Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

Ben oğlum da aldım canım kiloları.Gözün aydın bana da doktor 15 haftalıkken %80 erkek demişti.Ben tam erkek hamileliği geçirdim bebeği yukarda taşıdım ve basket topu gibi derler ya aynı öyleydi tatlıya inanımaz aşerdim ve hiç bulantım olmadı kızımda da resmen geberdim çok ağır geçti hamileliğim

xxberxx canim tebriikler benimde 4 aylikken dediler erkek diye birdaha girmedim sonuc erkek ninos canim onunlada kaliniyor teyzem 3 yil sonra kaldi 2 kizi vardi 1 de oglu oldu kadincagiz korunuyorum diye 2 ay dr bile gitmemisti sonra bulantilar cogalinca beraber gitmistik sok olmustu hemen cikarmislardi ayyyyyyy dr banada dedi dun kalinir diye bunun yaninda hapdami kullansam acaba kafama takildi:26:

teşekkür ederim canım sağolasın,aslında bayağı uzak merkez üssü ama çok hissettik ya..eşimin midesi bulandı sallantıdan o derece yanii(
geçmiş olsun canım.yaa

geçmiş olsun.allah beterinden korusun kızlar

oo maşallah bee iyi vermişsin..ayy bende oynayam:)

ahhh aynı beni anlattın.temizliyorum.sanki hiç temezlenmemşi gibi oluyo.anlık yaa(

iki hamileliğiniz arasında fark olmuşmuydu sizin yani bir kızınız vardı ikinciye hamile kaldınız fark oldumu aynımıydı

benimkinde ikiside farklıydı canım..pek belli olmuyo işte.

kan testende çıkardı canım bence..azda olsa kan değirinden belli olur.

dur kız allah korusun...

benimkide 10-10.30 gibi yatıyo.sabahda 8.30 gibi kalkar.tabi gece kalkmalarına saymıyorum;(

hamileyken sivilceleniyorsak bu kıza mı işarettir sizce bilen varmııııııııı
yok benim iki kızımdada sivilce olmadı..

inallah canım rabbim gönlüne göre versin.

ne gzel dimi.yaşayınca daha belli oluyo iki kız..

kız esmen ne etmişsin sen beee..heytt maşallah bu ne iştah..gene verdin bari maşallah.

ohh hadi gözün aydın..:)) kız dikkat ett..

andım andımm):)) kaç gündür girmiyorum deyip duruyordum

ha haaa:) ay yine güldüm emii..kız sende iyi yemişsin maşallah.43 den 80 haa..ama sonu daha güzel o kadar kiloyu hakkat nasıl verdinkii...maşallah.ohh süper.

tebrik ederim..gözün aydın .kucagınada almayı nasip etsin.doktar güveniyorsan değişmez canım.benim ikinci kızımda asalak bi doktor kesin erkek demişti.başka doktora gidince kesin kız oldugunu ögrendik.emin değilsen istersen başka bi doktora gözük .ondan sonra rahatlarsın.inşallah değişmez.

kullan kız haptan ne olurki.haa küçük dimi.6 ay bekle barii..

selam kızlar.benim ufak kızda bi kırkgınlık var gibi.gripte degil ama çom mızmız.kucaktan gene inmiyo.ööyle oturalım ben senin kucagında darıyım istiyo yaa.bende iş yapamaz oldum.gönlü olsun diye oturuyorum oynuyornuz.yaa bariz oyalanır gib oluyo.kalkıorum yanından.allahh bi çaığlıkk.nereye gidiyon der gibi.geri oturuyorum yanın.tekrar kucak.offf..valla şu saat oyldu yen yemegimi ettim..uyuyordu.şimdi uyanır az yazayım hızlı hızlı çıkayım dedim..belimdim ne oluyo bu kıza..

Helen cim dönem dönem huysuzlukları oluyor canım çocukların sabrımız deneniyor diye düşünüyorum Bu arada dün doğum günümüzdü.

Helen cim dönem dönem huysuzlukları oluyor canım çocukların sabrımız deneniyor diye düşünüyorum Bu arada dün doğum günümüzdü.

esmenciğim allah nice doğumgünlerini mutlu mesut kutlamanızı nasip etsin inşallah,güle güle büyüsün annesi:)))

hoşgeldin helenciğim,merak ettik valla:))bazı dönemleri gerçekten çok huysuz oluyor,diş çıkarırkende yapıyorlar aksilikler,inşallah eski huyuna döner bir an önce allah kolaylık versin canım:))benim küçükde oturmamla yanımda bitip anne meme diye yapışıyor,hatta şarkısı bile var yüksek notadan söylediği memmmee meemmeeee meemmmeee::)))

kızlar ben bir hafta kadar aranızda olamayacağım,yazlığa gidiyorum bugün biraz kalalım hava alalım,kendinize iyi bakın kızlarınıza da ve tabiki oğluşlarınıza da:))))

Slm yok br guzelım evde yoktum ben ama otekıler nerde bılEmıceM bende 76 YI gordum bugun tartıda cok mutluyum

Son düzenleme:
ya bıde ne sorcamya kac beden gıyıyorsunuz ve su zayıflama gurupların takılsakmı? bırazya daha cok verılecek kılom varr

noniscim iyi tatiller..ne güzel ya benimde tatile ihtiyacım var artık:84:
esmen maşallah kilolar gidiyo ..of of...ben daha toplamda bir kilo verdim..kızıyom kendime..(
ceylancım diyet gurupları sık girme istiyo degilse eliyorlar sanırım.hiç oralar bana göre degil ben bi açmadımmı neti 5 gün oluyo.hemen kovarlar bbeni.ama gi bakaylım bi dene isterben.maşallah ne hızlı kilo veriyon.ya bacım sırrın nedir..stres deme banaa

merhaba kızlar,nasılsınız ben gittim geldim ama, sizde hiç yazmamışsınız şekerim,esmenciğim,helenciğim güzel dilekleriniz için teşekkürler,gittik hava aldık biraz,organik tarım çalışmaları yaptım birde,küçük bir bahçem var artık.. domates,biber,patlıcan,salatalık,kabak,reyhan,nane,maydanoz falan ektim suladım, öncesinde toprağı ekilir hale getirmek için bir yığın yorucu iş yaptım,bahçede biçilen otları tırmıkla topladım,çok terleyince hemen ipimi alıp 500 ip atladım tabii hepsini bir anda atlayamadım güne yaydım 100 er 100 er atladım,çook yoruldum yani ama onca dondurmaya rağmen kilo da verdim 73 olmuşum,cuma günü dr randevum var bakayım ne kadar yağ yakmışım::)))bu arada kızlar nasıl mutlu oldu anlatamam,sabah dışarı fırlayıp,akşam 9 da eve girdiler..kovaları,kürekleriyle kumları toprakları eşeleyip durdular,oynamaktan öğlen uykusu uyumadıkları için,akşam duşundan sonra nasıl sızdılar anlatamam::))

ya bıde ne sorcamya kac beden gıyıyorsunuz ve su zayıflama gurupların takılsakmı? bırazya daha cok verılecek kılom varr

merhaba ceylancığım,73 kg olmuşum,pazar günü giydiğim kaprim rahatsız edecek derecede bol gelince 40 bedenini aldım valla çokda güzel oldu.42 beden aldığım bir ay önce dar gelip,olduğundan kısa duran elbisemin içinde dönüyorum çok mutluyum yaaaa:))))ben 77-79 kilo grubuna bir kez yazdım ama neler yaptıklarını tam anlamadım,grup olaylarının yabancısıyım sen katılıp anlarsan bize de anlat şekerim beraber takılırız inşallah:)

yokbe guzelım ıster ınan ıster ınanama bu aralr acaıp aıle sorunlarım vvaar ha ama bıde gunde 2 fıncan yesıl cay ıcıyom ıstahım sıfır bu sekılde saglılı kılo verlmez bılyom ama elımde deyıl zaten 13 sene oldu evlenelı bı yuzum gulmedı dılerım herkes mutludur benmıym bır tek numunelık anlamadım allah sonumu hayır etsın ama bızım sonumuz yok gıbı cunku kaynanam tam bır zısofrenn cabalya cabalaya 13 seneye getırdım ama bende tukendım artık bısey deyıl bu zısofren hastalıgı genetıkmıs dıyomya bıde heruf delırrıse bırak evı kac neyse canım ıns bende bı gun saglıklı dıyet yapabılrımm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…