Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin:)
kızlar ramazanya giremez oldum yoruluyorum ya.akşamda erkenden yatıyorum..

uykucu tembel helen hehehe kız haklısn ya bu ramazan cok zor gectı be gecen sene 6 aylkıtı esra daha kolaydı ına bııtm yane ıns hayırlısıyla bıtsınde evı zaten hıc sorma ramazandan sonra beldıyeyı carrcam dermısım

allah hayırlısıyla kucagınıza almayı nasıp etsın ama ınan cok guzel bır duygu benımde 2 kızım var ve hergun allahıma sukredıyorumm

Benimde 4 yaşında kızım var ikincide kız, Allah sağlıklısını hayırlısını versin yeterki

tabıkı alah saglılı sıhhahtlı versın ne farkederkı allah hayırlısıyla kucagınıza lamyı nasıp etsın ıns benımde 2 kızm var buyuk konusmım ama hıc aramıyom baska cocuk erkek olunca turbemı dıkıyo basımıza sankı

Son düzenleme:
saolun arkadaşlar ceylancım eminim çok güzel bir duygudur daha kucağıma bile almadan öyle heyecanlı ve mutluyum ki iyiki ikinci meleğimizde kızmış tabi rabbim öncelikle hayırlısını versinde eşimde bende çok istiyorduk kız çcuklarını çok seviyoruz biz:)

saolun arkadaşlar ceylancım eminim çok güzel bir duygudur daha kucağıma bile almadan öyle heyecanlı ve mutluyum ki iyiki ikinci meleğimizde kızmış tabi rabbim öncelikle hayırlısını versinde eşimde bende çok istiyorduk kız çcuklarını çok seviyoruz biz:)

ha ha tembelim valla...ya küçükkeniyiymişşimdi peşinde koşturmaktan yoruluyorum çabuk.
ah arkadaşım benü üzlmüştüm allah var ikinci kızım oluyor diye.ben erkek çok istiyordum..ağladım bile.ama doğunca öyle degişiyorki herşey..off şimdi bi sevgisi var görmeye değer.iyikide olmuş diyorum:)

hoşgeldin canım,çoğu zaman kimsenin uğramadığı günlerce boş kalan bir topiğiz ama iyi kızlarız valla:)) canım iki kızımızın olmasını belki bu yakın zamanlarda idrak edemiyoruz ama o ne güzel bir duygudur oo ileride anlayacağız anneye dost,yardımcı,sırdaş canlarımız var bizim:)))

Benimde 4 yaşında kızım var ikincide kız, Allah sağlıklısını hayırlısını versin yeterki

amin canım inşallah ne kadar şanslıyız allahım sağlıklı,akıllı evlatlar verdi bugün benim küçük kız elinde güneş gözlüğü olduğu halde düşünce gözlük sapları alnına batt(şükür ki gözüne girmedi)(kanlar falan soluğu hastanede aldık dikiş atıldı..allahım ne zordu dikiş atılırken çok ağladı bende çok ağladım birde düşündüm insanlar böyle şeyleri hergün yaşıyor bizler şükretmiyoruz bile((

Çok geçmiş olsun , benim kzımında 2 yaşındayken kafası yarılmıştı salıncaktan düşmüş parkta, 5-6 dikiş atılmıştı , ben dikiş atılırken girememiştim bile yanına .Allah beterinden sakınsın ufak tefek şeyler olacak elbet

hoşbulduk canım saolasın bende dediklerine katılıyorum hep yanımızda daha küçük olmasına rağmen kızım hep desteğim benim canımın içi şimdi birde küçük kızım olucak inşallah 2 tane destek kuvvetim olucak burada şuan 2. kızına hamiş olan varmı ?sanırım herkesin doğmuş gibi geldi bana bestemle ben varız heralde:)

canım hamile olan arkadaşlar da geliyor zaman zaman,ama dediğim gibi çok aktif olamıyoruz gelen bir zaman sonra gidiyor birkaç kişiyiz devamlı yazan(

sağolasın canım benim,küçük kızımda çok kaza yaşıyoruz nedense büyük kızım çok usludur hiç düşmedi yolda birini incitecekmiş gibi yürür ama küçük düşmediği yer kalmadı vallahi(

Senin ilk kızın kaç yaşında canım

canım hamile olan arkadaşlar da geliyor zaman zaman,ama dediğim gibi çok aktif olamıyoruz gelen bir zaman sonra gidiyor birkaç kişiyiz devamlı yazan(

olsun bide biz yazarız :)aslında bir dönem aktif görüyodum burasını baştada dediğim gibi hep dikkatimi çekerdi ama o zaman hamiş bile değildim.demekki benimde dünya güzeli iki kızım olucakmışta ondan dikkatimi çekiyomuş:)
neyse inşallah ikinci kızım doğduğundada heyecanımı daha iyi paylaşıcam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…