Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

8 subat 2010 dogumlu 10kg200gr boyuda 77cm. Ben benim kiza iri diyordum sizinkilerde maasallah mis valla. Nazardan saklasin rabbim

slm kızlar bende 17 haftalık hamişim ikinci kızım olcakmış allah saglıklı hayırlı evlat nasip etsin öncelikle

hoşgeldin canım.allah tamamına erdirsin inşallah.

Helen senin kızın tam 1 yaşında mı?
oo çok oldu teyzesi.15 ocakta:))

nisancım aynen bende senin gibi düşünüp nep erkek çocuk istedim.kızlar babayada enneye hep düşkün büyürler.babamız yalnız kalmasın istedim.kızlar annaleriyle derteşir konuşurken baba bi tarafta tek başına kalmasın istedim.ben üç kız tardeşiz babam hep öyle olurdu.malum babamıza anlatamadığım konuları başka odaya geçer annemle konuşurduk.babam tek başına kalırdı maç izleri haber seyredirdi.sonra içime oturdu.üzüllürdüm abbam yalnız kaldı hadi onun yanına gideim derdim.yalnız bırıkmamaya çalışırdım.hep bu şeyleri birebir yaşadığım için erkek çocugmun olmasını çok istedim.eşimde yalnız kalmasın diye.kısmat olmayınca olmuyo.allah senin gönlüne göre versin inşallah.

bu arada yazıma cevap yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim...ben 2 kızın iyi olacağını da düşünüyorum..bir ömür arkadaş olurlar...

iyi oluyor elbit.kızları düşünürsen süperr..

aa çok geçmiş olsun esmer.ya rota virüs aşısı olmamışmıydınız.ahya allah acl şifalar olsun inşallah..((

evet bencede eski düzen tekrar hortladı.aslında vardı ama işte şehirde yaşamanın bi gereksinimi kimse diyemiyordu.cahillekle suçlanacakların düşünüp hep içlerine attılar bence.şimdi tek tek çıkıyo içlerindeki istek.zaten hep vardı yani(
hangi site bu yaa.şu diger kızların gititgi siteyimi diyosun?

ah duygu yaa öylede çok zormuş.sinir bozucu bişey.peki kapıyı hep kilitli tut. ozaman açamaz.zile basmak zorunda kalır.eğer çocuk uyanır diyosa kapıyo tıklatsın yaa..sen kapıyı kilitleyince kafası dank eder gibi geliyo.neden kilitledin dersede.uygun olmuyouruz.ayşe acar diye korkuyoz falan de.kızım izin verme artıkk sen bi yerden başlaa..

8 subat 2010 dogumlu 10kg200gr boyuda 77cm. Ben benim kiza iri diyordum sizinkilerde maasallah mis valla. Nazardan saklasin rabbim

yok yok maşalla seninkide çok ço güzel

amin canım sağol.ben daha özel aşılarını yaptırmadım ya bi türlü kısmet olmadı ne bilim kaç defa yaptırayım dedim bişe çıktı.su çiçeği ve hepatit a aşıları var.

Canım rotavirüs aşısı 2 dozdan oluşuyor ve zaten 6. aya kadar iki dozda vurulmuş oluyor. Bende yaptırmadım gerek yok diye. Allah sağlık versin yavrularımıza...

Geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun.Rota aşısını bizim çocuk dr 1 yaşına kadar koruyor dedi ama 1 yaşından önce olursa da mahvolursunuz çok yıpratır çocuğu dedi.İzmir de çok görülmüyor çok kalabalık yerlerden alınıyor bu mikrop çoğunlukla dedi.Senin kızın nasıl kapmış bu virüsü?

teşekkürler canım sağol.benım büyük kız kreşe gidiyodu tahmınım o getirdi hastalığı çünkü ondada belirtiler vardı hafıf atlattı.çünkü ben fazla dışarı çıkarmam küçüğü oda 14 aylık ağır geçirdi hastalığı.oyüzden kreşten aldım hastalığı bitmiyo ya kreşe gitti gideli göndersen bi dert göndermesen bi dert.napacam bilmiyorum.

Canım rotavirüs aşısı 2 dozdan oluşuyor ve zaten 6. aya kadar iki dozda vurulmuş oluyor. Bende yaptırmadım gerek yok diye. Allah sağlık versin yavrularımıza...

amin valla bende yaptırmadım gerek yok diye ne bilim böyle olacanı.allahtan yine iyi atlattı diyelim bi haftada çok şükür.

herkese hayırlı gunler valla duygucum allah kolaylık versın cok zor kaynana mevzusu bılırım bıtek benımkınde erkek torun meragı yok allahtan kendının 2 oglu var 2 sıde ayrı alem kaynanam herzaman der kız anası raf elması oglan anası yer elması ddıye yane bız basta tasıncakmısız:3 bakalım 3: yanlıs anlamyın ama kızlar yınede buyuk konusmımde kızı olmayan kaynana kız kıymetı bılme bence ha severmıyım kaynanamı asla ama acırım hakkaten kızı olmayanın dostu olmazmıs ha dıycenkı sen erkek ıstemedınmı aman aman ıstemedım kaynanmın vede annemın halını gordukten sonra bızde 2 kardesız 1 kız 1 erkek anname erkek kardesımle aynı sokakta 140 gunde bır gorur benımle arad yarım saatlık mesafe var otobuslee haftanın 3 gunu bendeler valla erkeler ıcın su soz cok dogru el gırdımı yel gırer kızlarımın canı sagolsun 10 oglanda onlara feda olsun allahın bıldıgı varkı vermemıs yoksa yuce mevlam ıcın cok zor deyıl erkek bebek vermek kızı veren allah erkegıde verırde demmekı bızım ıcın ya zamanı deyıl yada hayırlısı deyıl yınde buyuk konusmam lazım gercı ama artık bebek faslını kapattım nede olsa raff elmasıyız kızlar herkese hayırlı gunler bayy

:teletuby senınde 2 kıznmı var allah bagıslasın yasları kackı galıba pes pese olmuslar zordur emınım gercı benmkılerın bırı 2000 bırı 2010 ama yınde kok sokturdu kucugu bana gercı yasın genctır daha 30 dan sonra hıc cekılmıy ınan veb 80 dogumluyum ılkınde genctım anlamdım galıba ma bu mahvettı benı cadı ya kızlar sızınkılerın de uyku sorunu varmı mesela kacta yatıp kalkıyolar bızım hala duzenmız yok 9 da yatr 6 da kalkar ha arada en az ssaat bası mızırdar tok ta emmıyo yanı neyse canlar sagolsunda optum butun bebişleri

konu sohbet içeriğinde olması sebebiyle genel gebelik başlığı altına taşınmıştır
uzun süredir gebelik başlığının editörü olmadığından dolayı
başlıklar biraz karışmış küçük düzenlemeleri anlayışla karşılayacağınızı umarak keyifli paylaşımlar
diliyorum

::
Bana ishalden ölüm riski eski devirde kaldı gibi geliyor. Şimdi çok şükür tıp ilerledi.
Allah bir daha yaşatmasın...

amin canım kımsenın evladına hastalık vermesin rabbim.iki çocuk çok zor gerçekten ya ben çok zorlanıyorum bazen istekleri bitmiyo bakımları zor gerçekten bide tek başınaysan.şidi kayın valıdem geldide allatan yardımcı oluyo sağolsun.yoksa randevumu alacaktım bakırköyden:)))))

Son düzenleme:
Aradigiyerde bulamayinca panik oldum sizi.. Buraya tasindik ne guzel demek..

Kizlar bu gun bnim dogungunum. Bebisi birakabilirsek babaanneye yemege gidicez esimle.. Ayy genceciktim tanistigimizda artik buyumek degil yaslaniyorum. Beyaz saclar iice cikti artik kaz ayaklarida oldu. Yani aslinda hala gencizde birazda yaslaniyoruz artik.. 20 yasindayken 30 yasinda gibi giyinirdim buyukumsu elbiseler cantalar rofleli saclar sanki 30gibi gorunurdum. Simdi lisedeki gibi kendi rengine boyadim saclarimi insan buyudukce kuculmek istiyor.. Kucukken de bir an once buyumek..

Kizimi uyuturken dusundum kizimda buyuyecek gun gelecek anne olacak allah nasip ederse allah.. Benim gibi bebegini gogsunde uyutacak allah nasip ederse gormeyi izlemeyi torunuma bakmayi sevmeyi cok isterim. Dogum gunlerimde ekstra duygusal oluyorum ben.

doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara ilenle birlikte.

kız helen sen özel aşılarını yaptırdınmı? bide emziriyonmu hala.ben erken kestım ya

kız yok kesilmedi.ya emmiyo gibi.şimdi beni emzik yerine koyup emerek uyuyo.sadece uykusu gelince mmek istiyo benim kız.bi türlü bınaktıramıyorum.nasıl olacak onuda bilmiyorum yaa.
ben rotavirüsü yaptırmıştım aşıyı.şimdide 15 ayda su çicegi var onu bekliyom .

doğru diyorsun canım ya.umarım bizde kızlarımıza yakın olurz.bide uzak olursak ah ah.

ya bende kendimi çok yıpramış ve yorulmuş hissediyorum ceylancım.bu işler dahamı erken yapılmalıymış nee.valla hamileyken üçcüncüy edecegi deyip durordum.ama yorulup durdukça yok bi daha diyorum

aa üzüldüm şmdi.şimdi inşallah arayan bulur..taa çok olmuştu açalı.neyse.

ayy duygummm...doğum günün kutlu olsun canımm...inşallah sende ayşenin yavrusuna bakarsın bebekkenn.ayşe eşiyle yemege çıkarr gözüde arkada kalmazzz..:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…