Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

ay ne guzel oyle bı tatıle okadar ıhtıyacım varkı kızlarımda cok mutsuz devamlı evdelr en fazla gııtıgım park koyumde yokkı gıdım ben ıstanbulluym yane yugozlav gocmenı babamlar esımde guya buralı ama 1 kere dahı goremedım bır yere goturdugunu dıyomya allah sonumuz hayır etsın bızım ama bızım sonumuz yok bakalım nere kadar gITcek tukendım 13 snede artık yasım 31 ama ınan kendımı 50 gıbı hıssedıyom bu arada kızlar fesbugunuz varsa festede gorusebılırz arada neyse canım ben belkı yrın anneme gıderım kızın ogretmenı yok kendınıze ıyı bakınha bu arada sızın yazlık nerde nonıscım ıns tum arkaadslarla gun gelır gorusurz

Son düzenleme:

ayyy ceylancığım,çok üzüldüm canım yaaa((bugün çok keyifsizsin galiba,sorunların kaynağı kayınvaliden mi yoksa eşinle mi anlaşamıyorsunuz?kayınvalideyse çok birbirinizi hırpalamayın canım yaa,çok erken evlendiğine göre severek olmuştur büyük ihtimal o yüzden sık dişini şekerim,çok üzme kendini başa gelen çekiliyor ne yazık ki(benim hala kızım var benimle yaşıt,iki yıl önce evlendi eşinin ailesi başka bir şehirde yaşıyordu burda kimse yoktu,sonra kayınvalide kötü hastalığa yakalandı ailece oğullarının yanına geldiler bekar görümceler,kayınpeder,kayınvalide git hastaneye gel hastaneden.. bizimkide onlarla gidiyor çünkü hiçbiri hast işlerinden anlamıyormuş,annesine bile gidemiyor inan,bebeği oldu mevlüt bile yapmadı keyifsizlikten..canım bizim yazlık çatalcanın balaban köyünde terkos gölünün kenarında köy,arkasıda arabayla 15 dk mesafede deniz,deniz kenarı değil yani ama doğası yetiyor valla,yazın denize de gidiyoruz kimsenin bilmediği koylar var oralarda çok güzel oluyor..yugoslav göçmenisin demek,ben değilim ama çok iyi bilirim oyunlarını,gelenek göreneklerini bayrampaşalıyım doğma büyüme,belki bilirsin komple göçmendir yaşayanlar, benim okul hayatım boyunca hiç başka taraflı arkadaşım olmadı valla,okullarda üsküp halk oyunları öğretilir sadece o yüzden çok iyi bilirim payduşka, çaça falan:)))face kullanıyorum canım özeline mesaj atayım ismimi ekle beni,kendine iyi bak::)))

sagol canım benım evet daha cok kayanana kokenlı sorunlarım ama bıktımya 13 sene be dıle kolay kadın alısamadı bana neyse valla nonıscım ınan neresı oldugu onemlı deyıl yetekı kafamı dınlıcek bır yerolsun yEsıllık denız bayılırım gercı elımden ekmek bıcmek gelmez ama onuda ogrenırım ıns kız bayrampasayı bılmezmıyım annemler orda oturuyo benım ben evet orası genelde arnavut mahallesıdır bende bılırmde oyunları ama oynayamam malesef ıns onuda orenırım yav ben bu haytta bı kaynanayla nasıl bas edılr onu orendım galıba arkadasım ama benımkıde normal deyılkı zısofren nevroz hastası dusun yane 6 ay yattı haastande bakırkoyde zavallı kayınpedeırmde cok cektı ondanda olduude kurtuldu adamxaz daha 52 yasında bu kaygana bu gıdısle bızıde gomer daha yası 51 offffffffffffff:84: Ben kımın beduuasını aldım bılmemkı neyse canım herkese ıyıy aksamlarr

Son düzenleme:

Ne tesadüf ya biz de 10 sene gaziosmanpaşada oturduk halam ve amcam oradalar hala Yugoslav göçmeni bizim oradada çok var zaten arası çok yakın bayrampaşayla teyzemin eşi de göçmen biz orada otururken bulmuş teyzem eniştemi.Yazlık demek çatalca da eşim silivrili benim biraz daha karıştırırsak galiba akraba falan çıkıcaz.Neyse ortak noktanın fazla olması daha güzel

slm kizlar ben ne guzel haftada 1 kilo veriyordum 75kg dan 69 dusmustum kendimi tutamayip gece bebege mama vermeye kalktikca yedim annnaaaaaaaaam tekrar 72 kg olmustum et diyetine basladim bugun 3 gun bitti tam 69 kg yum yeniden cok seker bir diyet benlik yane devam edicem bakim sonucu yazarim sizede

ceylancim takma kafana canim bende senin gibi takiyordum 3 kez hastanelik oldum olumlerden dondum hicbiride gelmedi birde grip olmustursun niye hastaneye gidiyorsun dediler pes dogrusu yuzsuzlugun bu kadari iste bende artik takmiyorum inanaki surekli laf sokustururlar daha dun bendeydiler kendi dudugunu kendileri calip kendileri dinliyor hicccccccccc duymazlikdan geliyorum birsey soruncada efendim birseymi dediniz diyorum buda iyi birsey benim icin :en cokda sanki gelecegi goruyorlarmis da ben onlara kotu davraniyormusum gibi yorumlar yapiyorlar ona cok bozuluyorum yarabbim ugrasmasinlar artik benle deyip salavat getiriyorum yoksa tokatliyacam birini

cok sagol seracımda olmuyo ıste hep bugune kadar bır umudum vardı duzelecek dıye ama 13 yıl be guzelım bu zamana kadar duzelmedıyse ben artık duzelecegıne ınamıyorum cunku kocamda cok anacı deyıl aslında ama 2 gundur evı otel gıbı kullanıyo yaklasık 3 hafta once kaynanyla baya bır tartıstık telefonda ondanmı bende bılmıyom kocamın en kotu huyuda ne yaptıgın soylemezde oylece kuser 2 gundur kusuz bakalım gercı artık bende eskı ceylaan deyılım yasımda 17 deyıl bır soguk savastır gıdıyo bazen kucuuk kızımı hıc dogurmasaydım dıyom cok bunaldım ANLAYACAGIN yakınmı senınde kaynananlar benımkı 3 sokak arkamda ama nevroz yane zısıofren allahım hepımıze yardım etsınnn

Son düzenleme:
evet ceylancim bizimkilerde yakin ustelik bende 11 yildir evliyim ama benim tek farkim benim esim bana suc bulmaz onlara kuser ondan yone sansliyim bence eslerimiz bizi sectiler onlarin bulduklariyla evlenmediler ya onun icin bu savaslari bizimkiler akraba evliligi hep tek ben disardan

hu kızlar varsınız ama nıye yazmıyosunuz nonıscım ınan sende kızlarında cok tatlısın allah evlatlarınla senı esıne bagıslasın ıns

yokbe seracım bızdede onalrdada akraba evlılıgı yok gocmenlere olmuyo genelde kadın benı hazmedemıyo sadece allah ıcın bende pek altta kalmam cevabın onun ıcın kuduruyo ya bosversene arkadasım essege haddınden fazla deger verırsen kendını yarıs atı zannedermıs zaten su soze bayılıyom bu haytta yonetmen benım ıstedıgıme rol verırım ıstedıgımede yol verırımm

Son düzenleme:
hu kızlar varsınız ama nıye yazmıyosunuz nonıscım ınan sende kızlarında cok tatlısın allah evlatlarınla senı esıne bagıslasın ıns

ayy ben burdayım ama,kimse yazmıyor diye yazmıyorum,helen yine kayıplarda zaten(çok teşekkür ederim canım benim,sizde çok tatlısınız :)))

seni bilmem tatlim ama esimin akrabalarida bir tuhaflar esimle el ele tutussak falan gozlerin yerlerinden cikiyor acayip kiskanclar hepsi akraba evliligi hala dayi teyze amca cocuklari ayyyy ne tuhaf geliyor bana bende catlasinlar diye askim bitanem deyip duruyorum onlarin yaninda bizimkiside oda kendini padisah saniyor bu arada narin bir sesle efendim bitanem der kizzzzzz biryerleri catliyor gormen lazim burda yazmakla olmuyor

Slm kızlar yoksunuz ortalıkta hele helen ıyce bosladı burayı urayan kımse yazmamıs deyıp donuyo heralde hergelen bır merhaba desınya neyse kızlar bızım bu hafta okul yok oretmenımız hasta dırek cuma karneyı mudurden alıcaz cumaya kadar yokum annmelrdeyım kendınıze ıyı bakın bebıslerınızede ıyı bakın

Son düzenleme:

sağol canım,sende kendine iyi bak:)))karneler alınıyor yaa,herkes yılsonu etkinliklerinde herhalde:)))

selam..kızlar ben yokum evde..şimdi komşudayız iki geziyorum.hehe..hemen yazıp çıcacağım..ben 1 ay annemlerde kalcam malum benim kaynana agustos sonu gene bana geliyo.sıraylaydıya..offf..o yüzden erkene cektim bu aralar ziyareti..hepinizi öpüyorum..böyle denk geldikçe yazarım..muck..

slm kızlar uzun zamandır giremedim gerçi kimse girememiş annemler bende çoluk çocuk bağırış kıyamet günler geçip gidiyor

Hu kızlar nerdesıniz yahu herkesmı tatılde bende gıtcem kısmetse yazlıga ozledık kızlar ya burdakı sohbetleri valla neyse ıyı olunda kısa yıne toplasırız kendınıze ıyı bakın arkadaslar

slm kızlar uzun zamandır giremedim gerçi kimse girememiş annemler bende çoluk çocuk bağırış kıyamet günler geçip gidiyor

valla esmencım aynen demeyınkı cocuklar buyucek dertler bıtecek aman anne oldunmu bııtı kendı hayatın senın hayatın artık evlatların oluyo bu arada bıraz gec oldu ama oglunun dogum gunu kutlu olsun re jım ne halde ben yerımde sayıyom valla su kıloyu korımde kısın devam etcem ıns bu arada fesınız falan yokmuya kendıne ıyı bak

Doğum günü mesajın için teşekkürler.73 kilodayım inan 1 aydır in çık aynı deli oldum.Canım çok sıkılıyor benimde üfffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…