Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

heyooo.ben geldimmm..
yaa annlemred o kadar kaldımki.ohhh..aman ramazan gelmeden iyi bi gezme oldu bana.aman tatil olmadıda işte eh..iki çoçukla hatta zor oldu ama ne yanırsın en azından yemek derdim eve temizleme derdim pek olmadı anam sağolsun:))

eee kızlar siz nasılsınızz..herkes tatildedir dimi..ayy valizler falan işim çookk..of off.ramazan aşlamadam ev temizlemeliyimm..ütü çamaşır yemek yine beni bekliyo.görüşüküz girerrim..çok özledim siii çoookkk

hos geldin cnm
kizlarin nasil annenler nasil
bende uzun suredir girmiyodum nete
bende yine buradayim

hoşbulduk canım.evet annemlerdeydim..evet sen epeydir yoktun.nasılsın kızların nasıl..anlat bakalım neler yapıyorsun..

ben iyiyim kizlarim da iyi buyuduler masallah.Hatta 3-yu bile dusunmeye basladim/Ama ins erkek olur da sevinirimAllah hepimizi sevindirsin.

ben iyiyim kizlarim da iyi buyuduler masallah.Hatta 3-yu bile dusunmeye basladim/Ama ins erkek olur da sevinirimAllah hepimizi sevindirsin.

oo maşallah ya.ne güzel..hadi hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bi oglun olur..
bende kocayı bi ikne etsem bende yapmak istiyorum çocuk.ama yok diyo illa..yeter bu kadar üçüncü bi kız istemiyorum diyo.insanı sogutuyo işte.hayırlısı belki bi gün oda ister.beklemedeyiz bakalım.
çalışmalara başladınızmı yoksa daha düşünüyormusunuz sadece.:))

oo hayırlı olsun o zaman.ee ücüncü denemedaha dikkatliolmursunuz sanırım varmı bildigin bi yöntem.yani reler yapcam kuzum ya.bizede de hele.

kızlar erkek olmalı ama kızların yeri bir ayrı ne tatlı oluyorlar :)

kızların yeri başka tabi.ne tatlılar onlarr ya..ama iki kızdan sonra bi ogluş istiyo insan yaa))

oo HG HELENCIM SEVIL SENDE HG CANIM YA SORMA BENDE SIZI COK OZLEDIM AMA INAN YA BEN COK BECERIKSIZIM YADA MILLET COK BECERIKLI YA 2 COCUKLA PES DEDIM HEMDE BIRI 12 YASINDA BIRIDE 1,5 AMAN RUYALARIMDA HAMILE OLDUGUMU GORUYOM CINNET GECIRIYOMYA BENLIGIME ISLEMIS ARTIK HEHEH NEYSE INS CANLANIR ARTIK TOPIKTE DERTLESIRIZ HELAL BE SEVIL KACYASINDA KIZLARIN ALLAH GONLUNE GORE VERSIN INS

merhaba kızlar:)))tatildi köydü derken ramazanla birlikte herkes evine döndü galiba,ben giremiyorum bu ara laptopumu pcsi bozulan kardeşime verdim. arada eşim kendi laptopunu getiriyor sabah almayı unutursa yazarım yine....herkesleri öpüyorum özledim ayol sizi:)))))

helenciğim nasılsın şöle bi bakıyım dedim sizleri görünce çok sevindim aklıma hamilelik günlerim geldi.

hosbulduk cnm nasilsin? kizin nasil?benim kizlarin biri 4.5 yasinda
digeri 1.4 yasinda
Senindde Allah gonlune gore versin

Slm kızlar nasılsınız ya bugun ıyce yaslandıgımı hıseetım valla 31yasıma gırdım daha ne zan once 25 dıyodum gercı buyuk kızımda 3 ay sonra 12 yasında olcak daha dun ben onun yasındaydımya sagol sevılım ıyler kızlarda ne olsun kacaklar yoklar ortada ınsan ıkı satıryazar dımı yane neyse ben kacar aksama yemek hazırlım kendınıze ıyı bakın

doğumgünün kutlu olsun ceylancığım,allah kalan yaşlarını daha mutlu geçirmeni nasip etsin insallah:))yaaa sorma ne kuş uçmaz kervan geçmez bir topiğiz di mi,millet diğer topiklerde nasıl çatır çatır yazışıyor,helen de yok ne zamandır belki kayınvalidesi gelmiştir giremiyordur..ramazan nasıl geçiyor, ben bu yıl emzirmediğim için çok rahat tutuyorum geçen yıl çok susuyordum.sahurda kahvaltı(iki gecedir sahur da yapmıyoruz zaten)iftara da kayınvalideye gidiyoruz. çocuklarla zorlanırım diye eşim orada yapalım dedi, gidiyoruz işte rahat oluyor yemek falan hazırlama derdim yok, gidince salata yapıyorum sadece:))namaz kılıyorum,teravih kılıyorum bol bol dua ediyorum güzel geçiyor yani:)) cinsiyet belirleme topiğinin yerine eski süper anneler topiğindeki arkadaşlar geldi yeni topik açtılar sende gel yazışırız şekerim:))

sagolasın nonısım allaha razı olsun bana super anleırn lınkını atarsan gırerım ıns

sagolasın nonısım allaha razı olsun bana super anleırn lınkını atarsan gırerım ıns

canım link atmayı bilmiyorum fink atabiliyorum sadece hahahahaa:))şaka bir yana bilmiyorum ama gebelik bölümünde bebeklerimizin cinsiyetleri ve isimleri başlığında açıldı topik kolay bulursun:))

merhaba arkadaşalar hepinize benim 4 yaşında bir kızım var ve şu an 2. ye hamileyim bu konuyu her gördüğümde içimde bir kızım daha olucak hissi doğuyodu bugün öğrendim ki bir kızım daha oluyormuş :)artık bende 2 kız annesiyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…