Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

merhaba seracığım,9 gün biraz uzun değil mi:26:test yapmalısın bence ben spiral kullandığım halde devemlı tetikte duruyorum öyle de hamile kalan olabiliyor diye.hamileliğin eğer çok çok başlarıysa ilaçların etkisi pek olmaz diye biliyorum ben, o durumdan korkma bence.ahh süt.... ben büyük kızımı 7 aylıkken sütten kesme çalışmalarına başlamıştım hamile kaldığımdan dolayı.sonra dayanamamış 4,5 ay daha emzirmiştim ne kadar üzüldüğümü anlatamam seni çok iyi anlıyorum..ama lütfen çok üzülme ölümden başka hiçbirşeye fazla üzülmemek gerek bence çünkü herşey olacağına varıyor sen üzüldüğünle kalıyorsun,küçük kaç aylıktı canım.

çok antibiyotik kullanmak ve aşırı üzüntüde gecikme nedeni olabilir bazı bünyelerde,sen en iyisi en kısa zamanda test yap canım:)

GUNAYDIN KIZLAR BENDE TATILI FIRSAT BILIP ANNNEMLERE YAZLIGA KACTIM SIZLER NASILSINIZ AMAN SERACIM DIKKAT EGER KORUNMUYOSANIZ BENCE HEMEN TEST YAP BEN PEK GUVENMEM TAKVIM METODUNA YASASIN YEGEN GELIYO NONISCIM BEENDE COK AZ HISSETTIM DAHA DOGRUSU BEN DEYIL KIZIM HISTTEMIS BENIM ZATEN HEP AYAGIMIN ALTINDAN YER KAYDIGI ICIN ANLAMAMISIMDIR ZATEN O SAATE BENIM KUCUK CADI UYUYUNCA YANINDA SZMISIM YA SIZIN KIZLAR KACTA YATIP KACTA KALKYOLAR BENIMIKI 9 DEDIMI YATAR 6 DA AYAKTA N E YAPTIYSAM FARKETMIYO 11 DE YATIRSAM 6 DA AYAKTA OF ANAM OFFF

çok antibiyotik kullanmak ve aşırı üzüntüde gecikme nedeni olabilir bazı bünyelerde,sen en iyisi en kısa zamanda test yap canım:)

en ıyı korunma yontemı benım 100%100 garantı herufu baska bır odaya atmak Saka bıyana antıbyotıktendır meraklana bak ben hıc merak edıyomuyuum 5 gun gectı ama 3. Partı antıbyotıgı kullanıyroum ondandır dıye tesselı edıyom kendımı

Son düzenleme:
kizlar korkuttunuz beni ama spiral var onla kalmak 100 de 1 dedi dr en basarili korunma yontemi dedi yanliz benim karin sancilarim var bel agrisiyla dr da ilaclardan regl olamadin dedi o yapmistir burda idrarla kan verdinmi sana bile sormadan hastaysan ilk onu yaparlar daha sonra mahkemelik olmayalim diye cocuk falanda istemiyorum o konuyu kapattim 3 yeter saglikli akilli evlatlar olsunlar bana yeter simdi kilo problemim var ama sizi kirmayacam yarin test alayim da yapayim bari

sera senin üç kızınmı vardı

hamileyken sivilceleniyorsak bu kıza mı işarettir sizce bilen varmııııııııı
hg arkadasım benımde 2 kızım var bıırı 11 yasında bırıde 15 aylık ıkı hamılelgımde cok farklıydı ama tek ortak noktası kız cocuklarında cok halsızlık oluyo cık agır hıssedıyosun kendını gercı oglum yok ama yegenlerım erkek vvallaa gelınler kus gıbılerdı hamılelıklerınde bence sen gıt bır doktora kesın bellı olur atrık aman hayırlısı olsun ne farkederkı hepsıde omrunu yıyo ınsanın evlatlar ne onlarla ne onlarsız sen nerden katılıyon arkadasım

ay aman bencde yeter arkadasım 2 bıle cok ama kaza kursunu oluyo boyle bendene 2 kaza var ama dusukle sonuclandı 2 erkek bebıs gııttıı bır 4 aylık bırıde 3 aylık karnımda olduler nedenıde bellı deyıl patalojıde normal cıkyo anlamık bızde ama artık cocuk olayı na son verdım cunku yaslandım valla yas 31 hayatım bıyunca yumurlucammı ben tavukmuyum neyım

ben bursada oturuyorum
bir kızım var benimde 5 yaşını doldurdu şimdi ikinciye hamileyim; kızımız herşeyimiz babasının sevgilisi prenses gibi büyüdü ikincide kız olsa yine öyle olur tabiki de ama işte insanın gönlü istiyor allahıma şükür diyorum bir kız verdin bana bide oğlum olsa güzel olur yaa
çokk dualar ettim namazlar kıldım adaklar adadım:)
şuanda oğlum olsaydı aynı şeyi kızım olsun diye yapardım

kızımda beş ay hiç kilo almadım hatta iki kilo vermiştim sonradan aldım 30 kiloyu:)
şimdi üç ayım bitti 15 kilo aldım bir iştahım varkiiii sorma mide bulantım falanda yok

haklsın arkadasım senı oakadr ıyı anlıyorumkı ben bu ıkncı kızmdan oncekı bebıs erkektı karnımda oldu cok uzulmusutm ama kısmet bu arada bende ıstanbuldan katılıyorum ama yınde kızda olsa ınan 2 kız kardes cok cok guzel bak benım bacım yok cok yalnızım desem yerıdır en azından kızlarım yalnız olmıcak hakkımızda herseyın hayırlıısı

kızımda beş ay hiç kilo almadım hatta iki kilo vermiştim sonradan aldım 30 kiloyu:)
şimdi üç ayım bitti 15 kilo aldım bir iştahım varkiiii sorma mide bulantım falanda yok

Bende 3 aylıkken tam 80 kilo olmuştum 65 kiloydum önceden.101 le doğuma girdim benimde hiç bulantım yoktu kilomdanda anlaşıldığı üzere beni özsüt ün pastalarıyla nokta tatlıcısının baklavaları mahvetti ama neyse artık o kadar korkunç görmüyorum kendimi ama iyiki yemişim valla hayatım boyunca hep yediklerime dikkat etmiş biri olarak zıvanadan çıktım hamileliğimde

zavallı ben şimdide ne yiyiyorum biliyor musunuz?sarı leblebi karnımı tok tutsun diye.Eeee ne demişler bol bol yiyen bön bön bakar

kizlar hamis degiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim xxxbery canim benim 2 kiz 1 oglum var kizlarin hamilelikleri helenin dedigi gibi agir cunku iki kizimda asagida tasidim resmen agliyordum yuruyemiyordum heran cikacakmis gibi geliyordu ve erken dogdu prenseslerimin ikiside oglum yuksek tasidim onun cok iyi gitti ama yakisiklim iri oldugundan sol tarafima yerlesti son 3 ay kala orasinin agrisindan cok cektim dr alalim dedi 9 cu aydan gun alinca kocaman tir kalkti sanki uzerimden

ayyyyyyyyy ceylanin dedigi dememisimde helen yazmisim helen beni andi herhalde birde anacim icin cokmus senin 31 yas cokmu kiiiiz yurt disinda millet ilk cocugu 30 dan sonra doguruyor bana ne kadar genc annesin diyorlar bide bu arada diger hastalik atlattim derken grip oldum yazarken burun tamamen kapali agizdan nefes aliyorum anaaaaaaam oda kapansa karaca ahmette gorusuruz kizlar

aman beeeeeeeee ne cok yazdim ama yazmadan duramadim aman esmencim sen yine oyle ben ilk kizimda 43kg dan 80 oldum aaanaaaaaam fil doguracam sandim herkesde oyle sandi neyse 1 hafta hastanede yattim kanamadan 3 kg dogdu dogumdan 4 hafta sonra tartildim 55 kg dim bende sasirdim o kg lar nireye gitti yoksa hastanede aciyip kucuk fil yavrusuna sezaryanla birlikte liposuctionmi yaptilar

ayy seracığım sende beni güldürdün şekerim,spiralin olduğunu nerden bileyim belirtseydin o derece test al filan yazmazdım tabikide:))

arkadaşlar sizede haber vereyim bu gün ayrıntılı ultrasona girdim bekleyemedim doktorumdaki randevumu
ve oğlum olacakmışşş ihşallah
yüzde yüz erkek dedi
şimdide acaba değişirmi diye derdine düştüm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…