Helencim hoşgeldin gözün aydın:)))... Bebecik bayağı büyüdü demek maşallah hepimizin yavrularına.
Kızlar ben merak ettim minik yavrularınızı doğurduktan sonra (veya öncesi) hiç bioritmlerinize baktınız mı?
benimkine bi arkadaş baktı benim 2.kız tek ilişkiyle olmuştu adetimin 12.günü kıza yatkın gün çıktı 2 gün sonra olsaymış erkek günüymüş bilmiyorum ne kadar doğru
gunaydın helencım duygucum 10 sene ara vermek aslında akıl karı deyılmıs ama benım 3 sene arayla 2 dusugum oldu 3 aylık o yuzden gozum korktu acıkcası ben herhalukarda helene katılıyorum oldumu 2 bılemedın 3 yas arayla olcakkı daha buyugunu untmadan kucugune alısıyosun ınanırmısınz bılmem ama 2 kızım 4.5 kılo dogdu ama ınan o koca bebegı bıle bakmaya zorlandım unutmusum cunku bakmayı bıde ılk kızım cok uslu bır bebektı ustelık ılk kızımda yas 20 dı yınede ucarak baktım dıyebılırım ama bunnda bıde tansıyon hastalıgım cıkınca ıyce bunaldım annemlerı 4 ay eve yollamadım sudan cıkmıs balıık gıbı oldum duygucum haklısn belkı yas 30 cok deyıl ama 13 senelık evlılık kayınvalıde poroblemlerı baya yıprandım ıstanbul gıbı yerde allahtankı annemler var bı tek kızım ben aılemde yane nazlı buyudum deesmmıkıbırden evlılık yuku agır geldı cok sukur 3 snedır ıyız ama ha bende hastalık sahıbı oldum galıba ben bırazda rahatıma duskunmuym neyyım ınan vraya bır an once 2015 olsunda esra okula gıttsın dıye dua etteım kandıl gecesı duygu ablası benım kızm 1 aydır yuruyo hemde kosturarak ıse gıtcek ya acelesı var olsun senın bıcırıkta yurur benım buyugu 14 aylık yurudu saglıklı olsunda zaten erkekler genelde 2 cı cocuktan sonra olgunlasıyolar yınede btutn yuk kadınların katılıyom helencım sana ama belkı kaerelrı farklı olur benım kaynanada bana takık gecen sen benı kıskandırmak ıcın 2 kız dogurudn dıyo eltımınde 1 oglu var ıns otekıde oglan olurda sende benım gıbı yalnız kalırısn dıyo yane bu kadına ne dogursan yaranamıyosun onun ıcın kız evlar rehmettır dmmekı sanslıyız bız ok kendınız eıy bakın fırsat buldukca kucuk cadıdan bıde buyuk evım 110 mtrekare temızlıgınden gıreım bayy
sağol canımm ee biraz yorulsamda günler bi şekilde hızla ilerliyor tüm gün evdeyim çocuklarla uğraşıyorum
büyük kızımda pek kıskançlık yok bazen bana yardımcı bile oluyor 3.5 yaşında olmasına rağmen tam bi ablalık taslıyo anlayacağın ablam ablam diye dilinden düşürmüyo
küçük kızım doğdu doğalı sakin
kısacası ben şuanda çok mutluyum yavrularımla
hamileyken insan çok duygusal oluyor herşeyi kafasına takıyor
şimdi o hallerime gülüyorum çok saçma şeylere üzülmüşüm......
umudumdan vazgeçtim yazmışsın düşünmüyormusun 3. bebişi
inşallah yarınlar hep güzel olur
helen senınki ne güzel ya yürümeye başlamış bile benımki hala başlamadı şimdilik koltukların kenarında yürüyo benımkide 13 ayı bitmek üzere.yaşıtlarından geriden geliyo.ama çok zor ya gerçekten iki çocuk hemde yaşlarınn yakın olmasıbazen çok zorlanıyorum bütün gün evdeyim bi yere çıkamıyorum havalarda soğuk.bu kızlar benı eve bağladı valla.gerçi büyüğü kreşe yazdırdım 5 aydır gidiyo bıraz rahat ediyorum.ama yinede zor ya artık çocuk kelimesi bile duymak istemıyorum o kadar yani bende diyorum büyüselerde biraz rahat etsem ya ama ablasıyla güzel oynuyolar bazen kıskançlık oluyo halıyle
Helencim hoşgeldin gözün aydın:)))... Bebecik bayağı büyüdü demek maşallah hepimizin yavrularına.
Kızlar ben merak ettim minik yavrularınızı doğurduktan sonra (veya öncesi) hiç bioritmlerinize baktınız mı?
Evet Meysacım, çoğunlukla doğru çıkıyor sanırım. Bu tarz şeyler çok ilginç geliyor bana. Uzun yıllar önce cinsiyetten kadınlar sorumlu tutulurdu, sonra kadınlar aklandı erkekler sorumlu tutuldu. Şimdi ise gene kadına yöneldi gibi. Ben anlamadım bu işten inan...
helenciğim inşallah eşinde ister ve büyük allahım size bi oğlan nasip eder....
evet ikisinide aradan çıkardım ama 3.bebişi kızlarım büyüyünce düşünüyorum artık nasip üçüncüde kız olursa napıyım allah böyle uygun görmüş derim
aynen bende erkek çocuklarını görünce allahım bana da ver diyorum
inşallah dualarımız kabul olur ...........
canım teşekkür ederim.nasılsın yaa.hiç denk gelemiyoruz..
benimkine bakmışlardı ikisinede .lik kızı hatırlımıyorum ama ikinci nötr günde hamile kalmışım.yani erkekte olabilir kızda.%50 şans varken olmuş.ee bizede kız denk gelmiş
seninkinde tutuyomu. peki.nasıl bakıloy buna yaa.ben anlamıyorum.mavi çizgi üstteyse erkek kız çiczgi alttaysa kız dimi.başka nelere dikkat etmek gerikiyo ki.bunubi çözsekmi ne etsek
seni kızlar nasıl.sende anlat bakimm.
ben inanmıyorum kuzum ya.bu aralr tutmayan kişilerde den geliyo.ama ederken ne olacak bunuda denk getirilebilir tabiki.ama buda tam tutmuyo..
inşallah meysacçım.aah ahh şöylee bebek diye peşimde koşan bi kocam olmadıki.herkesin kocaı yalvarır kadın etmez bebek.bizdede tam tersi.ben edelim diyok koca hayır diyo...benim içimde kalacak yapmazsam.ama o yok dersede sesimi çıkarmıyorum işte.umarım gönlü olurda bende ederim.yaparsam ben çok ara vermeyecektim(
sen 83 dogumluydum dimi.sen küçüksün yaa bekle tabi.ahh bizimi yaş ilerledi.pek ara vermesek iyi olurdu..sağlık olsun artık...
rabbim sanada gönlündekini versin inşallah.amin canım amin..
Canım bebecikler çok iyi şükür. Ama ben çok yoruldum, yorgunum ciddi ciddi. 3.çocuk için artık bende o kadar istekli değilim. Sonuçta bunlarla mücadelem tek başıma oluyor.
Bioritm olayını bende hala çözebilmiş değilim ancak bana biri daha önce baktığında ikisininde erkek olması gerektiğini söylemişti. Demekki tutmayanda tutmuyor, Şans işi sanırım. Bende zaten ona güvenip doğuramam. Matematik rumuzlu arkadaşımızındı yanılmıyorsam açtığı bir forum vardı bioritmle ilgili onu incele istersen...
Sen kayınvalide nasılmış özlüyormuymuş sizi?
aynen canım benim eşimde pek istekli değil ama yapmayalım da demiyo
canım 85 doğumluyum 5 sene sonra falan düşünüyom bakalım o zaman yaşım 30 olur hem daha olgun bir anne olurum
selam kızlar.bende bioritm ikisindede tutmuş çin takvimide tutttu.keşke daha önce bilseydim bioritm olayını ona göre ayarlardım artık iş işten geçti çocuk olayını kapatmak istiyorum hayırlısıyla.gerçekten çok zor iki çocuk ya hayret ediyorum 3 .5 .8 çocuğu olanlara nasıl başediyolar ya.bakırköyü boyluyacam yakında tövbe tövbe ya gerçi fazla yaramaz deyiller allahtan ama istekleri işleri hiç bitmiyo rahat etmek hayal oldu artık.
kızlarr nasılsınız yaaa.
ben iyim çook şükürr...eeee...anlatın yaaaa...
Ayse hasta oldu gece 38.02 kulaktan dijitalle olctum. Uyandi inledi tikandi uyuyamadi sinir oldu butun gece.. Elleri avuclari basi ates gibiydi.. Sabahi zor ettik dr goturduk yarin beli olacak ya idrar yolu enfeksiyonu ya da bogazinda hafif bir kizariklik gordum dedi dr belki de ondandir yarinda dusmezse atesi antibiyotik vercez.. Bir yasina kadar kac defa idrar yolu enfeksiyou gecirdi bu bebis.. Ki hic kakali birakmam aninda alirim altini her dakika kontrol ederim yaparsa kalmasi diye..
Uykusuzum valla bu gun bir doluyemekyaptim ama aslinda uyuyorum farkinda degilim yapiyorum ama nasil yapiyorum bilmem.
Kizimin hasta olduguna mi yanayim ayy hasta ettiniz bebegi diye kafami sisiren kaynanaya mi bilemem. Disari cikma hasta olur ustunu degisme hasta olur terletme hasta olur yikama hasta olur cok gezersen mikrop kapar hasta olur dedi dedi dedi hasta etti beni.
Kizlar neredesiniz valla uyumaya bile tercih ettim burayi uykuya cok itiyacim var ama sizlerle zaman gecirmek daha iyi gelecek
Ayse hasta oldu gece 38.02 kulaktan dijitalle olctum. Uyandi inledi tikandi uyuyamadi sinir oldu butun gece.. Elleri avuclari basi ates gibiydi.. Sabahi zor ettik dr goturduk yarin beli olacak ya idrar yolu enfeksiyonu ya da bogazinda hafif bir kizariklik gordum dedi dr belki de ondandir yarinda dusmezse atesi antibiyotik vercez.. Bir yasina kadar kac defa idrar yolu enfeksiyou gecirdi bu bebis.. Ki hic kakali birakmam aninda alirim altini her dakika kontrol ederim yaparsa kalmasi diye..
Uykusuzum valla bu gun bir doluyemekyaptim ama aslinda uyuyorum farkinda degilim yapiyorum ama nasil yapiyorum bilmem.
Kizimin hasta olduguna mi yanayim ayy hasta ettiniz bebegi diye kafami sisiren kaynanaya mi bilemem. Disari cikma hasta olur ustunu degisme hasta olur terletme hasta olur yikama hasta olur cok gezersen mikrop kapar hasta olur dedi dedi dedi hasta etti beni.
Kizlar neredesiniz valla uyumaya bile tercih ettim burayi uykuya cok itiyacim var ama sizlerle zaman gecirmek daha iyi gelecek
canım çok geçmiş olsun,idrar yolu iltihabı üzerinde durulması gereken bir durum,neden bu kadar çok olduğunu bir üniversite hastanesinde araştırtın bence,çünkü idrar yolu iltihabı geleceğin böbrek sorunlarını tetikleyebilir canım,bir arkadaşım çocukluğundan beri çekiyordu araştırılmadığı için yada doktorunun ihmali mi diyelim böbreklerinde çok hayati sorunlar yaşadı..(( kayınvalideler konusunda ne kadar da haklısın canım ooofff ne çook müdahale ediyorlar yaa benimki de her çocuğu gördüğünde ne zaman ağlasa aç bu aç diyordu sinirimi bozuyordu boş ver takma kafaya canım kendine ve bebeğine iyi bak:))
arkadaşlar hepinize merhabalar..benim bir kızım var 2.5 yaşında şimdi yine hamileyim 13 haftalık...doktor dün bebeğin cinsiyeti belli değil dedi...ben artık 2. kızımın olacağını düşünüyorum..erkek bebekler çünkü erken haftalarda kendilerini belli ediyorlar...ben de artık kızım olacağı kesinleşince buraya takılmayı düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?