Nerelerdesiniz kızlarrrrrrrr[/Q SLM ESMENCIM IYI DILEKLERIN ICIN TESEKKURLER PASAMIZ NASIIL KIZN BASLAMSITIR OKULA ALLAH KOLAYLIK VERSIN HEPIMIZE BENIMKIDE BU SENE SABAHCI YANDIMKI NE YANDIMINS BUNDAN SONRA YAZISIRIZ
esmen canım nasılsın
uzun zamandır yoktum. hepinizi çok özledim eski dostlarım :79:
Nerelerdesiniz kızlarrrrrrrr[/Q SLM ESMENCIM IYI DILEKLERIN ICIN TESEKKURLER PASAMIZ NASIIL KIZN BASLAMSITIR OKULA ALLAH KOLAYLIK VERSIN HEPIMIZE BENIMKIDE BU SENE SABAHCI YANDIMKI NE YANDIMINS BUNDAN SONRA YAZISIRIZ
Bu sene asıl ben yandım kızım üniversite sınavına hazırlanıyor Allahım yardım ettttttt.Kızlar ne olur dua edin,duaya çok ihtiyacım var.
iyiyim Gıymatlım nerelerdesin ne yaptın çok merak ettim seni valla.
esmen canım şu anda anlatamayacağım kadar farklı olaylar yaşadık. aylardırda siteye girmiyordum. artık uğrarım inşallah
bebek durumunu soruyorsan bende herşey aynı tas aynı hamam
slm kızlar nasılsınız kımse ugramaz olmus topıge herkes cocukların derdıne dustu demekkı neyse allah onlara ömur versınde gerısı bos allahım olmayanlarada cıfer cıfter evlat versın arada bı ugrayınya baska yerdeysenız lınk atın nerde o eskı gunler helen zaten ıyce yok kımsenın ıkı kızı olmuyomu yahuallah herseyın hayırlısını versın
masallah ilk çocuğun 20 aylık ikinciye mi hamilesin
Amin canım sende yoksun hiç ben hergün bakıyorum
oğlan düz duvara tırmanıyor çok yaramaz bizim de 6 dişimiz birden çıkıyor azılar köpekler ama benim çocuklarım da diş problemi olmuyor ateş huysuzluk falan yok ta ben artık tahammülsüzüm kaldıramıyorum hiçbirşeyi.Kızım da üniversite sınavınagirecek bu sene sinirlerim çok gergin
ya esmen cok haklısn ınan 2 cocuk canıma okudu hemde araları 10 yas bazan dusunuyomda benmı cok becerıksızım ınsanlarmı cok rahat ben devamlı dıken ustundeyım ınan oturup bır kahve ıctıysem kendımı sanslı goruyorum bı yandan kılolar offffffffff sen kac kıloya dustun ben vermedıgım gıbı 2 de aldım off ya nasıl verıyosunuz bende ırade sıfır demekkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?