Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

Sana da iyi bayramlar esmen ve herkese de tabi

yazdiklariniz icin tesekkürler... Herseyin hayirlisi... Allah hakkimizda hayirli olana gönlümüzü razi etsin insallah, amin.

iyiyim Gıymatlım nerelerdesin ne yaptın çok merak ettim seni valla.

esmen canım şu anda anlatamayacağım kadar farklı olaylar yaşadık. aylardırda siteye girmiyordum. artık uğrarım inşallah
bebek durumunu soruyorsan bende herşey aynı tas aynı hamam

esmen canım şu anda anlatamayacağım kadar farklı olaylar yaşadık. aylardırda siteye girmiyordum. artık uğrarım inşallah
bebek durumunu soruyorsan bende herşey aynı tas aynı hamam

Aman canınız sağolsun canım ya olaylar yaşadık demişsin geçmiş olsun bebişinde vakti var daha demekki

slm kızlar nasılsınız kımse ugramaz olmus topıge herkes cocukların derdıne dustu demekkı neyse allah onlara ömur versınde gerısı bos allahım olmayanlarada cıfer cıfter evlat versın arada bı ugrayınya baska yerdeysenız lınk atın nerde o eskı gunler helen zaten ıyce yok kımsenın ıkı kızı olmuyomu yahu allah herseyın hayırlısını versın

Son düzenleme:

Amin canım sende yoksun hiç ben hergün bakıyorum

Amin canım sende yoksun hiç ben hergün bakıyorum

haklsın bu aralar gırıyomda pek yazamadım benım kucuk cadı bütun dıslerını tamamladı buyugun okulu zorlastı of bıde sabahcı alsımıstık oglencıye ıyce tıpım kaydı senın pasa nasıl konusuyomu benımkı cat pat ıste daha tam cumle yok tembel hehehehe gerçi bende 3 yasında anca konusmusum ama sımdıde: susturamıyolar

oğlan düz duvara tırmanıyor çok yaramaz bizim de 6 dişimiz birden çıkıyor azılar köpekler ama benim çocuklarım da diş problemi olmuyor ateş huysuzluk falan yok ta ben artık tahammülsüzüm kaldıramıyorum hiçbirşeyi.Kızım da üniversite sınavınagirecek bu sene sinirlerim çok gergin

ya esmen cok haklısn ınan 2 cocuk canıma okudu hemde araları 10 yas bazan dusunuyomda benmı cok becerıksızım ınsanlarmı cok rahat ben devamlı dıken ustundeyım ınan oturup bır kahve ıctıysem kendımı sanslı goruyorum bı yandan kılolar offffffffff sen kac kıloya dustun ben vermedıgım gıbı 2 de aldım off ya nasıl verıyosunuz bende ırade sıfır demekkı

Ben hala 73kg da takılı kaldım sinirlerimi bozuyor artık hep aynı biranönce başlamalıyım diyete ama üfffffff başlayamıyorum bakalım ne zaman başlayacağım.Yürüyüş bandına her sabah çıkıyorum ama hayalim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…