Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

günaydınlarr..kızlar...

gunaydınmı tunaydınmı bılemedımkızlar nasılsınızkorkma esmencım benım buyk kızda 13 aylık yurudu kucugude ıse gıtcek sankı 10 alık yurudu ama cok felaket yaramaz aynen bende bugun 8 de bır cıktım dıscıye dıye ısım cabuk bııtıtı 3 saate dolastım annem baktı yasasın ozgurluk

[

ohh ne güzel benim annem bana uzak.oda der buralara gelsen ben bakarım der.valla bulunmaz minet ya annenin yakın olması.oh ohh... iyi etmişsiniz..benim kızda 11 aylıkken yürüdü..şimdide tutamıyorum cadıyı..
kız yazmıştım geçen bacım ne yiyon ne içiyon kilo vereyon maşallah banada diyin yaa[/QUOTE]

GUNAYDIN HERKESE AMAN ANNEMDE COK YAKIN DEYIL HELENCIM YARIM SAATLIKMESAFE VAR AMA HAFTANIN 4 GUNU BENDELER TEK KIZ OLUNCA AMANYA ASLIDA GUYA DIYET YAPIYODUM AMA 1 HAFTADIR HAKGETIRE 4 KILOYU SINIRDEN VERMISIMDIR AMANYA SU COCUKLARDA BIR IYLESMEDILER GIITTI GUYA ANTIBYOTIK KULLANDIM KUCUGUNE SINDIDE GICIK SEKLINDE OKSURUYO AMA NE OKSURUK KUSUACAK GIBI OLAMASSA BUGUN GOTURSEMMI ACILE BILEMEDIM ALLAHTAN HASTANLER COK YAKINIM ÇAPA TIP FAKULTESI CIVARINDAYIM İSTANBULDA ACABA AZI DISLERDE GICIK YAPARMI CUNKU BALGAMIYOK OFFFFFFFFFFFFF DELIRCEM YA NE ZOR COCUK BAKMAK EVIN ISIM I COCUKMU SASIRDIM KALDIM VAALLLA:88:

Son düzenleme:

kız bak ne guzel senın esın bakıyo benınm esımın en fazla baktıgı buyk kız okuldan alıp gelene gelenee kadar yarrım saat cok rahatına duskun felaket aynı anası k.... Kıpırdatmaya odu patlıyo ya aglannmak gıbı olması ne yapcam bılmem bu adamla cocukta deyılkı 35 yasında allah bana bu cocukları bı an once delırmeden buyutmk nasıp etsın evde cok buyuk 120metrakre valla yetısemıyom yardımcı falanda tutmuyo ben bu yasta yardımcı tutarsam ılerde yerımden kalkamazmısım seytan dıyo bırak bır basına ev nasıl donuyomus gorsun butun gun oturuyomusum dogru benperıyıM oturdugu M yerden sıhırle halledyıom

Son düzenleme:
Tum annelerın ve anne adaylarının anneler gunu kutlu olsun arladaslar hepmızın evlatlarını allahım bıze bagıslasın belkı yarın gıremem bugunden kutlım dedım hepnız ıykı varsınızz

slm kizlar benim kizim 2 yasinda yurudu goturmedik dr kalmadi sakat diye hepsi gulerdi ayakda dururdu ama adim atmazdi yurumeye bir basladi bebek arabasini cope attim bu zamana kadar yurumedi simdide binmesin diye oglum yurumesin cabuk dedim kiz bayagi yaramazlik yapmaya baslamisti oglum tam tersi 9 aylikdi yatak odasini temizliyordum mutfakdan tan tinnn dammm sesler geliyor elime kocaman sopa aldim ya biri girdi sandim yada evi periler bastikizimda kresteydi bi baktim benim afacan suzgec kafada kepceler elinde tencerenin dipine vuruyor odum koooooooooooooptu kiz bayilcaktim nerdeyse

ceylanim isin zor senin benim esim coook guzel bakiyor tatlim arada hasta numarasi yap o zaman nasil bakar benimkide bakmiyordu 2 3 hastalandim nasil bakiyor bir gorsen bide askim ne zormus cocuk bakmak ev isleri yapmak diyor bende gordun bak ben neler cekiyom dedim inanki bir daha kizmam sana dedi simdi azicik oyuncak falan gorse cocuklar yiyor fircayi oh olsun bende herkesin anneler gununu kutluyorum huzur sevgi dolu nice anneler gunu gormek dilegiyle benim yaramazlarim hediyelerini alip gelmisler nasil duygulandim nasil duygulandim azicikkizimda diyor baba annem hediye begenmedi anlamadi cocuk ne yapsin

aneler gününüz kutlu olsun canlarım.sağlklı sıhatlı beraber yaşamayı nasip eksin inşallah.sizleri çok seviyorm..

benm kocada bakmayanlardan.valla bazen kızıyorum yardım et diye.alır yanına oturacakmış.ya çocuk otururmu.senin oyun oynamanı bekliyo.ama benim adam koca insanlar gibi otursun istiyo.sonra bi ağlama oluyo ee durmuyo bunlar diyo sinir oluyorum..adam çocuk istiyo ama bakmak istemiyo.ah doğursam ama hiç ona iş buyurmasan..

merhabalar arkadaşlarım:))))hepinizin geçmiş anneler gününü kutlarım,Allah herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah..
diyete devam ediyorum,74 kg oldum,biraz daha hızlanmam lazım ama hiç spor yapamıyorum,arada diyet bozuyorum kör topal gidiyoruz...demin limon soslu kek yaptım dayanamadım yedim valla:((
havalar çok kötü gidiyor, canım hiçbir şey yapmak istemiyor diyet bile yapılmıyor yahu..kızlarda sıkıldı hep evde olmaktan,bir düzelsin havalar her hafta sonu yazlığa götüreceğim bol bol koşup oynasınlar,havalar demişken büyüklerimizle konuşunca böyle durumların her zaman yaşanabildiğini anlatıyorlar arkadaşlar,annem çocukken bahar gelip sobayı söktükten sonra,kar yağdığını ve tekrar soba kurduklarını söyledi,babaannem haziranda kar yağdığını söyledi sevindim valla..
küçük kızım 18 aylık oldu,ablasını göre göre tuvalete gidip oturmaya başladık,bir kerecik de çişimizi yaptık bakalım yaza kadar alışırız belki wc ye::))))

Ben de hiç spor yapamıyorum oğlum ishal oldu ben grip çok kötüyüz alında ben daha kötüyüm oğlan iş başında ne enerjik valla

Ben de hiç spor yapamıyorum oğlum ishal oldu ben grip çok kötüyüz alında ben daha kötüyüm oğlan iş başında ne enerjik valla

geçmiş olsun canım,hava durumunun gelgitleri yüzünden herkes hasta,çocukla hasta bile olunmuyor insan bir yatıp dinlenemiyor, allah kolaylık versin bütün annelere..

geçmiş olsun canım,hava durumunun gelgitleri yüzünden herkes hasta,çocukla hasta bile olunmuyor insan bir yatıp dinlenemiyor, allah kolaylık versin bütün annelere..

nasılsınız kızlar aynen felaket hastayım kucuk kızıda oyle bır oksuruyokı bogamacasandık doktor alerjık dıyo bende sırtımda cıban vardı onu aldırdım dun bende felaketım anlıcagınız allah herkese acıl sıfalar versınn

Teşekkürler Nonis. Şimdi dr dan geldik ikimize de 2 poşet ilaç aldık

5valla aynen spor kım ben kım nefes alsam sukredıyom bunlarla allah hayırlısıyla buytmeyı nasıp etsın

ah be nonıscım yatmak kım bız kım ınan dun lokla anestezı oldum 1 saat yatamadım kucuk kızm cok yaramaz 15 aylık ama bana pes dedırttı vallaa sen ıstanbuldamısın bende ıstanbuldayım fatıh cıvarı

canım çok geçmiş olsun,çıban vakaları genelde strestten oluyor,benim eşim ne zaman sıkılsa göğüs ve sırt çevresinde çıbanlar oluşuyor.bende strestten sıkıntıdan kurdeşen döküyorum,gıda alerjisi geçiriyorum( offf herşeyin başı sağlık aslında ama kıymetini hiç bilmiyoruz.canım benim küçük kızım da 18 aylık inan hiç boş durmuyor buzdolabının kapısını günde 500 kere açıyor içindekileri ortalığa saçıyor,yarın gidip kilit alıcam,büyük kızım hiç açmazdı çok usluydu yavrum:)istanbuldayım canım avcılarda oturuyorum,aaa fatihte de gelinlikçilerin caddede dondurmacım var hastasıyım, rumeli dondurmacısı bilirsin mutlaka canım çrkti şimdi valla::)))

Geçmiş olsun Ceylan,Ben ve oğlum hastaydık akşamdan beridir kızımda sürekli istifra ediyor üçümüzde yataktayız kıpırdayacak halim yok

evet nonıscım sıkıntıdan olurmus doktorum bıle dedı allah hepımıze acıl sıfalar versın canım evet canım bılıyom rumelı dondurmacısında fatıh deken capa cıvarındayım ama avccıları bılırım dayımın oglu hemen okuln orda ınsa lısesınde oralarda oturuyo ıns gun gelir
Gorusurz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…