merhaba kızlar,nasılsınız ben gittim geldim ama, sizde hiç yazmamışsınız şekerim,esmenciğim,helenciğim güzel dilekleriniz için teşekkürler,gittik hava aldık biraz,organik tarım çalışmaları yaptım birde,küçük bir bahçem var artık.. Domates,biber,patlıcan,salatalık,kabak,reyhan,nane,maydanoz falan ektim suladım, öncesinde toprağı ekilir hale getirmek için bir yığın yorucu iş yaptım,bahçede biçilen otları tırmıkla topladım,çok terleyince hemen ipimi alıp 500 ip atladım tabii hepsini bir anda atlayamadım güne yaydım 100 er 100 er atladım,çook yoruldum yani ama onca dondurmaya rağmen kilo da verdim 73 olmuşum,cuma günü dr randevum var bakayım ne kadar yağ yakmışım::)))bu arada kızlar nasıl mutlu oldu anlatamam,sabah dışarı fırlayıp,akşam 9 da eve girdiler..kovaları,kürekleriyle kumları toprakları eşeleyip durdular,oynamaktan öğlen uykusu uyumadıkları için,akşam duşundan sonra nasıl sızdılar anlatamam::))
ay ne guzel oyle bı tatıle okadar ıhtıyacım varkı kızlarımda cok mutsuz devamlı evdelr en fazla gııtıgım park koyumde yokkı gıdım ben ıstanbulluym yane yugozlav gocmenı babamlar esımde guya buralı ama 1 kere dahı goremedım bır yere goturdugunu dıyomya allah sonumuz hayır etsın bızım ama bızım sonumuz yok bakalım nere kadar gITcek tukendım 13 snede artık yasım 31 ama ınan kendımı 50 gıbı hıssedıyom bu arada kızlar fesbugunuz varsa festede gorusebılırz arada neyse canım ben belkı yrın anneme gıderım kızın ogretmenı yok kendınıze ıyı bakınha bu arada sızın yazlık nerde nonıscım ıns tum arkaadslarla gun gelır gorusurz
ayyy ceylancığım,çok üzüldüm canım yaaa((bugün çok keyifsizsin galiba,sorunların kaynağı kayınvaliden mi yoksa eşinle mi anlaşamıyorsunuz?kayınvalideyse çok birbirinizi hırpalamayın canım yaa,çok erken evlendiğine göre severek olmuştur büyük ihtimal o yüzden sık dişini şekerim,çok üzme kendini başa gelen çekiliyor ne yazık ki (benim hala kızım var benimle yaşıt,iki yıl önce evlendi eşinin ailesi başka bir şehirde yaşıyordu burda kimse yoktu,sonra kayınvalide kötü hastalığa yakalandı ailece oğullarının yanına geldiler bekar görümceler,kayınpeder,kayınvalide git hastaneye gel hastaneden.. Bizimkide onlarla gidiyor çünkü hiçbiri hast işlerinden anlamıyormuş,annesine bile gidemiyor inan,bebeği oldu mevlüt bile yapmadı keyifsizlikten..canım bizim yazlık çatalcanın balaban köyünde terkos gölünün kenarında köy,arkasıda arabayla 15 dk mesafede deniz,deniz kenarı değil yani ama doğası yetiyor valla,yazın denize de gidiyoruz kimsenin bilmediği koylar var oralarda çok güzel oluyor..yugoslav göçmenisin demek,ben değilim ama çok iyi bilirim oyunlarını,gelenek göreneklerini bayrampaşalıyım doğma büyüme,belki bilirsin komple göçmendir yaşayanlar, benim okul hayatım boyunca hiç başka taraflı arkadaşım olmadı valla,okullarda üsküp halk oyunları öğretilir sadece o yüzden çok iyi bilirim payduşka, çaça falan:)))face kullanıyorum canım özeline mesaj atayım ismimi ekle beni,kendine iyi bak::)))
ayyy ceylancığım,çok üzüldüm canım yaaa((bugün çok keyifsizsin galiba,sorunların kaynağı kayınvaliden mi yoksa eşinle mi anlaşamıyorsunuz?kayınvalideyse çok birbirinizi hırpalamayın canım yaa,çok erken evlendiğine göre severek olmuştur büyük ihtimal o yüzden sık dişini şekerim,çok üzme kendini başa gelen çekiliyor ne yazık ki (benim hala kızım var benimle yaşıt,iki yıl önce evlendi eşinin ailesi başka bir şehirde yaşıyordu burda kimse yoktu,sonra kayınvalide kötü hastalığa yakalandı ailece oğullarının yanına geldiler bekar görümceler,kayınpeder,kayınvalide git hastaneye gel hastaneden.. bizimkide onlarla gidiyor çünkü hiçbiri hast işlerinden anlamıyormuş,annesine bile gidemiyor inan,bebeği oldu mevlüt bile yapmadı keyifsizlikten..canım bizim yazlık çatalcanın balaban köyünde terkos gölünün kenarında köy,arkasıda arabayla 15 dk mesafede deniz,deniz kenarı değil yani ama doğası yetiyor valla,yazın denize de gidiyoruz kimsenin bilmediği koylar var oralarda çok güzel oluyor..yugoslav göçmenisin demek,ben değilim ama çok iyi bilirim oyunlarını,gelenek göreneklerini bayrampaşalıyım doğma büyüme,belki bilirsin komple göçmendir yaşayanlar, benim okul hayatım boyunca hiç başka taraflı arkadaşım olmadı valla,okullarda üsküp halk oyunları öğretilir sadece o yüzden çok iyi bilirim payduşka, çaça falan:)))face kullanıyorum canım özeline mesaj atayım ismimi ekle beni,kendine iyi bak::)))
ceylancim takma kafana canim bende senin gibi takiyordum 3 kez hastanelik oldum olumlerden dondum hicbiride gelmedi birde grip olmustursun niye hastaneye gidiyorsun dediler pes dogrusu yuzsuzlugun bu kadari iste bende artik takmiyorum inanaki surekli laf sokustururlar daha dun bendeydiler kendi dudugunu kendileri calip kendileri dinliyor hicccccccccc duymazlikdan geliyorum birsey soruncada efendim birseymi dediniz diyorum buda iyi birsey benim icin :en cokda sanki gelecegi goruyorlarmis da ben onlara kotu davraniyormusum gibi yorumlar yapiyorlar ona cok bozuluyorum yarabbim ugrasmasinlar artik benle deyip salavat getiriyorum yoksa tokatliyacam birini
evet ceylancim bizimkilerde yakin ustelik bende 11 yildir evliyim ama benim tek farkim benim esim bana suc bulmaz onlara kuserondan yone sansliyim bence eslerimiz bizi sectiler onlarin bulduklariyla evlenmediler ya onun icin bu savaslari bizimkiler akraba evliligi hep tek ben disardan
hu kızlar varsınız ama nıye yazmıyosunuz nonıscım ınan sende kızlarında cok tatlısın allah evlatlarınla senı esıne bagıslasın ıns
Slm kızlar yoksunuz ortalıkta hele helen ıyce bosladı burayı urayan kımse yazmamıs deyıp donuyo heralde hergelen bır merhaba desınya neyse kızlar bızım bu hafta okul yok oretmenımız hasta dırek cuma karneyı mudurden alıcaz cumaya kadar yokum annmelrdeyım kendınıze ıyı bakın bebıslerınızede ıyı bakın
slm kızlar uzun zamandır giremedim gerçi kimse girememiş annemler bende çoluk çocuk bağırış kıyamet günler geçip gidiyor
valla esmencım aynen demeyınkı cocuklar buyucek dertler bıtecek aman anne oldunmu bııtı kendı hayatın senın hayatın artık evlatların oluyo bu arada bıraz gec oldu ama oglunun dogum gunu kutlu olsun re jım ne halde ben yerımde sayıyom valla su kıloyu korımde kısın devam etcem ıns bu arada fesınız falan yokmuya kendıne ıyı bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?