hoşgeldin canım,çoğu zaman kimsenin uğramadığı günlerce boş kalan bir topiğiz ama iyi kızlarız valla:)) canım iki kızımızın olmasını belki bu yakın zamanlarda idrak edemiyoruz ama o ne güzel bir duygudur oo ileride anlayacağız anneye dost,yardımcı,sırdaş canlarımız var bizim:)))
hoşbulduk canım saolasın bende dediklerine katılıyorum hep yanımızda daha küçük olmasına rağmen kızım hep desteğim benim canımın içi şimdi birde küçük kızım olucak inşallah 2 tane destek kuvvetim olucak:d burada şuan 2. Kızına hamiş olan varmı ?sanırım herkesin doğmuş gibi geldi bana bestemle ben varız heralde:)
slmmm dogru dıyon nonısımde ıns buyduklerını gorurum valla su anda delırtıyolar belkı ınanmassınız ama annmlerdeyken mısfır vardı esryala akran sayılr en buyugu 1 yas buyuktu anam bırını alıyoduk elınden oburunun sacını yoluyodu varya bu cadı erkek olacakmıs dırekten donmus yemınle ama cok tatlıya alahım bızı onlarsız bırakmasın nonısım sanada cok gecmıs olsun allah daha buyk dert vermesın ıns
olsun bide biz yazarız :)aslında bir dönem aktif görüyodum burasını baştada dediğim gibi hep dikkatimi çekerdi ama o zaman hamiş bile değildim.demekki benimde dünya güzeli iki kızım olucakmışta ondan dikkatimi çekiyomuş:)
neyse inşallah ikinci kızım doğduğundada heyecanımı daha iyi paylaşıcam:)
benimde nisan 2007:)bir ay varmış aralarında:)ne güzel:)
bende yazayım,büyük kızım 3 yaşını bir ay geçti(37 aylık)küçük kızım 22 aylık:)))
Vala kızlar ınan sanslısınz en azından ıkısıde aradan cıkacak buyuyecekler en akllı benımya guya ne aptalmısım meger eltım dıyo yenge senı ornek alıcam dedım 10 sene az oglanı askere yolla bosta kalmassın sımdı 30 dan sonra cocuk buyutuyom offfff ne zor bılsenız bırı buyk ergenlıgıyle uras bırı kucük bebeklıgıyle uras hayırlısıyla buyseler ben sıyırmadan yane bırı unlem bırı vırgul
allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın inş benımde 2 kızm var ama ne destek kuvvet valla yakında hayırlısıyla bakırkoye yollıcaklar ıns ben en kıdmelıyım galıba buyugu 12 yasında kucugu 18 aylık hayırlısyla buyrler ıns ben genelde takılırm topıge zaten ıkı kız anası olarak dertkesırız kızlar
kız bende yazam 10 şubat 2010 aslında ocakta olcaktı ama 42 hafta olunca mecburen aldılar benım yaramazı ıcerde semırdı masllah zaten normal olmazdı 4.600 grm dogdu ılk kızm kedı gıbı 3 kılo bıseydı esım dalga gecıyo 20 yasında 3 kılo dogurdun dıyo arada gecen 10 sne yaramıs dıyo bı 10 sene sonrad kesın 6 kılo yaparsın dıyo sankı ben fabrıkayımya
Vala kızlar ınan sanslısınz en azından ıkısıde aradan cıkacak buyuyecekler en akllı benımya guya ne aptalmısım meger eltım dıyo yenge senı ornek alıcam dedım 10 sene az oglanı askere yolla bosta kalmassın sımdı 30 dan sonra cocuk buyutuyom offfff ne zor bılsenız bırı buyk ergenlıgıyle uras bırı kucük bebeklıgıyle uras hayırlısıyla buyseler ben sıyırmadan yane bırı unlem bırı vırgul
inşallah canım,allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin,kullanmıyorsan hamileliğinde omega 3 takviyesi almanı tavsiye ederim canım,doğumdan sonra da kullan sütün kalitesi artsın.ukalalık olarak almazsan çok yararlı olduğu için yazmak istedim:)))
bende yazayım,büyük kızım 3 yaşını bir ay geçti(37 aylık)küçük kızım 22 aylık:)))
estağfurullah canım omega 3 takviyesi derken bu çocuklarada verilen vitaminlerdenmi bahsediyorsun ben ilk başlarda birtane vitamin hapı kullanıyodum bulantılarım artınca kullanamaz oldum bide kocaman geçmiyoda boğazımdan tiksindiriyor eski bulantılarım kalmamasına rağmen bu tip şeyleri içemiyorum kendimi lavobada buluyorum doktorumda ozaman keselim dedi yediklerine dikkat et dedi bende daha dikkatli olmaya çalışıyorum onun dışında herhangi bir takviye almıyorum..
bu arada kızlarını Allah bağışlasın ikiz gibi olmuşlardır artık hemen hemen ne güzel sen biraz zorlanmışsındır belki başlarda ama artık yavaş yavaş biraz daha rahat etmeye başlarsın:)
ooooo tam tersi yani ben büyüdükçe daha rahat olunur diye düşünmüştüm:)
aslına bakarsan şu son ay özellikle benim kızımada bir büyüme genç kız havası geldi anlamadım gitti:))
acaba diyorum kardşi olacağını öğrendikten sonra etkilenipte bana büyüdüm artık tavırlarımı yapıyor:)
Merhaba kizlar,
uzun zaman oldu ugramayali... günler cok yogun. Kücük kizimda Subatda dogdu... cok üzülmüstüm ikincide kiz olunca ama bir görseniz Allah beni utandirmak icin öyle güzel bir kiz gönderdiki bana... yolda gören herkes masallah deyip seviyor. Bende cok seviyorum kizlarimi.
Kayinvalidem ara vermeden hemen 3. yap diyor, oglum yok ya...
Esimin arkadasinin oglu olacakmis, ona oglum diye hitap etmesi cok üzdü beni.
Ben ikinci illa oglan olsun diye diretirken bana hep kizardi varsin kiz olsun diye. Simdi baskasinin ogluna oglum diye hitap etmesi cok zoruma gitti.
Ve bunun gibi bir kac seyler daha....
Siz nasil basa cikiyorsunuz bu sorunlarla... 3. bebek istemiyorum ben, yoksa yine kizdi oglandi diye deliririm bu sefer kesin.
Bu komplekslerden kurtulmak istiyorum ama etrafima da bakinca herkesin oglu oluyo :)
Hayir tabi ki saglik en önemlisi ama insaniz iste istiyoruz her iki cinsiyeti de...
Ömür boyu oglum olmadi diye ezilmek isetemiyorum. Siz bana ne tavsiye edersiniz....
Iki kiz annesi olmakta müthis havali bisey o ayri tabi ki... ama esimin baska oglanlara ilgi göstermesi cok yipratiyo beni...... umarim zamanla atlatirim.
Merhaba kizlar,
uzun zaman oldu ugramayali... günler cok yogun. Kücük kizimda Subatda dogdu... cok üzülmüstüm ikincide kiz olunca ama bir görseniz Allah beni utandirmak icin öyle güzel bir kiz gönderdiki bana... yolda gören herkes masallah deyip seviyor. Bende cok seviyorum kizlarimi.
Ben ikinci illa oglan olsun diye diretirken bana hep kizardi varsin kiz olsun diye. Simdi baskasinin ogluna oglum diye hitap etmesi cok zoruma gitti.
Siz nasil basa cikiyorsunuz bu sorunlarla... 3. bebek istemiyorum ben, yoksa yine kizdi oglandi diye deliririm bu sefer kesin.
Bu komplekslerden kurtulmak istiyorum ama etrafima da bakinca herkesin oglu oluyo :)
Hayir tabi ki saglik en önemlisi ama insaniz iste istiyoruz her iki cinsiyeti de...
Ömür boyu oglum olmadi diye ezilmek isetemiyorum. Siz bana ne tavsiye edersiniz....
Iki kiz annesi olmakta müthis havali bisey o ayri tabi ki... ama esimin baska oglanlara ilgi göstermesi cok yipratiyo beni...... umarim zamanla atlatirim.
Merhaba kizlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?