Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

merhaba benim de bir kızım var 5 yaşında şimdi ikinciye hamileyim doktor geçen sefer söylemedi bidahakine söylerim dedi bazen kız hissediyorum bazen erkek 14 gün sonra belli olacak sizinle paylaşmak istedim

oooooooo maaşallah sabah sabah kilo muhabbeti hepinizin keyfi yerinde galiba.Gerçi benimde keyfim yerinde 94 kilodan 75 e indim daha ne olsun e 10 kilocuk daha verebilirim değil mi?

merhaba benim de bir kızım var 5 yaşında şimdi ikinciye hamileyim doktor geçen sefer söylemedi bidahakine söylerim dedi bazen kız hissediyorum bazen erkek 14 gün sonra belli olacak sizinle paylaşmak istedim

Hayırlısı olsun,ne kadar heyecanlısınızdır şimdi.

Sen de eşim gibi her pazartesi başlıyorum deyip pazara kadar dilediğini yiyiyor ama pazartesi bir türlü başlayamıyor ya hasta oluyor ya işi çıkıyor başlamadan bozuyor o yüzden ben diyete pazartesi başlamadım.Pazartesi sendromu diyorum ben bu olaya

helencim inanki o 10 kilo vermek icin cok spor yaptim zayiflama hapi seti kullandim bir daha asla kullanmam saglikli bir bayan oldugum halde kalpbimin ritmini bozdu. ama nasil bir hirssa umrumda degildi taaaaaki 3 hafta sonra kas erimesinden hastanelik oldum tabiki dr anladi ya cok spor yaptin yada ac kaldin dedi ben kedi yavrusu gibi kivrandim annecim oluyorum duymuyormusun sesimi diye bende hersey yiyorum aksam 6 dan sonra sadece yemiyorum 5 kg cuk uctu bile gec ve saglikli zayiflarim daha iyi dedim yoooook kiz itiraf edeyim hizli diyet yapacaktim amma o irade guc kalmadi bende ama evde su lesli abla varya onla yuruyordu nasil bir costuysam sag sol diye bagirinca arkadas korkmus kecileri kacirdi sanmis kapiya vurmadan kacmis oyle dedi carsida gorunce yalniz annemde takmisti bu kilo isine almis elma sirkesi kola niyetine ictim dedi 3 gunde nasil ictiyse sirkeyi bitirmis gunde 5 saatde yurumus 2 haftada 7 kilo vermis bana diyor elma sirkesi mucize ahhhh zavalli annecim bilmiyorki mucize yurumede

ay kizlar dun ne oldu bir bilseniz korse aldim oglum odul alacakmis taktim korse kasila kasila okula gidiyordum ordaki teyze beni gordu aaaaaaaaaaboooooooooooooooooyyyyyyyyyyyyyy sen yinemi hamile kaldin dedi bende karizma yerlerde oldumu teyze simdi bu laf dedim yeni dogurdum dedim kiz ne yenisi 4 ay olduya bende yeniden hamilesin sandim gobegini gorunce dedi delu benim moral 0 aaaayyyyyyyyyyy bu kadar laf yetmezmis gibi arkadan bagiriyor senin koca seni birakir benden soylemesi birakirsada nic gelmeyesen aglamaya yani basuma

oooooooo maaşallah sabah sabah kilo muhabbeti hepinizin keyfi yerinde galiba.Gerçi benimde keyfim yerinde 94 kilodan 75 e indim daha ne olsun e 10 kilocuk daha verebilirim değil mi?

bende bende verebilirim esmenciğim,90 dan 75 bende mutluyum valla,daha ne olsun di mi şekerim,sen diğer 10 kg yi vermek için neler yapıyorsun canım:))

ayyy seracığım öldüm gülmekten şekerim yaabana da çok diyorlardı,kucağımdaki bebeğe aaa bu kimin bebeği sorusuna benim bebeğim diyorum,cevap aaa karnındaki kimin oluyordu..oofff o kadar kilo verdim hala bazı densizler hamile misin diye sorabiliyor yahu sanki herkes tahta gibi karınlı hiç kilolu insan yok,bir ben varım..annem ameliyat olmuştu dizden,ziyarete gittik yanındaki arkadaşına tanıttı beni işte kızım falan,kadının ilk lafı ne oldu bil hamile misin,oofff teyze dedim içimden önce bir memnun oldum deseydin

hayırlı uğurlu olsun canım,allah güzel bir doğum nasip etsin:)inşallah gönlündeki olmuştur,belli olunca bizi de haberdar et:))

Slm kızlar bugun moralım sıfır valla ya bır pardesu bakım dedım en byuk bedene anca gırdım ya ben 50 kılo hatundumyaoffffffffffher goren sısımısın sen deyıp duruyo sankı ben pompayla sısırdım kendımı Ne dengesız bu mılletya aynen brı gecen gun kac aylıksın dıye sordu hamlemısın bıle demedı Ölurmusun catlarmısnya bende dedım 24 aylık nasiiii dedi dedım 9 ay ıcerde 15 ay dısrda 24 eder dedım Kadın valla senle bas edılmez dedu gıtıııaman benım alt neyse de ustle basım belada tez zamnda kurtulsam su fazlalıklardan hersey oluyo uste gelınce dugmeler kapanmıyo Ne olur bana bunlarda geccek deyınya esrada cok kucuk operasyonu gozum yemıyo yoksa korktugumdan yada madıı yonden deyıl neyse bende azcık su kılolardan kurtulem bakemmmsız hepnız yıne ıysınız ya ben hepnızden sıskoyum ust beden zaten felaket 105 zateb boy fukarasıyım boy 1 .63 yane tostoprlak bır hatun oldum:76:allahtan herufun sesı cıkmı kendıde 97 kılo Yasasın kotulukk:76: zayıflama hapıda kullnamıyom tansıyonum var dıye bır sıhırlı degnegım olsada sadece kılolar ıcın kullnasam neyse arkadaslar herkese hayırlı aksamlarr

Son düzenleme:
bende bende verebilirim esmenciğim,90 dan 75 bende mutluyum valla,daha ne olsun di mi şekerim,sen diğer 10 kg yi vermek için neler yapıyorsun canım:))

Valla hayatım saat 00.30 karnım gurulduyor bir taraftan da oğlumu emziriyorum bugün sabah corn fleks yedim akşamda ızgara et yaptım yanında patates kızartması onu da actfry da yapıyorum 1 kaşık yağ ile

Valla hayatım saat 00.30 karnım gurulduyor bir taraftan da oğlumu emziriyorum bugün sabah corn fleks yedim akşamda ızgara et yaptım yanında patates kızartması onu da actfry da yapıyorum 1 kaşık yağ ile

ben patatese filan hasretim ne zamandır,ama bir duraklama yaşıyorum neden bilmiyorum yaaa

canım yaa sen gene şanslıymışsın,benim eşim zayıf ve aynı boydayız,uzun zaman benden utandığını düşündümallahtan hiç yorum yapmadı yoksa bunalımlardan bunalım beğenirdim,destek oldu diyetisyen falan hiç esirgemed,bende azmettim ama şimdi biraz özgüvenim geldi ayollll

işte en kötü olan kıyafet almaya gitmek hiç bir şeye girememek,yazın gelmesi kriz geçirirdim ben yaaa,inşalah sende bir azimle kurtulursun kilolardan canım benim:))

oo süpersin kızz..kaçta yürüyüşe çıkıyorsunda bebeler uuyyo.valla onların uyku saatinde çıkmama için anca 5 üi çıkmalıyom değilse 5-7 gibi ayakta benim küçük(

yok yok başlayacagım inşallah.evde ip yok ama bakınayım eskiden ne severdik ip atlamayım..tamamdır canım sağol.ya nonis senin diyet acayip hoşuma gidyo.kesinde sayıflatıyordur.ama bana göre menü çok az benim öyle hırsim yok.haftada 500 gr versem yeter bana.ben istiyorumki.açlık çekmeyeyim.hemde zayıflayayım.zor gibi ama bir iki menü değişkligi yap bana bacım sen iyice biliyorsundur bu işi..hımm..

kızlarrrr bizim buralara bir anda yaz geldi..ohhh özlemişiz valla ne güzelmiş yazz çok mutlu ve enerjik hissediyorum kendimi allah hiçbirşeyin eksikliğini göstermesin kimselere:))

ah ahh ayalancı yazz.gene geldi soguklar

oh ne gzel işte anacagın yardımda eder sana oh.

allah sağlıkla kucagına almayı nasih etsin.gönlünde ne varsa o o olsun inşallah..en önemliside hayırlı evlat nasip etüsin.belli olunca yazarsın tatlım..:)

kızz vermezmisin maşallah. okadar vermişsin bi 10 cuk daha vererin..azminize hayranım zaten:)

yok yok bu sefer kakarılıyom.ha dedgini içok yaptım evet haklısınama yapcam böyle olmuyo artık vermem lağzım..

ahh canım yaa diyet hapları demek kas erimesi yapıyor..iyiki dedim gözüm onlara bakıp duuyorda cesaret edemiyordum.ama şu hoplamana acayip güldümm kız.kendinemi kaybediyon spor yaparken
ya elma sirkesinede iyi diyorlar ama..

ayyy yine güldürdün ben i.sağol yaa..kız forsunu sönderdülermi..hay allah..banada ne zaman gidecek bu göbek diyorlar..asankim kendileri hemencceki vermiş insanlar gibi konuuşyorar işte.

aylık güzel bi cevap..kız sen 1.63 e kısa diyon.ben ne edem.160 boyum var.off...ceylancım kilo verdikce emin oyl gögüslerde küçülecek emin ol yani...bence operasyondan önce zayıflamaya çalış inanki daha küçülecek.istedigin kloya indirken sonra baktın hala büyükler o zaman ol bence ameliyet.ama değilse bence yapma..kilo ver oda gider.

2

sende haklısan ya emziriyorsun.yavaş yavaş yap bari sıkma kendini.

helencim bilmem elma sirkesi kilo verdirirmi ama annecim gunde 5 saat kadar yurumus o zaman zayiflamak icin yeterli ayyyyyyyyyy bu teyze varya bana laf soyleyen diyorki piyasa baktim baktim ne goruyim gari zayif kiz kalmamis bende gidip kardeslerimin kizlarini aldim ogullarima zayif gene dedi kilo almasinlar diye ise verdim onlari dogumdan sonra 2 kardesimde kustu benle diyor kizlarina boyle yaptigim icin anaaaaaaaaaaaaaaaam bu kadin disaridan gelin alsa ne yapardi acaba ne kaynanalar varmis ortalikda helen bos ver kiyafet alma tatlim sonra elinde kalir ben almistim kiloluyken verince elimde kaldilar kizlar ciddi soyluyorum aksam yemegini kesin 6 dan sonra yemek yok deyin beyninize 1 haftada alisiyor mideniz sonra azda olsa kilo veriyorsunuz

ay kizlar size birsey anlatayimda bunada gulun kizzzzzzzz gecen sabah yuruyuse gittim cinliler hep suratlarina ve kafalarina vuruyorlar neyse eve geldimcocuklarin camini actim bir baktim cinli kadin ayni metodu uyguluyor ayyyyyyyyyyyyyyyyyy merak ettim bende yapayim herhalde yuze iyi geliyor dedim aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannaaaaaaaaaaaam yuzume okkali bir vurdum beyin kanamasi gecirecektim ciktim kadina ne vuruyorsun kafana yuzune dedim yuz kaslarini kuvvetlendiriyormus genc gozukuyormus ayyyy kac yasindasin dedim sen soyle dedi bende icimden kesin 40 likdir bu dedim:26: ama 60 dedim cina cunalarrrrrr kittttt birseyler dedi korktum heeeeeeeeee 58 yasindayim dedi kapiyi bir kapatti simdi disriya yuruyuse cikiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…