Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

İyiyiz ama sen de çok sık girmiyorsun sanki sen nerelerdesin ne yapıyorsun?

ya evet sık giremiyorum.küçük çocuk ço vaktımı alıyo .ama az azda olsa girip bakıyodum sizere..

aa duygum yaa.çok geçmiş olsun.üzüldüm bakk..ama şimdiye kadar bayagı düzelmiştir küçük ayşe.hastalık çokzor oluyo.hem nimiler zoranıyo hem bizi zorluyorlar.başındada dır dır edin biri varsa hiç çekiymiyo.benimkaynanada 2 ay başımdayken iki kızların ikisi birden hasta oldu.nereden bi kulp takacagın.nasıl üstüme yıkacagın şaşırdı kaldı..offf zor duygu.anlamayan birisiyle yaşalam ne kadar zor..terlemesini göster bakalım ne diyecek..

benim küçük 12.5 kilo.boyuda 82 cm..seninkiyle benziyo bak.bence gayet iyiler..

esmen doktor kız demedi ama ben öyle tahmin ediyorum..önce tabi sağlıklı olsun..

nisancım neden öyle düşünüyorsunki ya.daha bişey dememiş.gerçekten kendini göstermeyen bebekler oluyo.allah hayırlı evlak nasipetsin.ama dur hemen öyle düşünme.ne zaman tekrar kontrol..

slm kızlar bende 17 haftalık hamişim ikinci kızım olcakmış allah saglıklı hayırlı evlat nasip etsin öncelikle

slm kızlar bende 17 haftalık hamişim ikinci kızım olcakmış allah saglıklı hayırlı evlat nasip etsin öncelikle

Canım alttaki tabloda 4 haftalık diyor. Yanlış sanırım. ALlah bağışlasın yavrularını. İlk bebeciğin kaç yasında. Yasları yakınsa şanslısın. 2 kız çok iyi anlaşıyor.

esmen doktor kız demedi ama ben öyle tahmin ediyorum..önce tabi sağlıklı olsun..

Biliyorum dr söylememiş ben de iyiki söylememiş yanılma payı çok oluyor ne kadar geç söylerse o kadar doğru oluyor onu söylemek istedim Allah gönlündekini versin canım

helen ben 2. kızım olursa da üzülmem..eşimde bende sağlığını önemsiyoruz önce...ama ben eşim için erkek olmasını istedim..ben kızımla anne-kız ilişkisini yaşayacağım istedim ki eşimde baba-oğul ilşkisini yaşasın..23 mart ta randevum var o zaman söyler doktor cinsiyetini..ama benim içimden hep kızım olacağı geçiyo...Allah tan hayırlısını diliyorum...aa bu arada dün gece rüyamda doktora gitmişim ve doktor kız dediğini gördüm...bakalım rüyam mı çıkacak tersi mi.

bu arada yazıma cevap yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim...ben 2 kızın iyi olacağını da düşünüyorum..bir ömür arkadaş olurlar...

Biliyorum dr söylememiş ben de iyiki söylememiş yanılma payı çok oluyor ne kadar geç söylerse o kadar doğru oluyor onu söylemek istedim Allah gönlündekini versin canım

bence de daha sonra yanılacaksa söylememesi daha iyi..en iyisi kesin sonucu öğrenmek...bende kesin sonucu öğrenince buaraya yazıcam..

arkadaşlar benımde iki kızımda hastalandı ne çekiyoruz anlatamam eşimle sürekli hastanelerdeyiz per perişan olduk ya benım küçük rota a virüsü olmuş ateş kusma ishal öksürük hepsi var bişey yemıyodu yesede bi kaç kaşık geri çıkarıyodu berbat bi hastalık ya anlatamam.büyükte öksürük ateş çok kötü iğne yazdı doktor onları yaptırıyoz hergün.valla anlatamam yani çektiklerimizi.küçük bebeler ya yürek dayanmaz.çok şükürki bugün biraz iyi gibiler.allahım hepimizin bebesine sağlık sıhat versin hastalık vermesin inşallah. helen kızının kılosu iyiymiş maşallah ya benımkide 11 kıloydu bu hastalıktan dolayı 1 kılo verdi.büyükte zaten zayıf daha 15 kıloya çıkamadı.

geçmiş olsun..benim kızımda 2 ay önce rota vürisine yakalandı..3-4 gece hastaneye götürdük getirdik.baktı ki iyileşmiyor doktorlar 2 gün hastanede yatırdılar sonra iyileşti.ama zor bir süreç...su içse bile kusuyodu kzım..çok şükür ki iyileşti ve kaybettiği kiloları da aldı.

bayanlar abone olduğum hamile topiğinde herkes erkek istiyor ilk bebeği bile olan erkek istiyor amma erkek meraklısı bir toplum olduk inşallah 2 kız annesi olacak bir anneolarak çok garip geliyor ve üzülüyorum kızlar bu kadar istenmeyen cins neden eskiden böyle dğildi şu son senelerde herkes erkek çocuk delisi

kızm 2.5 yaşında...kardesi doğana kadar 3 yaşını tamalayacak..umarım zor olmaz 2 çocuk..

Benim çocuklar arasında 1,5 yaş var ve çok ama çok zorlanıyorum. Senin büyük bebecik 3 yaşında olacak ve bu en azından seni benim kadar zorlamaz. Allah yardımcın olsun. Şimdiden enerji depola bolbol. Çok ihtiyacın olacak canım...

Kızında erkeğinde yeri ayrı. İkiside can. Dünyadaki en değerli varlıklar. Yazacak çok şey var aslında ama yazsamda bir anlamı yok...

Allah sağlık versin çabucak. Hemen iyileşirler inşallah. Rotavirüs aşısı olmadılar mı önceden?

amin canım sağol.ben daha özel aşılarını yaptırmadım ya bi türlü kısmet olmadı ne bilim kaç defa yaptırayım dedim bişe çıktı.su çiçeği ve hepatit a aşıları var.

aynı benımkide öyleydi canım ya ne yese kusuyodu ama serum felan takmadılar taksalardı aslında daha rahat atlatırdı.allahıma çok şükür bugün biraz iyiler diyim.öksürükleri var ama buna şükür ya.bizimde bi hafta olacak nerdeyse.

Yan yana apartmanlardayiz.. Ama ayni ev sayiyorum ben. Anahtarla girer evime aramak haber etmek bir tarafa dursun zili bile calmaz.. İlk evlendim ben anahtarla girdi bastim zile duymadin dedi. Sonra hamile kaldim uyandirmayim dedi.. Bebek dogdu bebek uyanmasin dedi hep bir bahanesi vat. Nahtarla acar kendi evi gibi lonk diye dalar. Kayinpederim kizdi anahtarla girme zile bas dedi biz hallettik aramizda onu dedi daha ben agzimi acmadan kapayiverdi konuyu..

Onun ev anahtarida bende var ben asla aramadan zile bile basmam. Halbuki gir anahtrala anlasin ayibini.. Hani ayni evde baska odada gibiyiz boyle dusunuyorum artik. Ki insan kapiyi tiklatir yan odaya bile girse icerde biri varsa..

Tek gelinim ben uc oglan kardesler esim evli bir tek. Tek gelin olunca kaynanaminnkizida olmayinca kabak brnim basima patladi..

Yan apartmanda ama asla bebise bakmaz. Gelir sever oper koklar evine gider ya getir birak bakarim falan asla demez..biz torunu Sevmeye istedik bakmayabdegil der. Ve asla bakmaz sever gider..

Ben hasta olurum annem bakar bebek hasta olur annem bakar benim isim olur annem sehir disindangelir bebek bqkar..

Birde kizima kaynanamin adini koydum. Kaynanam cok guzel kadin tas bebek gibi kizimda ayni babaannesi.. İstedim benzesin diye dua ettim. Birebir aynusu oldu :) gozler mavi falan.. Benim yedi sulalemden yok mavi goz esimde kahverengi gozlu..

Yani bu kaynana mevzusu boyle. Disi sizi ici beni yakar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…