sınavlara hazırlanıyorum.. seneye tekrar okula baslayacagım bır ıkı sene çalışıp sonra hamılelık planlıyorum.
eşım araba aldı bana.. dıreksıyon dersı de aldım. kızımı alıyorum yanıma butun gun gezıyoruz kızımla..kpss de gecersem seneye işe devlet okulunda başlayacagım. rahat olurum o zaman ınsallah. bır yandan da kayınvalıdemle cebelleşıyorum.. bu sene hayatımı yoluna koyma senesıydı cok sukur basarıyorum allah nasıp ettıkce
yuvaya verıcem seneye kızımı mecburen. kayınvalıdem yan apartmanda oturuyor bakmıyor ya kızıma.. işte bırı bebegını yuvaya vermış orda hastalanmıs bebek işte zayıflamıs kotulenmış bana engel olmaya calısıyor. ısrarla benı calıstırmayacak. keske okulum bıtınce evlenmeseymısım bır sene calıssam kafasında calısan kadın ımajı otururdu. şımdı boyle kostek olmazdı.allahtan esım desek bana.
canım rabbıum ne yazıyorsa kısmetımıze tk tek basarıyoruz allahı ıznıyle oğluşlarda gelıp bızı bulacak ınsallah.
nasip olmazsa da bosver kızlarımız bıze yeter artar.. kac oğlana bedel buyutur yetıstırırız bız onları
haklısın valla.çok takmakta ağrğtır dimi.ee sütler varken iyidi ama kızım emme işini azalttı valla ogünden beridirde göğsüm inmeye başladı yaa..pek iyi durmuyo yalan yok.ne yapacagım valla bende bilmiyorum.yok ben yurt dışyındada degilim ne istanbulda..benimkilerde pek küçük yani..hiç zevmeme küçücük gösgü.ama tabi büyükte sevmem.yaw orta karar olsa yeter
yaa bende başlayacagım diyete..ama daha bende başlamadım.off bendede kefir yok onun yerine ne içebilirizki..hem doyarmıyızki..ayy şimdiden açıktım
sınavlara hazırlanıyorum.. seneye tekrar okula baslayacagım bır ıkı sene çalışıp sonra hamılelık planlıyorum.
eşım araba aldı bana.. dıreksıyon dersı de aldım. kızımı alıyorum yanıma butun gun gezıyoruz kızımla..kpss de gecersem seneye işe devlet okulunda başlayacagım. rahat olurum o zaman ınsallah. bır yandan da kayınvalıdemle cebelleşıyorum.. bu sene hayatımı yoluna koyma senesıydı cok sukur basarıyorum allah nasıp ettıkce
yuvaya verıcem seneye kızımı mecburen. kayınvalıdem yan apartmanda oturuyor bakmıyor ya kızıma.. işte bırı bebegını yuvaya vermış orda hastalanmıs bebek işte zayıflamıs kotulenmış bana engel olmaya calısıyor. ısrarla benı calıstırmayacak. keske okulum bıtınce evlenmeseymısım bır sene calıssam kafasında calısan kadın ımajı otururdu. şımdı boyle kostek olmazdı.allahtan esım desek bana.
canım rabbıum ne yazıyorsa kısmetımıze tk tek basarıyoruz allahı ıznıyle oğluşlarda gelıp bızı bulacak ınsallah.
nasip olmazsa da bosver kızlarımız bıze yeter artar.. kac oğlana bedel buyutur yetıstırırız bız onları
selam arkadaşlar bende burasını yeni gördüm bi bakayım dedim
benimde bi kızım var ikinciye hamileyim onunda kız olmasını istiyorum işallah sağlıklı sıhatli
çünkü ikisinin arkadaş olmasını istiyorum bakalım hayırlısı ne olcak
cinsiyeti daha belli değil 8 haftalığız
allahım hayırlısını versin işallah hepimize:26:
haklısın nosicm altarnatifleri var zaten.ben iyice bi okuyayım şu dukan diyetini ne yiycem neyemecegim.bi ögreneyim bakalım.kendimi hazır hissettigimdede başlayayım inşallah.canım illa kefir olmak zorunda değil,kefir bizim doktorun çok tavsiye ettiği süte ve yoğurda göre daha faydalı olduğunu söylediği bir içecek ben çocuklara devamlı içiriyorum bizim evin demirbaşı:)) onun yerine ayran yoğurtta yiyebilirsiniz :))
esmencim nasılsınn..senlede bi dek gelmedik:))Helen Boncuktan haber var mı merak ediyorum onu
Herkese ıy aksamlar nasılsınız kızlar valla bnde boncugu cok merak ettım nıye kemoterapı goruyokı cok bacaklarının agırdıgnı bılyodum ama bukadarını bılmıyodum alah tez zamanda sıfasını versın yavruların abagıslasın ıns bebısı nekadarlık oldukı elaranın topıgınde kımse yok bu aralr haberımızde yok bebısı ne acaba allah ıkı canada tez zamanda sıfa versın bende buralar zayıflama topgınıde takılyorum ıns kurtulurm su kılolardan herkese ıy aksamlarrrr
:92::92:
allahım tez zamnad sıfa versın ıns atlatırlar lenfom bır kanser turumu esmencım allah herkesı ve evlatlarıırımızı korusun inş
iki kere gitmiş.
e kızlar nasılsınız.
ceylan ticker yapmışsın kendine başladın demek diyete hayırlı olsun..
slm kizlar uzun suredir giremedim kizim doooooooooooooooogdu simdi 3 aylik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?