Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

benimkine bi arkadaş baktı benim 2.kız tek ilişkiyle olmuştu adetimin 12.günü kıza yatkın gün çıktı 2 gün sonra olsaymış erkek günüymüş bilmiyorum ne kadar doğru

benimkine bi arkadaş baktı benim 2.kız tek ilişkiyle olmuştu adetimin 12.günü kıza yatkın gün çıktı 2 gün sonra olsaymış erkek günüymüş bilmiyorum ne kadar doğru

Evet Meysacım, çoğunlukla doğru çıkıyor sanırım. Bu tarz şeyler çok ilginç geliyor bana. Uzun yıllar önce cinsiyetten kadınlar sorumlu tutulurdu, sonra kadınlar aklandı erkekler sorumlu tutuldu. Şimdi ise gene kadına yöneldi gibi. Ben anlamadım bu işten inan...

Son düzenleyen: Moderatör:

ayy bende artık zaman çabucak geçsinde hemencecik büyüsünler istiyorum..haklısın birazda yıpramdık sanırım.benim dahada yıpranacagım belli.bu kaynan olduu sürece.bu arad benim küçügün ismide esra.biliyonmu teyzesi..allah yavrularımıza uzunömürler versin tabi sağlıklı sıhatli..
seninde allah yardımcın olsun .yaa benim kaynan bana inat kız dogurdun diyecek haa.ahh iki oglan doğursaydım.en tepesinde gezdirirmiydi merak ediyom.çünkü aşırı derecede errek çocuk seven bi kadın.gerine gerine 4 oglan doğurdum deyip durur

canım yaa.maşallah.ne güzel.aslında bzim izinde iyi büyüyüp rahat edecegiz.sen bide bizden küçüksün .valla ne gzel.biz 30 larda anca iki tane ederken sen bizden küçüksün bak isinide çıkadnı aradan..ablayada maşallah.yardımda edermişş.benimkide yapıyo.bazende banane deyip karışmıyo bişeye.

meysa umudumdan vazgeçtim evet.eşim iüçüncü çocuk istemiyo.yani üçüncü kız istemiyorum diyo.sanki ben istiyom..adama erkek olacak desem.şuan hadi edelim der.ama korkuyo.adamdada cesaret yook bendede..bi kız daha dogurursam dilledinden kurtulamam.çok korkuyom.artık yaparım ederim.konuşmaları edemiyorum valla.eşim istemedikce artık bende istimiyorum.bu sorumlulgu ya beraber alacagız yada yapmayıp.iki kızımızı büyütecegiz.işte o yapmamaktan yana.ama bi yandanda erkek çocuk gördümmü boyun büküyo.mahsunlaşıyo.oda benim üzüyo.bazende sinir oluyorum.hem istiyo.hem etmiyo(

kız ne var.sankı çocuk iki yaşında.yürüyecek elbet onunda zamanı var.daha küçümler aslında 1,5 yaşına kadar yolu var bunun.evet bende zorlandığım oluyo.kreşe verdigin iyi olmuş valla.rahatlarsın az..

canım teşekkür ederim.nasılsın yaa.hiç denk gelemiyoruz..
benimkine bakmışlardı ikisinede .lik kızı hatırlımıyorum ama ikinci nötr günde hamile kalmışım.yani erkekte olabilir kızda.%50 şans varken olmuş.ee bizede kız denk gelmiş
seninkinde tutuyomu. peki.nasıl bakıloy buna yaa.ben anlamıyorum.mavi çizgi üstteyse erkek kız çiczgi alttaysa kız dimi.başka nelere dikkat etmek gerikiyo ki.bunubi çözsekmi ne etsek
seni kızlar nasıl.sende anlat bakimm.

ben inanmıyorum kuzum ya.bu aralr tutmayan kişilerde den geliyo.ama ederken ne olacak bunuda denk getirilebilir tabiki.ama buda tam tutmuyo..

helenciğim inşallah eşinde ister ve büyük allahım size bi oğlan nasip eder....
evet ikisinide aradan çıkardım ama 3.bebişi kızlarım büyüyünce düşünüyorum artık nasip üçüncüde kız olursa napıyım allah böyle uygun görmüş derim
aynen bende erkek çocuklarını görünce allahım bana da ver diyorum
inşallah dualarımız kabul olur ...........

inşallah meysacçım.aah ahh şöylee bebek diye peşimde koşan bi kocam olmadıki.herkesin kocaı yalvarır kadın etmez bebek.bizdede tam tersi.ben edelim diyok koca hayır diyo...benim içimde kalacak yapmazsam.ama o yok dersede sesimi çıkarmıyorum işte.umarım gönlü olurda bende ederim.yaparsam ben çok ara vermeyecektim(
sen 83 dogumluydum dimi.sen küçüksün yaa bekle tabi.ahh bizimi yaş ilerledi.pek ara vermesek iyi olurdu..sağlık olsun artık...
rabbim sanada gönlündekini versin inşallah.amin canım amin..

Canım bebecikler çok iyi şükür. Ama ben çok yoruldum, yorgunum ciddi ciddi. 3.çocuk için artık bende o kadar istekli değilim. Sonuçta bunlarla mücadelem tek başıma oluyor.
Bioritm olayını bende hala çözebilmiş değilim ancak bana biri daha önce baktığında ikisininde erkek olması gerektiğini söylemişti. Demekki tutmayanda tutmuyor, Şans işi sanırım. Bende zaten ona güvenip doğuramam. Matematik rumuzlu arkadaşımızındı yanılmıyorsam açtığı bir forum vardı bioritmle ilgili onu incele istersen...
Sen kayınvalide nasılmış özlüyormuymuş sizi?

aynen canım benim eşimde pek istekli değil ama yapmayalım da demiyo
canım 85 doğumluyum 5 sene sonra falan düşünüyom bakalım o zaman yaşım 30 olur hem daha olgun bir anne olurum

selam kızlar.bende bioritm ikisindede tutmuş çin takvimide tutttu.keşke daha önce bilseydim bioritm olayını ona göre ayarlardım artık iş işten geçti çocuk olayını kapatmak istiyorum hayırlısıyla.gerçekten çok zor iki çocuk ya hayret ediyorum 3 .5 .8 çocuğu olanlara nasıl başediyolar ya.bakırköyü boyluyacam yakında tövbe tövbe ya gerçi fazla yaramaz deyiller allahtan ama istekleri işleri hiç bitmiyo rahat etmek hayal oldu artık.

evet şans işi.
kız ne özlemisi dur allah korusun
arıyo kızlarla ve eşyimle konuşuyo.bendende demedigim halde eşim selamı var diyo.gıcık..ben konuşmuyom. telde.

aynen canım benim eşimde pek istekli değil ama yapmayalım da demiyo
canım 85 doğumluyum 5 sene sonra falan düşünüyom bakalım o zaman yaşım 30 olur hem daha olgun bir anne olurum

amaninn 85 limisinn.maşallah.sen 3.yü bırak 4.bile edecek yaştasın.senin gibi bi yaşım olsaydı kesin kesin yapardım üçüncü bebegim.evet bencede az bekle.3 yaşında bi daha yarasın allah kısmat ederse.

ooo maşallah.e sen üçüncüyü şansa barıkma bari.bu buoritimi iyi ögren bari lagzımolur kız ilerde.

Ayse hasta oldu gece 38.02 kulaktan dijitalle olctum. Uyandi inledi tikandi uyuyamadi sinir oldu butun gece.. Elleri avuclari basi ates gibiydi.. Sabahi zor ettik dr goturduk yarin beli olacak ya idrar yolu enfeksiyonu ya da bogazinda hafif bir kizariklik gordum dedi dr belki de ondandir yarinda dusmezse atesi antibiyotik vercez.. Bir yasina kadar kac defa idrar yolu enfeksiyou gecirdi bu bebis.. Ki hic kakali birakmam aninda alirim altini her dakika kontrol ederim yaparsa kalmasi diye..

Uykusuzum valla bu gun bir doluyemekyaptim ama aslinda uyuyorum farkinda degilim yapiyorum ama nasil yapiyorum bilmem.

Kizimin hasta olduguna mi yanayim ayy hasta ettiniz bebegi diye kafami sisiren kaynanaya mi bilemem. Disari cikma hasta olur ustunu degisme hasta olur terletme hasta olur yikama hasta olur cok gezersen mikrop kapar hasta olur dedi dedi dedi hasta etti beni.

Kizlar neredesiniz valla uyumaya bile tercih ettim burayi uykuya cok itiyacim var ama sizlerle zaman gecirmek daha iyi gelecek

Üzüldüm canım bebeğin için. Bebekler hasta olmadan büyümüyorlar, senin kaynana bunu bilmiyor sanırsam. Öğretelim isterse:)...

canım çok geçmiş olsun,idrar yolu iltihabı üzerinde durulması gereken bir durum,neden bu kadar çok olduğunu bir üniversite hastanesinde araştırtın bence,çünkü idrar yolu iltihabı geleceğin böbrek sorunlarını tetikleyebilir canım,bir arkadaşım çocukluğundan beri çekiyordu araştırılmadığı için yada doktorunun ihmali mi diyelim böbreklerinde çok hayati sorunlar yaşadı..(( kayınvalideler konusunda ne kadar da haklısın canım ooofff ne çook müdahale ediyorlar yaa benimki de her çocuğu gördüğünde ne zaman ağlasa aç bu aç diyordu sinirimi bozuyordu boş ver takma kafaya canım kendine ve bebeğine iyi bak:))

Benim kide hala oyle der uykusu gelir uyumadigina aglar annesiyim ben anlamazmiyim neye agladigini yok ac bu sen buna sut ver mama ver deli eder beni

Ben sagarak besledim bebisi ilk 3 ay.. Sirf anne sutu ile besledim ama emmedi sagdim verdim. Bazen sutum az gelirdi saardi sagardim damla damla 70cc cikardi guc bela icirirdim benim kiz deli gibi istahliydi biberondan cukur cukur sutun canina okurdu, doymazdi kaynanam gelir ac bu bebek sen buna mama ver derdi aglardim mama yesin
istemezdim.. Sut ben agladikca daha da gelmezdi bebek daha da aglardi kaynanam mama mama diye dolanirdi ortada. Ne daral gunlerdi.. Beni lohusalik degil bebek degil kaynanam yormus hep. Sutun yok kizim mama ver dediginde hakaret gibi gelirdi hep aglardim. Yinede 3 ay guc bela sadece anne sutu aldi sonra mamayla takviye yaptik. Ama kaynanam hala her agladigina ac der.. Zorkar yesin diye benimki yemeyip puskurunce veya yutmayip tukurunce ohhh derim icimden ac dedigin bebege bak..

Bu sabah daha iyi uyandik. İdrar yolu degil galiba bogaz enfeksiyonu.. Aferin ibufenle alatacagiz umarim. Gece de uyumaz ateslenir dedim misil misl uyudu. Cok da terliyor babasi gibi.. İdrar yolu bobregi zorluyor evet surekli enfeksiyon daha bir yasinda.. Terlemesi de cok fazla yaz kis baba kiz deli gibi terliyirlar babamizda bobrek sorunu yok ama seker var irsi olarak bir iyilessin gostercem doktora sagolun kizlar.. Cumartesi gunu 5 de kalkilir mi 5 den beri ayaktayim kizim iyi diye sikayelenmiyorum bile uykusuzum diye.. Optumm hepinizi

çok geçmiş olsun duygucum hangi çocuk hastalıksız buyurkı benımkıde 10 şubat dogumlu en az 4 kere antıbyotık almsıtır bence anne sutuyle hastalıgın pek ılgısı yok benmkıde 9 ay emdı
çocuk buya hastalannadan olurmuu hıc bu kaynanalar varya amma kazan kafa ya benımkde ılk kızmda bu cok zayıf der dururdu sımıd 11 yasında 40 kılo sımıde dıyokı keske o kadar yedırmeseydı yane sade senınkı deyıl hepsı dengesız bıde benmkı nevroz takıntı hastası aman takmayın bıdahamı gelcenız dunyaya ha bu lafı soyleyen ben su an tansıyon hastasıyım ama olsun en qazımdan yakamdan dustu berebermısınız sın duygucum kayınvalıdenle
ııncı kımda zaten kılolu dogdu 4 500 gram bunada cok sısko ocak senın gıbı dıyo kendıde 115 kılo ben 75 yane eyne ben olacak Sızın kızlar kac kılo ben gecen hafta asıda 12 kılo cıktı boyda 80 bıraz bodur sankı benım kız 52 santım dogdu gercı saglılkrı yerınde olsun optum butun bebişleri

arkadaşlar hepinize merhabalar..benim bir kızım var 2.5 yaşında şimdi yine hamileyim 13 haftalık...doktor dün bebeğin cinsiyeti belli değil dedi...ben artık 2. kızımın olacağını düşünüyorum..erkek bebekler çünkü erken haftalarda kendilerini belli ediyorlar...ben de artık kızım olacağı kesinleşince buraya takılmayı düşünüyorum...

Canım senin çok erken,yanılma payı olur, birdahaki gidişinde daha kesin gözüyle bakarsın.Allah sağlıklı hayırlı evlat versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…