ben izmirdeyim canım.bir tarafım evet çocuklar büyüsün diyor diğer taraftan da kızımda seneye üniversite sınavına girecek yani büyüdükçe daha da zor günler bekliyor bizleri.offffff içim sıkılıyor valla.sen özelde mi çalışıyorsun yoksa devlette mi?büyük şehirde evde oturmak çok zor ya herkes çalışıyor.
seracım sen yurt dısındamısn ya hıc 95 oladım sukur hamılelık harıc ama 100 le doguma gırdım en fazla 83 tum 77de gorum ama bende ırade yok basladım devam etmıyomkı ama bu aralr yapıyom kısmetse sen kac kılosunkı 20 kılo vercen bosver once pernsesımız buyusn kocan takmadıktan sonra kımne allahtan benımkde 97 kılo yoksa hapı yutmustumnonis ne kadar guzel yapin var ben 95 kilo falan olsam giyecek elbise bulamam benim kizimla oglum ayni kilodalar kizimin cok az boyu uzun oglumdan ama kizim cooooooooooook zayif duruyor oglum normal duruyor ne kilolu ne zayif belki kemik yapilari farkli bende basladim kizlar dikkat etmeye yediklerime haftada 1 kilo verecem eger olursa 5 ayda tam istedigim kiloada olacam nasipse kismetse kavinvalideyle kayinpederzade olarak gundur gelmediler anam kayip araniyorumu arasam ne yapsam niye gelmediler acaba son 2 gundur:78:
Evet esmen buyuncede zor ama ne bılım en azından ayagımn altında dolasmaz ya evlat heryasta evlattır ya kızlar bır sorum olcaktı beım ufaklık azı dıslerı cıkarmaya basladı gecelerı ateslenıyo 2 gundur 38 falan normalmı hos gercı bogazlarıda kı zarmıstı ama antıbyotık verıyom dunden berı berı evet esmncım devlette calısıyodum bıde tartılırken sabah ac karına dımı ben busabah tartıldım 79 .500 cıktım ınananmadımneyse kızlar bugun mubarek kayınvalıde gunu gıdıp zıyaret edek hatunu neyse herkese hayırlı hafta sonları
evet ceylancim yurt disinda yasiyorum kilom 72 o yuzden kilo 20 kilo vermek istiyorum esimde cok istiyor ama normalsin diyor beni kusmesin diye anliyorum ben kusersem adamin isi var benle kolay kolay barismam huyum kurusun kayinvalideyle kayinpeder gelmedi dedim meger benim kociskom gormus disarda onlari bize geliyorlarmis oda evde olmadigimi soylemis ustelik bu ara gelmeyin stresde benim hatun demis ne alakaysakafa dinleyecekmisim oyle dedi sorun istemiyormus senin kayinvalideyi almayim canim benimkiler fazla bile allahdan esimden korkuyorlar yoooooooksa isim zoooooor seninde allah yardimcin olsun canim
duyguu yarın sınavın var.unutmadım.allah kolaylıklar versin.inşalah istedegin gibi olur sınavv..akıllısın sen yaparsınn..
helencim sagolasin.. Sinava girdim allah nasip eederse iyi kotu bir puan gelir. Ama cok zorlandim yani bebek huysuzlasti bu ara sinavda bile hep aklimdaydi.. Insallah ii gelir puan..
Tadilat isim basladi mutfagi yeniledim bir dolu is cikardim kendime ustalara isin dusmeye gorsun bin pisman oldum. Bitsin diye bekledikce uzadi uzadi.. Ev toz toprak icinde artik alistim mutfak bitse temizlerim ama al isi kartonpiyeri mahvolduk
evet ceylancim yurt disinda yasiyorum kilom 72 o yuzden kilo 20 kilo vermek istiyorum esimde cok istiyor ama normalsin diyor beni kusmesin diye anliyorum ben kusersem adamin isi var benle kolay kolay barismam huyum kurusun kayinvalideyle kayinpeder gelmedi dedim meger benim kociskom gormus disarda onlari bize geliyorlarmis oda evde olmadigimi soylemis ustelik bu ara gelmeyin stresde benim hatun demis ne alakaysakafa dinleyecekmisim oyle dedi sorun istemiyormus senin kayinvalideyi almayim canim benimkiler fazla bile allahdan esimden korkuyorlar yoooooooksa isim zoooooor seninde allah yardimcin olsun canim
ceylan cım diş yüzünden çıkan ateş 38 i geçmez,içini ferah tut sizin ateşiniz dişten.tebrikler 80 direncini kırmışsın.bende 75 direncini kırmaya çalışıyorum
günaydınn..
Vallah dedim geldimm.hadi sizide beklerizz
hepınız hg heh soyleya of helen aynen benımkıde azı dıslerı oldurdu benı valla bazan ısyanlarabaglıyom kendımı hıc dogurmasaydım dıyebak ben de geldim
gel kuşum..Bak ben de geldim
hepınız hg heh soyleya of helen aynen benımkıde azı dıslerı oldurdu benı valla bazan ısyanlarabaglıyom kendımı hıc dogurmasaydım dıyeama sonra ıykı dogurmusum dıyom dengesızmıyım neyım aman gecsın yılar buyusun kızlar oglanlar bızde rahat edek inş valla kımseyı bulasanızda arada yazın varlıgın bellı olsun Neyse ARkadslarıykı varsınız kendınıze ıy bakın:86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?