Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

Bence de yakalarsın ben başladığımda 94 kiloydum 5.ayın somunda 77 kiloyum offfff birde spora başlasam

Bence de yakalarsın ben başladığımda 94 kiloydum 5.ayın somunda 77 kiloyum offfff birde spora başlasam

aynen katılıyorum canım,iradeyle başarılmayacak şey değil.bende bu yıl 90 kg başlamıştım,3 ayda 75 oldum daha 7-8 kilom var verilecek,ahhh bende başlayabilsem spora çok güzel olacak,yürümeyi düşünüyorum soğuk havalardan bir türlü başlayamadım((

Bana destek olan herkese teskkurler kızlar ıns basarırım ya 50 kılo olamk deyıl derdım bı 65 olsam cok bıle nonıscım spor 2 cocukla okadar zorkı dısrı cıkmak bır luks resmen esımde calısıyo gec gelıyo ama benım evde kondoksıyn pısıklet vvar onla bır yarım saat yapmaya calısyom tıcker cok basıt yapılıyo banada bır arkadas gosterdı ama bısıklet ıcınde yag yakmıyo kas yapıyo dıyolar off kafam cok karıstı valla hakkımzda hayırlısı ıns

slm kizlar uzun suredir giremedim kizim doooooooooooooooogdu simdi 3 aylik
Allah bagislasin saglikla gule oynaya babasiyla beraber buyutun insallah.. Simdi ne tatlidir o miniciktir ayaklari elleri

ovv valla benim ki ondort aylik oldu banakocaman geliyor.. Minik bebek sevesim var.. Nerde gorsem kucaklayasim geliyo hele ki kirkli bebekler..
Buisler boyleymis bebegim kirkli bebekken ben hep buyuk bebeklere bakardim benim ki buyudu simdi minislere bakiyorum bayiliyorum..

Kizin ailenize hayirli olsun bolluk bereket getirsin. Buyusun kocaman olsun en hayirli islere grsin buyuk mevkilere gelsin gosunuzu kabartsin herkes imrensin insallah.. Allah bir omur ailenize bagislasin bebeginizi

Hepimizin ortak hedefi 65 li kilolar galiba.Ayyyy daha benim çok varrrrrrrrrr

Haklısnz hedef 65 ama 55 olsam fenamı olur:18:bende buldum bunuyomya ah nerde ogunler dıle kolay 18 kılo gıtsın kılolarrr senın kılo kac nonıscım bende boyda yok boy 1.63yane tam yusyuvarlak duruyom:26:

cok sagolun kizlar guzel dilekleriniz icin de tesekkur ederim bende cok ozlemisim minicik bebek sevmeyi doya doya seviyorum prensesimi gunduz hic uyumasa bile gunduz hic uyumuyor gece cok guzel uyuyor allaha sukurler olsun

Haklısnz hedef 65 ama 55 olsam fenamı olur:18:bende buldum bunuyomya ah nerde ogunler dıle kolay 18 kılo gıtsın kılolarrr senın kılo kac nonıscım bende boyda yok boy 1.63yane tam yusyuvarlak duruyom:26:

ceylancim sorma kilolari hic ya bebisler dogdu kilolar kaldi ben 65le hamile kaldim simdi 72 kiloyum ama nedense 65 kiloyken sisko buluyordum kendimi simdi 72 kiloyum pozitifim hatta normal buluyorum niyeki acaba

ben çok iyiyim,sen nasılsın canım şu tickerları nasıl yapıyorsunuz bana da anlatın yaaayapamıyorum bir türlü:))

noniscim ben yapmasını bilmiyoru bacım.

slm kizlar uzun suredir giremedim kizim doooooooooooooooogdu simdi 3 aylik
maşallah allah analı babalı büyütsün.:)

hadi bakalım azilmisin maşallah.inşallah o azim banada ugrar

maşallah esman çok iyi vermişsin..:)

nonis ya sende harikasım çok iyi vermişsin sende..off geçen yapayım dedim.gene olmadı şu diyet..dayanamıyorum anladım(yada azim yok bende.

her spor aletini elbet faydası vardır yaa.benim yok ama olsa iyi olurdu

Hepimizin ortak hedefi 65 li kilolar galiba.Ayyyy daha benim çok varrrrrrrrrr

ahh bende insem iyi olur kötü duruyorum ya ben 65 kiloyla...( boy 1.60 hiç iyi değgilim.w

ceylancim sorma kilolari hic ya bebisler dogdu kilolar kaldi ben 65le hamile kaldim simdi 72 kiloyum ama nedense 65 kiloyken sisko buluyordum kendimi simdi 72 kiloyum pozitifim hatta normal buluyorum niyeki acaba

öyle olmatta çok iyi eminim ilerleyen zamanlarda bebişin az büyüsün sende verirsin kiloyu.

duyguu yarın sınavın var.unutmadım.allah kolaylıklar versin.inşalah istedegin gibi olur sınavv..akıllısın sen yaparsınn..

Son düzenleme:
günaydınlarr..
çogu kişiden haber alıyoruz aradada olsa giriyorlar okuruyoz.ama gıylaklım yok yaa.bu kızı çok merak ediyorum..inşalla hamiledirde bulantılardan falan giremiyordur

günaydınlarr..
çogu kişiden haber alıyoruz aradada olsa giriyorlar okuruyoz.ama gıylaklım yok yaa.bu kızı çok merak ediyorum..inşalla hamiledirde bulantılardan falan giremiyordur

evet ya helen,bende hiç rastlamadım gıymatlıma,inşallah hamiledir yaa,çok uğraşıyordu kızcağız,bugün 23 nisan çocuk bayramı diye kızlarımı önce ilköğretimin bahçesindeki törenleri izlemeye götürdüm,ordan alışveriş merkezine gittik,çocuğunu kapan gelmişti valla:)))öyle çok etkinlik vardı ki,akşama kadar doyasıya eğlendiler,yüzlerini boyattılar,palyaçodan korktular,lunaparkta döne döne bir hal oldular,eve gelince de pestil gibi uyudular,siz neler yaptınız kızlar...

canım ben 3 aydır uğraşa didine 75 olabildim anca,7-8kg daha verebilsem 65-68 arası olsam ideal kiloma inmiş oluyorum,benim boy da 1,65 be canım kısa değil valla daha uzun olup ne yapcaktık ayoll,ama ben 65-68 de gayet zayıf oluyorum 38 bedene girebiliyorum 63 kilo olduğum zamanlarda kuru kemik gibiydim 38 beden büyük gelirdi 68 olsam süpper olur valla,inşallah iradeyi kaybetmem..

bizde biraz çıkarttık dolaştırdık..çocukları.aman dışarı pek iyi değildi ama hatta yağmur vardı..her çocuk yağmurdan korunacak yer arıyordu hep böyle oluyorya.bu bayramda şöyle güzel geçse.ah.ya yamur yağar ya çok soguk olur..

seni çok takdir ediyorum nonis ya.süpersin..ben 40 bedenim yaa.ben basenlerden çok vermem lağzım.göbekte var ama eskisi gibi değil.basenlerimin maşallahı var.giysinin olmamasını nedeni yan.i offf

ah ahh 67 kilo olduğumda bende depresyona giriyordum ama Allah al sana depresyon dedi 100 oldum 67 olsam zil takıp oynayacağım sabah kalkıyorum 66kilo 900 gram akşam tartılıyorum 77kilo 600gram deli etti beni bu kilolar kaç gündür böyle bu sinirle fıstıklı 3 parça çikolata yedim

Pardon arkadaşlar ya 76 kilo 900 gram yazacaktım 66 yazmışım Allah yazdırttı herhalde 66 olacam galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…