Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

canım boşuna tatlı canını üzme,her çocuk bir olmaz bazısı geç konuşur geç yürür hiç kimseyle kıyaslama yavrunu..kızkardeşimin oğlu 2,5 yaşını geçmesine rağmen sadece anne baba dede falan diyordu korktuk pedagoga götürdüler doktor gayet normal buldu hatta akranlarından çok zeki dedi bir ay sonra 3 yaşını dolduracak daha cümle kurmaya yeni başladı..biraz daha sabret çocuk doktorundan yardım iste seni yönlendirsin gitmen gereken yerlere..istanbuldaysan sana çocuklarımın doktoru emin mindan beyi önerebilirim.haftanın belli günleri pedagog da geliyor emin beyin gerekli gördüğü çocukları muayene ediyor için rahatlar canım..

ahh ceylancım yaabenimde sorunum var.belki size az gibi gelir ama boyum kısa olunca çok duruyo.bende 65 kiloyum.ama 1.60 boyla çok kötü duruyo.bende iki sezaryan oldum.aynen ilk kızda kolay verdim kiloyu.ama bu zorluyo malum yaş ilenledikce tabi kilo vermek zor oluyo.

kız sen hamilelikte 40 kilomu aldın.heyt maşallah ne yerin ne içtin
ama azmine maşallah epey gitmiş.yaw iki ayda nasıl okadar verdin kilo .ben 7-8 kiloyu vermeyi bi beceremidim offf..anlatın banada.ne yiyonuz ne içiyoniz.

aynen artık 50 ler bize uzak.bende 60 olayım dyorum yeter.bazende 58 mi olsam diyomahh daha b başlangıç yok..göbekte kötü

ayy noniss canım yaa tebrik ederimmm.harika vermişsinn..kız bi detaya gir bacım.şimdi bendede 7-8 kilo vermem ağzımşimdi bun etsem gidrmi dersin.65 kiloyum ama boym kısa 1.60 boy.benim 60 yada 58 olsam iyi dururum.şimdi kefir yokevde ne yersek onun yerine iyi olur.bide akşamtavuk yada etten ne kadar yiycez.bir iki dilimmi.acıkırız kızz..hem senin takviye ne peki şu diye haplarındanmı ..yoksa ilaçmı anlamadım.anlat acım yol göster bende üzünüm kilomu hala veremedim(
şu internetlerde protiein dieti diye geçen listeler oluyor onlarda olurmuki aceba..yan etkisi varmıki bu protein diyetinin..

haklısın..benim kızda öyleydi işte..her bebek bir ilmuyo ama sıkıyo yinede herkein çocugu konuşurken seninki konuşmuyo.bide denemlermi niye konuşuyo iyice sinir oluyorum

günaydınn..
ee kızlardiyetten bahsetişisiniz e hadi o zaman başlasakmı..nonisin dedigi gibi protein deyitim yapsak aceba.hem krnımızı doyursak hem versek..burdu bi topik var 5 gün et ye 5 kilo ver diye bi protein diyeti onu yapsak çokmu yüklenmi oluruzki.ay kafam karıştı..

merhaba helenciğim,29 ocakta başladım diyetime canım toplam 15 kilo verdim,12 kilosu yağdan gitti canım karın bölgemden 6 kilo,kol bacak kalçadanda toplam 6 kilo yağ vermişim hiç spor yapamadım evdeki koşturmalar sadece,ev asansörlü merdiven inip çıkma durumum bile yok..canım öncelikle kiloyu sadece yediklerimizden keserek vereceğimizi kazımalıyız zihnimize kullandığım exodex adlı takviye ilaç değil ama diyete yardımcı yağ yakmayı kolaylaştırıcı bir diyet yardımcısı(hiç bir yan etkisi yok,sağlık bakanlığı onaylı,emzirdiğim halde kullanıyorum)sabah ve akşam yemeklerinden yarım saat önce birer tane kullanıyorum,ama bu takviyeden çok şey beklemek ben yiyeyim ama bu ilaç beni eritsin diye düşünmek olmaz diyete harfiyen uyacağız ki bu destekte işe yarasın..öğlen ve akşamda yediğim et tavuk veya balık bir elin büyüklüğünde bir dilim et yetmezse biraz daha fazla olabilir.protein diyeti en çok sporcuların yaptığı çok sağlıklı ve kısa sürede kilo verdiren bir diyet(hani güreşçiler,boksörler falan kilolarına göre sıkletlerde yarışıyor yaa bazen o kiloyu aştıklarında yarışma yakınsa böyle diyetlerle kendi sıkletinin kilosuna hızlı bir şekilde iniyorlar)en kısa zamanda diyete başla bence iki ay sürmez istediğin kiloya inersin:)))internette ''dukan diyetini'' de araştır canım o benim diyete çok benzeyen hatta aynısı bir diyet sitemizdede yapanlar var hem kolay uğraştırmayan bir diyet..başarılar diliyorum canım ben bildiğim her şeyi seve seve paylaşırım sen yeterki azimli ol::)))

helenciğim unuttum yazmayı,diyet yaparken bizi en çok sıkan şey her öğünde salata yapma derdidir.ben 2-3 günlük salatamı bir kerede toptan yapıyorum sıkı kapanmış bir saklama kabında saklıyorum hiç pörsümeden 3-4 gün dayanıyor.her öğünde bir tabak alıp limonlayıp yiyorum çok güzel oluyor tuz ve yağ zaten eklemiyorum..sende dene yoksa salata yapma derdinden diyet bırakılırız ayolll::))))

ay noniscim çok sağol canım.tamam deneyeyim.ila takviyesi alamam bazı sağlık sorunlarım var belki yan etkisi olabilir(
peki bide c vitemini demişsin.oda ilaçmı.şimdi ptotein diyeti yapıyorsunya vucut eksik kalmasın oviteminden diyemi yapıyorsun yoksa hani normal bi diyet yapakta o ilacı kullansak yararı olurmuki.ben bi şu dukan dyete araştırayım.sağol canım.çok kilo vermişsin.ahhh bende başlamayılımı. biliyorum..
aa nonis bende bazen öyle yaparım salatayı özellikle ögle ve akşama salata olacaksa menüde sabahtan yapıp fazlaca .bende öyle öglenkini ayırıp akşamkini baklama kabına koyuyorum.yağsız tuzsuz.bi kaç gün bişe olmuyo haklısın.aklımda olsun tabi.
inşallah kararlıyım bende vercem kilo.ama daha başlamadım o ayrı.
peki sen hala doktora gidiyormusun..yani devam dimi.en on ne zaman gideceksin de bakim.gideceksen bi soru sorayımda sende doktora de bakalım..ya biz senle msn adreslerimiz varıydı hiç hatırlayamadım:26:

ya yazayım dedim unuttum.kız sen ögüsleri küçültümeyemi çalışyorsun..hay allah bende az büyüseler diye umut ediyorum ama nerdee.biliyom olmayacak.sen şimdi estetik olcan dimi..peki ne kadara oluyo böyle şeyler ya.benimkilerde pek küçük.hele emzirme bitince iyice küçülecekler biliyom.ya silikon harici bişey yapmalımıız bilmiyorumki.bazı reklamlar oluyorya gögüs büyültün diye.nasıl oluyorki.sen kestirde bana ekleyelim

ıy gunler herkese sagol esmencım ıns uyguıyacagımda bıtek kefır yok evde bıde ıns yarım bırakmam cunku cok moralım bozuk dun gunde ay sana nne olmus boyle deyınce arkadaslşar sınırım zıpladı kesın kararlıyım baslamaya ıns
helencım sevev seve verırım aman ben bıtım zaten 100 takmaktan sutyenlerden cukur olustu omuzlarımda ve feleket sırt agrım var mecburum yanı sen nerdesınkı ben ıstanbuldayım sanırım sen yutr dısındasın

Valla helencım bılmıyorumkı fıytaları ama sanırım ben tıp fakultesınde olıcam cunku 10 mılyarlardan falan bahsedıylıyo bence gerk yok ben sadce agrılarım dınsın kurtulım dıye bakıyorum yane cok guzel olmus olmamıs poroblem deyıl bıde tıp fakultesındekı prof bababmın rakadasının cok yakını ıns ıkımızınde gonlundekı olurr

haklısın valla.çok takmakta ağrğtır dimi.ee sütler varken iyidi ama kızım emme işini azalttı valla ogünden beridirde göğsüm inmeye başladı yaa..pek iyi durmuyo yalan yok.ne yapacagım valla bende bilmiyorum.yok ben yurt dışyındada degilim ne istanbulda..benimkilerde pek küçük yani..hiç zevmeme küçücük gösgü.ama tabi büyükte sevmem.yaw orta karar olsa yeter
yaa bende başlayacagım diyete..ama daha bende başlamadım.off bendede kefir yok onun yerine ne içebilirizki..hem doyarmıyızki..ayy şimdiden açıktım

nee 10 millyarmı
yoh yaw küçükte güzeldir.vazgeçtimm

valla helencım haklsın bır karar olsa ıyde olmuyo ıste dıoyya ıns beraber vercez kıloları ger0cı sendekı kılo sayılmaz ben okadar olsam artar bıle

valla helencım haklsın bır karar olsa ıyde olmuyo ıste dıoyya ıns beraber vercez kıloları ger0cı sendekı kılo sayılmaz ben okadar olsam artar bıle

ceylancım benimde boyum kısa ya.1.60 boyum.65 kiloyla pek ordan burdan çıkıyo yağlarım.ah en az 60 olmak istiyorum.e tabi az daha giderse hç hayır demem.ama başlayalım yaaa.hatlıın..ne yisek ne içsek

ann duygum gelmiş..ay ilk defa açtıgımda burda birilerini görüyom valla çok sevindimm.ceylan var duygu var.ah sizlerde gelseniz kızlar..

sagolasın canım gercı kucuk cadıdan ne yzarsam kardır doyrum tepemde duruyo ıns baslayalım su altın cılek ıcın bır fıkrı olan yokmu aman ınan oakadar canım sıkkınkı kıloya ıaıanın hıc bır yere gıdesım yok sen yıne verılcek 5 kılon var benım 15 ıns artık kurtulalım yoksa dogum yaptım lafının arkasında sıgınamıyorum 14 aylık olduularyaaa

haklısın ceylancım.ben diyet hapı kulanırmıyım bilme.ama bayagı iyi diyorlar.çokta çıkıyor tvde.bi sağlık sorunu yoksa kullan tabi.kolay kilo verirsin..ah bende hep doğum kilosu deyipduruyorum.herkese gidecek bu kilo diyom ama nerde..bende bi başlıyorum akşama geri bozuluyo.şimdi pazartesiye ttamı bakalımyaw yemek yemeden nasıl durcam ben yaa

selam arkadaşlar bende burasını yeni gördüm bi bakayım dedim
benimde bi kızım var ikinciye hamileyim onunda kız olmasını istiyorum işallah sağlıklı sıhatli
çünkü ikisinin arkadaş olmasını istiyorum bakalım hayırlısı ne olcak
cinsiyeti daha belli değil 8 haftalığız
allahım hayırlısını versin işallah hepimize:26:

saglıkla doğur gule oynaya babasıyla buyut ısallah.. ben seın yerınde olsam yanı yenıden hamıle olsam valla sadece bebegıme odaklanırım ve elbette kucuk kızıma.. hıc kendı kendıne stres yapma kızsa kız oglansa oglan. bebek senın. kımseye aldırıs etme.

hatta ben yenıden bebek yaptıgım zaman cısıyetı belı oluncaya kadar demeyecegım kımseye hamıle oldugumu.. bellı olursa kız sa kız oğlansa oğlan derım. ay ınsallah oğlan olur yok oğlana benzıyo vb seyler duymak ıstemıyorum. hamıleyım ıkıncı fıstıgım gelıyor derım kımse de gık dıyemez..

tekrar tebrık ederım yenı bebegını.. kucuk abla oluyor kızın. saglıkla dogurursun ınsallah allah kalbıne gore verır salıkla hayırla

sınavlara hazırlanıyorum.. seneye tekrar okula baslayacagım bır ıkı sene çalışıp sonra hamılelık planlıyorum.

eşım araba aldı bana.. dıreksıyon dersı de aldım. kızımı alıyorum yanıma butun gun gezıyoruz kızımla..kpss de gecersem seneye işe devlet okulunda başlayacagım. rahat olurum o zaman ınsallah. bır yandan da kayınvalıdemle cebelleşıyorum.. bu sene hayatımı yoluna koyma senesıydı cok sukur basarıyorum allah nasıp ettıkce

yuvaya verıcem seneye kızımı mecburen. kayınvalıdem yan apartmanda oturuyor bakmıyor ya kızıma.. işte bırı bebegını yuvaya vermış orda hastalanmıs bebek işte zayıflamıs kotulenmış bana engel olmaya calısıyor. ısrarla benı calıstırmayacak. keske okulum bıtınce evlenmeseymısım bır sene calıssam kafasında calısan kadın ımajı otururdu. şımdı boyle kostek olmazdı.allahtan esım desek bana.

canım rabbıum ne yazıyorsa kısmetımıze tk tek basarıyoruz allahı ıznıyle oğluşlarda gelıp bızı bulacak ınsallah.
nasip olmazsa da bosver kızlarımız bıze yeter artar.. kac oğlana bedel buyutur yetıstırırız bız onları

hoşgeldin nizxsancım.allah tamamına erdirsin inşallah.madem gönlündeki o inşallah gönlündeki olur canım.evet iikız kardeş.arkadaş oluyorlar farkı yaşayan biliyo elbet.:))
belli olncada yazarsan seviniriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…