bu akşam dananın kuyruğu kopacak yani..valla senin eşin boşver diyormuş bak bu da iyi bişey,benimki gibi ailesinin avukatlığına soyunmuyor hiç değilse.hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel bir konuşma olur güzel sonuçlanır sen ağlama ama güçlü ol gözyaşlarına değmez...sağol canım benim üzmek istemem kimseyi ama sizden başkasıyla da paylaşamıyorum bilmiyorum herşey bu akşam belli olacak
sağol canım herşeyin hayırlısı vardır elbet bunda da bir hayıra ilcin cnm inan çok üzüldüm diyeceğim bişey yok haksızlığa uğruyorsun ama sor bakalım burada hangimiz uğramıyoruz ki ...ama yaşayan sensin cnm iyice düşün taşın cnm hakkında hayırlısı olsun
women eviniz hayırlı olsun.inşallah oğluşlarla eşinle tüm sewdiklerinle huzurlu mutlu hep sewgiyle dolu bir yuva olur..
haklısın canım belki de bu sefer benim için bir şeyler yapılsın istiyorum hiçbirşeyi telafi etmeyecek belki de ama beni biraz rahatlatacaka_ilcin gerçekten üzüldüm bende inan çou kişi bunları yaşıyorr.hatta bende.ama lütfen çok iyi düşün başkaları için değmez bu hatlere gelmeye eşlere çok görev düşüyor aslında ama gel görki bişi yapmıyorlar
haklısın canım belki de bu sefer benim için bir şeyler yapılsın istiyorum hiçbirşeyi telafi etmeyecek belki de ama beni biraz rahatlatacak
öyle canım eşimi çok seviyorum ama kendime de saygımı yitirmek istemiyorum bi dur demem şart kendileri bilir enayi yerine konulmaktan bıktımcnm sen haklısın ama boşanınca maddi olarak geçmini nasıl yapacaksın??? nerede kalacaksın ??
sen çalışırsan kim bakacak çocuklara????
evet hayat herkese herzaman istediğini vermiyor ama gerçeklerde çok acı olarak duvar gibi karşımızda
ben şuraya anneme geliyorumda inan sığamıyorum...boşansam hiç düşünemiyorum istemezler beni kesinn diyorum...
çokk doğru düşün....kocanla kesin kararlı olduğunu hissettir...seni seviyorsa bişey bulur....o kadar sevginiz aşkınız var cnm
öyle canım eşimi çok seviyorum ama kendime de saygımı yitirmek istemiyorum bi dur demem şart kendileri bilir enayi yerine konulmaktan bıktım
öyle canım eşimi çok seviyorum ama kendime de saygımı yitirmek istemiyorum bi dur demem şart kendileri bilir enayi yerine konulmaktan bıktım
Selam.....
Nasılsınız?
Yağızı uyutuyorum size bakıyım dedim..
Çok güzel haberler okudum a_ilcin oğlun adına çok ama çok mutlu oldum
valla bencede götür o dr.gözünün içine baka baka yürüt yakışıklı oğluşunu...
WOMEN evin tapusunu alıyormuşsun hadi hayırlı olsun.ağız tadıyla oturun inşallah.
Bizde 15 tatimizin keyfini çıkarıyoruz.
Forumistanbula gittik,çok karışık geldi bize aradığımız hiç birşeyi bulamadık.
Sonra canalarda geldi eşler tanışmıştı zaten onları kaynaştırdık bugünde,çayımızı içtik kurabiye eşliğinde.
Resimler çektik eşim yükleyecek birara.
Valla canancım hocamdan allah razı olsun.siz olmasaydınız biz bulamazdık dönüşü,bizi birara yolda beklediniz süperdi çok rahat geldik.eşimde bende dua ettik size....
Kızlar realde 120 lik prima 4:+ bezler 37 tl.iki kutu aldık.
ıslak mendillerde indirimde haberiniz olsun.
Bu arada çok merak ettiğim yaklaşık 4 senedir gitmek istediğim İ.K.A orayada gittik sonuç hayal kırıklığı hiç beğenmedim...
kalabalık burası ama ismen burda sanırım herkes ben kaçıyorum ii geceler herkeslere..
bu arada ege min dişi çıktı
kızlaarr napıonus kurstan geldim bişiler yedim kızları uyutuyom şimdi bi bakiim dedim geçmişi okudum anca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?