merhaba benim de bir kızım var 5 yaşında şimdi ikinciye hamileyim doktor geçen sefer söylemedi bidahakine söylerim dedi bazen kız hissediyorum bazen erkek 14 gün sonra belli olacak sizinle paylaşmak istedim
günaydınlarr....
maşallah hepiniz kilo veriyorsunuz.bende ciddi artıkyapca yaa.3-5 kilo versem bile ona şükür..çok yiyorum vermeyi brakın alcam diye korkuyorum.64 kiloyum bari 58 olayım bana yeter..6 kilo ahh..az daha yiyempazartesi başlıyorum tamamdır:87:
Hayırlısı olsun,ne kadar heyecanlısınızdır şimdi.
oooooooo maaşallah sabah sabah kilo muhabbeti hepinizin keyfi yerinde galiba.Gerçi benimde keyfim yerinde 94 kilodan 75 e indim daha ne olsun e 10 kilocuk daha verebilirim değil mi?
ay kizlar dun ne oldu bir bilseniz korse aldim oglum odul alacakmis taktim korse kasila kasila okula gidiyordum ordaki teyze beni gordu aaaaaaaaaaboooooooooooooooooyyyyyyyyyyyyyy sen yinemi hamile kaldin dedi bende karizma yerlerde oldumu teyze simdi bu laf dedim yeni dogurdum dedim kiz ne yenisi 4 ay olduya bende yeniden hamilesin sandim gobegini gorunce dedi delu benim moral 0 aaaayyyyyyyyyyy bu kadar laf yetmezmis gibi arkadan bagiriyor senin koca seni birakir benden soylemesi birakirsada nic gelmeyesen aglamaya yani basuma
merhaba benim de bir kızım var 5 yaşında şimdi ikinciye hamileyim doktor geçen sefer söylemedi bidahakine söylerim dedi bazen kız hissediyorum bazen erkek 14 gün sonra belli olacak sizinle paylaşmak istedim
merhaba benim de bir kızım var 5 yaşında şimdi ikinciye hamileyim doktor geçen sefer söylemedi bidahakine söylerim dedi bazen kız hissediyorum bazen erkek 14 gün sonra belli olacak sizinle paylaşmak istedim HAYIRLISI OLSUN CANIM ALLAH GONLUNDEKI KUCAGINA VERSIN BIR TAHMIN GERCI AMA BENIMDE 13 HAFTADA SOYELEMYINCE KIZ OLDUGUNU HISSETIM SANKI CUNKU ERKEKLER HEMEN BELLI EDIYO AMAN NE FARKEDERKI EVLAT EVLATTIR TABE HER GONUL ISTER DEGISIK AMA TAKDIR ALLAHINDIR BELLEI OLUNCA BIZIMLE PAYLASIRSAN SEVINIRIM CANIM
bende bende verebilirim esmenciğim,90 dan 75 bende mutluyum valla,daha ne olsun di mi şekerim,sen diğer 10 kg yi vermek için neler yapıyorsun canım:))
Valla hayatım saat 00.30 karnım gurulduyor bir taraftan da oğlumu emziriyorum bugün sabah corn fleks yedim akşamda ızgara et yaptım yanında patates kızartması onu da actfry da yapıyorum 1 kaşık yağ ile
Slm kızlar bugun moralım sıfır valla ya bır pardesu bakım dedım en byuk bedene anca gırdım ya ben 50 kılo hatundumyaoffffffffffher goren sısımısın sen deyıp duruyo sankı ben pompayla sısırdım kendımı Ne dengesız bu mılletya aynen brı gecen gun kac aylıksın dıye sordu hamlemısın bıle demedı Ölurmusun catlarmısnya bende dedım 24 aylık nasiiii dedi dedım 9 ay ıcerde 15 ay dısrda 24 eder dedım Kadın valla senle bas edılmez dedu gıtııı aman benım alt neyse de ustle basım belada tez zamnda kurtulsam su fazlalıklardan hersey oluyo uste gelınce dugmeler kapanmıyo Ne olur bana bunlarda geccek deyınya esrada cok kucuk operasyonu gozum yemıyo yoksa korktugumdan yada madıı yonden deyıl neyse bende azcık su kılolardan kurtulem bakemmm sız hepnız yıne ıysınız ya ben hepnızden sıskoyum ust beden zaten felaket 105 zateb boy fukarasıyım boy 1 .63 yane tostoprlak bır hatun oldum:76:allahtan herufun sesı cıkmı kendıde 97 kılo Yasasın kotulukk:76: zayıflama hapıda kullnamıyom tansıyonum var dıye bır sıhırlı degnegım olsada sadece kılolar ıcın kullnasam neyse arkadaslar herkese hayırlı aksamlarr
Slm kızlar bugun moralım sıfır valla ya bır pardesu bakım dedım en byuk bedene anca gırdım ya ben 50 kılo hatundumyaoffffffffffher goren sısımısın sen deyıp duruyo sankı ben pompayla sısırdım kendımı Ne dengesız bu mılletya aynen brı gecen gun kac aylıksın dıye sordu hamlemısın bıle demedı Ölurmusun catlarmısnya bende dedım 24 aylık nasiiii dedi dedım 9 ay ıcerde 15 ay dısrda 24 eder dedım Kadın valla senle bas edılmez dedu gıtııı aman benım alt neyse de ustle basım belada tez zamnda kurtulsam su fazlalıklardan hersey oluyo uste gelınce dugmeler kapanmıyo Ne olur bana bunlarda geccek deyınya esrada cok kucuk operasyonu gozum yemıyo yoksa korktugumdan yada madıı yonden deyıl neyse bende azcık su kılolardan kurtulem bakemmm sız hepnız yıne ıysınız ya ben hepnızden sıskoyum ust beden zaten felaket 105 zateb boy fukarasıyım boy 1 .63 yane tostoprlak bır hatun oldum:76:allahtan herufun sesı cıkmı kendıde 97 kılo Yasasın kotulukk:76: zayıflama hapıda kullnamıyom tansıyonum var dıye bır sıhırlı degnegım olsada sadece kılolar ıcın kullnasam neyse arkadaslar herkese hayırlı aksamlarr
seracığım alemsin valla:))güldürdün yine beni,bugün sabah yedi de soluğu sahilde aldım,oohh ne güzeldi hava spor yapanlar koşanlar fena gaza geldim zor olan sabah yataktan kalkmak gerisi çok kolay..sonra eve geldim eşim ve çocuklar uyurken 40 dk.pilates yaptım cd ile,100 kere de ip atladım bomba gibiyim inşallah bu düzeni bozmam:))
günaydın helenciğim,nasılsın diyetisyene devam ediyorum ama son 2 haftadır gidemedim,çok yoğunum üşeniyorum gitmeye..ama bozmadım devam ediyorum arada kaçamaklarım oluyor sadece,yürümeye de başladım bakalım neler olacak biraz sıkılaşsam daha zayıf görüneceğim valla..canım yürüyemiyorsan ip atla çok işe yarıyormuş ama biraz da yemeni azaltman lazım,hiç yapamazsan ekmeği kes bir müddet,ahh dayanabilsem bizim diyetle çok güzel verirsin hem sonra alsan da 5 günlük bir atakla hemencik kilolar gidiyor sen yeter ki dişini sıkıp ideal kilona in
kızlarrrr bizim buralara bir anda yaz geldi..ohhh özlemişiz valla ne güzelmiş yazz çok mutlu ve enerjik hissediyorum kendimi allah hiçbirşeyin eksikliğini göstermesin kimselere:))
hu kızlar selam ya annemler bende 10 gundur pek gıremedım yokbe helencım evet canım yemek yemek ıstemıyo sıcaklar geldıya valla 4 kılo su ıcıyom desem yerıdır yok be anacım yurumek kım ben kım benım kucukssaat 6 da ayakta neyse yıne gelırım kızlar bayyy
kızz vermezmisin maşallah. okadar vermişsin bi 10 cuk daha vererin..azminize hayranım zaten:)oooooooo maaşallah sabah sabah kilo muhabbeti hepinizin keyfi yerinde galiba.Gerçi benimde keyfim yerinde 94 kilodan 75 e indim daha ne olsun e 10 kilocuk daha verebilirim değil mi?
Sen de eşim gibi her pazartesi başlıyorum deyip pazara kadar dilediğini yiyiyor ama pazartesi bir türlü başlayamıyor ya hasta oluyor ya işi çıkıyor başlamadan bozuyor o yüzden ben diyete pazartesi başlamadım.Pazartesi sendromu diyorum ben bu olaya
helencim inanki o 10 kilo vermek icin cok spor yaptim zayiflama hapi seti kullandim bir daha asla kullanmam saglikli bir bayan oldugum halde kalpbimin ritmini bozdu. ama nasil bir hirssa umrumda degildi taaaaaki 3 hafta sonra kas erimesinden hastanelik oldum tabiki dr anladi ya cok spor yaptin yada ac kaldin dedi ben kedi yavrusu gibi kivrandim annecim oluyorum duymuyormusun sesimi diye bende hersey yiyorum aksam 6 dan sonra sadece yemiyorum 5 kg cuk uctu bile gec ve saglikli zayiflarim daha iyi dedim yoooook kiz itiraf edeyim hizli diyet yapacaktim amma o irade guc kalmadi bendeama evde su lesli abla varya onla yuruyordu nasil bir costuysam sag sol diye bagirinca arkadas korkmus kecileri kacirdi sanmis kapiya vurmadan kacmis oyle dedi carsida gorunce yalniz annemde takmisti bu kilo isine almis elma sirkesi kola niyetine ictim dedi 3 gunde nasil ictiyse sirkeyi bitirmis gunde 5 saatde yurumus 2 haftada 7 kilo vermis bana diyor elma sirkesi mucize ahhhh zavalli annecim bilmiyorki mucize yurumede
ay kizlar dun ne oldu bir bilseniz korse aldim oglum odul alacakmis taktim korse kasila kasila okula gidiyordum ordaki teyze beni gordu aaaaaaaaaaboooooooooooooooooyyyyyyyyyyyyyy sen yinemi hamile kaldin dedi bende karizma yerlerde oldumu teyze simdi bu laf dedim yeni dogurdum dedim kiz ne yenisi 4 ay olduya bende yeniden hamilesin sandim gobegini gorunce dedi delu benim moral 0 aaaayyyyyyyyyyy bu kadar laf yetmezmis gibi arkadan bagiriyor senin koca seni birakir benden soylemesi birakirsada nic gelmeyesen aglamaya yani basuma
aylık güzel bi cevapSlm kızlar bugun moralım sıfır valla ya bır pardesu bakım dedım en byuk bedene anca gırdım ya ben 50 kılo hatundumyaoffffffffffher goren sısımısın sen deyıp duruyo sankı ben pompayla sısırdım kendımı Ne dengesız bu mılletya aynen brı gecen gun kac aylıksın dıye sordu hamlemısın bıle demedı Ölurmusun catlarmısnya bende dedım 24 aylık nasiiii dedi dedım 9 ay ıcerde 15 ay dısrda 24 eder dedım Kadın valla senle bas edılmez dedu gıtııı aman benım alt neyse de ustle basım belada tez zamnda kurtulsam su fazlalıklardan hersey oluyo uste gelınce dugmeler kapanmıyo Ne olur bana bunlarda geccek deyınya esrada cok kucuk operasyonu gozum yemıyo yoksa korktugumdan yada madıı yonden deyıl neyse bende azcık su kılolardan kurtulem bakemmm sız hepnız yıne ıysınız ya ben hepnızden sıskoyum ust beden zaten felaket 105 zateb boy fukarasıyım boy 1 .63 yane tostoprlak bır hatun oldum:76:allahtan herufun sesı cıkmı kendıde 97 kılo Yasasın kotulukk:76: zayıflama hapıda kullnamıyom tansıyonum var dıye bır sıhırlı degnegım olsada sadece kılolar ıcın kullnasam neyse arkadaslar herkese hayırlı aksamlarr
Valla hayatım saat 00.30 karnım gurulduyor bir taraftan da oğlumu emziriyorum bugün sabah corn fleks yedim akşamda ızgara et yaptım yanında patates kızartması onu da actfry da yapıyorum 1 kaşık yağ ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?