Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

ya hakkaten calısmak cocuk bakmaktan daha kolay gelıyo bana zaten ısım hafıf 9 da gıdıp 3 te evdeyım yarım gun yane ama 5 yasına kadar bıraz zor annem bakamz zaten yas 60 kayananan desen kendıne bakamıyo offf kısmet artık yasta 30 calısana kadar ıhtıyarlıcam

seracım sen yurt dısındamısn ya hıc 95 oladım sukur hamılelık harıc ama 100 le doguma gırdım en fazla 83 tum 77de gorum ama bende ırade yok basladım devam etmıyomkı ama bu aralr yapıyom kısmetse sen kac kılosunkı 20 kılo vercen bosver once pernsesımız buyusn kocan takmadıktan sonra kımne allahtan benımkde 97 kılo yoksa hapı yutmustum Alah ylıgını versın cok merak ettıysen kaynanayı ben benımkını yollım sana hemıde genc yas 50
ı

evet ceylancim yurt disinda yasiyorum kilom 72 o yuzden kilo 20 kilo vermek istiyorum esimde cok istiyor ama normalsin diyor beni kusmesin diye anliyorum ben kusersem adamin isi var benle kolay kolay barismam huyum kurusun kayinvalideyle kayinpeder gelmedi dedim meger benim kociskom gormus disarda onlari bize geliyorlarmis oda evde olmadigimi soylemis ustelik bu ara gelmeyin stresde benim hatun demis ne alakaysakafa dinleyecekmisim oyle dedi sorun istemiyormus senin kayinvalideyi almayim canim benimkiler fazla bile allahdan esimden korkuyorlar yoooooooksa isim zoooooor seninde allah yardimcin olsun canim

Ceylan cım diş yüzünden çıkan ateş 38 i geçmez,içini ferah tut sizin ateşiniz dişten.Tebrikler 80 direncini kırmışsın.Bende 75 direncini kırmaya çalışıyorum

Vallahi eşine bravo ne akıl sepetlemiş annelerini

duyguu yarın sınavın var.unutmadım.allah kolaylıklar versin.inşalah istedegin gibi olur sınavv..akıllısın sen yaparsınn..

Helencim sagolasin.. Sinava girdim allah nasip eederse iyi kotu bir puan gelir. Ama cok zorlandim yani bebek huysuzlasti bu ara sinavda bile hep aklimdaydi.. İnsallah ii gelir puan..

Tadilat isim basladi mutfagi yeniledim bir dolu is cikardim kendime ustalara isin dusmeye gorsun bin pisman oldum. Bitsin diye bekledikce uzadi uzadi.. Ev toz toprak icinde artik alistim mutfak bitse temizlerim ama al isi kartonpiyeri mahvolduk

allah koalylık versın duygucum kucuk cocukla cok zor temızlık bende gecen sene yaptırdım mutfagı mahvoldum sınavında ıns basarılı gecmısıtr kazınırsında sevınırsın ya duygucum aynen 10 mayısta 15 aylık oalcaka benım kızımda su 3 gudur ookadar huysuzkı canımdan bezdım yemınle azı dıslerı cıkarıyomus alah kolaylık versın kucuk cocugu olanlara

sana yakınalrmıkı seracım ya benımkıde aynen yapıyo ne yapsın anası gelınce ortalık karısıyo 13 sene oldu ne o benı ne ben onu sevemedık bır turlu yasıdacok genc ne yaocaz bılmem allahtan kayannam kocamlada hıc anlasamz o yuzden sık gelmez 3 sokak otemde ama 2 haftada bır falan gelır:18:

ceylan cım diş yüzünden çıkan ateş 38 i geçmez,içini ferah tut sizin ateşiniz dişten.tebrikler 80 direncini kırmışsın.bende 75 direncini kırmaya çalışıyorum

valla atesı dustude hatta bugun hıc yoktu ama oakadr huysuzkı yemınel bugun evı 2 bolumde supurddum aman ıns bugunledrde gecek

Evlat annesinin hamileyken kanını,doğduktan sonra canını,öldükten sonra da malını yermiş.Ayy vallahi ne kadar doğru

Kızlar hu yoksunuz ortalıkta anladık 2 cocugumuz var ama arAda takılın bare helen nonıs esmen sera nerelerdesınızz

Son düzenleme:
kızlar giremidim özürr.hep diyorum tamam hiç ihmal etmeyecegim.bi aksilik çıkıyo işte..tamam yine tamam diyorum hergün girecegim..:))
benim kızda azıları çıkarıyo.çok mızmız.kucak istiyo.wc ye giderken bile yıkıyo ortalıgı.allahtan büyük ablası ilgileniyo .o bari varmış.ne iyi oluyo oyalanıyo bari..bende arada işlerimi ediyorum..
esmen ne güzel yazmışsın yaa .evlat için yazdıkların hoşuma gitti.doğru dimi..ben iyim .diş haricinde bişey yok.işte..benim kocada gezmeyi pek sevmez.evde oturmayı daha çok sever..ama çokta kapanmaz ama bana göre daha evcimen diyelim..benim küçük dursa anneme falan bırakıp ikimiz dolaşmak istiyorum ama hele şimdi hiç çıkamıyoruz şimdi.beni bırakmıyo küçük..neyse geçen elbet.
ceylan bende 2015 gelsin istiyorum.valla büyüsünler yaz kış demeden onlarla rahat rahat dolaşmak.rahatça uyumak istiyorum:))
duygucum sınacının iyi geçmesine çok sevindim alahh gönlüne göre versin iş için.devlette olmak daha iyi tabi.sen elinden geleni yap kuzum..
nonis kız nedresin.diyet nasıl gidiyo listen değiştimi merak ediyorum seni..anlat bakiim doktora gittinmi.
aradada olsa çoğu giriyo artık esmer29 da yok.zaten gıymatlımda yok.nerde bunlar yaa.

hepnize iyi gecelerr.talı tatlı rüyalarr..öpüyorummm...off yoruldum valla koşturmaktan bi çay içeyim..ayaklarımı uzatayım.küçük uyanmazsa tabii....:79:
sizleri seviyorum..

Son düzenleme:
günaydınn..
Vallah dedim geldimm.hadi sizide beklerizz

bak ben de geldim
hepınız hg heh soyleya of helen aynen benımkıde azı dıslerı oldurdu benı valla bazan ısyanlarabaglıyom kendımı hıc dogurmasaydım dıyeama sonra ıykı dogurmusum dıyom dengesızmıyım neyımaman gecsın yılar buyusun kızlar oglanlar bızde rahat edek inşvalla kımseyı bulasanızda arada yazın varlıgın bellı olsun Neyse ARkadslarıykı varsınız kendınıze ıy bakın:86:

Son düzenleme:
Bak ben de geldim
gel kuşum..
ee anlat bakiim neler yapıyorsun.küçük paşa yürüyormu.

kız evet iyiki doğurmuşuz.şükür.azılar zor çıkıyo.evet ne yapalım çekiyoruz nazını..kimse olmasada girerem bacılar sizde girin.
ceylan diyetin nasıl gidiyo.ne yiyon ne içiyon acım iki anlat bakiim iyi kiyo verdin 4 kilo.ahh ahh..ben ene etcem...diyetisyene falan gidiyormusun sen..

Selam Helen yok hayatım daha yürümüyor ama ayakta duruyor 3 4 adım atıyor ve kendini yere bırakıyor 25 mayıs doğum günümüz o zamana kadar yürür herhalde.Çok yaramaz vallahi bunaltıyor beni dün eşime bıraktım 2.5 saat kızla alışveriş e gittim aslında 1 saatliğine çıkmıştım eee alışveriş olunca insan kendini kaybediyor eşim hiçbirşey demedi (anlayışla karşıladı demekki) ihtiyacım varmış gerçektende iyi geldi.Ablamız okul gezisine İtalya ya gidiyor onun işlemleriyle uğraştık ne zamandır.Şimdiki çocuklar ne kadar şanslı.Benden havadisler bugünlük bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…