Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

selam kızlar bügün sağlık ocağına gittim.benım büyük kızın özel aşıları vardı su çiçeği felan doktora sordum gereklımi felan diye oda ben şahsen gereklı görmüyorum dedi ben kendi çocuğuma yaptırmadım dedi.çocuklar biraz hastalıklara bağışıklık kazansınlar dedi ben şahsen gerek görmedim dedi yinede siz bilirsiniz dedi.bende yaptırmadan çıktım.ama küçüğe yaptırmayı düşünüyorum.bilmiyorum bende kararsız kaldım yahuu

yeni gördüm bu konuyu. cok enteresanmis... gersi tarisma icerigi degismis ama ben yinede yazmak istedim. Beni ilk bebegime hamileyim. basta erkek dediler. saglikla gelsinde ne olursa olsun dedim. Sonra kiz dediler ve havalara uctum. Uc cocuk istiyorum nasipse ucude kiz olsa sikayet etmem. : )

Bir tanidigim tupleri tikaliydi zar zor tupbebek yaptilar ikizkizlari oldu.. Bebisler 8 aylikken kadin nasil olsa tuplerim tikali diye sen korunma yine hamile kal aralari1.5 yas bir kizlari daha oldu duru derin berrak isimleri kizlar tam bir canavar cekirge surusu. Kadin aynianda ana kucaginda salliyor 3 ana kucagini ayni anda.. 3u ayni anda uyumazsa islerimihalledemiyorum nefes alamiyoru. Falan dedi .. Ama cok sekerler cocuk yuvasi gibi ev. Gormelisiiz

Ya nerelerdesiniz?Profilden yazdığım cevaplardan buldum meraktan öldüm valla çok şükürrrr.Ben Kayserideyim kızkardeşim cuma günü doğum yapacak yanına geldim.Bizde 2 kızkardeşiz iyiki de 2 kız olmuşuz 9 ay önce o bana gelmişti şimdi de ben ona geldim

günaydınnn...
kızlar çok giiremidimm.benim iki kızda hasta oldular.şükür şimdi yavaş yavaş düzeliyorlar.ikisi birden hasta olunca çok zor oluyo.iki bölünüyorum resmen.allahım şu kışta inşallah son olur.yoruldum valla..(

Dogum gunum geciverdi helen ya.. Romantik yemek hayal oldu. Kaynanam pasta almis gelin bizde kutlayalim dedi.. Evde cay pasta tv gecti yani..

Oysa beni. Beklentim kaynanam yazik bu kiz oglumla bas basa romantik olsun daha 2.5 yillik evliyiz . Benden 2 yas kucuk oglu gozunde cok kucuk ama ben cok buyugum sanki cok yillik evliyim hani sanki benden gecmis bu isler.. Kocamda bak yine iyisin kaynanan sana pasta almis kiymetini bil annemin. Kaderime raziyim napiyim. Ahanda 27 yas bitiverdi

Bu topigi eski yerine versnler ya brda kimse yazmiyor uzuluyorum

Yuksek lisansa basvurcam sinav harcimi yatirdim bu gun bu yastan aysemi dogurduktan sonra tekrar okullu olmak nasil olur bilemem allah nasip eder insallah.. Dua edin kizlar 24 nisanda sinav

günaydın..
kızlar netimizi bozuktu kasası tamirciye gittiydi ..şimdi düzeldi şükür...
esmen bende gıymatlımı merak ediyorum nerdeyse bir ay önce masaj yazmıştım nasılsın gözütmüyorsun diyehala ses yok..umarım herşe yolundadır.belkide hamiştir bulantıs falan vardır girmiyordur.inşallah tabi..
ee kızlar evet yerimiz değişti sanki olmadı gibi valla üzlüdüm bende burda çabuk kayboluyoruz.orda daha iyiydi.neyse ne edecezz artık..
ee sizler ne yapıyorsunuz.
esmen kardeşinden geldinmi..bebecik nasıl..
kız duygu sen nerelerdesin..kaynananla hala aynımısın.
esra bacım kızlar nasıl oldu hastaydıya..
biçok arkadaşta yok.noniste yokmomof zaten hamile.pofff

Geldim canım pazar günü.Burnumdan geldi ama 2 hafta mahvetti beni bu çocuk hiç durmadı hep ağladı heryeri karıştırdı.Bebek uyudu bizimki kudurdu resmen.Gelirken uçakta hiç durmadan 50 dakika boyunca ağladı.Hostesler bana iyi günler diyeceğine Allah yardımcınız olsun dediler.Sinirlerim çok bozuk

esmen yani çocukla yolculuk maalesef hep pek iyi gitmez.seninki yaramazlık yaptı desene.aceba uçaktan sıkılmıştırne yapsınlar yürüycet.ortalığı dağıtacak bişey yokkii:) tam uyku saatine denk gelince yolçuluk yapmak en mantıklısı gibi geliyo.

Acaba ayinin belirtisimi bunlar benimkide 14 aylik olmakuzere aynen ne duruyor ne uyuyor bir deli oldu ki sorma
Karistirsin vursun dussun yeniden kalksin hic abartmiyorum gunde 10 defa ya kafasini carpiyor ya bir yerden dusuyor. Hep bir hadisesi var. Surekli bir yerleri sisiyor dustu diye.. Camasir sepetine mi girmiyor wc yi mi ellemiyor daha yurumeden boyle yuruse ne olacak kimbilir

Uykusunda bile ayaga kalkmaya cabaliyor ama uyuyor gozler kapali yataktan dustu gecen gece onune yastik koymustum onu asmis bizim karyilada..

Enerjisini harcasin diye parka goturuyorum yorulyyor ama ben daha da yoruluyorum.

Allah uardimcimiz olsun hep boyleler bu aylarda

kızlar merhaba,yerimiz değişti anne baba hasta oldu git gel nete pek vakit olmadı valla..yine burdan dertleşelim birbirimizi kaybetmeyelim :))))kendinize iyi bakın..

oooff aynı benim küçük 17 aylık kafa hep mor,hep şiş çok afacan ablası böyle değildi yürürken bile çok dikkatliydi hiç düşmedi desem yeridir.nerde bir ilginçlik olsa önce o bulur ablasına gösterir sonra el birliğiyle gelsin yaramazlık gitsin afacanlık:)))

canım inşallah yüksek bir notla kazanırsın:)))başarılar diliyorum..

Benim ki 10 aylık vallahi mahvetti beni

Bizim ki çok huysuz bu aralar gerçekten sabrımı zorluyor
:9 oluyor kız.bazen benimkide tepemi çok attırıyo..ama ne yapacaksın bebeciler büyüecek inşallah.

duygu benimkide öylee.yürüyo daha beter hertarafta eli diyebilirim.koltuktan çıkıp iniyo.tabi arada düşüyoda.off peşinde dolandırıyo beni..zor oluyo büyüdükçe:)

kızlar merhaba,yerimiz değişti anne baba hasta oldu git gel nete pek vakit olmadı valla..yine burdan dertleşelim birbirimizi kaybetmeyelim :))))kendinize iyi bakın..

ay nonis nasılsın yaa.özledik kız.
evet haklısın kaybetmeyilem birbirimizi.çogu bulamıyo burayı yaaa.

Benim ki 10 aylık vallahi mahvetti beni

maşallah kocaman olmuş aa.neydi bi zamanlar hamiileydik.bak büyttük şükür;::)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…