ay kizlar size birsey anlatayimda bunada gulun kizzzzzzzz gecen sabah yuruyuse gittim cinliler hep suratlarina ve kafalarina vuruyorlar neyse eve geldimcocuklarin camini actim bir baktim cinli kadin ayni metodu uyguluyor ayyyyyyyyyyyyyyyyyy merak ettim bende yapayim herhalde yuze iyi geliyor dedim aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannaaaaaaaaaaaam yuzume okkali bir vurdum beyin kanamasi gecirecektim ciktim kadina ne vuruyorsun kafana yuzune dedim yuz kaslarini kuvvetlendiriyormus genc gozukuyormus ayyyy kac yasindasin dedim sen soyle dedi bende icimden kesin 40 likdir bu dedim:26: ama 60 dedimcina cunalarrrrrr kittttt birseyler dedi korktum heeeeeeeeee 58 yasindayim dedi kapiyi bir kapatti simdi disriya yuruyuse cikiyor
helencim bilmem elma sirkesi kilo verdirirmi ama annecim gunde 5 saat kadar yurumus o zaman zayiflamak icin yeterli ayyyyyyyyyy bu teyze varya bana laf soyleyen diyorki piyasa baktim baktim ne goruyim gari zayif kiz kalmamis bende gidip kardeslerimin kizlarini aldim ogullarima zayif gene dedi kilo almasinlar diye ise verdim onlari dogumdan sonra 2 kardesimde kustu benle diyor kizlarina boyle yaptigim icin anaaaaaaaaaaaaaaaam bu kadin disaridan gelin alsa ne yapardi acabane kaynanalar varmis ortalikda helen bos ver kiyafet alma tatlim sonra elinde kalir ben almistim kiloluyken verince elimde kaldilar kizlar ciddi soyluyorum aksam yemegini kesin 6 dan sonra yemek yok deyin beyninize 1 haftada alisiyor mideniz sonra azda olsa kilo veriyorsunuz
ay kizlar size birsey anlatayimda bunada gulun kizzzzzzzz gecen sabah yuruyuse gittim cinliler hep suratlarina ve kafalarina vuruyorlar neyse eve geldimcocuklarin camini actim bir baktim cinli kadin ayni metodu uyguluyor ayyyyyyyyyyyyyyyyyy merak ettim bende yapayim herhalde yuze iyi geliyor dedim aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannaaaaaaaaaaaam yuzume okkali bir vurdum beyin kanamasi gecirecektim ciktim kadina ne vuruyorsun kafana yuzune dedim yuz kaslarini kuvvetlendiriyormus genc gozukuyormus ayyyy kac yasindasin dedim sen soyle dedi bende icimden kesin 40 likdir bu dedim:26: ama 60 dedimcina cunalarrrrrr kittttt birseyler dedi korktum heeeeeeeeee 58 yasindayim dedi kapiyi bir kapatti simdi disriya yuruyuse cikiyor
merhaba kızlar,yine kayboldu herkesayyy depremi hissettinizmi biz avcılar da çok fena sallandık,ödüm patladı resmen kaça kaça sokağa indik,yeni geldik eve allah bir daha büyük acılar yaşatmasın inşallah..
nonis gecmis olsun tatlim allah yasatmasin bir daha herkes kaybolmus huuuuu uyuyormusunuz nerelerdesiniz kizlarrrrrrrrr:44:
merhaba kızlar,yine kayboldu herkesayyy depremi hissettinizmi biz avcılar da çok fena sallandık,ödüm patladı resmen kaça kaça sokağa indik,yeni geldik eve allah bir daha büyük acılar yaşatmasın inşallah..
Benim kızım var hamileliğim çok bulantılı geçti 2.hamileliğimde hiç bulantım olmadı oğlum oldu.Arkadaşımın ise 2 hamileliğide bulantısız çok rahat geçti 1 kızı 1 oğlu oldu.Kişiden kişiye değişiyor benceiki hamileliğiniz arasında fark olmuşmuydu sizin yani bir kızınız vardı ikinciye hamile kaldınız fark oldumu aynımıydı
iki hamileliğiniz arasında fark olmuşmuydu sizin yani bir kızınız vardı ikinciye hamile kaldınız fark oldumu aynımıydı
iki hamileliğiniz arasında fark olmuşmuydu sizin yani bir kızınız vardı ikinciye hamile kaldınız fark oldumu aynımıydı
canim bence kiz cocuklarinda gunun 1 gun gecsin hemen bulanti oluyor erkek cocuklarinda sonradan basliyor en azindan benim oyleydi ama ilk kizimda tam bir felaketti ustelik kizlar asagida kasiklarda erkek cocuklari yukarida olurmus cogunlukda bunu soyluyor bende katiliyorum bende buda dogru cikti
hoş geldin canım,bu konuları pek bilmem ama,bugün regl olman gerekiyorsa bence biraz daha beklemelisin..çünkü bazen uzayabilir ve kısalabilir döngün,beklenen tarihin üzerinden 5-6 gün bir hafta geçince şüphelenip test yapılmalı bence..ayrıca kanda bazen çıkmayabiliyor kişiden kişiye değişiyor canım:))
Ben de idrarda çıkmayabiliyor diye biliyorum kan tahlilinde ise hamile olduğunda hamileliğin 1 günlük olsada belli oluyor interfili hastası olan çok yakın arkadaşım var da oradan biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?