nonis iyiyim sekerim benim regl ustundende bugun tam tamina9 gun gecti ama hamile kalmam ihtimali 0 neden derseniz tip ve kendi yontemimle korunuyorum cok antipiyotik kullandim bu ay ondanmi gecikdi acaba bu ilaclar sutumude kesti perisan oldumdr daha fazla uzulursen hastalik sahibi olursun dedi dr kesilen sut olsun saglikli ol yeter dedi ama ben cooooooooook asiri uzuldum bide bu yuzden hasta olacam
nonis iyiyim sekerim benim regl ustundende bugun tam tamina9 gun gecti ama hamile kalmam ihtimali 0 neden derseniz tip ve kendi yontemimle korunuyorum cok antipiyotik kullandim bu ay ondanmi gecikdi acaba bu ilaclar sutumude kesti perisan oldumdr daha fazla uzulursen hastalik sahibi olursun dedi dr kesilen sut olsun saglikli ol yeter dedi ama ben cooooooooook asiri uzuldum bide bu yuzden hasta olacam
çok antibiyotik kullanmak ve aşırı üzüntüde gecikme nedeni olabilir bazı bünyelerde,sen en iyisi en kısa zamanda test yap canım:)
kizlar korkuttunuz beni ama spiral var onla kalmak 100 de 1 dedi dr en basarili korunma yontemi dedi yanliz benim karin sancilarim var bel agrisiyla dr da ilaclardan regl olamadin dedi o yapmistir burda idrarla kan verdinmi sana bile sormadan hastaysan ilk onu yaparlar daha sonra mahkemelik olmayalim diye cocuk falanda istemiyorum o konuyu kapattim 3 yeter saglikli akilli evlatlar olsunlarbana yeter simdi kilo problemim var ama sizi kirmayacam yarin test alayim da yapayim bari
hg arkadasım benımde 2 kızım var bıırı 11 yasında bırıde 15 aylık ıkı hamılelgımde cok farklıydı ama tek ortak noktası kız cocuklarında cok halsızlık oluyo cık agır hıssedıyosun kendını gercı oglum yok ama yegenlerım erkek vvallaa gelınler kus gıbılerdı hamılelıklerınde bence sen gıt bır doktora kesın bellı olur atrık aman hayırlısı olsun ne farkederkı hepsıde omrunu yıyo ınsanın evlatlar ne onlarla ne onlarsız sen nerden katılıyon arkadasımhamileyken sivilceleniyorsak bu kıza mı işarettir sizce bilen varmııııııııı
kizlar korkuttunuz beni ama spiral var onla kalmak 100 de 1 dedi dr en basarili korunma yontemi dedi yanliz benim karin sancilarim var bel agrisiyla dr da ilaclardan regl olamadin dedi o yapmistir burda idrarla kan verdinmi sana bile sormadan hastaysan ilk onu yaparlar daha sonra mahkemelik olmayalim diye cocuk falanda istemiyorum o konuyu kapattim 3 yeter saglikli akilli evlatlar olsunlarbana yeter simdi kilo problemim var ama sizi kirmayacam yarin test alayim da yapayim bari
ben bursada oturuyorum
bir kızım var benimde 5 yaşını doldurdu şimdi ikinciye hamileyim; kızımız herşeyimiz babasının sevgilisi prenses gibi büyüdü ikincide kız olsa yine öyle olur tabiki de ama işte insanın gönlü istiyor allahıma şükür diyorum bir kız verdin bana bide oğlum olsa güzel olur yaa
çokk dualar ettim namazlar kıldım adaklar adadım:)
şuanda oğlum olsaydı aynı şeyi kızım olsun diye yapardım
kızımda beş ay hiç kilo almadım hatta iki kilo vermiştim sonradan aldım 30 kiloyu:)
şimdi üç ayım bitti 15 kilo aldım bir iştahım varkiiii sorma mide bulantım falanda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?