Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

duygucum biliyorum tatlım 24 nisanda sınaın var senin.allah kolaylık versin.inşalah kolayca atlatırsın sınavını canım benim.
inşallah istegidin gibi meslegine kavuşursun bi tanem.herşey azimle ve sabırla olur.ki oda sende var..umarım herşey önlünce olur..ama kpss yi kazanamasanda özel dersler versen.yada dershane falan.yada özel okul.hım hiç düşünmedinmii..
sen in o kaynanadan bi fayda yok anlaşıldı..evet kreşe vermek en doğrusu..zboşver duygu kimsenin kimseye faydası yok şu dünyada..hiç oralı bile olma bu kadına..pehhh

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar
kız da olsa oğlan da olsa o benim yavrum sadece içimden geçeni deyiverdim konuyu görünce hoşuma gitti benimde öyle olsa dedim ondan
sağlıklı sıhatli olsun işallah

canım illa kefir olmak zorunda değil,kefir bizim doktorun çok tavsiye ettiği süte ve yoğurda göre daha faydalı olduğunu söylediği bir içecek ben çocuklara devamlı içiriyorum bizim evin demirbaşı:)) onun yerine ayran yoğurtta yiyebilirsiniz :))

canım inşallah başarılı olur mesleğini en güzel şekilde icra edersin.bebeğini kreşe vermede tereddüt etme bence, öğretmensin galiba çalışma saatleriniz daha iyi özel sektöre göre senin saatine göre bir program ayarlarsınız eve geldiğinde o da gelir,okulda kayınvalidenle olacağından daha verimli zamanlar geçirir çocuğun,yaşıtlarıyla güzel vakit geçirir,davranışları oturup kalkması bile değişir.ben çalışmadığım halde büyük kızımı okula başlatacağım temmuzda 3 yaşını dolduracak eylülde okula başlayacak haftanın 3 günü..kayınvalidenle kalsa nasıl bir insan bilmiyorum ama aşırı şımarık olabilir bir zaman sonra anne babayı bile takmayabilir çevremde çok örneği var,hem kreşte geçirdiği verimli zamanları bir babaanneyle asla geçiremez..

canım hayırlı,uğurlu,sağlıklı bir evladın olur inşallah allah gönlüne göre vermiştir inşallah..ben şahsen kız olacağını öğrendiğimde erkek olacak zannettiğim için(çünkü doktorum 3. ve 4.aylarda %90 erkek demişti) çok üzülmüş bunalıma girmiştim bebişim doğunca geçti tabii çok mutluyum şimdi birbirine ve bana destek olacak iki kızım var,darısı isteyenlerin başına:))))

haklısın nosicm altarnatifleri var zaten.ben iyice bi okuyayım şu dukan diyetini ne yiycem neyemecegim.bi ögreneyim bakalım.kendimi hazır hissettigimdede başlayayım inşallah.

Helen Boncuktan haber var mı merak ediyorum onu
esmencim nasılsınn..senlede bi dek gelmedik:))
esmenim boncuktan ne bilgin varsa aynen bende onları biliyorum.degişen bişey yok yani.senin yazını görmüştüm orda..bebegini aldırmadı kıyamadı.kemotepapi görüyor.inşallah bebegine bi zarar gelmez.o yüzden çok endişeli(

Herkese ıy aksamlar nasılsınız kızlar valla bnde boncugu cok merak ettım nıye kemoterapı goruyokı cok bacaklarının agırdıgnı bılyodum ama bukadarını bılmıyodum alah tez zamanda sıfasını versın yavruların abagıslasın ıns bebısı nekadarlık oldukı elaranın topıgınde kımse yok bu aralr haberımızde yok bebısı ne acaba allah ıkı canada tez zamanda sıfa versın bende buralar zayıflama topgınıde takılyorum ıns kurtulurm su kılolardan herkese ıy aksamlarrrr
:92::92:

Boncuğa lenfoma teşhisi kondu bebeğini aldırması gerekiyormuş ama o aldırmadı kemoterapi görüyor

allahım tez zamnad sıfa versın ıns atlatırlar lenfom bır kanser turumu esmencım allah herkesı ve evlatlarıırımızı korusun inş

Elara başka bir sitede devam ediyor.

Maddi manevi cok yipranmadan atlatir sagligina kavusr insallah. Rabbim kimselere tattirmasin bu acilari sikintilari.. Sadaka vermeyi unumayin bir de.. Bilseniz neler neleri def edior

boncugumuza rabbim acil şifalar versin.esmen anlatmış durumu nede olsa....öyle işte
bebegi erkek ceylancım.bi kızı vardı..

iki kere gitmiş.
e kızlar nasılsınız.
ceylan ticker yapmışsın kendine başladın demek diyete hayırlı olsun..

Son düzenleme:
slm kizlar uzun suredir giremedim kizim doooooooooooooooogdu simdi 3 aylik

Slm kızlar nasılsınz evt helencım basladım kısmetse bakalım 1 ayda ne vercem 15 nısanda basladım ee sızın gbı cıtır hatun deyılım ama 6 aya kadar yakalarım sızın kıloyu ıns cok azımlıyım bu sefer sera081 bebeısn hayrlı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…