Canım senin çok erken,yanılma payı olur, birdahaki gidişinde daha kesin gözüyle bakarsın.Allah sağlıklı hayırlı evlat versin
İyiyiz ama sen de çok sık girmiyorsun sanki sen nerelerdesin ne yapıyorsun?
Benim kide hala oyle der uykusu gelir uyumadigina aglar annesiyim ben anlamazmiyim neye agladigini yok ac bu sen buna sut ver mama ver deli eder beni
Ben sagarak besledim bebisi ilk 3 ay.. Sirf anne sutu ile besledim ama emmedi sagdim verdim. Bazen sutum az gelirdi saardi sagardim damla damla 70cc cikardi guc bela icirirdim benim kiz deli gibi istahliydi biberondan cukur cukur sutun canina okurdu, doymazdi kaynanam gelir ac bu bebek sen buna mama ver derdi aglardim mama yesin
istemezdim.. Sut ben agladikca daha da gelmezdi bebek daha da aglardi kaynanam mama mama diye dolanirdi ortada. Ne daral gunlerdi.. Beni lohusalik degil bebek degil kaynanam yormus hep. Sutun yok kizim mama ver dediginde hakaret gibi gelirdi hep aglardim. Yinede 3 ay guc bela sadece anne sutu aldi sonra mamayla takviye yaptik. Ama kaynanam hala her agladigina ac der.. Zorkar yesin diye benimki yemeyip puskurunce veya yutmayip tukurunce ohhh derim icimden ac dedigin bebege bak..
Bu sabah daha iyi uyandik. İdrar yolu degil galiba bogaz enfeksiyonu.. Aferin ibufenle alatacagiz umarim. Gece de uyumaz ateslenir dedim misil misl uyudu. Cok da terliyor babasi gibi.. İdrar yolu bobregi zorluyor evet surekli enfeksiyon daha bir yasinda.. Terlemesi de cok fazla yaz kis baba kiz deli gibi terliyirlar babamizda bobrek sorunu yok ama seker var irsi olarak bir iyilessin gostercem doktora sagolun kizlar.. Cumartesi gunu 5 de kalkilir mi 5 den beri ayaktayim kizim iyi diye sikayelenmiyorum bile uykusuzum diye.. Optumm hepinizi
çok geçmiş olsun duygucum hangi çocuk hastalıksız buyurkı benımkıde 10 şubat dogumlu en az 4 kere antıbyotık almsıtır bence anne sutuyle hastalıgın pek ılgısı yok benmkıde 9 ay emdı
çocuk buya hastalannadan olurmuu hıc bu kaynanalar varya amma kazan kafa ya benımkde ılk kızmda bu cok zayıf der dururdu sımıd 11 yasında 40 kılo sımıde dıyokı keske o kadar yedırmeseydı yane sade senınkı deyıl hepsı dengesız bıde benmkı nevroz takıntı hastası aman takmayın bıdahamı gelcenız dunyaya ha bu lafı soyleyen ben su an tansıyon hastasıyım ama olsun en qazımdan yakamdan dustu berebermısınız sın duygucum kayınvalıdenle
ııncı kımda zaten kılolu dogdu 4 500 gram bunada cok sısko ocak senın gıbı dıyo kendıde 115 kılo ben 75 yane eyne ben olacakSızın kızlar kac kılo ben gecen hafta asıda 12 kılo cıktı boyda 80 bıraz bodur sankı benım kız 52 santım dogdu gercı saglılkrı yerınde olsun optum butun bebişleri
arkadaşlar hepinize merhabalar..benim bir kızım var 2.5 yaşında şimdi yine hamileyim 13 haftalık...doktor dün bebeğin cinsiyeti belli değil dedi...ben artık 2. kızımın olacağını düşünüyorum..erkek bebekler çünkü erken haftalarda kendilerini belli ediyorlar...ben de artık kızım olacağı kesinleşince buraya takılmayı düşünüyorum...
esmen doktor kız demedi ama ben öyle tahmin ediyorum..önce tabi sağlıklı olsun..
slm kızlar bende 17 haftalık hamişim ikinci kızım olcakmış allah saglıklı hayırlı evlat nasip etsin öncelikle
esmen doktor kız demedi ama ben öyle tahmin ediyorum..önce tabi sağlıklı olsun..
ya evet sık giremiyorum.küçük çocuk ço vaktımı alıyo .ama az azda olsa girip bakıyodum sizere..
aa duygum yaa.çok geçmiş olsun.üzüldüm bakk..ama şimdiye kadar bayagı düzelmiştir küçük ayşe.hastalık çokzor oluyo.hem nimiler zoranıyo hem bizi zorluyorlar.başındada dır dır edin biri varsa hiç çekiymiyo.benimkaynanada 2 ay başımdayken iki kızların ikisi birden hasta oldu.nereden bi kulp takacagın.nasıl üstüme yıkacagın şaşırdı kaldı..offf zor duygu.anlamayan birisiyle yaşalam ne kadar zor..terlemesini göster bakalım ne diyecek..
benim küçük 12.5 kilo.boyuda 82 cm..seninkiyle benziyo bak.bence gayet iyiler..
nisancım neden öyle düşünüyorsunki ya.daha bişey dememiş.gerçekten kendini göstermeyen bebekler oluyo.allah hayırlı evlak nasipetsin.ama dur hemen öyle düşünme.ne zaman tekrar kontrol..
Biliyorum dr söylememiş ben de iyiki söylememiş yanılma payı çok oluyor ne kadar geç söylerse o kadar doğru oluyor onu söylemek istedim Allah gönlündekini versin canım
bence de daha sonra yanılacaksa söylememesi daha iyi..en iyisi kesin sonucu öğrenmek...bende kesin sonucu öğrenince buaraya yazıcam..
Canım, Allah kalbine göre versin. Kız istiyorsan kız erkek istiyorsan erkek olsun saglıkla hayırla. Kızın kaç yaşında?
arkadaşlar benımde iki kızımda hastalandı ne çekiyoruz anlatamam eşimle sürekli hastanelerdeyiz per perişan olduk ya benım küçük rota a virüsü olmuş ateş kusma ishal öksürük hepsi var bişey yemıyodu yesede bi kaç kaşık geri çıkarıyodu berbat bi hastalık ya anlatamam.büyükte öksürük ateş çok kötü iğne yazdı doktor onları yaptırıyoz hergün.valla anlatamam yani çektiklerimizi.küçük bebeler ya yürek dayanmaz.çok şükürki bugün biraz iyi gibiler.allahım hepimizin bebesine sağlık sıhat versin hastalık vermesin inşallah. helen kızının kılosu iyiymiş maşallah ya benımkide 11 kıloydu bu hastalıktan dolayı 1 kılo verdi.büyükte zaten zayıf daha 15 kıloya çıkamadı.
kızm 2.5 yaşında...kardesi doğana kadar 3 yaşını tamalayacak..umarım zor olmaz 2 çocuk..
bayanlar abone olduğum hamile topiğinde herkes erkek istiyor ilk bebeği bile olan erkek istiyor amma erkek meraklısı bir toplum olduk inşallah 2 kız annesi olacak bir anneolarak çok garip geliyor ve üzülüyorum kızlar bu kadar istenmeyen cins neden eskiden böyle dğildi şu son senelerde herkes erkek çocuk delisi
arkadaşlar benımde iki kızımda hastalandı ne çekiyoruz anlatamam eşimle sürekli hastanelerdeyiz per perişan olduk ya benım küçük rota a virüsü olmuş ateş kusma ishal öksürük hepsi var bişey yemıyodu yesede bi kaç kaşık geri çıkarıyodu berbat bi hastalık ya anlatamam.büyükte öksürük ateş çok kötü iğne yazdı doktor onları yaptırıyoz hergün.valla anlatamam yani çektiklerimizi.küçük bebeler ya yürek dayanmaz.çok şükürki bugün biraz iyi gibiler.allahım hepimizin bebesine sağlık sıhat versin hastalık vermesin inşallah. helen kızının kılosu iyiymiş maşallah ya benımkide 11 kıloydu bu hastalıktan dolayı 1 kılo verdi.büyükte zaten zayıf daha 15 kıloya çıkamadı.
geçmiş olsun..benim kızımda 2 ay önce rota vürisine yakalandı..3-4 gece hastaneye götürdük getirdik.baktı ki iyileşmiyor doktorlar 2 gün hastanede yatırdılar sonra iyileşti.ama zor bir süreç...su içse bile kusuyodu kzım..çok şükür ki iyileşti ve kaybettiği kiloları da aldı.
çok geçmiş olsun duygucum hangi çocuk hastalıksız buyurkı benımkıde 10 şubat dogumlu en az 4 kere antıbyotık almsıtır bence anne sutuyle hastalıgın pek ılgısı yok benmkıde 9 ay emdı
çocuk buya hastalannadan olurmuu hıc bu kaynanalar varya amma kazan kafa ya benımkde ılk kızmda bu cok zayıf der dururdu sımıd 11 yasında 40 kılo sımıde dıyokı keske o kadar yedırmeseydı yane sade senınkı deyıl hepsı dengesız bıde benmkı nevroz takıntı hastası aman takmayın bıdahamı gelcenız dunyaya ha bu lafı soyleyen ben su an tansıyon hastasıyım ama olsun en qazımdan yakamdan dustu berebermısınız sın duygucum kayınvalıdenle
ııncı kımda zaten kılolu dogdu 4 500 gram bunada cok sısko ocak senın gıbı dıyo kendıde 115 kılo ben 75 yane eyne ben olacakSızın kızlar kac kılo ben gecen hafta asıda 12 kılo cıktı boyda 80 bıraz bodur sankı benım kız 52 santım dogdu gercı saglılkrı yerınde olsun optum butun
bebişleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?