selam kızlar bügün sağlık ocağına gittim.benım büyük kızın özel aşıları vardı su çiçeği felan doktora sordum gereklımi felan diye oda ben şahsen gereklı görmüyorum dedi ben kendi çocuğuma yaptırmadım dedi.çocuklar biraz hastalıklara bağışıklık kazansınlar dedi ben şahsen gerek görmedim dedi yinede siz bilirsiniz dedi.bende yaptırmadan çıktım.ama küçüğe yaptırmayı düşünüyorum.bilmiyorum bende kararsız kaldım yahuu[/
QUOTE]
geçmş olsun tekrar esmar.ya ben yaptıracgım aşılarını.içim rahat etsin.su çiçegi aşısı 15.ayda onu bekliyorz bakalım.
yeni gördüm bu konuyu. cok enteresanmis... gersi tarisma icerigi degismis ama ben yinede yazmak istedim. Beni ilk bebegime hamileyim. basta erkek dediler. saglikla gelsinde ne olursa olsun dedim. Sonra kiz dediler ve havalara uctum. Uc cocuk istiyorum nasipse ucude kiz olsa sikayet etmem. : )
allah gönlüne göre versn arkadaşım istiyorsan neden olmasın:)
Bir tanidigim tupleri tikaliydi zar zor tupbebek yaptilar ikizkizlari oldu.. Bebisler 8 aylikken kadin nasil olsa tuplerim tikali diye sen korunma yine hamile kal aralari1.5 yas bir kizlari daha oldu duru derin berrak isimleri kizlar tam bir canavar cekirge surusu. Kadin aynianda ana kucaginda salliyor 3 ana kucagini ayni anda.. 3u ayni anda uyumazsa islerimihalledemiyorum nefes alamiyoru. Falan dedi .. Ama cok sekerler cocuk yuvasi gibi ev. Gormelisiiz
duygu kız nasılsın hiç gözükmüyon.dogum günün nasıl geçtiii.
Ya nerelerdesiniz?Profilden yazdığım cevaplardan buldum meraktan öldüm valla çok şükürrrr.Ben Kayserideyim kızkardeşim cuma günü doğum yapacak yanına geldim.Bizde 2 kızkardeşiz iyiki de 2 kız olmuşuz 9 ay önce o bana gelmişti şimdi de ben ona geldim
gerçektende güzel oluyo esmen.bizde üç kızız valla her şeye kardeş koşuyo işte.hayırlı evladı olsun inşallah.kardeşinin.
ya burayı bulamıyor bence çogu kişi.
of orda iyiydik(
günaydınnn...
kızlar çok giiremidimm.benim iki kızda hasta oldular.şükür şimdi yavaş yavaş düzeliyorlar.ikisi birden hasta olunca çok zor oluyo.iki bölünüyorum resmen.allahım şu kışta inşallah son olur.yoruldum valla..(
Geldim canım pazar günü.Burnumdan geldi ama 2 hafta mahvetti beni bu çocuk hiç durmadı hep ağladı heryeri karıştırdı.Bebek uyudu bizimki kudurdu resmen.Gelirken uçakta hiç durmadan 50 dakika boyunca ağladı.Hostesler bana iyi günler diyeceğine Allah yardımcınız olsun dediler.Sinirlerim çok bozuk
Acaba ayinin belirtisimi bunlar benimkide 14 aylik olmakuzere aynen ne duruyor ne uyuyor bir deli oldu ki sorma
Karistirsin vursun dussun yeniden kalksin hic abartmiyorum gunde 10 defa ya kafasini carpiyor ya bir yerden dusuyor. Hep bir hadisesi var. Surekli bir yerleri sisiyor dustu diye.. Camasir sepetine mi girmiyor wc yi mi ellemiyor daha yurumeden boyle yuruse ne olacak kimbilir
Uykusunda bile ayaga kalkmaya cabaliyor ama uyuyor gozler kapali yataktan dustu gecen gece onune yastik koymustum onu asmis bizim karyilada..
Enerjisini harcasin diye parka goturuyorum yorulyyor ama ben daha da yoruluyorum.
Allah uardimcimiz olsun hep boyleler bu aylarda
Bu topigi eski yerine versnler ya brda kimse yazmiyor uzuluyorum
Yuksek lisansa basvurcam sinav harcimi yatirdim bu gun bu yastan aysemi dogurduktan sonra tekrar okullu olmak nasil olur bilemem allah nasip eder insallah.. Dua edin kizlar 24 nisanda sinav
Acaba ayinin belirtisimi bunlar benimkide 14 aylik olmakuzere aynen ne duruyor ne uyuyor bir deli oldu ki sorma
Karistirsin vursun dussun yeniden kalksin hic abartmiyorum gunde 10 defa ya kafasini carpiyor ya bir yerden dusuyor. Hep bir hadisesi var. Surekli bir yerleri sisiyor dustu diye.. Camasir sepetine mi girmiyor wc yi mi ellemiyor daha yurumeden boyle yuruse ne olacak kimbilir
Uykusunda bile ayaga kalkmaya cabaliyor ama uyuyor gozler kapali yataktan dustu gecen gece onune yastik koymustum onu asmis bizim karyilada..
Enerjisini harcasin diye parka goturuyorum yorulyyor ama ben daha da yoruluyorum.
:9 oluyor kız.bazen benimkide tepemi çok attırıyo..ama ne yapacaksın bebeciler büyüecek inşallah.Bizim ki çok huysuz bu aralar gerçekten sabrımı zorluyor
duygu benimkide öylee.yürüyo daha beter hertarafta eli diyebilirim.koltuktan çıkıp iniyo.tabi arada düşüyoda.off peşinde dolandırıyo beni..zor oluyo büyüdükçe:)Acaba ayinin belirtisimi bunlar benimkide 14 aylik olmakuzere aynen ne duruyor ne uyuyor bir deli oldu ki sorma
kızlar merhaba,yerimiz değişti anne baba hasta oldu git gel nete pek vakit olmadı valla..yine burdan dertleşelim birbirimizi kaybetmeyelim :))))kendinize iyi bakın..
Benim ki 10 aylık vallahi mahvetti beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?