- 16 Aralık 2010
- 102
- 9
- 96
8 subat 2010 dogumlu 10kg200gr boyuda 77cm. Ben benim kiza iri diyordum sizinkilerde maasallah mis valla. Nazardan saklasin rabbim
slm kızlar bende 17 haftalık hamişim ikinci kızım olcakmış allah saglıklı hayırlı evlat nasip etsin öncelikle
oo çok oldu teyzesi.15 ocakta:))Helen senin kızın tam 1 yaşında mı?
helen ben 2. kızım olursa da üzülmem..eşimde bende sağlığını önemsiyoruz önce...ama ben eşim için erkek olmasını istedim..ben kızımla anne-kız ilişkisini yaşayacağım istedim ki eşimde baba-oğul ilşkisini yaşasın..23 mart ta randevum var o zaman söyler doktor cinsiyetini..ama benim içimden hep kızım olacağı geçiyo...Allah tan hayırlısını diliyorum...aa bu arada dün gece rüyamda doktora gitmişim ve doktor kız dediğini gördüm...bakalım rüyam mı çıkacak tersi mi.
bu arada yazıma cevap yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim...ben 2 kızın iyi olacağını da düşünüyorum..bir ömür arkadaş olurlar...
arkadaşlar benımde iki kızımda hastalandı ne çekiyoruz anlatamam eşimle sürekli hastanelerdeyiz per perişan olduk ya benım küçük rota a virüsü olmuş ateş kusma ishal öksürük hepsi var bişey yemıyodu yesede bi kaç kaşık geri çıkarıyodu berbat bi hastalık ya anlatamam.büyükte öksürük ateş çok kötü iğne yazdı doktor onları yaptırıyoz hergün.valla anlatamam yani çektiklerimizi.küçük bebeler ya yürek dayanmaz.çok şükürki bugün biraz iyi gibiler.allahım hepimizin bebesine sağlık sıhat versin hastalık vermesin inşallah. helen kızının kılosu iyiymiş maşallah ya benımkide 11 kıloydu bu hastalıktan dolayı 1 kılo verdi.büyükte zaten zayıf daha 15 kıloya çıkamadı.
bayanlar abone olduğum hamile topiğinde herkes erkek istiyor ilk bebeği bile olan erkek istiyor amma erkek meraklısı bir toplum olduk inşallah 2 kız annesi olacak bir anneolarak çok garip geliyor ve üzülüyorum kızlar bu kadar istenmeyen cins neden eskiden böyle dğildi şu son senelerde herkes erkek çocuk delisi
Yan yana apartmanlardayiz.. Ama ayni ev sayiyorum ben. Anahtarla girer evime aramak haber etmek bir tarafa dursun zili bile calmaz.. İlk evlendim ben anahtarla girdi bastim zile duymadin dedi. Sonra hamile kaldim uyandirmayim dedi.. Bebek dogdu bebek uyanmasin dedi hep bir bahanesi vat. Nahtarla acar kendi evi gibi lonk diye dalar. Kayinpederim kizdi anahtarla girme zile bas dedi biz hallettik aramizda onu dedi daha ben agzimi acmadan kapayiverdi konuyu..
Onun ev anahtarida bende var ben asla aramadan zile bile basmam. Halbuki gir anahtrala anlasin ayibini.. Hani ayni evde baska odada gibiyiz boyle dusunuyorum artik. Ki insan kapiyi tiklatir yan odaya bile girse icerde biri varsa..
Tek gelinim ben uc oglan kardesler esim evli bir tek. Tek gelin olunca kaynanaminnkizida olmayinca kabak brnim basima patladi..
Yan apartmanda ama asla bebise bakmaz. Gelir sever oper koklar evine gider ya getir birak bakarim falan asla demez..biz torunu Sevmeye istedik bakmayabdegil der. Ve asla bakmaz sever gider..
Ben hasta olurum annem bakar bebek hasta olur annem bakar benim isim olur annem sehir disindangelir bebek bqkar..
Birde kizima kaynanamin adini koydum. Kaynanam cok guzel kadin tas bebek gibi kizimda ayni babaannesi.. İstedim benzesin diye dua ettim. Birebir aynusu oldu :) gozler mavi falan.. Benim yedi sulalemden yok mavi goz esimde kahverengi gozlu..
Yani bu kaynana mevzusu boyle. Disi sizi ici beni yakar
8 subat 2010 dogumlu 10kg200gr boyuda 77cm. Ben benim kiza iri diyordum sizinkilerde maasallah mis valla. Nazardan saklasin rabbim
amin canım sağol.ben daha özel aşılarını yaptırmadım ya bi türlü kısmet olmadı ne bilim kaç defa yaptırayım dedim bişe çıktı.su çiçeği ve hepatit a aşıları var.
arkadaşlar benımde iki kızımda hastalandı ne çekiyoruz anlatamam eşimle sürekli hastanelerdeyiz per perişan olduk ya benım küçük rota a virüsü olmuş ateş kusma ishal öksürük hepsi var bişey yemıyodu yesede bi kaç kaşık geri çıkarıyodu berbat bi hastalık ya anlatamam.büyükte öksürük ateş çok kötü iğne yazdı doktor onları yaptırıyoz hergün.valla anlatamam yani çektiklerimizi.küçük bebeler ya yürek dayanmaz.çok şükürki bugün biraz iyi gibiler.allahım hepimizin bebesine sağlık sıhat versin hastalık vermesin inşallah. helen kızının kılosu iyiymiş maşallah ya benımkide 11 kıloydu bu hastalıktan dolayı 1 kılo verdi.büyükte zaten zayıf daha 15 kıloya çıkamadı.
kızm 2.5 yaşında...kardesi doğana kadar 3 yaşını tamalayacak..umarım zor olmaz 2 çocuk..
Geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun.Rota aşısını bizim çocuk dr 1 yaşına kadar koruyor dedi ama 1 yaşından önce olursa da mahvolursunuz çok yıpratır çocuğu dedi.İzmir de çok görülmüyor çok kalabalık yerlerden alınıyor bu mikrop çoğunlukla dedi.Senin kızın nasıl kapmış bu virüsü?
Canım rotavirüs aşısı 2 dozdan oluşuyor ve zaten 6. aya kadar iki dozda vurulmuş oluyor. Bende yaptırmadım gerek yok diye. Allah sağlık versin yavrularımıza...
amin valla bende yaptırmadım gerek yok diye ne bilim böyle olacanı.allahtan yine iyi atlattı diyelim bi haftada çok şükür.
Bana ishalden ölüm riski eski devirde kaldı gibi geliyor. Şimdi çok şükür tıp ilerledi.
Allah bir daha yaşatmasın...
Aradigiyerde bulamayinca panik oldum sizi.. Buraya tasindik ne guzel demek..
Kizlar bu gun bnim dogungunum. Bebisi birakabilirsek babaanneye yemege gidicez esimle.. Ayy genceciktim tanistigimizda artik buyumek degil yaslaniyorum. Beyaz saclar iice cikti artik kaz ayaklarida oldu. Yani aslinda hala gencizde birazda yaslaniyoruz artik.. 20 yasindayken 30 yasinda gibi giyinirdim buyukumsu elbiseler cantalar rofleli saclar sanki 30gibi gorunurdum. Simdi lisedeki gibi kendi rengine boyadim saclarimi insan buyudukce kuculmek istiyor.. Kucukken de bir an once buyumek..
Kizimi uyuturken dusundum kizimda buyuyecek gun gelecek anne olacak allah nasip ederse allah.. Benim gibi bebegini gogsunde uyutacak allah nasip ederse gormeyi izlemeyi torunuma bakmayi sevmeyi cok isterim. Dogum gunlerimde ekstra duygusal oluyorum ben.
kız helen sen özel aşılarını yaptırdınmı? bide emziriyonmu hala.ben erken kestım ya
herkese hayırlı gunler valla duygucum allah kolaylık versın cok zor kaynana mevzusu bılırım bıtek benımkınde erkek torun meragı yok allahtan kendının 2 oglu var 2 sıde ayrı alem kaynanam herzaman der kız anası raf elması oglan anası yer elması ddıye yane bız basta tasıncakmısız:3 bakalım 3: yanlıs anlamyın ama kızlar yınede buyuk konusmımde kızı olmayan kaynana kız kıymetı bılme bence ha severmıyım kaynanamı aslaama acırım hakkaten kızı olmayanın dostu olmazmıs ha dıycenkı sen erkek ıstemedınmı aman aman ıstemedım kaynanmın vede annemın halını gordukten sonra bızde 2 kardesız 1 kız 1 erkek anname erkek kardesımle aynı sokakta 140 gunde bır gorur benımle arad yarım saatlık mesafe var otobuslee haftanın 3 gunu bendeler valla erkeler ıcın su soz cok dogru el gırdımı yel gırer kızlarımın canı sagolsun 10 oglanda onlara feda olsun allahın bıldıgı varkı vermemıs yoksa yuce mevlam ıcın cok zor deyıl erkek bebek vermek kızı veren allah erkegıde verırde demmekı bızım ıcın ya zamanı deyıl yada hayırlısı deyıl yınde buyuk konusmam lazım gercı ama artık bebek faslını kapattım nede olsa raff elmasıyız kızlar herkese hayırlı gunler bayy
:teletuby senınde 2 kıznmı var allah bagıslasın yasları kackı galıba pes pese olmuslar zordur emınım gercı benmkılerın bırı 2000 bırı 2010 ama yınde kok sokturdu kucugu bana gercı yasın genctır daha 30 dan sonra hıc cekılmıy ınan veb 80 dogumluyum ılkınde genctım anlamdım galıba ma bu mahvettı benı cadı ya kızlar sızınkılerın de uyku sorunu varmı mesela kacta yatıp kalkıyolar bızım hala duzenmız yok 9 da yatr 6 da kalkar ha arada en az ssaat bası mızırdar tok ta emmıyo yanı neyse canlar sagolsunda optum butun bebişleri
konu sohbet içeriğinde olması sebebiyle genel gebelik başlığı altına taşınmıştır
uzun süredir gebelik başlığının editörü olmadığından dolayı
başlıklar biraz karışmış küçük düzenlemeleri anlayışla karşılayacağınızı umarak keyifli paylaşımlar
diliyorum
Aradigiyerde bulamayinca panik oldum sizi.. Buraya tasindik ne guzel demek..
Kizlar bu gun bnim dogungunum. Bebisi birakabilirsek babaanneye yemege gidicez esimle.. Ayy genceciktim tanistigimizda artik buyumek degil yaslaniyorum. Beyaz saclar iice cikti artik kaz ayaklarida oldu. Yani aslinda hala gencizde birazda yaslaniyoruz artik.. 20 yasindayken 30 yasinda gibi giyinirdim buyukumsu elbiseler cantalar rofleli saclar sanki 30gibi gorunurdum. Simdi lisedeki gibi kendi rengine boyadim saclarimi insan buyudukce kuculmek istiyor.. Kucukken de bir an once buyumek..
Kizimi uyuturken dusundum kizimda buyuyecek gun gelecek anne olacak allah nasip ederse allah.. Benim gibi bebegini gogsunde uyutacak allah nasip ederse gormeyi izlemeyi torunuma bakmayi sevmeyi cok isterim. Dogum gunlerimde ekstra duygusal oluyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?