geçmiş olsun ceylan,ben ve oğlum hastaydık akşamdan beridir kızımda sürekli istifra ediyor üçümüzde yataktayız kıpırdayacak halim yok
evet nonıscım sıkıntıdan olurmus doktorum bıle dedı allah hepımıze acıl sıfalar versın canım evet canım bılıyom rumelı dondurmacısında fatıh deken capa cıvarındayım ama avccıları bılırım dayımın oglu hemen okuln orda ınsa lısesınde oralarda oturuyo ıns gun gelir
Gorusurz
cok gecmıs olsun canım ayne nbendeydım 10 gun once bır gecede acıllık olduk kusmadan mevseımlerdenmı anlamadımkı zaten kucugunu bır duzeltemedımya yıne bugun doktordaydım esrayla yalancı bogmaca olmus ya sabır yanı
slm kizlar ay ben gecen yildi bir hasta oldum kacgun hastanenin acil bolumunde yemeden sadece su serumla durdum neyse eve geldik cekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil diye bagirinca benim kociskoya oda sanmis benim tuvaletim geldi beni tartinin basinda gorunceaynen boyle oldu bide sayikliyor bu kadin milletine kilo demiyecen heleki sisko dersen ilk bosanma sebebiymis hasta arkadaslarada ccoooooooook gecmis olsun
slm kizlar ay ben gecen yildi bir hasta oldum kacgun hastanenin acil bolumunde yemeden sadece su serumla durdum neyse eve geldik cekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil diye bagirinca benim kociskoya oda sanmis benim tuvaletim geldi beni tartinin basinda gorunceaynen boyle oldu bide sayikliyor bu kadin milletine kilo demiyecen heleki sisko dersen ilk bosanma sebebiymis hasta arkadaslarada ccoooooooook gecmis olsun
canım,bende ambarlıda zaide zorlu lisesinin yanındaki sitede oturuyorum,inşallah birgün görüşürüz,çok sevinirim vallahi:)) kk dan arkadaş olup,tanıştığım sevgili arkadaşlarım var,insan buluşmaya giderken bir tuhaf oluyor ama tanışınca ilk şaşkınlık geçip hemen kaynaşıyor
yaa kızlar şimdi ilk defa baktım gebelik bölümüne,hiç burdan girmiyordum bulamıyordum çünkü yazdığım son mesajdan giriyordum hep.neee işimiz var bizim gebelik bölümünde anlamadım:))
sagol canım benım bırz duzelelımde yaz bır gelsın gorusurz ıns bende cok sevınırım hem kucuklerde anlasır benım kızmda 15 aylık ama bıraz cadı aman kavga cıkmasınYa varya bu
dogunca anladım buyk kızımın degerını cok usluydu masllah bu yaslılık bebegıya anamı aglatıyo senın yas kac nonısım ben agustos 6 da 31 olcamyaslandım gıtııı
aynen bende son mesajdan takıp edıyom helen yok oratlarda yahu hem bıze dıyo hem kendı gelmıyooo
Benim kız kolej de okuyor 19 mayıs tatilinde gidecekler.27 temmuz 75 doğumluyum cnm.
tamam canım..bende merak ediyordum.evet senle aynı aylarda doğmuşuz 21 temmuz bende.
merhabalar arkadaşlarım:))))hepinizin geçmiş anneler gününü kutlarım,Allah herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah..
diyete devam ediyorum,74 kg oldum,biraz daha hızlanmam lazım ama hiç spor yapamıyorum,arada diyet bozuyorum kör topal gidiyoruz...demin limon soslu kek yaptım dayanamadım yedim valla:((
havalar çok kötü gidiyor, canım hiçbir şey yapmak istemiyor diyet bile yapılmıyor yahu..kızlarda sıkıldı hep evde olmaktan,bir düzelsin havalar her hafta sonu yazlığa götüreceğim bol bol koşup oynasınlar,havalar demişken büyüklerimizle konuşunca böyle durumların her zaman yaşanabildiğini anlatıyorlar arkadaşlar,annem çocukken bahar gelip sobayı söktükten sonra,kar yağdığını ve tekrar soba kurduklarını söyledi,babaannem haziranda kar yağdığını söyledi sevindim valla..
küçük kızım 18 aylık oldu,ablasını göre göre tuvalete gidip oturmaya başladık,bir kerecik de çişimizi yaptık bakalım yaza kadar alışırız belki wc ye::))))
oyy maşallah ya çişidemi ögreniyo.benim kızda 16 aylık hiç oralı olmuyo ya.bizem daha zamanımız var...
Ben de hiç spor yapamıyorumoğlum ishal oldu ben grip çok kötüyüz alında ben daha kötüyüm oğlan iş başında ne enerjik valla
geçmiş olsun esmen dikkat bu havalarda hasta olmamak mümkün degilki zaten..
nasılsınız kızlar aynen felaket hastayım kucuk kızıda oyle bır oksuruyokı bogamacasandık doktor alerjık dıyo bende sırtımda cıban vardı onu aldırdım dun bende felaketım anlıcagınız allah herkese acıl sıfalar versınn
geçmiş olsun canım.ya..acil şifalar.
sorma benimkide iyice yaramazlaştı. takip edemiyorum bazen.ah be nonıscım yatmak kım bız kım ınan dun lokla anestezı oldum 1 saat yatamadım kucuk kızm cok yaramaz 15 aylık ama bana pes dedırttı vallaa sen ıstanbuldamısın bende ıstanbuldayım fatıh cıvarı
canım çok geçmiş olsun,çıban vakaları genelde strestten oluyor,benim eşim ne zaman sıkılsa göğüs ve sırt çevresinde çıbanlar oluşuyor.bende strestten sıkıntıdan kurdeşen döküyorum,gıda alerjisi geçiriyorum( offf herşeyin başı sağlık aslında ama kıymetini hiç bilmiyoruz.canım benim küçük kızım da 18 aylık inan hiç boş durmuyor buzdolabının kapısını günde 500 kere açıyor içindekileri ortalığa saçıyor,yarın gidip kilit alıcam,büyük kızım hiç açmazdı çok usluydu yavrum:)istanbuldayım canım avcılarda oturuyorum,aaa fatihte de gelinlikçilerin caddede dondurmacım var hastasıyım, rumeli dondurmacısı bilirsin mutlaka canım çrkti şimdi valla::)))
ya iki çocukta çok farkıl oluyor dimi.benimkide ilk çok yaramaz değildi.bunu takip edemiyorum bazen.bi bakıyorum bi yerde oraya giderken bi bakıyorum başka yerden çıkıyo:))
dolap açma bizdede var..
geçmiş olsun canım yaa..kız hastaykanmi verdin kilo..ya bende kiloma takmış durumdayım off..versek iyi olacak.
yaa kızlar şimdi ilk defa baktım gebelik bölümüne,hiç burdan girmiyordum bulamıyordum çünkü yazdığım son mesajdan giriyordum hep.neee işimiz var bizim gebelik bölümünde anlamadım:))
ya evet ne gereksiz bi yerde demi..eski yeri çok iyiydi yaa
aynen bende son mesajdan takıp edıyom helen yok oratlarda yahu hem bıze dıyo hem kendı gelmıyooo
geldim yaa.valla bazen bana hiç sıra gelmiyo.acamıyorum..bazende çok yogun oluyorum...
hehehe canım yaaa,sen çok erken evlenmişsin galiba kızının yaşından belli, ne o laflar yaşlandım maşlandım daha genciz şekerim ben 32 oldum bile ama hiçde yaşlandım demiyorum valla
kızz bende yaşımı çok geçmiş hissediyorum.heleki üçüncü bebek için çok geç kalmış hissediyorum..eşimde diyo zaten bu saatten sonra ne yapacagığz çocugu diyo.haklımı aceba..belkide çok yorulduk onunda etkisi var..
işleri vardır helenin herhalde yoksa girerdi mutlaka:)valla bildin.. (
nonisim tam 6 kilo verdim 7 gunun sabahiydi ama dedigim gibi cok siddetli agrilarim vardi hic birsey yememistim ceylanim cok zor gercekten benim icin hasta oldummu evlenmeden once askima sormustum oraya gelirsem hastalikda ve saglikda bana yardimci olacanmi diye evet dedi simdide cok yardimci oluyor ustelik yasin genc daha kiz kapi komsum evde kalmistim amcamin ogluyla evlendirmis ailesi kadin 47 yasinda 2.ci cocugu oldu ilk cocugu 3 yasinda gecen benim arabaya carpmis alarm caliyor allah inandirsin o iki cocukla kursun atsan tutturamazsin gaciyao yasta dusun bide daha genc olsa neler yapardi bu gaci nasil evde kalmis bu ben anlamadim yane
hey maşallah kadına.47 de doğurdu haa..iyi cesarett..ben artık yaşım geçti diyom.ama oda kendince haklıdır.anne olmak istiyordur..ama bi tane barim yapsaymıştı.hareketli demekm kadın yaa..maşallah..biz kendimizi köreltiyoruzsanarım.bazıların hakketen içi genç oluyo..
hehehe canım yaaa,sen çok erken evlenmişsin galiba kızının yaşından belli, ne o laflar yaşlandım maşlandım daha genciz şekerim ben 32 oldum bile ama hiçde yaşlandım demiyorum valla
günaydınn..
Vallah kızlar bazen hiç açamıyorum.bazende üstüste böyle zamanım oluyo....
nonisim tam 6 kilo verdim 7 gunun sabahiydi ama dedigim gibi cok siddetli agrilarim vardi hic birsey yememistim ceylanim cok zor gercekten benim icin hasta oldummu evlenmeden once askima sormustum oraya gelirsem hastalikda ve saglikda bana yardimci olacanmi diye evet dedi simdide cok yardimci oluyor ustelik yasin genc daha kiz kapi komsum evde kalmistim amcamin ogluyla evlendirmis ailesi kadin 47 yasinda 2.ci cocugu oldu ilk cocugu 3 yasinda gecen benim arabaya carpmis alarm caliyor allah inandirsin o iki cocukla kursun atsan tutturamazsin gaciyao yasta dusun bide daha genc olsa neler yapardi bu gaci nasil evde kalmis bu ben anlamadim yane
canımya he valla 17 de evlendım sankı kocalar kacıyodu ya evde kalsaydımZehrayı kucagıma aldgımda20 yasındaydım
günaydınn..
vallah kızlar bazen hiç açamıyorum.bazende üstüste böyle zamanım oluyo....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?