İkiz Anneleri Geyik Paneli

cnm teşekkür ederim dillema ben yanlış hatırlamıyorsam eğer kusuruma bakma ama sende gop .hastanesine yakınsın cnm ben taşınınca görüşelim valla ahmet beye geldikce ikixleri iyi takip ediyorumm

topiğin en küçük bebekleri benimkiler sanırım

efetttt

valla o aşamanın zorluk olduğunu ilk deneyim ve sonrasının daha zor oldugunu bilmediğimzden zor diyoruz ...sonrası için ben pek bişi demeyeceğim herkesşn çocuğu farrklı....yaşa ve gör derimm

maşallahhhh maşallahhhh çok iyi kuzum kilosu boyuu endamlı olacak bızdık..

Inş. Gönlüne göre birini bulursun cnm ...ama kaynoşunkini değerlendir...referensıda iyi ayrıca...baştan çizgini belli ettiğinde ona göre davranır cnm....

Ayrıca evlilik kurtarmak için çocuk yapmak çokkk saçma 9 yılımızı doldurcağız haziranda 5 yıl saltanat dönemi oldu 2 yıl kuzuların yapım aşamasında yıprandık...son 2 yıl kuzular çokkkkkk yıprandık asıl evlilikte çocuktan sonra herkesin maskesi düşüyor...kendi adıma konuşayım çok şükür maskeli bir eş yokmuş karşımda....sadece tahammül sınırı zayıfladı.......
artvinlim sanada iyigeceler ...

Aksam erken uykumuz geldi 11 olmadan yattık uyuduk..benim boğazım yanıyordu..ilaçlarımı aldım uyudum......

Allahım gecemiz berbattı hiç olmayan bişey oldu aliş öksürük krizine girdi yaa ..delirdik artık ..o öksürdükce içim acıdı bal verdim..alerjik öksürük damlasından verdim....su verdim...süt verdim..yokkkkkkkkkkkk,burnunu temizledik, en son eşim aldı ayağıan sallaya sallaya uyudular..ama bir ikikere daha kalk yat olduk..en sonunda sabah 8 de kalktı aliş...yarımsaat sonrada ömer kalktı...bugün kaynımlar gelecek....
Eşim fırında ne uğraşıyorsun dedi...normal patates köfte yap dedi...tamam dedim...patates,köfte,biber kızartacağım yanınada makarna yaparım..hep pilav yapıyorum...ama evim leşşş gibi bir silip süpürmem gerek evimide....köftemi yoğurup dolapa koyacağım patateslerimide soyup suda buzdulabına koyacağım...işlerimide erken bitirip..kullanmadığım nevresimlerimi ütülemeye başlayacağım...yavaş yavaş toplanma zamanı diye düşünüyorum artık.......ondan gelemeyebilirim buralara kızlar......

Bu ev konusunda çok yıprandım yıpratıldım....ama dün keyiflendim yatak odası alınca evlenirken bile böyle seçmedik eşimle...çok keyifle aldık...

Heycanlanmaya başladım...heleki ay sonu olduğunda ev iin dolap vs.bakmaya başladığımda dahada güzel olacak herşey....mutluyumm kısaca...

güle güle kullan canım maşalllah allah nazarlardan korusun mutluluğunu

günaydın herkese hayırlı sabahlar uzunca bi aradan sonra yine burdayım herkesi çok özledim...
womenlove evinizhayırlı olsun mutlu olmana çok sevindim.insanın ivinde mutlu huzurlu olması gibi yok gerçekten...
geçmişe bakamadım...çok giremiyorum bu ara kızlar çok yoruyo...bilgisayarımda bozuldu...eşim işyerinden laptop gertirdi de biraz içim açıldı nete girince...umarım herkes iyidir herşey yolundadır...
bu arada kpss ye hazırlamaya çalışıyorum boş zamanlarımda ama günde 10 soru bile çözemiyorum çoğu zaman.kızlar çok hareketli.emeklemiyorlar ama yuvarlanarak heryere gidiyorlar...
geçmişe bi bakayım fırsat bulursam bine yazarım inş.şimdilik herkese bay

günaydıınn sabah saatlerine göre kalabalık olmuş burası
women allah gönlüne göre versin herşey başlamış düzene girmeye birde taşınınca ohhh süper...yanlız eşyalarını iice sarmala taşırlarken dikkat etmiyolar hiç her tarafı kötü olmasın biraz zahmetli olur ama eşyaların çizilmez hiç değilse...birde allah kolaylık versin...ben hep taşınmayı kolay sanırım aman nesi var adamlar götürüyo zaten kaba eşyalar koltuklar falan derdim de hiç değilmiş abimler taşınınca öğrendim evdeki iğneni bile götüreceksin...

günaydın güzel uykusuz yorgun anneler ben yine çok uykusuzum umut geceleri hiç uyumuyor hep ağlıyor kucağımda sabahlıyorum üst dişlerinden biri çıktı diğeri bembeyaz canı yanıyor sanırım kuzumun
kahvaltı yapmam lazım canım hiçbirşey yemek istemiyor çok iştahsızım ben ya hep başım dönüyor
bu arada dün akşam eşimle konuştuk herşey yolunda annesi aradı eşime benim için tüm olanları unutsun diyor olan oldu artık diyor neyse iyiyim kızlar çok çok mutluyum en azından ailesi kötü olsa da bana değer veren bir eşim var en önemlisi de bu

canım eviniz hayırlı olsun taşınma konusunda da Allah kolaylık versin yatak odanı hayırlısıyla kullan inşallah, aliş çok öksürmiş inşallah çabuk atlatır bişey çıkmaz
kalabalık burası ama ismen burda sanırım herkes ben kaçıyorum ii geceler herkeslere..
bu arada ege min dişi çıktı
dişiniz hayırlı olsun canım
biz gripken ilaç vermiyoruz doğal şeylerle çözmeye çalışıyoruz hem doktorum da vermek istemiyor tabi grip harici bişey yoksa boğazları falansa muhakkak veriyor
ayyy geç oldu ama var cnm çocuk için aferim
canım aklında olsun aferin pek masum bi ilaç değilmiş bilgisi olanlar daha güzel anlatır amaben kısaca bildiklerimi söyliyim ben üniveristeyken son sınavlarıma giricem grip gibiydim ilaç içiyim de daha kötü olmıyım dedim aferin içtim ve be o akşam rahatsızlandım önce bacaklarım kızarmaya başladı sonra tüm vücudum abartısız ciğer rengi gibi oldu vücudumda damla yer kalmadı renksiz titreme geldi ateş vükselmiş acile gittik dinmedi ertesi gün doktora gittik hafızamı yokladı ki benim bilincim yerinde değildi hastanedeyken bile zor iyileştim orda bile uyanıkken hayaller görüyordum anneme diyorum bak dışarıda insanlar var meğersem kimse yokmuş annem korkmuyım diye evet diyomuş neyse meğer aferin gazetede yayınlanana göre tavsiye edilmeyen ilaçlar arasındaymış böyle bir tabir varmış yani böyle durumlar yaratabiliyor onun yüzünden sınava giremedim senem uzadı
maşallah yürüyorlarmış ne mutlu sana
ayyyyyy ben de diyecektim ki bu kadar benzerlik olmaz biraz daha anlatırsan bunlar akraba çıkacak bizimkiler de oralı gerçi işin esprisi o heryerin iyisi de vardır kötüsü de sonuçta olanlara çok sevindim ama aranız düzelmiş eşinin seni tutmuş olması önemli olan gerisi önemli değil zaten
bu arada doktora gitmişsiniz onun sonucu beni mutlu etti aklımdaydı
nefes dişiniz hayırlı olsun
canım benimkiler emekliyo yuvarlanıyor tabi biraz zor ama şimdiden hayır demeye başladım çiçeğe gidiyor ve ben bıkmadan hayır diyorum öyle öyle alışıcaklar başa gelince bakılıyor korkma canım
yavrukirpi elife de maşallah kilosu da boyu d çok güzel uzun olucak maşallah

maşallah kızlara emekliyorlarmış bbizimkiler de aynı durumda cinlikle uğraşıyorlar
kızlar eşim evde birazdan tekrar girerim kızalra da meyve yediriyim olanları anlatıcam kaç gündür ne yaptığımı

cnm hoşgeldin sıkma canını çocuklara ders çalışmak zor....

cnm ben bu evden yatak odamı götürmeyeceğim...cam eşyaalarımın hepsini kaynımın arabası ile götüreceğiz.yani beyaz eşylar ve koltuklar gidecek onlarıda taşıma şirketleri sarıp sarmalıyor cnm
biz kaynanadan gelirken bişeycik olmadı ......ama tadbiri elden bırakmayacağız....

cnm sevindim sizin adınıza ...inş. herşey çok güzel olur...kuzuların hali için bişey diyemiyorum sanırım okula gidene kadar biz hep bişiler yaşayacağız...

eylül cnm aferim çocuk için olanı veriyoruz..ki daha dün doktorumuz ver dedi...
yani hiçbir ilaç malesef masum değil ama ne yapabilirz...iki çocuğu doğal yolla iyi etmeye çalışırsam bakırköy yolları taşlı olur valla....ve alişin öksürüğü alerjik bi durum daha çok....ve nezlede var....

hadi bekliyoruz uygun bi zamanda gelip okuyacağımm

a_ılcın çok sevindim gerçekten kocanın senin tarafında olmasına ikiniz yan yana olduktan sonra korkma bişeyden..

aman yaa saati 11 ettim de ne ettim diye sorun ...yatakları kaldırdım....çocukları komple soydum...alt üst temizliği sonra onların kahvaltısını hazırladım....çamaşır attım makinaya yıkananları çıkardım...kendim ettim kahvaltı şimdi ilaç içeceğim...polarları kaldırdım çocuklar annemdeyken
çekyatları sileyim leş olmuş valla........şimdi oturdum sizlere bakem dedim....kalkacağım yazımdan sonra hemen çaşmaşırları asacağım katlanacak çamaşırım var onları katlayıp yerleştireceğim...
sonra süpürge açıp silemeye geçmem gerek çocuk odasını temizleyince kuzuları uyuturum ..sonrada antre ,mutfak,yatak odasını süpürüp silerim oturma odasını süpüreceğim sadece....sonrada yemek işine girerim pöfffffffffffffff bu işler hiç bitmezmi beeeeeeeeee

selam canlaarrr
elfin sabah 430ta kalktı melinayı da uyandırdı 630 a kadar uyumadık delü benim bu kızlar yaa sonra uyudular kalktılar şimdi yine uyuyorlar bense üzerimden tır geçmiş gibiyim heryerim ağrıyo çok fena pinekleyesim var hiçbişi yapmadan oturmak istiyorum ama nerdeeeeeee
grip ilaçlarından oldum olası korkarım zaten şimdi iice kafam karıştı doğal yollardan olmuyo çünkü benim kızlar öyle lıkır lıkır ıhlamur felan içmezler

aman yaaaa bi işimi toplayamadım kızlar yaaa....aliş 5 dk uyurken ömer tam 1 saatte uyduu deli oldum....sonra hemen çamaşırımı astım ikinic postayıda astım...aliş kalktı şimdi onu pof pofladım....etrafı topaldım...mutağa gidip çorbayı atacağım sonrada patates soyarım ömer uyanana kadar sesli bişi yapamam ....uyanıncada yemek yerler jet hızı ile evi silip süpürmem gerek ....

İyi günler herkese.

Bizdede dün gece berbattı.kuzum 2,5 a kadar sürekli ağladı dişi sanırım,kaç kez battaniyeyle salladık eşimle bilmem..Tam uyudu dedik bizde yattık 30 dk.sonra geri kalktı ağlayarak ayağımda 5 e kadar salladım bende öyle uyumuşum her yerim tutulmuş.
Ateşi var gibi,ama sadece kafası sıcak,bİrde burnu akıyor.sabah 7 de ilaç verdik akıntısını kesti,birde calpol verdik,ilaçlar masum değil ama çaresiz veriyoruz,yazık helak oldu ağlamaktan kuzum.
dr.aradım şikayetimizi söyledim verdiğimiz ilaçlarıda söyledim dişten kesin dedi,saat 3 gibi arayıp
durumunu bildiricem,şimdi uyuttum bari 2 saat uyusada dinlense ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…