İkiz Anneleri Geyik Paneli

aferim kullan cnm

ne kursuu kıssssssss

canıımm tarih öğretmeniyim ya ben okul öncesi öğretmenliği iiçin kurs açtı halk eğitim oraya gidiyom 10 günlük bi kurs sertifikayı alınca anaokulu öğretmenliği yapabilcez ama özelde yada devlette vekil olarak henüz kadrolu almıyolar ama olsun kızlar biraz daha büyüyünce başlıcam artık

bugece uykum yok yaa pek sakin buralar beee...kimseler yok herkes yattımııı

hirkesin kuzuları uyumuş dimek

ben yarın alişi yine doktora götüreceğim buradaki kontrolümüzün zamnı geçmemiş ..durum bu olunca hazır buradayız doktorumuz görsün dedim...bana göre kötü bir öksürüğü var ama bakalım hayırlısı yaa hava verseler belki açılır...annemde valla hala hasta ..bitmiyor bu kadının hastalığı valla buraya geldikce ruhum sıkılıyor yaaa devamlı hasta olmaz bir insan yaaaa........bugecede doktora gitti serum taktırmış kendine...geldi eve uyudu

ay daha sabah sordum snei bu kız nerelerde diye telinde yok bende ben sana verdim telimi ama sen aramadın beni neyse canın sağolsun
öncelikle umuta çok ama çok sevindim vallahi anlatamam gözünaydın canım yürüdüğü müjdesinide verirsin işallah burdan

kaynana gelince vallahi 10 aydır çocukları görmeye tenezzül etmemekle zaten umrunda olmadığını göstermiş ne yaıp yahu kınamaktan ötesini yapıyorum şuan bu arada kaynana nerd eoturuyo farklı bi ildemei
bide hangi konuda seni sevmiyo yani yüüzme bakamıyo derken neden bakamadığını düşünüyo anlatsana bize

eşine gelincede seni anlıyorum benimde aynı senin gibi kendime olan saygımı kaybetmektense eşimi kaybederim deidğim çok oldu ama ne yaıkki 2 çocukla çok ama çok zor tek çocuk ols ayolla kreşe bi işe gir çalış öde ama 2 çocuğu kreşe yollasan ve çalışsan sana damla para kalmaz hadi geçtik para olayını eşini sveiyosun hemen boşanmayı düşünme ama eşinle düzgün bi konuşma yap haklı olduğuna eminsen ve eşin bunu görmüğyosa gerçekten o zaman kendine olan saygını koru ve sevgini feda et....
hadi bakalım hayırlı olsun sonunda bu işte bitti bi tek taşınmam kaldı :82:
women eviniz hayırlı olsun.inşallah oğluşlarla eşinle tüm sewdiklerinle huzurlu mutlu hep sewgiyle dolu bir yuva olur..
bacım seni hep face de görüyom ama kk da pek aktif değilsin gözümden kaçıyo sanma kuzular nasıllar anlatsana bakayım birazzzz
evet canım ya dönüş çok karışık gerçekten 15 dakkada felan anca yola çıkıyo dönüyoz dolaşıyoz aa forum istanbulun önüne yeni çıkmışız oluyoruz aradım aslında snei bi ara kayboldunuz çünkü bakmadın neyse bi şe yaradıysak ne mutlu bize vallahi
ay ben ikeayı çok seveirm ya biryığın işe yarra şey var orda vallaha ben çeyizimin yarısını ordan düzdüm yemek felanda ucuz oluyo orada foruma gittiğimizde genelde ıkea da yiyoz mesela biz yemeği ama tabi zevk meselesi neyse bi daha buluşuruz işallahhh
neyse kocişlerde tanıştığına göre bi günde kocişinle beklerim seni kuzum
kalabalık burası ama ismen burda sanırım herkes ben kaçıyorum ii geceler herkeslere..
bu arada ege min dişi çıktı
face dede yazdım ama hadi hayırlı olsndişiniz kuzummmmm
hadi iyi gecelerrrr
kızlaarr napıonus kurstan geldim bişiler yedim kızları uyutuyom şimdi bi bakiim dedim geçmişi okudum anca
ne kursu işemi başladın diyecektimkiii altta womene açıklamasını yapmışsın demek tarih öğretmenleri anaokul öğretmenliğide yapabilecek haa iyi barii sevindimmm
kadın seviyo hastaneleir kızım senin kaynananda öyle değildmi zırt pırt sağlık ocağına gidiyodu herhalde ikisini bi araya getir hergün ele ele verip tutsunlar dr yolunu hahaha
bu saat oldu gelen yok bende kaçarrrrrrrrrrrrrr iyş gecelerr

ay geldik be acelen neeee

öhüm öhüm ana gelince
sabah kalktık ben biraz geç kalktım aslında erken kalktım hatta buraya yazdımda sonra geri yattım 11nde kocişin bağrışına uyandım musti sırtına kadar çıkamrış kalk dedi neysem kalktım veletlerle ilgilen kahvaltı hazırla çamaşır topla çocuklara ğle yemeği yedir uyut saat oldu 2 bi duşa girdim giyindim ettim saat oldu 3 deidm kocişe canım sıkıldı sen biraz evde kal az da ben gezeyim şişli taksim yapayım deidm neys etamam dedi sonra kaynana çağırıd yemek hazırladım gelin diye laf aramızda bu sene kaynanayla aramız pek iyi neyse acıkmıştım çıktım yemek çay saat oldu 4 dedim bu saatten sonra gidemem çıtım şiliye vvardım 5 3 saat dolaşsam saat 8 eve gelmem 9 tabi bu da 5 karış surat demek neyse tam o sırada artvinli aradı biz forumdayız send ekeisn burdasındır dedi ay yok değilim ama bak gelirim deidm bi elbise almıştım devrime doğumgünü için cicili bicili söylemesi ayıp 40 lira vermiştim normalde pek giydiremeyeceğim bii hiç giydirmedimde onu iade etmeye gidecektim fırsat bu fırsat gittim bende zaten karınlşarı toktu danino saatleir gelmişti 1 er takım kıyafet bez su süt daninoları attım çantaya hadi yallah arabada giderken yediridm daninolarıda ohh mis bende hazırıdm zaten neyse ca da iade ettik sonra bakınalım deidk derken 9 liray akızıma kot aldım 12 lirayada seneye giyinmek üzare ince polar mont aldım kuuzlara tekrar para harcadık geldik eşimde boşa uğraştık dedi iade edeceğimize değişim yapsaydık keşke deid neysme hayırlısı öyleymilş deidm haha
sonra artvinliyle buluştuk çay çtik bişiler atıştırdım acuk sohbet felan kocişlerde kaynaştı o arada sonra ayrıldık bişz reale giridk 2 kutu bezde ben aldım tam 10 parça şey aldık 116 lira ttu ay allahım bu para denilen meret nasıl sugibi akıyor vallahi ya kafayı yiyeceğim zaytinyağını bile yarım kilo aldım vallaha yarı o bile 8 liraydı neysem çocuklar mızmızlandı o sırada tabi benim kocişed sağdan sağdan gelmeye başladılar çıktık marketten ben mustafaya azıcık süt içireyim derken bide ne göreyim artvinlilerde ahala orada ıkeaya girmişler onlarda karşılaştık tekrar ki bence iyi de oldu yolları karıştırır bulamazşar keşke beraber dönsek diye içimden geçiriyodum ama teklif de edemeidm yanlış anlarlar belki diye ama isabet oldu çok temiz kalpliymişim vesselam neys eberaber döndün okmeydanonda ayrıldık ne zamandır gitmediğimiz eşimin emmi oğlu vardı onlara çaya gittik bizde kızla r7 yıllık evliler ve çocukları olmuyo ama karı koca o kadar temiz insanlarki hamileleiğimde allah biliyo ya hergün onlar için dua ettim bir bebeleir olsun diye allahım işallah onlarada nasip eder neys e11 de kalktık ordan zaten 5 dakkalık yol eve geldişm hemen asılacak çamaşırlaırm vardı astım toplanacakları topladım mutfağımı topladım aldıklarımı yerleştirdim kocişte çocukları uyuttu hemen size koştum bu arada hala notbooku kullanıyorum netbooka alışamadım onu kociş kullanıyo hahaha msn felan yüklü değil ya yani yükleidkte aile ms diye bişi yüklendi anlamaıdm kk şifremde msn de kayıtlı o yüzden uğraşmıyorum eskisini kullanıyorum açıkcası çokta beğenmeidm büyük hevesle istemiştim kocişten netbooku ama notbook kadar yavaş bence hızlı değil yani ben bu pc nin yavaş olduğu için yeni pc istemiştim neysem

yarında karşıyagidiyoruz eşimin imranlıdan bi öğretmen arkadaşının eşi doğum yaptıda oraya bebek görmeye gideceğzi kahvaltıdan sonra hazırlanaı rçıkarı zkyananda gelecek çamlıcada eşimin amcası tarafı var akşam çayınada oraya gideriz akşama geç geliriz cumartesi günüde ehliyet sınavı varmış zaten kociş orada görevli 15 tatailide hiç bişi anlamadan bitiridk anlayacağınızzzz

Günaydın....

Bugünde hava çok güzel ya,15 tatilde hava çok güzeldi hakkınıda verdik ama bugün evdeyiz artık.
Yağız gece uyumadı dün çok yoruldu uykusuz kaldı ondanmıdır,ateşi var gibi ama yok anlamadım bu durumu,diş diyicem ama ben bile sıkıldım kaç aydır diş demekten.

Artık oğluş çok edepsiz oldu teyzeleri,istediği olmayınca alamayınca basıyor yaygarayı hatta ağlıyor bile sıpa.Bir şey istiyor istediğini değil başka şey veriyorum nasıl ayaklarını sallıyor tam anası valla dediği olmadımı basıyor yaygarayı

Buarada WİMSTON dişiniz hayırlı olsun.
Aslınında kızının dişi çıkmış onadaa hayırlı olsun

CANAN aradım diye yazınca baktım şimdi tlf.kusura bakma canım ya tlf.sesi kısık attım çantaya duymamışım.Hatta bende bir ara niyetlendim aramak için dedim artık çok sıkmayalım sizi yeterince rahatsız ettik zaten
Dünkü buluşma çok güzeldi benim içinde.
Ama dün öyle bir durum olduki,sen aradın geldik diye,hiç buluşalım demedin,sen demeyince bende ses çıkarmadım.Sonra kaç kez tlf.aramak için çıkardım dedim belki ailece gezecekler vazgeçtim.
Sonra dayanamadım aradım,neyse sıkmadık inşallah sizi
Bizde sizi görünce eşimle pek bir sevindik,eşin yol karışık demiş,sıkıntı basmıştı eşimide.
Tekrar saolaun canım.

valla canım bizim 6. ayda başladı diş sıkıntımız ve 1 şubatta çıktı berenin ikincide 1-2 güne patlar kabardı.. inşallah sizinde diş çıkınca tüm huysuzluğunuz geçer..

senin vasıtanla dorukcumada hayırlı olsun diyeyim..

slm millet bizde sabah erkenden kalktık.....kocişe kahvaltı hazırladım tabi hazır kahvaltıya annemle babamda kalktı...hepberaber kahvaltı yaptık...sonra ben alişi aldım hastaneye gittik kontrole...
sonrada eve geldim....kociş tapudaymış öğleden önce bu iş bitmez dedi....avukat 1 de gelecekmiş hadi hayırlısı olsun dedim....

artvinli gezmişsiz cnm ohhh yağıza maşallahhh çok tatlı bıdık yaaaa maşallahhh

herkese selamlar winston dişiniz hayırlı olsun kolayca çıkar hepsi inşallah.canan giriyorum kk ya ama genelde okuyorum nedense yoksa hergün burdayım ben.facede de oyun oynuyom akşama kadar napim çok sıkıldım.bebeler iiyi şükür yürüyorlar heryeri karıştırıyorlar heryer darma duman yani..women inş..tapuda hallolacak alişede geçmiş olsun artvinli oh ne güzel gezmişsiniz darısı bana

Hah işte bizde sizdeniz canım.
Tam 6 aylıktı dr.diş etleri sertleşmiş diş sıkıntıları başlar dedi,ogün bugün ne diş çıktı,nede bizim sıpanın huzursuzluğu geçti.
Valla benim çekip çıkarasım geliyor azönce olduğu gibi delirtti beni yine
Dişimiz çıksa dişbuğdayı istiyorum ama bu gidişle doğum gününle beraber olacak sanırım

Günaydın canım.
Canan belki womende gelir dedi ama görüşemdik.
Nasılmış aliş bızdığı,öksürüğün sebebi neymiş?
Aman ev alım satım işleri zordur canım,tez zamanda feraha çıkın inşallah.
Saolasın teyzesi oda seni pek sevdi bee.Oynatınca gülücükler hazırdı teyzesine

Canım sen nasıl oldun?
Maşallah yürümeye başlamışlar senin fındıklar..
Amiiiiiiiin canım tez zamanda iyileş ve gezemediğin günlerin acısını booooool boooool çıkar.

ben aynıyım canım yaa hala yatıyorum bi 2 ay daha yatıcam sanırım.bu ay sonu daha net bişi deriz dedi doktorum bakalım bekliyoruz inş..bi sorun yokturr.yağızda ismi gibi şeker maşallah.14 aylıklar benimkiler yürüsünler tabii ama daha tam beceremiyorlar çok düşüyorlar

Women bu arada dün dişbuğdayı ve doğum günü resimlerine baktım,geçmişe daldım şöyle uzunca.
Ben hamileydim o resimlere bakarken ah nasılda heyecanlanmıştım hayaller kuruyordum.

O zamanda şimdide aynı şeyleri düşündüm...
Diş buğdayınız daha bir hoşuma gitti,masanız vs.çok güzel olmuş.
Bende dedim istiyorum dişbuğdayı yapıcam kısmet olursa.
Süper olmuş tekrardan güncellemen...

canım ben rahatça alışverişinizi yapın dedim bizde o arada ca işini halledelim dedim sonra aradım ya kız seni nerdesinşz diye petsopun oradayız dedin bende indim işte aşk olsunnnn
ay bebekler anlat canımmmmüsadeceokuyıp çıkmaaaaa
ne zamana kadar ayak o halde kalacakkk
üstte sormuştum burada cevap vermşişsin 2 daha kalacak demek haaa offf zor vallaha anacımmmmmallah yardımcın olsun neyseki bebelere bakacak birileri var alim allah bşde yalnız kalsaydın ne yapardın yawwww

marta kadar çıkar kuzum dişler sende nşsana yap diş buğdayını havalarda güzelleşir o zamanaa

eylülll nerdesin o gün bu gündür haber alamadık sendne kuzummmm
winstonn naber yavrummmm nasıl oldunnn
a-ilçin gördüm seni altta durumları anlat bize kuzummm
bende kahvaltı sofrasındayım vallahi çocuklarda arkada bişiler dağıtıyo hahaha
birsen dr o öksürüğe bişeyi yokmu dedi yawww

ilk defa netbookumdan yazdım epey zormuş yawww alışmak vakit alacakkkk

merhabalar....canan kızzzzzzzz bişey yok dedi. valla ciğerde bişey yok diyor....

ama alerjik öksürük aferim ver dedi nezle olmuş dedi....burnunu bol bol temizle spreylere devam dedi..

artvinli evet cnm güzel oldu diş buğdayım dua vs. yaptım...

sende yap cnm çok güzel oluyor.....

canan kastamonudan geldi tatlım suçum onun telefonlarını açmamam şöyleki böyle bir enayi olur mu ben bebek tedavisi için para biriktirmişim tedaviye başlanacak o borcunu ödetiyor benim tedavim başlayamıyor ee ben neden telefonunu açmamışım sen de benim bilmem kaç milyar borcumu öde sen de benim telefonumu açma salaklığa bak ya onlar herşeyi yapıp edecek ben tavır yapmıcam ondan diyo yüzüme bakamıyor konuşmuyor diye ben nefretimden bakmıyorum konuşmuyorum o ne anlıyor işte böyle dün gitti 23,30 da eşimle 2 saat konuştu yan odada eşim otogara bıraktı geldiğinde ben uyumuşum konuşmadık daha yani ayrıca canım ben hattımı değiştirdim numaralar aktarırken silindi senin numaran da gitti dün dicektim canan telefonunu yazar mısın diye sen dedin özelden atarmısın
herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…