women hayırlı olsun canım güle güle otur
winstondişiniz hayırlı olsuuunn
aayy benimkiler çok mızıldandı kaçıom şimdilik
bu arada peditus yerine grip için hangi ilacı kullancaz bebişlere ben de peditus kullanıyodum huylandım bak şimdi:44:
ne kursuu kıssssssss
aferim kullan cnm
onun çocuk için olanı varmıydı bilmiyodum onu kullanayım artık ben de o zaman sağol canımm
ay daha sabah sordum snei bu kız nerelerde diye telinde yok bende ben sana verdim telimi ama sen aramadın beni neyse canın sağolsuncanım arkadaşlarım merhabalar merak edenler olmuş sağolun bu aralar karmakarışığım
öncelikle umuttan bahsedeyim mutluluğumu anlatayım pamukkale üniveristesine götürdüm mr sonucuna göre motor gelişiminin 2 ay geride olduğunu geç yürüyeceğini söyledi hoca şimdi maşallah çok iyi basmaya başladı çokkkkkkkk mutluyum o aptal doktor beni boşuna üzmüş inşallah umut yürüdüğünde götüreceğim ona göstermeye
yavrularım için yaşıyorum artık hayatımla ilgili evliliğimle ilgili yeni kararlar alma dönemindeyim düşünüyorum düşünüyorum başımın ağrısı beni deli ediyor.çocuklarımı görmek içim 10 ay sonra kayınvalidem bana geldi ilk kez görüyor hiç mi merak etmedin be mübarek uyuyorlardı beşiklerinde kalkıp bile bakmadı eşim kucağına alıp yanına götürdü özgeyi kucağı çok sever dedi almadı kucağına sevmedi bile.neyse bu sabah balkonda sigara içiyor ben de biberon yıkamaya gittim telefonla konuşuyor eltime diyorki suçu olduğundan hiç konuşmuyor biliyor suçunu diyor kafamdan kaynar sular döküldü çocuklarımı doyurdum uyuttum gittim odasına benim ne suçum varmış dedim kaç milyar borcunuzu eşşek gibi çalışarak ödedğim için mi suçluyum doğumda bile aramadığınız sormadığınız için mi, biz eşimle 7 yıl çıktık öyle evlendik diye beni yadırgadığınız kabul etmediğiniz için mi dedim cevap sen mi kazandın dedim ben de çalışıp öyle ödendi borçlar dedim eee benim şimdi 10 milyar borcum daha var dedi ben birşey diyormuyum dedi ya banane senin borcundan ben ikiz çocuk büyütüyorum ödemek zorundamıyım dedim siz benim umurumda değilsiniz sadece oğlum önemli dedi bir kez daha beni ve yavrularımı yok saydı çok üzgünüm hep ağlıyorum durduk yere neydi benim suçum diyorum yavrularım nasıl ağlıyorlar yetişemiyorum odadan çıkp ta birine bakayım demedi eşime telefon açmış benim canım sıkılıyor diye eşim geldi 1 saat parkta gezdirdi akşam 7 de foruma gittiler ben eşşek aylardır evdeyim benim canım sıkılmıyormu yada gezmeye mi geldin sabır diliyorum kendime eşim de tüm bu yaşadıklarıma rağmen anasını tutarsa boşanacağım çok karalıyım olmayacak böyle
hadi bakalım hayırlı olsun sonunda bu işte bitti bi tek taşınmam kaldı :82:merhaba kızlar tüm can sıkıntım boşaymış sonunda kredimiz çıktı yarın kısmetse tapumuzu alıyourz...
bugün sizden sonra eşim aradı bankaya gidiyoruz dedi......yarında tapuyu alınca sorun bitiyor....adamlarda 20 gün sonra çıkıyormuş...
bu arada küçük küçük denilen evim tapuda 91 m2 yazıyor.....
anlamadım gittiii
bacım seni hep face de görüyom ama kk da pek aktif değilsin gözümden kaçıyo sanma kuzular nasıllar anlatsana bakayım birazzzzwomen eviniz hayırlı olsun.inşallah oğluşlarla eşinle tüm sewdiklerinle huzurlu mutlu hep sewgiyle dolu bir yuva olur..
evet canım ya dönüş çok karışık gerçekten 15 dakkada felan anca yola çıkıyo dönüyoz dolaşıyoz aa forum istanbulun önüne yeni çıkmışız oluyoruz aradım aslında snei bi ara kayboldunuz çünkü bakmadın neyse bi şe yaradıysak ne mutlu bize vallahiSelam.....
Nasılsınız?
Yağızı uyutuyorum size bakıyım dedim..
Çok güzel haberler okudum a_ilcin oğlun adına çok ama çok mutlu oldum
valla bencede götür o dr.gözünün içine baka baka yürüt yakışıklı oğluşunu...
WOMEN evin tapusunu alıyormuşsun hadi hayırlı olsun.ağız tadıyla oturun inşallah.
Bizde 15 tatimizin keyfini çıkarıyoruz.
Forumistanbula gittik,çok karışık geldi bize aradığımız hiç birşeyi bulamadık.
Sonra canalarda geldi eşler tanışmıştı zaten onları kaynaştırdık bugünde,çayımızı içtik kurabiye eşliğinde.
Resimler çektik eşim yükleyecek birara.
Valla canancım hocamdan allah razı olsun.siz olmasaydınız biz bulamazdık dönüşü,bizi birara yolda beklediniz süperdi çok rahat geldik.eşimde bende dua ettik size....
Kızlar realde 120 lik prima 4:+ bezler 37 tl.iki kutu aldık.
ıslak mendillerde indirimde haberiniz olsun.
Bu arada çok merak ettiğim yaklaşık 4 senedir gitmek istediğim İ.K.A orayada gittik sonuç hayal kırıklığı hiç beğenmedim...
face dede yazdım ama hadi hayırlı olsndişiniz kuzummmmmkalabalık burası ama ismen burda sanırım herkes ben kaçıyorum ii geceler herkeslere..
bu arada ege min dişi çıktı
ne kursu işemi başladın diyecektimkiii altta womene açıklamasını yapmışsın demek tarih öğretmenleri anaokul öğretmenliğide yapabilecek haa iyi barii sevindimmmkızlaarr napıonus kurstan geldim bişiler yedim kızları uyutuyom şimdi bi bakiim dedim geçmişi okudum anca
kadın seviyo hastaneleir kızım senin kaynananda öyle değildmi zırt pırt sağlık ocağına gidiyodu herhalde ikisini bi araya getir hergün ele ele verip tutsunlar dr yolunu hahahabugece uykum yok yaa pek sakin buralar beee...kimseler yok herkes yattımııı
hirkesin kuzuları uyumuş dimek
ben yarın alişi yine doktora götüreceğim buradaki kontrolümüzün zamnı geçmemiş ..durum bu olunca hazır buradayız doktorumuz görsün dedim...bana göre kötü bir öksürüğü var ama bakalım hayırlısı yaa hava verseler belki açılır...annemde valla hala hasta ..bitmiyor bu kadının hastalığı valla buraya geldikce ruhum sıkılıyor yaaa devamlı hasta olmaz bir insan yaaaa........bugecede doktora gitti serum taktırmış kendine...geldi eve uyudu
bu saat oldu gelen yok bende kaçarrrrrrrrrrrrrr iyş gecelerr
kalabalık burası ama ismen burda sanırım herkes ben kaçıyorum ii geceler herkeslere..
bu arada ege min dişi çıktı
Günaydın....
Bugünde hava çok güzel ya,15 tatilde hava çok güzeldi hakkınıda verdik ama bugün evdeyiz artık.
Yağız gece uyumadı dün çok yoruldu uykusuz kaldı ondanmıdır,ateşi var gibi ama yok anlamadım bu durumu,diş diyicem ama ben bile sıkıldım kaç aydır diş demekten.
Artık oğluş çok edepsiz oldu teyzeleri,istediği olmayınca alamayınca basıyor yaygarayı hatta ağlıyor bile sıpa.Bir şey istiyor istediğini değil başka şey veriyorum nasıl ayaklarını sallıyor tam anası valla dediği olmadımı basıyor yaygarayı
Buarada WİMSTON dişiniz hayırlı olsun.
Aslınında kızının dişi çıkmış onadaa hayırlı olsun
CANAN aradım diye yazınca baktım şimdi tlf.kusura bakma canım ya tlf.sesi kısık attım çantaya duymamışım.Hatta bende bir ara niyetlendim aramak için dedim artık çok sıkmayalım sizi yeterince rahatsız ettik zaten
Dünkü buluşma çok güzeldi benim içinde.
Ama dün öyle bir durum olduki,sen aradın geldik diye,hiç buluşalım demedin,sen demeyince bende ses çıkarmadım.Sonra kaç kez tlf.aramak için çıkardım dedim belki ailece gezecekler vazgeçtim.
Sonra dayanamadım aradım,neyse sıkmadık inşallah sizi
Bizde sizi görünce eşimle pek bir sevindik,eşin yol karışık demiş,sıkıntı basmıştı eşimide.
Tekrar saolaun canım.
valla canım bizim 6. ayda başladı diş sıkıntımız ve 1 şubatta çıktı bereninikincide 1-2 güne patlar kabardı.. inşallah sizinde diş çıkınca tüm huysuzluğunuz geçer..
senin vasıtanla dorukcumada hayırlı olsun diyeyim..
slm millet bizde sabah erkenden kalktık.....kocişe kahvaltı hazırladım tabi hazır kahvaltıya annemle babamda kalktı...hepberaber kahvaltı yaptık...sonra ben alişi aldım hastaneye gittik kontrole...
sonrada eve geldim....kociş tapudaymış öğleden önce bu iş bitmez dedi....avukat 1 de gelecekmiş hadi hayırlısı olsun dedim....
artvinli gezmişsiz cnm ohhh yağıza maşallahhh çok tatlı bıdık yaaaa maşallahhh
herkese selamlar winston dişiniz hayırlı olsun kolayca çıkar hepsi inşallah.canan giriyorum kk ya ama genelde okuyorum nedense yoksa hergün burdayım ben.facede de oyun oynuyom akşama kadar napim çok sıkıldım.bebeler iiyi şükür yürüyorlar heryeri karıştırıyorlar heryer darma duman yani..women inş..tapuda hallolacak alişede geçmiş olsun artvinli oh ne güzel gezmişsiniz darısı bana
canım ben rahatça alışverişinizi yapın dedim bizde o arada ca işini halledelim dedim sonra aradım ya kız seni nerdesinşz diye petsopun oradayız dedin bende indim işte aşk olsunnnnGünaydın....
Bugünde hava çok güzel ya,15 tatilde hava çok güzeldi hakkınıda verdik ama bugün evdeyiz artık.
Yağız gece uyumadı dün çok yoruldu uykusuz kaldı ondanmıdır,ateşi var gibi ama yok anlamadım bu durumu,diş diyicem ama ben bile sıkıldım kaç aydır diş demekten.
Artık oğluş çok edepsiz oldu teyzeleri,istediği olmayınca alamayınca basıyor yaygarayı hatta ağlıyor bile sıpa.Bir şey istiyor istediğini değil başka şey veriyorum nasıl ayaklarını sallıyor tam anası valla dediği olmadımı basıyor yaygarayı
Buarada WİMSTON dişiniz hayırlı olsun.
Aslınında kızının dişi çıkmış onadaa hayırlı olsun
CANAN aradım diye yazınca baktım şimdi tlf.kusura bakma canım ya tlf.sesi kısık attım çantaya duymamışım.Hatta bende bir ara niyetlendim aramak için dedim artık çok sıkmayalım sizi yeterince rahatsız ettik zaten
Dünkü buluşma çok güzeldi benim içinde.
Ama dün öyle bir durum olduki,sen aradın geldik diye,hiç buluşalım demedin,sen demeyince bende ses çıkarmadım.Sonra kaç kez tlf.aramak için çıkardım dedim belki ailece gezecekler vazgeçtim.
Sonra dayanamadım aradım,neyse sıkmadık inşallah sizi
Bizde sizi görünce eşimle pek bir sevindik,eşin yol karışık demiş,sıkıntı basmıştı eşimide.
Tekrar saolaun canım.
ay bebekler anlat canımmmmüsadeceokuyıp çıkmaaaaaherkese selamlar winston dişiniz hayırlı olsun kolayca çıkar hepsi inşallah.canan giriyorum kk ya ama genelde okuyorum nedense yoksa hergün burdayım ben.facede de oyun oynuyom akşama kadar napim çok sıkıldım.bebeler iiyi şükür yürüyorlar heryeri karıştırıyorlar heryer darma duman yani..women inş..tapuda hallolacak alişede geçmiş olsun artvinli oh ne güzel gezmişsiniz darısı bana
üstte sormuştum burada cevap vermşişsin 2 daha kalacak demek haaa offf zor vallaha anacımmmmmallah yardımcın olsun neyseki bebelere bakacak birileri var alim allah bşde yalnız kalsaydın ne yapardın yawwwwben aynıyım canım yaa hala yatıyorum bi 2 ay daha yatıcam sanırım.bu ay sonu daha net bişi deriz dedi doktorum bakalım bekliyoruz inş..bi sorun yokturr.yağızda ismi gibi şeker maşallah.14 aylıklar benimkiler yürüsünler tabii ama daha tam beceremiyorlar çok düşüyorlar
Women bu arada dün dişbuğdayı ve doğum günü resimlerine baktım,geçmişe daldım şöyle uzunca.
Ben hamileydim o resimlere bakarken ah nasılda heyecanlanmıştım hayaller kuruyordum.
O zamanda şimdide aynı şeyleri düşündüm...
Diş buğdayınız daha bir hoşuma gitti,masanız vs.çok güzel olmuş.
Bende dedim istiyorum dişbuğdayı yapıcam kısmet olursa.
Süper olmuş tekrardan güncellemen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?