken insan çok duygusal oluyor herşeyi kafasına takıyor
şimdi o hallerime gülüyorum çok saçma şeylere üzülmüşüm......

umudumdan vazgeçtim yazmışsın düşünmüyormusun 3. bebişi
inşallah yarınlar hep güzel olur

helen senınki ne güzel ya yürümeye başlamış bile benımki hala başlamadı şimdilik koltukların kenarında yürüyo benımkide 13 ayı bitmek üzere.yaşıtlarından geriden geliyo.ama çok zor ya gerçekten iki çocuk hemde yaşlarınn yakın olması bazen çok zorlanıyorum bütün gün evdeyim bi yere çıkamıyorum havalarda soğuk.bu kızlar benı eve bağladı valla.gerçi büyüğü kreşe yazdırdım 5 aydır gidiyo bıraz rahat ediyorum.ama yinede zor ya artık çocuk kelimesi bile duymak istemıyorum o kadar yani bende diyorum büyüselerde biraz rahat etsem ya ama ablasıyla güzel oynuyolar bazen kıskançlık oluyo halıyle

Helencim hoşgeldin gözün aydın:)))... Bebecik bayağı büyüdü demek maşallah hepimizin yavrularına.
Kızlar ben merak ettim minik yavrularınızı doğurduktan sonra (veya öncesi) hiç bioritmlerinize baktınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…