ay helencim ne guzel laf ettin oyle bende erken sayilir 19 da evlendim ayyyyyyyyyyy kizlar cocuklari cise zorlamayin gorun bakin nasil ogrenecekler zamani gelince benim cagla 1,5 yasinda yurumeyi gec ogrendi ama cisi gece gundduz birakti tam 1,5 yasinda cagrida oglum oda oyle ama ona tembih etmistim cisin gelince yapilacak oda sen birgun balkondacisi gelmis balkonda demir parmaklikdan cikar pipiyi cisinin yap apartmani temizlemeye gelen adamin kafayabir kostum adam yagmur yagiyor sandi allahtan sonra anlamistir tabiki ben heryeri kapattim insallah caglayan minik bebegimde onlara benzer
canım yaa sagolun..gelmemmi.bundan sonra az aram olsun burdayım:)hg canımya neden sna fırsat yokkı ıslerdenmı cocuklardanmı aynen vallaa ama Arada ıkı kelam yaz kac merak edıyoz arkadasım ozletme kendını
ay helencim ne guzel laf ettin oyle bende erken sayilir 19 da evlendim ayyyyyyyyyyy kizlar cocuklari cise zorlamayin gorun bakin nasil ogrenecekler zamani gelince benim cagla 1,5 yasinda yurumeyi gec ogrendi ama cisi gece gundduz birakti tam 1,5 yasinda cagrida oglum oda oyle ama ona tembih etmistim cisin gelince yapilacak oda sen birgun balkondacisi gelmis balkonda demir parmaklikdan cikar pipiyi cisinin yap apartmani temizlemeye gelen adamin kafayabir kostum adam yagmur yagiyor sandi allahtan sonra anlamistir tabiki ben heryeri kapattim insallah caglayan minik bebegimde onlara benzer
ahhh ceylancığım çok erken evlenmişsin valla yaa,erken yaşta evlenenlerde biraz böyle oluyor galiba bir kuzen eşi var o da öyle diyor.ben sana göre bayağıı bir kurumuşum evde ayol::))))hahaha ben 26 yaşımda evlendim,eşim daha küçüğüz biz dedi 2 yıl da bebek yapmadık,29 da ilk bebeğimi,30 da ikinciyi doğurdum,bu arada benim küçüğünde ikinci adı zehra:))
hoşgeldin helenciğim,özledik valla başka yerlere kaçıp ihmal etme buraları şekerim:))bir moderatör olmayınca hiç yazasım gelmiyor gerçekten,benimde interneti kesmişler bugün giremedim eşim unutmuş ödemeyi,neyseki ödedi akşam üstü açmışlar hemencik girdim:))
yok seracığım hiç zorlamadan oluyor şekerim, bizimkisi ablasını göre göre tutturup oturuyor,o oturmaların iki tanesinde de çiş yaptı bakalım yaza kadar alışır gibi geliyor..
canımya he valla 17 de evlendım sankı kocalar kacıyodu ya evde kalsaydımZehrayı kucagıma aldgımda20 yasındaydım
canım yaa sagolun..gelmemmi.bundan sonra az aram olsun burdayım:)
ayy bende hiç daha teklifte bulunmadım çişe.hiç bişey demiyo zaten..bide çişi beklemiyom (
ay senin oğlana güldüm haa..oglan çocugunda kolayı var işte böyle.nerde olsa kolayca çişini yapar
kız durmuşsun durmuşsun ama iki tane bebeyi hemen çıkarmışsın aradan maşallah.ikinci izteyerekmi oldu yoksa kazara falanmı..
burdayım bacım geldim kuzum..ihmal edermiyim burusa ilk göz ağrım benim:)
unutmayın fatura falan.dikkat..ne yaptın nonis iki diyetneden bahset.hadi gaza getir beni gene .senin sayende verdim 1 kilo.800 gr dı eh ki debelenmeyle 1 kilo gitti..geriye kaldı 9 kilo
ya ben hiç denemidim yaa..şu yaz gelsinde bened deneyeyim.şimdi üstünü çıkar sonra oturut..yazın ögrenmeler daha kolay dimi..
canım yaa sagolun..gelmemmi.bundan sonra az aram olsun burdayım:)
Ayy bende hiç daha teklifte bulunmadım çişe.hiç bişey demiyo zaten..bide çişi beklemiyom (
ay senin oğlana güldüm haa..oglan çocugunda kolayı var işte böyle.nerde olsa kolayca çişini yapar
Kız durmuşsun durmuşsun ama iki tane bebeyi hemen çıkarmışsın aradan maşallah.ikinci izteyerekmi oldu yoksa kazara falanmı..
Burdayım bacım geldim kuzum..ihmal edermiyim burusa ilk göz ağrım benim:)
unutmayın fatura falan.dikkat..ne yaptın nonis iki diyetneden bahset.hadi gaza getir beni gene .senin sayende verdim 1 kilo.800 gr dı eh ki debelenmeyle 1 kilo gitti..geriye kaldı 9 kilo
Ya ben hiç denemidim yaa..şu yaz gelsinde bened deneyeyim.şimdi üstünü çıkar sonra oturut..yazın ögrenmeler daha kolay dimi..
hehehehehehe çok hızlıyım di mi şekerim,ayy valla hiç isteyerek olmadı,eşimi bir çocuğa zor ikna etmiştim.doğumdan sonra drum düzenimin oturmasını bekledi spiral için,o arada korunurken oldu yaadaha 7 aylıktı bebişim hamile kaldım,ağlama zırlama,sonra yapalım dedik çok da güzel oldu iki kız arka arkaya
Helenciğim çiş olayını bende acele etmiyorum aslında,ama benimkızın acelesi var galiba ablası ne zaman çiş dese,ondan önce üstünü çıkarıp tuvalete koşuyor,drumuz ikinciler her şeyi daha çabuk öğrenir diyor..
Diyetim devam canım,herkes çok kilo vermişsin diyor ama gaza gelmiyorum daha vermem gereken 7-8 kilo var.yürümeye başlayamadım,havalar düzelmedi
uykumdan uyanıp kalkamıyorum ama ip atlıyorum evde, bu ipimi yeni aldım tutma yerlerinde ağırlıklar var daha iyi randıman alınıyormuş..aslında sabah kalksam bizim sahilde çok etkinlikler var spor adına bakalım inşallah hava düzelince başlayacağım spora..kk nın diyet bölümünde motivasyon için foto paylaşıyor kilo verenler onlara bak canım çok işe yarıyor..:))
Slm kızlar kimseler gelmemiş daha.Bende çok şükür 75 oldum
hehehehehehe çok hızlıyım di mi şekerim,ayy valla hiç isteyerek olmadı,eşimi bir çocuğa zor ikna etmiştim.doğumdan sonra drum düzenimin oturmasını bekledi spiral için,o arada korunurken oldu yaadaha 7 aylıktı bebişim hamile kaldım,ağlama zırlama,sonra yapalım dedik çok da güzel oldu iki kız arka arkaya
helenciğim çiş olayını bende acele etmiyorum aslında,ama benimkızın acelesi var galiba ablası ne zaman çiş dese,ondan önce üstünü çıkarıp tuvalete koşuyor,drumuz ikinciler her şeyi daha çabuk öğrenir diyor..
diyetim devam canım,herkes çok kilo vermişsin diyor ama gaza gelmiyorum daha vermem gereken 7-8 kilo var.yürümeye başlayamadım,havalar düzelmedi
uykumdan uyanıp kalkamıyorum ama ip atlıyorum evde, bu ipimi yeni aldım tutma yerlerinde ağırlıklar var daha iyi randıman alınıyormuş..aslında sabah kalksam bizim sahilde çok etkinlikler var spor adına bakalım inşallah hava düzelince başlayacağım spora..kk nın diyet bölümünde motivasyon için foto paylaşıyor kilo verenler onlara bak canım çok işe yarıyor..:))
ee şimdi sen nerde çalışıyon.yanidevlet işimibbhala çalışıyorsun dimi..çocuklara kim bakıyo..Aman ıy yapmısın bosver erken evlendımde tacmı taktılar en azından genclıgını yasamısn ama kımseyı sucalyamıyrum cunku kendım kasındımEvlendımde ne oldu bır dogurdum korkudan ıkıncıyı 10 sene sonra dogurdum yane yıne eve tıklıdım alnlıcagan aman bır daha cocukmu tovbeler tovbesı artık 100de yuz erkek deseler ben bııtım bır buyusede calıssam ya ısyanlardayımm
Hu kızlar sımdı tartıldım 78 olmusum oleyysınırden vermısımdır kesın
slm kizlar nerelerdesiniz canlarim bende basliyacam diyorum her pazartesi fissssssss ama dogumdan sonra 75 kiloydum 72 ye dustum dun tartildim 70 olmusum ama aksam oldumu karnimin gurultusundan zor uyuyorum gecen gok gurulduyor sandim meger benim bagirsaklarmis
helencim cok dogru disarida kiz cocuklarinin cisi geldimi annelerin isi zor benim kizi tuvalet olmaya yere gotur kirk kere derim suraya yap cunku 40 defa sorar sonra onume gec der gecerim koca alan varken gelir benim ayagima cis yapar sinirden o gun esime surat yaparim o kesin oglumda her yere yapar arabadaki pet siselere bile ayol bir gun meyva suyu diye icmesem bari
Slm kızlar kimseler gelmemiş daha.Bende çok şükür 75 oldum
aynıyız şekerim 75 74 arası takılı kaldım,havada güzel yürümeye başlayamadım daha üşengeçlik hat safhada(sabah 7 de gitmem gerekiyor yürüyüşe eşim evdeyken, yoksa gidemem çocukları bırakacak yer yok..o yüzden kalkıp gidemiyorum bir türlü offf (
ayy güldüm valla.o kadar yürüyüşe ödül sucuklu yumurta haanonis usunme tatlim ben 2 yil once sabah 5 de kalkar 7 ye kadar yururdum orda teyzelerde vardi turkler boyle 10 kisi falan oooooooooooooyyyyyyyyyyy cok yorulduk derlerdi hatta bi tanesi dediki anam olduk olduk bana gelin kahvaltiya sucuklu yumurta yapalimda yiyelim olur yaaaaaaaaaaa diyor oburleri sordum ne kadar verdiniz ne kadar zamandir yuruyorsunuz 3 senedir cocugum hic de kilo veremedik bizim metobolik coktu dedileryani metabolizmalari cokmus anam ne cokmesi o sucuklar cokeltmistir dedim neyse ben dikkat ederek 1,5 bucuk ayda 10 kilo vermistim hemde butun gun keyfim yerindeydi
nonis usunme tatlim ben 2 yil once sabah 5 de kalkar 7 ye kadar yururdum orda teyzelerde vardi turkler boyle 10 kisi falan oooooooooooooyyyyyyyyyyy cok yorulduk derlerdi hatta bi tanesi dediki anam olduk olduk bana gelin kahvaltiya sucuklu yumurta yapalimda yiyelim olur yaaaaaaaaaaa diyor oburleri sordum ne kadar verdiniz ne kadar zamandir yuruyorsunuz 3 senedir cocugum hic de kilo veremedik bizim metobolik coktu dedileryani metabolizmalari cokmus anam ne cokmesi o sucuklar cokeltmistir dedim neyse ben dikkat ederek 1,5 bucuk ayda 10 kilo vermistim hemde butun gun keyfim yerindeydi
günaydınlarr....
maşallah hepiniz kilo veriyorsunuz.bende ciddi artıkyapca yaa.3-5 kilo versem bile ona şükür..çok yiyorum vermeyi brakın alcam diye korkuyorum.64 kiloyum bari 58 olayım bana yeter..6 kilo ahh..az daha yiyempazartesi başlıyorum tamamdır:87:
iyi olmuş tabi.allah akıl fikir versin yavrularımıza.çiş olayındada madem istekli hiç boş bırakmı noniscim.benimkinin umurumda değil hala..iyi edersin istek yok olmadan ögrenir bencede..
Kızz ip atlamyorum bende.gerçi ip yok ama eskiden çocukkken neden kilo almadığımız beli dimi ööyle ip atlardık koşardık.ohoo heraket hep dimi..of off..
Ee şimdi sen nerde çalışıyon.yanidevlet işimibbhala çalışıyorsun dimi..çocuklara kim bakıyo..
Oo süpersin yaa..sende epey vermeye başladın..kız nasıl stresten veriyon yaabende genelde stresim ama bende tık yok.yemekmi yemiyon stresten.
Oo süper .valla gör sende çaucak verceksin kilonu.maşallah.
Ah ah sorma erkekler ne kolaydır..dur kız içersin mazallah ...
Esmencim harikasınız yaa..ben niden vereiyorum yaa..sen neler yapıyorsun diyet falanmı bacım ende anlat..
sen dyetisyene gitmiyormusun nonis..ne oldu protein diyetin..yapmıyorsun herhalde bu aralar.hımm..
Yürüyüs bende çok istiyorumda.olmazz..küçükleri ne edcem.yazında olmaz.yani sabah olmaz.benim koca erkenden işe gidiyo.eee çocuklar bende....havalar iyi olsunda anca öglenleri çıkarım bende..
Ayy güldüm valla.o kadar yürüyüşe ödül sucuklu yumurta haa..ahh bogazda tutulacak dimi..
Eee anlat bakalım hem keyfim yerindeydi diyorsun hem 10 kilo verdim diyorsun nasıl oluyormuş bu bizede anlat..ne yiren ne içtinde 1,5x ayda 10 kilo verdin yaabende vermik istiyorum artıkın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?