Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

Tek kelimeyle süpersin

merhaba kızlar,yine kayboldu herkes ayyy depremi hissettinizmi biz avcılar da çok fena sallandık,ödüm patladı resmen kaça kaça sokağa indik,yeni geldik eve allah bir daha büyük acılar yaşatmasın inşallah..

nonis gecmis olsun tatlim allah yasatmasin bir daha herkes kaybolmus huuuuu uyuyormusunuz nerelerdesiniz kizlarrrrrrrrr:44:

kadın süpermiş yaayine güldürdün beni..amaan yaklaşma sen en iyisi bu kadına..sanada çarpar marpar:))
evet bende akşamları epey azalttım canım.inşallah işe yarar.

geçmiş olsun noniscim.üzülm yaa..allah beterinden saklasın..

teşekkür ederim canım sağolasın,aslında bayağı uzak merkez üssü ama çok hissettik ya..eşimin midesi bulandı sallantıdan o derece yanii(

Kızlar herkese slm.Akşamki deprem bizi de çok salladı.Kızımı bugün yolcu ettik onun hazırlıklarını yapıyordum herkes yatmıştı birden sanki cama birden fazla küçük taşlar atıldı ne oluyor dememe kalmadı avizeler sallandı yer ayaklarımdan kaydı sanki ölüyordum korkudan 99 depreminide yaşamıştım ben o zamandan kaldı bu korku bende

esmencim sanada cok gecmis olsun canim helen evet veriyorsun ben 6 dan sonra kestim haftada 1 kilo yada yarim kilo gidiyor ben defter yaptim kendime hafta hafta yazdim neler yaptigimi ne kadar verdigimi aman birinin eline gecmese bari kizzzzzzzzz icinde kime kustum neye kirildim hep kaydettim dusunsene benim kayinvalideyle kayinpederin eline gectine cunku cogunlukla onlaardan bahsetmisim kadin bayilip kalacakyazdiklarimi gorunce banane beeeeeeeeee onlarda kirmasinlar beni 75 kilodan 69kg oldum her hafta 1 kg verdimhaydi geriside gelir insallah verdimmi fatih urek acip hadi hadi oynamazsam bende

helen cocuklari uyutunca gir sekerim ben ne hamarat gaciyim bir bilsen cocuklari uyutuyorum evi temizliyorum gece heryeri temizliyorum ama ben anlamiyorum sabah cocuklarin odasina biri bomba atmis gibi anacim gecemi kalkiyor bunlar o derece dagitiyorlar inanki anlamadim kamera yerlestircem odalarina o dereceye geldi artik aaaaaaaayyyyyyyyy birde mikrofon sistemi tam dagitirlarken ayi gibi bir bagiriyormusum korkudan yapmazlar heeeeeee ama nerde bendde oyle sertlik bu gidisle dadi oldum peslerinde onlar evlene kadar

iki hamileliğiniz arasında fark olmuşmuydu sizin yani bir kızınız vardı ikinciye hamile kaldınız fark oldumu aynımıydı

iki hamileliğiniz arasında fark olmuşmuydu sizin yani bir kızınız vardı ikinciye hamile kaldınız fark oldumu aynımıydı
Benim kızım var hamileliğim çok bulantılı geçti 2.hamileliğimde hiç bulantım olmadı oğlum oldu.Arkadaşımın ise 2 hamileliğide bulantısız çok rahat geçti 1 kızı 1 oğlu oldu.Kişiden kişiye değişiyor bence

canim bence kiz cocuklarinda gunun 1 gun gecsin hemen bulanti oluyor erkek cocuklarinda sonradan basliyor en azindan benim oyleydi ama ilk kizimda tam bir felaketti ustelik kizlar asagida kasiklarda erkek cocuklari yukarida olurmus cogunlukda bunu soyluyor bende katiliyorum bende buda dogru cikti

slmm kızlarr bende aranızaa yenii geldimm sizee bir sorumm olucakkk 21 nisandaa en son adett gördüm normalde dün adet görmem lazımdı amaa bide söle bişey varr 4 gün önce kan testi yaptılarr ama sonuşş tabii sıfırr sizcee bidha test yaptırsam olurmuu

hoş geldin canım,bu konuları pek bilmem ama,bugün regl olman gerekiyorsa bence biraz daha beklemelisin..çünkü bazen uzayabilir ve kısalabilir döngün,beklenen tarihin üzerinden 5-6 gün bir hafta geçince şüphelenip test yapılmalı bence..ayrıca kanda bazen çıkmayabiliyor kişiden kişiye değişiyor canım:))

benim iki kızımda da hiç bir şeyim olmadı,aşerme,bulantı falan hiç yaşamadım,hamile değilmiş gibi geçirdim diyebilirim..son aylardaki karın büyümesi olmasa hamile olduğuma bile inanamazdım valla:)))

sera nasılsın şekerim:))bu saatlerde kimse olmazdı genelde bu gece bağayı kalabalıkız

Son düzenleme:

Ben de idrarda çıkmayabiliyor diye biliyorum kan tahlilinde ise hamile olduğunda hamileliğin 1 günlük olsada belli oluyor interfili hastası olan çok yakın arkadaşım var da oradan biliyorum

Son düzenleme:
nonis iyiyim sekerim benim regl ustundende bugun tam tamina9 gun gecti ama hamile kalmam ihtimali 0 neden derseniz tip ve kendi yontemimle korunuyorum cok antipiyotik kullandim bu ay ondanmi gecikdi acaba bu ilaclar sutumude kesti perisan oldum dr daha fazla uzulursen hastalik sahibi olursun dedi dr kesilen sut olsun saglikli ol yeter dedi ama ben cooooooooook asiri uzuldum bide bu yuzden hasta olacam

Ben de idrarda çıkmayabiliyor diye biliyorum kan tahlilinde ise hamile olduğunda hamileliğin 1 günlük olsada belli oluyor interfili hastası olan çok yakın arkadaşım var da oradan biliyorum

canım benim iki kuzenimde de kanda çıkmadı hamilelikleri ona dayanarak yazdım,bazı bünyelerde olabilir demişti doktor,hatta hamişlik bekleyen başka bir kuzenim kanda da çıkmamasına aldırmamış halamın kızında da çıkmamıştı diyerek kesin hamileyim moduna girmişti ama sonra hamile olmadığı anlaşılmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…