Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

geçmiş olsun ceylan,ben ve oğlum hastaydık akşamdan beridir kızımda sürekli istifra ediyor üçümüzde yataktayız kıpırdayacak halim yok

cok gecmıs olsun canım ayne nbendeydım 10 gun once bır gecede acıllık olduk kusmadan mevseımlerdenmı anlamadımkı zaten kucugunu bır duzeltemedımya yıne bugun doktordaydım esrayla yalancı bogmaca olmus ya sabır yanı

slm kizlar ay ben gecen yildi bir hasta oldum kacgun hastanenin acil bolumunde yemeden sadece su serumla durdum neyse eve geldik cekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil diye bagirinca benim kociskoya oda sanmis benim tuvaletim geldi beni tartinin basinda gorunce aynen boyle oldu bide sayikliyor bu kadin milletine kilo demiyecen heleki sisko dersen ilk bosanma sebebiymis hasta arkadaslarada ccoooooooook gecmis olsun

canım,bende ambarlıda zaide zorlu lisesinin yanındaki sitede oturuyorum,inşallah birgün görüşürüz,çok sevinirim vallahi:)) kk dan arkadaş olup,tanıştığım sevgili arkadaşlarım var,insan buluşmaya giderken bir tuhaf oluyor ama tanışınca ilk şaşkınlık geçip hemen kaynaşıyor

alllaha şükür biz bu yıl hiç hasta olmadık,ufak öksürük tıksırıkla geçirdik kışı,ben zaten hiç hasta olmam benim hastalıklarım görünmez hipotroit,gıda alerjisi bizim yerimize eşim hep hasta ama,öksürür,burnu akar,grip olur,ilaç almaz doktora gitmez bir terlesem geçecek derrr durur:))şaka bir yana kızlar benim kızlara vitaglukan diye bir vitamin kullandırıyor doktorumuz,bağışıklık sistemini güçlendirip çeşitli hastalıklara karşı koruyor sadece kış döneminde kullanıyoruz yazın kullanmıyoruz nedeni yazın kırmızı ve mor renkli meyvaların çok oluşuymuş gerek yokmuş.

eee şekerim kaç kilo vermiştin yazmamışsın,merak ettim vallahi.bende hamile kalıp kusa kusa 5-6 kg veren kuzinime özenip dua etmiştim bende öyle olayım diye ama nerde ne kusma ne tiksinme hiç mi bir şey olmaz insana yaaa..kilo almaya son hız devam etmiştim

yaa kızlar şimdi ilk defa baktım gebelik bölümüne,hiç burdan girmiyordum bulamıyordum çünkü yazdığım son mesajdan giriyordum hep.neee işimiz var bizim gebelik bölümünde anlamadım:))

sagol canım benım aman sen hasta olma yoksa 3 evlat var basında kolaymı bende hastalandım ama benım acıl hızırlarım var annemler babama 15 dakkaya geldıler yarım saatlık yolu allah basımdan eksık etmesın ıns bıde benım buyuk kızm baya buyuk 12 ye gırcek yane buyugunden sıkntım yok cok sukur yasım gectı gercı artı yas 30 Hersey zor gelıyo tembelmıyım neyım

sagol canım benım bırz duzelelımde yaz bır gelsın gorusurz ıns bende cok sevınırım hem kucuklerde anlasır benım kızmda 15 aylık ama bıraz cadı aman kavga cıkmasın Ya varya bu
dogunca anladım buyk kızımın degerını cok usluydu masllah bu yaslılık bebegıya anamı aglatıyo senın yas kac nonısım ben agustos 6 da 31 olcamyaslandım gıtııı

yaa kızlar şimdi ilk defa baktım gebelik bölümüne,hiç burdan girmiyordum bulamıyordum çünkü yazdığım son mesajdan giriyordum hep.neee işimiz var bizim gebelik bölümünde anlamadım:))

aynen bende son mesajdan takıp edıyom helen yok oratlarda yahu hem bıze dıyo hem kendı gelmıyooo

hehehe canım yaaa,sen çok erken evlenmişsin galiba kızının yaşından belli, ne o laflar yaşlandım maşlandım daha genciz şekerim ben 32 oldum bile ama hiçde yaşlandım demiyorum valla

nonisim tam 6 kilo verdim 7 gunun sabahiydi ama dedigim gibi cok siddetli agrilarim vardi hic birsey yememistim ceylanim cok zor gercekten benim icin hasta oldummu evlenmeden once askima sormustum oraya gelirsem hastalikda ve saglikda bana yardimci olacanmi diye evet dedi simdide cok yardimci oluyor ustelik yasin genc daha kiz kapi komsum evde kalmistim amcamin ogluyla evlendirmis ailesi kadin 47 yasinda 2.ci cocugu oldu ilk cocugu 3 yasinda gecen benim arabaya carpmis alarm caliyor allah inandirsin o iki cocukla kursun atsan tutturamazsin gaciyao yasta dusun bide daha genc olsa neler yapardi bu gaci nasil evde kalmis bu ben anlamadim yane

hehehe canım yaaa,sen çok erken evlenmişsin galiba kızının yaşından belli, ne o laflar yaşlandım maşlandım daha genciz şekerim ben 32 oldum bile ama hiçde yaşlandım demiyorum valla

canımya he valla 17 de evlendım sankı kocalar kacıyodu ya evde kalsaydım Zehrayı kucagıma aldgımda20 yasındaydım

günaydınn..
Vallah kızlar bazen hiç açamıyorum.bazende üstüste böyle zamanım oluyo....

hg canımya neden sna fırsat yokkı ıslerdenmı cocuklardanmı aynen vallaa ama Arada ıkı kelam yaz kac merak edıyoz arkadasım ozletme kendını

Son düzenleme:

aman hayat be seracım ınsan bazı seyler erken baslatınca yoruluyo 13 senelık bır evlılık yasından once olgunlasıyo ınsan yasım 30 ama 40 yas sroumlulugu var ustumde bızde bır laf vardır evlılık ıcın tadmıyanın tadası gelırmıs tadanında kusası gelırmıs

Son düzenleme:
ay helencim ne guzel laf ettin oyle bende erken sayilir 19 da evlendim ayyyyyyyyyyy kizlar cocuklari cise zorlamayin gorun bakin nasil ogrenecekler zamani gelince benim cagla 1,5 yasinda yurumeyi gec ogrendi ama cisi gece gundduz birakti tam 1,5 yasinda cagrida oglum oda oyle ama ona tembih etmistim cisin gelince yapilacak oda sen birgun balkondacisi gelmis balkonda demir parmaklikdan cikar pipiyi cisinin yap apartmani temizlemeye gelen adamin kafaya bir kostum adam yagmur yagiyor sandi allahtan sonra anlamistir tabiki ben heryeri kapattim insallah caglayan minik bebegimde onlara benzer

canımya he valla 17 de evlendım sankı kocalar kacıyodu ya evde kalsaydım Zehrayı kucagıma aldgımda20 yasındaydım

ahhh ceylancığım çok erken evlenmişsin valla yaa,erken yaşta evlenenlerde biraz böyle oluyor galiba bir kuzen eşi var o da öyle diyor.ben sana göre bayağıı bir kurumuşum evde ayol::))))hahaha ben 26 yaşımda evlendim,eşim daha küçüğüz biz dedi 2 yıl da bebek yapmadık,29 da ilk bebeğimi,30 da ikinciyi doğurdum,bu arada benim küçüğünde ikinci adı zehra:))

günaydınn..
vallah kızlar bazen hiç açamıyorum.bazende üstüste böyle zamanım oluyo....

hoşgeldin helenciğim,özledik valla başka yerlere kaçıp ihmal etme buraları şekerim:))bir moderatör olmayınca hiç yazasım gelmiyor gerçekten,benimde interneti kesmişler bugün giremedim eşim unutmuş ödemeyi,neyseki ödedi akşam üstü açmışlar hemencik girdim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…