arkadaşlar sizede haber vereyim bu gün ayrıntılı ultrasona girdim bekleyemedim doktorumdaki randevumu
ve oğlum olacakmışşş ihşallah
yüzde yüz erkek dedi
şimdide acaba değişirmi diye derdine düştüm:)
geçmiş olsun canım.yaateşekkür ederim canım sağolasın,aslında bayağı uzak merkez üssü ama çok hissettik ya..eşimin midesi bulandı sallantıdan o derece yanii(
Kızlar herkese slm.Akşamki deprem bizi de çok salladı.Kızımı bugün yolcu ettik onun hazırlıklarını yapıyordum herkes yatmıştı birden sanki cama birden fazla küçük taşlar atıldı ne oluyor dememe kalmadı avizeler sallandı yer ayaklarımdan kaydı sanki ölüyordum korkudan 99 depreminide yaşamıştım ben o zamandan kaldı bu korku bende
esmencim sanada cok gecmis olsun canim helen evet veriyorsun ben 6 dan sonra kestim haftada 1 kilo yada yarim kilo gidiyor ben defter yaptim kendime hafta hafta yazdim neler yaptigimi ne kadar verdigimi aman birinin eline gecmese bari kizzzzzzzzz icinde kime kustum neye kirildim hep kaydettim dusunsene benim kayinvalideyle kayinpederin eline gectine cunku cogunlukla onlaardan bahsetmisim kadin bayilip kalacakyazdiklarimi gorunce banane beeeeeeeeee onlarda kirmasinlar beni 75 kilodan 69kg oldum her hafta 1 kg verdim haydi geriside gelir insallah verdimmi fatih urek acip hadi hadi oynamazsam bende
helen cocuklari uyutunca gir sekerim ben ne hamarat gaciyim bir bilsen cocuklari uyutuyorum evi temizliyorum gece heryeri temizliyorum ama ben anlamiyorum sabah cocuklarin odasina biri bomba atmis gibi anacim gecemi kalkiyor bunlar o derece dagitiyorlarinanki anlamadim kamera yerlestircem odalarina o dereceye geldi artik aaaaaaaayyyyyyyyy birde mikrofon sistemi tam dagitirlarken ayi gibi bir bagiriyormusum korkudan yapmazlar heeeeeee ama nerde bendde oyle sertlik bu gidisle dadi oldum peslerinde onlar evlene kadar
iki hamileliğiniz arasında fark olmuşmuydu sizin yani bir kızınız vardı ikinciye hamile kaldınız fark oldumu aynımıydı
slmm kızlarr bende aranızaa yenii geldimm sizee bir sorumm olucakkk 21 nisandaa en son adett gördüm normalde dün adet görmem lazımdı amaa bide söle bişey varr 4 gün önce kan testi yaptılarr ama sonuşş tabii sıfırr sizcee bidha test yaptırsam olurmuu
nonis iyiyim sekerim benim regl ustundende bugun tam tamina9 gun gecti ama hamile kalmam ihtimali 0 neden derseniz tip ve kendi yontemimle korunuyorum cok antipiyotik kullandim bu ay ondanmi gecikdi acaba bu ilaclar sutumude kesti perisan oldumdr daha fazla uzulursen hastalik sahibi olursun dedi dr kesilen sut olsun saglikli ol yeter dedi ama ben cooooooooook asiri uzuldum bide bu yuzden hasta olacam
GUNAYDIN KIZLAR BENDE TATILI FIRSAT BILIP ANNNEMLERE YAZLIGA KACTIM SIZLER NASILSINIZ AMAN SERACIM DIKKAT EGER KORUNMUYOSANIZ BENCE HEMEN TEST YAP BEN PEK GUVENMEM TAKVIM METODUNA YASASIN YEGEN GELIYONONISCIM BEENDE COK AZ HISSETTIM DAHA DOGRUSU BEN DEYIL KIZIM HISTTEMIS BENIM ZATEN HEP AYAGIMIN ALTINDAN YER KAYDIGI ICIN ANLAMAMISIMDIR ZATEN O SAATE BENIM KUCUK CADI UYUYUNCA YANINDA SZMISIM YA SIZIN KIZLAR KACTA YATIP KACTA KALKYOLAR BENIMIKI 9 DEDIMI YATAR 6 DA AYAKTA N E YAPTIYSAM FARKETMIYO 11 DE YATIRSAM 6 DA AYAKTA OF ANAM OFFF
yok benim iki kızımdada sivilce olmadı..hamileyken sivilceleniyorsak bu kıza mı işarettir sizce bilen varmııııııııı
inallah canım rabbim gönlüne göre versin.ben bursada oturuyorum
bir kızım var benimde 5 yaşını doldurdu şimdi ikinciye hamileyim; kızımız herşeyimiz babasının sevgilisi prenses gibi büyüdü ikincide kız olsa yine öyle olur tabiki de ama işte insanın gönlü istiyor allahıma şükür diyorum bir kız verdin bana bide oğlum olsa güzel olur yaa
çokk dualar ettim namazlar kıldım adaklar adadım:)
şuanda oğlum olsaydı aynı şeyi kızım olsun diye yapardım
haklsın arkadasım senı oakadr ıyı anlıyorumkı ben bu ıkncı kızmdan oncekı bebıs erkektı karnımda oldu cok uzulmusutm ama kısmet bu arada bende ıstanbuldan katılıyorum ama yınde kızda olsa ınan 2 kız kardes cok cok guzel bak benım bacım yok cok yalnızım desem yerıdır en azından kızlarım yalnız olmıcak hakkımızda herseyın hayırlıısı
Bende 3 aylıkken tam 80 kilo olmuştum 65 kiloydum önceden.101 le doğuma girdim benimde hiç bulantım yoktu kilomdanda anlaşıldığı üzere beni özsüt ün pastalarıyla nokta tatlıcısının baklavaları mahvetti ama neyse artık o kadar korkunç görmüyorum kendimi ama iyiki yemişim valla hayatım boyunca hep yediklerime dikkat etmiş biri olarak zıvanadan çıktım hamileliğimde
ohh hadi gözün aydın..:)) kız dikkat ett..kizlar hamis degiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim xxxbery canim benim 2 kiz 1 oglum var kizlarin hamilelikleri helenin dedigi gibi agir cunku iki kizimda asagida tasidim resmen agliyordum yuruyemiyordum heran cikacakmis gibi geliyordu ve erken dogdu prenseslerimin ikiside oglum yuksek tasidim onun cok iyi gitti ama yakisiklim iri oldugundan sol tarafima yerlesti son 3 ay kala orasinin agrisindan cok cektim dr alalim dedi 9 cu aydan gun alinca kocaman tir kalkti sanki uzerimden
ayyyyyyyyy ceylanin dedigi dememisimde helen yazmisim helen beni andi herhalde birde anacim icin cokmus senin 31 yas cokmu kiiiizyurt disinda millet ilk cocugu 30 dan sonra doguruyor bana ne kadar genc annesin diyorlar bide bu arada diger hastalik atlattim derken grip oldum yazarken burun tamamen kapali agizdan nefes aliyorum anaaaaaaam oda kapansa karaca ahmette gorusuruz kizlar
aman beeeeeeeee ne cok yazdim ama yazmadan duramadim aman esmencim sen yine oyle ben ilk kizimda 43kg dan 80 oldum aaanaaaaaam fil doguracam sandim herkesde oyle sandi neyse 1 hafta hastanede yattim kanamadan 3 kg dogdu dogumdan 4 hafta sonra tartildim 55 kg dim bende sasirdim o kg lar nireye gitti yoksa hastanede aciyip kucuk fil yavrusuna sezaryanla birlikte liposuctionmi yaptilar
tebrik ederim..gözün aydın .kucagınada almayı nasip etsin.doktar güveniyorsan değişmez canım.benim ikinci kızımda asalak bi doktor kesin erkek demişti.başka doktora gidince kesin kız oldugunu ögrendik.emin değilsen istersen başka bi doktora gözük .ondan sonra rahatlarsın.inşallah değişmez.arkadaşlar sizede haber vereyim bu gün ayrıntılı ultrasona girdim bekleyemedim doktorumdaki randevumu
ve oğlum olacakmışşş ihşallah
yüzde yüz erkek dedi
şimdide acaba değişirmi diye derdine düştüm:)
xxberxx canim tebriikler benimde 4 aylikken dediler erkek diye birdaha girmedim sonuc erkek ninos canim onunlada kaliniyor teyzem 3 yil sonra kaldi 2 kizi vardi 1 de oglu oldu kadincagiz korunuyorum diye 2 ay dr bile gitmemisti sonra bulantilar cogalinca beraber gitmistik sok olmustu hemen cikarmislardi ayyyyyyy dr banada dedi dun kalinir diye bunun yaninda hapdami kullansam acaba kafama takildi:26:
Helen cim dönem dönem huysuzlukları oluyor canım çocukların sabrımız deneniyor diye düşünüyorum Bu arada dün doğum günümüzdü.
selam kızlar.benim ufak kızda bi kırkgınlık var gibi.gripte degil ama çom mızmız.kucaktan gene inmiyo.ööyle oturalım ben senin kucagında darıyım istiyo yaa.bende iş yapamaz oldum.gönlü olsun diye oturuyorum oynuyornuz.yaa bariz oyalanır gib oluyo.kalkıorum yanından.allahh bi çaığlıkk.nereye gidiyon der gibi.geri oturuyorum yanın.tekrar kucak.offf..valla şu saat oyldu yen yemegimi ettim..uyuyordu.şimdi uyanır az yazayım hızlı hızlı çıkayım dedim..belimdim ne oluyo bu kıza..
ya bıde ne sorcamya kac beden gıyıyorsunuz ve su zayıflama gurupların takılsakmı? bırazya daha cok verılecek kılom varr
ya bıde ne sorcamya kac beden gıyıyorsunuz ve su zayıflama gurupların takılsakmı? bırazya daha cok verılecek kılom varr
noniscim iyi tatiller..ne güzel ya benimde tatile ihtiyacım var artık:84:
esmen maşallah kilolar gidiyo ..of of...ben daha toplamda bir kilo verdim..kızıyom kendime..(
ceylancım diyet gurupları sık girme istiyo degilse eliyorlar sanırım.hiç oralar bana göre degil ben bi açmadımmı neti 5 gün oluyo.hemen kovarlar bbeni.ama gi bakaylım bi dene isterben.maşallah ne hızlı kilo veriyon.ya bacım sırrın nedir..stres deme banaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?