merhaba arkadaşalar hepinize benim 4 yaşında bir kızım var ve şu an 2. ye hamileyim bu konuyu her gördüğümde içimde bir kızım daha olucak hissi doğuyodu bugün öğrendim ki bir kızım daha oluyormuş :)artık bende 2 kız annesiyim:)
Benimde 4 yaşında kızım var ikincide kız, Allah sağlıklısını hayırlısını versin yeterki
merhaba arkadaşalar hepinize benim 4 yaşında bir kızım var ve şu an 2. ye hamileyim bu konuyu her gördüğümde içimde bir kızım daha olucak hissi doğuyodu bugün öğrendim ki bir kızım daha oluyormuş :)artık bende 2 kız annesiyim:)
Benimde 4 yaşında kızım var ikincide kız, Allah sağlıklısını hayırlısını versin yeterki
rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin:)
kızlar ramazanya giremez oldumyoruluyorum ya.akşamda erkenden yatıyorum..
amin canım inşallah ne kadar şanslıyız allahım sağlıklı,akıllı evlatlar verdi bugün benim küçük kız elinde güneş gözlüğü olduğu halde düşünce gözlük sapları alnına batt(şükür ki gözüne girmedi)(kanlar falan soluğu hastanede aldık dikiş atıldı..allahım ne zordu dikiş atılırken çok ağladı bende çok ağladım birde düşündüm insanlar böyle şeyleri hergün yaşıyor bizler şükretmiyoruz bile ((
hoşbulduk canım saolasın bende dediklerine katılıyorum hep yanımızda daha küçük olmasına rağmen kızım hep desteğim benim canımın içi şimdi birde küçük kızım olucak inşallah 2 tane destek kuvvetim olucakhoşgeldin canım,çoğu zaman kimsenin uğramadığı günlerce boş kalan bir topiğiz ama iyi kızlarız valla:)) canım iki kızımızın olmasını belki bu yakın zamanlarda idrak edemiyoruz ama o ne güzel bir duygudur oo ileride anlayacağız anneye dost,yardımcı,sırdaş canlarımız var bizim:)))
hoşbulduk canım saolasın bende dediklerine katılıyorum hep yanımızda daha küçük olmasına rağmen kızım hep desteğim benim canımın içi şimdi birde küçük kızım olucak inşallah 2 tane destek kuvvetim olucakburada şuan 2. kızına hamiş olan varmı ?sanırım herkesin doğmuş gibi geldi bana bestemle ben varız heralde:)
Çok geçmiş olsun , benim kzımında 2 yaşındayken kafası yarılmıştı salıncaktan düşmüş parkta, 5-6 dikiş atılmıştı , ben dikiş atılırken girememiştim bile yanına .Allah beterinden sakınsın ufak tefek şeyler olacak elbet
hoşbulduk canım saolasın bende dediklerine katılıyorum hep yanımızda daha küçük olmasına rağmen kızım hep desteğim benim canımın içi şimdi birde küçük kızım olucak inşallah 2 tane destek kuvvetim olucakburada şuan 2. kızına hamiş olan varmı ?sanırım herkesin doğmuş gibi geldi bana bestemle ben varız heralde:)
canım hamile olan arkadaşlar da geliyor zaman zaman,ama dediğim gibi çok aktif olamıyoruz gelen bir zaman sonra gidiyor birkaç kişiyiz devamlı yazan(
Senin ilk kızın kaç yaşında canım
benim kızım 4 yaşında canım 2007 doğumlu.senin?
Tesadüfe bak benimkide :) mayıs 2007
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?