Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

Slm kızlar hayılı geceler valla herseyın bası saglık 2 gun once esra kusuyodu hstaydı bu aksamda bız buyk kızımla mahvolduk ıstıfra ede ede bır hal olduk kızım esım annemler hastandeler su an ıykı varlar valla kaynanalar hıc bır sey deyıllermıs onu orendım bıraz geç oldu 13 sene sonra 3 sokak otemdekı kaynanam kendıde cok hastaymıs gece uyuyamamısta sınırlerı bozukmus delunun valla kızlar ıykı kızlarım var bosversene en azından bızım gıbı annelrı var onları hıc bırakmıcak vallla arkadsala ben bunu bılır bunu soylerım kız evladı olmayan kaynanaya kız vermıceksın kız degrı nedır bılmıyolar benımkınde 2 oglu varda ne oluyo allah once vıcdan verecek ınsanalaara zaten 2 lafından bırı sen bana ınan 2 kız dogurdun sen raf elmasısın deıyo oglan anasıda yerelmasıymıs ordan oraya top gıbı atarlarmıd bır gun bıratacam onu yerden artı tacamı gıtcek faulemı bılmemm Neyse 2 gundur dıyet yapamamıstım zaten butun yedıklrım gıtti

boşver kayınvalideni canım yaa,hiç takma bence ilgisiz olmaları daha iyi bence,birde aşırı ilgili herşeyine karışan tipler var sanki çocuk onların sende konu mankenisin,ayyy hiç sevmem böyle tipleri mesafeli olunsun bence,bir yengem var benim oğlunu evlendirmişti,kızcağız çalışıyor yengem o yokken paso evlerinde işte yemek yapmaya geldim,çamaşır toplamaya geldim(oğlu bizim apartmanda oturuyordu)birgün dayanamadım söyledim niçin gelin yokken bu kadar evine geliyorsun ben hiç istemem böyle birşeyi sinir olurum dedim,ahhh kadın nasıl bozuldu anlatamam
meğer kız gel gel diyormuş ooffff bazıları da ne yalaka oluyorrr:))))

Ayol o yalakalıktan yapmıyordur akıllılıktan yapıyordur işlerini yaptırır lafını yeri geldiğinde çarptırır oh ne ala bazısı işi biliyor cnm

nonis datlum benimde boy 1,65 kilomda en fazla 65 di ama ben dana gibiydim kiiiiiiiiiiiiiiiz gobek onden popo geriden geliyordu anacim sen eminmisin 38 giydigine ben turkey tatile gelince 42 bedene anca soktum popomu birde onceden 43 kiloydum 1,68 di boyum dr soyledim kilo alinca boyum kisaldi diye adamin cevapida bu oldu yalanmi soyluyom ben simdi sanki hiiiiih

ceylan takma kayinvalide tatlim ya benimkide azicik bir yerim agrisa desem anam benden korkmasa dovecek ustelik hicbir seye yardim etmez ama evime gelince araba fari gibi gozlerini acar etrafi gozekler pis daginik yer varmi diye ama nirdeeeeeeeeee bende ona koz verecek urun her yeri pis gibi yaparim oda coooooooooook bekler

Sagolun kızlarya aslında takmıyorumdaınsan halıyle yakın olunca uzuluyo eskıden 2 sene onceye kadar hıc sevmezdı benı hala sevdıgın zannetmıyorumda sımdı herkese mukmmel kaynana rolu oynuyo cokta genc 51 yasında henuz ben evlendıgımde 38 yasındaydı kaynatamda olelı 6 sene oldu hala aradayalnızımda yalnızmmadurumda madurum aykalrına yatıyo offfffff benmı cok kotuyum omu cok fesat anlayamadım ınan varya yapmadıgım yanı hıc olamamıs bır olayı oyle bır anlatıyokı ben blıe acaba yaptımıı dıye dusunuym off sızde yakınmısnız kayınvalıdlere ınanın varya korkumdan 10 sene 2 cı cocugu yapmadım sırf mudahele edmesın dıye sımdı omu ıyı yoksa benmı delirdım bılmıyom ama urasmıyo benle 5 sene once eltı aldık anladı gelinın alası nasıl oldgun:26:u neyse kızlar kusura bakmayın kafanızı sısırdım

canım benim tabikii eminim,inan ben liseye giderken bile 57 kg dim sıskacık birşeydim şekerim mağazalara gider hiç birşey bulamazdık annem sinir olurdu,benim kemik yapımdan dolayı böyle ve etlerim çok sıkı ağır çekiyor ama belli etmiyor,geçen yılların birinde o sıralar 70 kgyim,halamla alışverişe gittik,kendisi benden 9 yaş büyük ama çöp gibi neyse ben 40 beden etek bakıyorken aaa dedi o sana nasıl olsun ben 42 giyiyorum, giydim oldu şaşırdı kendisi çok zayıf ama kemikleri yanlara doğru çok yayvan ve çok basenli dolayısıyla benim üzerime olan ona olmadı,bende kalça, basen olayları çok orantılıdır hamileyken bile normal pantalonlarımı giyerim( düşük bel)şimdi 75 kgyim 42 beden elbise çok rahat oluyor canım eee 8-10 kg daha gitse kaç beden olurum..beni gören kimse kiloma inanamaz hep 10 kilo daha az durduğumu söylerler, kilomu söylemeye hiç çekinmem canım ben 97 kilolarda 48 bedenleri görmüş biriyim::)))))

ceylancığım bende yakın oturuyorum canım,aynı sitede farklı bloklardayız kayınvalideyle,sadece o değil,eşimin amcaları,dayısı,dayızadeleri hep aynı sitedeyiz.ama benimki enteresan bir tiptir sanki o çocuk çocukları anne baba,hiç birşey bilmez anlamaz,saf ötesi kadıncağız düşün çocuklarına hiç bağırmamış bile,bizde bir sorun olunca ya kendimiz çözeriz yada hemen kendi anneme sığınırız..hepsi aşırı hamarat,kendini beğenmiş akrabalarının yanında kayınvalidem hiç bir yemeği,güzel yapamaz.katar karıştırır,çok titiz olmadığı için eleştirilir devamlı,bahaneleri de hazırdır küçüktüm yemeğe sokmadılar, evlendim kayınvalidem yemeğe sokmadı bende böyle oldum der durur:))çocuk bakımı desen kendi doğum yapınca yeğeni 3 ay onunla kalmış,bebek bile yıkayamaz..yani benim gibi her işini kendi yapan tuttuğunu koparan,elinde börek baklava açan bir gelinin yanında lafı bile edilemez hahahhahaa şaka bir yana onunda saflığından dolayı kendini bilmez lafları olup sinirimi bozabiliyor canım,ama her şeye karışan,her şeyi bildiğini sananlarla uğraşmak zordur allah kolaylık versin canım bütün çekenlere((

ayyy ceylan seninki ne gençmiş evlendiğinde şekerim,bizim bir arkadaşın kaynana da genç,kız ne alsa o da alıyor,converse almış geçende,ondan önce de pırlantaları beraber almışlardı..ayy canım hemde dul kalmış genç yaşta kaynatasız olmak daha da zor be..benim kaynata var ama yok gibi cismen var ama ruhen yok..baba gibi değil evi sigortası yok çocuklarına gram faydası olmamış,işyerini batırmış işi gücü kadınlarla gezmek kayınvalidem bile bile hala tahammül ediyor saf yaa..bizimkiler oğullarına muhtaç evleri sigortaları geçim paraları,görümcemin okul taksitleri hepsini karşılarlar allahtan işleri babaları gibi ters gitmedi yoksa yanmıştık valla millet kendine bakamıyor

haklsın esmencım zor hayat zorya kım bedddua ettıyse artık 4 gundur duzlemedımya dıyet ypmadan gıııtı 1 kılo aman uf cocuklu olmak demek eve tıkılmak demek bence butun sosyallıgım bııtiya bazan pısman oluyom rahat bbatı 10 sne sonra dogurdum dıye aslında cok sevıyom ama ne bılım hıc yardımcım yok esımde dahıl cok bunaldım cok pısmanım sımdı keske 2 yas arayla yapsaydımda ıkısıde buyurlerdı sımdı bırını buyttum otekıyle evdeyım yasta 30 ıhtıyarladım gıttııı

ya pardon kızlar ısımlerınızı karıstırdım nonıs yazcagıma esmmen yazdım yanlarına yazdgınız ısımlek esas adlarınızmıya mesela benımkı gercekten nıkımle aynı ceylan:78:ya pek yazmıyom aslında 1 cocukla cok zor allah herkes
e kolaylık
versın

Valla Ceylan cım bende bütün gün evde çocukla tek başımayım gerçekten çok bunalıyorum hafta sonunu dört gözle bekliyorum 2 gün boyunca dışardayım ne yapayım gerçi kızımda eşimde çok gezmeyi sevmiyorlar yok belim ağrıdı yok sıkıldım deli ediyorlar beni ama olsun eğer çıkmazsam tam tımarhanelik olurum.Haftaiçi kızım okuldan geldikten sonra pazara yada markete çok sıkılırsam gidiyorum benimkide 11 aylık oldu az daha sabır diyorum.Sen hangi ilde oturuyorsun?

nonis ne kadar guzel yapin var ben 95 kilo falan olsam giyecek elbise bulamam benim kizimla oglum ayni kilodalar kizimin cok az boyu uzun oglumdan ama kizim cooooooooooook zayif duruyor oglum normal duruyor ne kilolu ne zayif belki kemik yapilari farkli bende basladim kizlar dikkat etmeye yediklerime haftada 1 kilo verecem eger olursa 5 ayda tam istedigim kiloada olacam nasipse kismetse kavinvalideyle kayinpederzade olarak gundur gelmediler anam kayip araniyorumu arasam ne yapsam niye gelmediler acaba son 2 gundur:78:

esmen benim esimde tam tersi gezmeyi ne kadar cok seviyor inan yazin gelmesini istemiyorum adam denizden cikmiyor bikiyorum inanki hergun bide hergun ayni denize gitmiyor farkli yerlere gidiyor hergun ayni yer bunaltiyormus kisin evde oturuyorum diye acayip kil oluyor bana gezecekmisim bazen soylenip duruyor bende sivrisinek gibi sesle saaaaaaaaaaaanaaaaaaaaaaaaa beeeeeeeeeee sanane deyip duruyorum oda cocuklarinla geziyor

günaydın...
oo kaynanalardan bahsetmişsiniz...benimkide hazırı pek sever.ah bi yerini kaldırmasa.eskiden kayınpeder yaşanken evlerine gittigimizde sözde bize şemek yapacak.yagı getir.soganı gekir.suyu ver. sadece tepesinde durur tencerenin.hepsini eline ister.bi tek o atıyo tencereye.sözde o yemek yapmış olur.valla insanı yorar yani.bazen ben derim sen çekl ben yaparım.canına minnet zaten..herşeye üşenir..havlular kirli derim banyoda.bakar bi neresi kirli der.kirden anladığı anca üstünde pislik olcak..offf ..o kadınla yaşıyorum işte düşünün..ben makineyi çok çalıştıran biriymişim..tabi kendi bilmiyo temizlik anlayışı yokki.kadının.amaann neysee sinirlerimi zıplatıyo..off agustosa az kaldı valla korkuyom.agustosta bu kadın geri gelecek yaa...allahım bi neden ver gelmesin yanımaa.diger gelinlerini daha çok sevisinmutlu mesut yaşasınlar..

nonis kız senin şu diyeti accık kıısından köşesinden ettim.800 gr verdim.keşke düzenli yapsam.ama sürekli aynı şeyleri yapmak beni sıkıyo.off..ne gıcık bi durum..ama çok güzel verdiriyormuş kilo.insan özeniyo(

ahhh helenciğim,biraz iradeli olsan mum gibi erİyeceksin valla şekerim::))))

Slm kızlar nasılsınız annemler bendydı 2 gundur gıremedım esmencım be ıstanbuldayım sen nerdensın
sera 81 canım sende hazır 2 gun yoklar ne aranıyon cok sevıyon galıba kaynancunu yakınmısnız kı kaynanyla aman yakın olanlaar allah sabır versın oooo helencım helall 1 kılo 1 kılodur aman mısfır olunca dıyet hakgetıre anca bogazıma dıkkat edıyom zaten mıdem kotu yıyemıyom ya benmı abarttım yoksa 2 cocukmu cok zor dıyomya ya mıllet cok calıskan ya ben cok rahatıma duskunum ama ınanın uykusuzlluktan bıtabımya allahım su 2015 gelsede buyuse bekarken hayalım 4 cocuktu ama 2 de tıkandım kaldım seracım sana helal olsun vallaa bıde benım esımde gezmeyı hıc svemez tıkıldık eve yaz olmus kıs olmus farketmıyo yane ah bır buyusede calıssam valla

Herkese ıy aksamlarrrr

Son düzenleme:

Ben İzmirdeyim canım.Bir tarafım evet çocuklar büyüsün diyor diğer taraftan da kızımda seneye üniversite sınavına girecek yani büyüdükçe daha da zor günler bekliyor bizleri.Offffff içim sıkılıyor valla.Sen özelde mi çalışıyorsun yoksa devlette mi?Büyük şehirde evde oturmak çok zor ya herkes çalışıyor.

Evet esmen buyuncede zor ama ne bılım en azından ayagımn altında dolasmaz ya evlat heryasta evlattır ya kızlar bır sorum olcaktı beım ufaklık azı dıslerı cıkarmaya basladı gecelerı ateslenıyo 2 gundur 38 falan normalmı hos gercı bogazlarıda kı zarmıstı ama antıbyotık verıyom dunden berı berı evet esmncım devlette calısıyodum bıde tartılırken sabah ac karına dımı ben busabah tartıldım 79 .500 cıktım ınananmadım neyse kızlar bugun mubarek kayınvalıde gunu gıdıp zıyaret edek hatunu neyse herkese hayırlı hafta sonları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…