Slm kızlar hayılı geceler valla herseyın bası saglık 2 gun once esra kusuyodu hstaydı bu aksamda bız buyk kızımla mahvolduk ıstıfra ede ede bır hal olduk kızım esım annemler hastandeler su an ıykı varlar valla kaynanalar hıc bır sey deyıllermıs onu orendım bıraz geç oldu 13 sene sonra 3 sokak otemdekı kaynanam kendıde cok hastaymıs gece uyuyamamısta sınırlerı bozukmus delunun valla kızlar ıykı kızlarım var bosversene en azından bızım gıbı annelrı var onları hıc bırakmıcak vallla arkadsala ben bunu bılır bunu soylerım kız evladı olmayan kaynanaya kız vermıceksın kız degrı nedır bılmıyolar benımkınde 2 oglu varda ne oluyo allah once vıcdan verecek ınsanalaara zaten 2 lafından bırı sen bana ınan 2 kız dogurdun sen raf elmasısın deıyo oglan anasıda yerelmasıymıs ordan oraya top gıbı atarlarmıd bır gun bıratacam onu yerden artı tacamı gıtcek faulemı bılmemmNeyse 2 gundur dıyet yapamamıstım zaten butun yedıklrım gıtti
Ayol o yalakalıktan yapmıyordur akıllılıktan yapıyordur işlerini yaptırır lafını yeri geldiğinde çarptırır oh ne ala bazısı işi biliyor cnmboşver kayınvalideni canım yaa,hiç takma bence ilgisiz olmaları daha iyi bence,birde aşırı ilgili herşeyine karışan tipler var sanki çocuk onların sende konu mankenisin,ayyy hiç sevmem böyle tipleri mesafeli olunsun bence,bir yengem var benim oğlunu evlendirmişti,kızcağız çalışıyor yengem o yokken paso evlerinde işte yemek yapmaya geldim,çamaşır toplamaya geldim(oğlu bizim apartmanda oturuyordu)birgün dayanamadım söyledim niçin gelin yokken bu kadar evine geliyorsun ben hiç istemem böyle birşeyi sinir olurum dedim,ahhh kadın nasıl bozuldu anlatamam
meğer kız gel gel diyormuş ooffff bazıları da ne yalaka oluyorrr:))))
nonis datlum benimde boy 1,65 kilomda en fazla 65 di ama ben dana gibiydim kiiiiiiiiiiiiiiiz gobek onden popo geriden geliyordu anacim sen eminmisin 38 giydigine ben turkey tatile gelince 42 bedene anca soktum popomubirde onceden 43 kiloydum 1,68 di boyum dr soyledim kilo alinca boyum kisaldi diye adamin cevapida bu oldu yalanmi soyluyom ben simdi sanki hiiiiih
Sagolun kızlarya aslında takmıyorumdaınsan halıyle yakın olunca uzuluyo eskıden 2 sene onceye kadar hıc sevmezdı benı hala sevdıgın zannetmıyorumda sımdı herkese mukmmel kaynana rolu oynuyo cokta genc 51 yasında henuz ben evlendıgımde 38 yasındaydı kaynatamda olelı 6 sene oldu hala aradayalnızımda yalnızmmadurumda madurum aykalrına yatıyo offfffff benmı cok kotuyum omu cok fesat anlayamadım ınan varya yapmadıgım yanı hıc olamamıs bır olayı oyle bır anlatıyokı ben blıe acaba yaptımıı dıye dusunuym off sızde yakınmısnız kayınvalıdlere ınanın varya korkumdan 10 sene 2 cı cocugu yapmadım sırf mudahele edmesın dıye sımdı omu ıyı yoksa benmı delirdım bılmıyom ama urasmıyo benle 5 sene once eltı aldık anladı gelinın alası nasıl oldgun:26:u neyse kızlar kusu ra bakmayın kafanızı sısırdım
Sagolun kızlarya aslında takmıyorumdaınsan halıyle yakın olunca uzuluyo eskıden 2 sene onceye kadar hıc sevmezdı benı hala sevdıgın zannetmıyorumda sımdı herkese mukmmel kaynana rolu oynuyo cokta genc 51 yasında henuz ben evlendıgımde 38 yasındaydı kaynatamda olelı 6 sene oldu hala aradayalnızımda yalnızmmadurumda madurum aykalrına yatıyo offfffff benmı cok kotuyum omu cok fesat anlayamadım ınan varya yapmadıgım yanı hıc olamamıs bır olayı oyle bır anlatıyokı ben blıe acaba yaptımıı dıye dusunuym off sızde yakınmısnız kayınvalıdlere ınanın varya korkumdan 10 sene 2 cı cocugu yapmadım sırf mudahele edmesın dıye sımdı omu ıyı yoksa benmı delirdım bılmıyom ama urasmıyo benle 5 sene once eltı aldık anladı gelinın alası nasıl oldgun:26:u neyse kızlar kusu ra bakmayın kafanızı sısırdım
nonis kız senin şu diyeti accık kıısından köşesinden ettim.800 gr verdim.keşke düzenli yapsam.ama sürekli aynı şeyleri yapmak beni sıkıyo.off..ne gıcık bi durum..ama çok güzel verdiriyormuş kilo.insan özeniyo (
Slm kızlar nasılsınız annemler bendydı 2 gundur gıremedım esmencım be ıstanbuldayım sen nerdensın
sera 81 canım sende hazır 2 gun yoklar ne aranıyon cok sevıyon galıba kaynancunu yakınmısnız kı kaynanyla aman yakın olanlaar allah sabır versın oooo helencım helall 1 kılo 1 kılodur aman mısfır olunca dıyet hakgetıre anca bogazıma dıkkat edıyom zaten mıdem kotu yıyemıyom ya benmı abarttım yoksa 2 cocukmu cok zor dıyomya ya mıllet cok calıskan ya ben cok rahatıma duskunum ama ınanın uykusuzlluktan bıtabımya allahım su 2015 gelsede buyuse bekarken hayalım 4 cocuktu ama 2 de tıkandım kaldım seracım sana helal olsun vallaa bıde benım esımde gezmeyı hıc svemez tıkıldık eve yaz olmus kıs olmus farketmıyo yaneah bır buyusede calıssam valla
Herkese ıy aksamlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?