women tam kaynanadır hayatım sormaaaa geliriz sanada işallahhhGÜNAYDIN.
aman ya sayfayı açalı 2 saat oldu ama yazamadım daha yaaa.
Tam okumaya başladım yağız mıçtı dedim canannın yazısını okuyum öyle açarım.
Saolsun yağız cebelleşmi ve sırtına kadar mıçı çıkmış (daha dün yıkamıştık ya)
neyse onu sildim giydirdim,bu sefer acıkmış onu doyurdum,tam oturdum uykusu gelmiş pöööfff.
Alıntı yapmadım aklımda kalanları yazıcam kızlar.....
WOMEN bütün gün beni eleştirdi durdu kızlar,aman tam kaynana valla.
Her yaptığım kabahat beee.
Canan mutlaka bekliyorum women ve eylülüde tabiiii.
Bu arada hiçde öyle düşünmedim,çocuk bunlar elli kerede üst değiştirsen yine batar..
Ben takılmam öyle şeylere canım.
Siz ne dediniz bana hıı itiraf et bakalım,neler kaynattınız arkamdan:)))
Ben yazmıyım dedim ama,se yazınca dayanamadım.
Sevgililer günü hediyesinin karşılığı ağır olmuş.
eeeeeee hediye pahalı tabiii üstünden kamyon geçer:)))))))))))))
WOMEN benim bu ikinci sezeryanım olunca bünye alıştı sanırım uyuşukluk yok kuzum.
Alişede çok geçmiş olsun.Dün koltuk tepelerinde dolandı terledi tabi,ama nasıl
hareketli senin kuzular maşallah valla,ben hiç takip edemedim zaten....
EYLÜL nasılda aynı şeyleri düşünmüşüz yaa:)))
Sevgililer günü hediyesinin karşılığı ağır olmuş tabiii.
eeeeee hediye pahalı bir hediye olunca karşılığındada üzerinden kamyon geçer tabiiiiii.:))))))))
çamurlu anam çamurlu hahahamerhaba canlarımmm..
herkes burda,ilk defa altta bu kadar çok isim görüyorum.bizde de temizlikçi var ama ben yoruldum onun yerine:)
Canan hediyen Hayırlı olsun,demek yollar çamurluydu
Eylülcüm eğer kızlarında sana çektiyse talibim ona göre,hem annede diyorlarmış daha ne isterim:)Artvinli çekil aradan kuzum
Kirpi sormuştum ama görmemişsin kadının yaşı kaçmış merak ettim,emekliymiş 50 falan mı acaba?
Eylül,Canan süslerle ilgili gönderme isteğiniz için çoook teşekkürler,inanın çok duygulandım.burası sanal ama arkadaşlıklar öyle değil eminim.sizi seviyorum.
Kızlar peditusla ilgi görüşleriniz için sağolun.bende ıhlamur veriyorum,bazende nane,kimyon,lİmon kaynatıp içiriyorum kayınvalidem demişti.
ben kaçar,öptüm hepinizi..
aa aşk olsun gelir gelmez dedim ya zayıflamış toplanmışsın diye sonrasındada ne kadar güzelleşmil olduğunu demedimmi kuzum hakkımı yiyosunnnCANAN VE WOMEN yazacaktım unuttum...
Eylüle güzel güzel iltifatlar ohhhhh.
Hani banaaaaa.
ben sana esas iş ev satıldıktan sonra başlar demiştimgerçi evle ilgili çok şey yazmak istemiyorum dostum var düşmanım var...
ama şuda var burada iyi olduğum yada kötü olduğum yada beni seven sevnmeyen hiç kimse için fesatlanmadım ,kıskkanmadım....
neyse eşim aradı ....banka ile konuşmuş...exsper eve 90 bin değer biçince bankada yüzde 75 veriyormuş ...eeee doğal olarak bize en fazla 70 bin kredi çıkacak gibi
eşimde 75 bin verseler bile kabul etmeyeceğim dedi....
açık konuşmak gerekirse artık bu evden çok soğdun ama o parayada ev bulamıyoruz...eşime dedimki
kesinlikle kabul etme 75 bini...bir ay evimize kira veririm ....yinede almam o evi dedim...
hayırlısı ne ise o olsun....bu öğlen kredi işi kesinleşecekmiş...iyice bunaldım
elim hiçbişeye gitmiyor...oysa ev satılınca çok rahatlayacağımı düşünmüştüm...
annem bi yerden konuşuyor...eşim bi yerden bir ev buldum ...tabi netten banka işi olmazsa bugün annem gidecek bakacak....yoruldum kızlar yaaa...dua edin ne olur morelim yerle bir ...
kızlar dün eşimle görüştüm eve gelemiyeceği için beni bırakamayacağını söyledi akşam da gelmesi sorun olur diye öyle denedim böyle denedim en sonunda canana gitmemeye karar verdim saat bayağı geçmişti artvınlı aradı ona da söyledim seni alalım dedi ama yollar karışık Allah korusun kaza falan olur zahmet vermek istemedim tabi canan da sağolsun o da alalım diye çok ısrar etti en sonunda gittim ama halimi görseniz 15 dakka sonra taksi kapıda olur dedi ben bi hazırlandım ki ne bulduysam giydim çorabım bile tersti düzeltmedim kızlara birer eşortman giydirdim elleri yüzleri silinmedi bile almişe mama yedirdim tam melise yedircektim ona yediremedim çocuk canana gidince dile geldi nerdeyse açlıktan öldüm diyecekti gittiğimde saat 4e geliyodu ne yazık ki eşim 6 da evde olacağı beni geçerken aldı fazla oturamadık ama yine de gittiğime deydi . ben tam hazırlandım bekliyorum zil çaldı baktım kayınvalidem benim arkadaşım bekliyo dedim istersen sana anahtarı bırakıyım otur dedim o da yok ben biraz karşı komşuya gidiyim sonra giderim dedi napıyım habersiz gelmesinler yürüyerek yarım saati bulur arabayla 5 dakka ama bu devirde habersiz de gelinir mi kaç kere dedi eşim daha doğrsu ima etti artık açıkça söyliycem diyodu şimdi de iyi olmuş dedi yapmak istesek yapamazdık kendi annesi babası olduğu halde o bile gıcık oldu neyse bu konyuyu kapatıyım
birsen de bize sürpriz yapmış onu görmem de iyi oldu bu arada birsencim beklerim canım hem de çok memnun olurum ben öyle çok sık dışarı çıkamıyorum o yüzden genelde evdeyim ne zaman istersen haber ver yeter hatta yine böyle hep birlikte oluruz. ben aliyle ömeri karıştırıyorum ama sanırım aliydi çok tatlı maşallah maviş olan var ya o Allah nazarlardan korusun tabi ikisi de çocuk seviliyo da o daha dikkat çekiyo sanki
artvınlı de çok tatlı zaten ben onu görüşmeden de çok severdim tanımamama rağmen sanki çok iyi bi insanmış gibi geliyodu gerçekten de düşündüğüm gibiymiş inşallah tekrar görüşürüz bu arada yağız da hiç fotojenik değilmiş resimlerden çok farklı bence çok daha yakışıklı sarı sarı tombik mi tombik . fırsat bulamadım ki çocukları seviyim sıkıştırıyım sizle bile adam gibi bi muhabbet edemedik biz taaaaaa ne zamandır konuşuyoduk anca şimdiye kısmetmiş ben daha ilk bebeğime hamileydim o da kızlara döndük dolaştık ikiz topiğinde buluştuk demek ki kısmet tanışıcakmışız her işde bi hayır vardır çok da memnun oldum şahsım adına
canancım bir sürü zahmete girdin o halde bırakıp gitmek zorunda kaldım yardımımda olmadı mustafa kemalle devrime badi almıştım onları da unutmuşum o panikle inşallah bi dahaki sefere daha uzun zaman geçiririz çocuklar biraz yoruyo ama napalım olmazsa bi gün de annem burdayken d-satıo gelirim yle daha iyi olur yada sen de gelirsin annem onlara bakar biz otururuz
sizden sonra eşimi şoför aradı gideyim ben dedi karar değiştirmiş biz de tamam dedik misafirgelecekti onları aradık onlar da gelmedi biz de karşı komşuya geçtik çaya orda oturduk almina iyice azdı uyumam diye yırttı kendini ben de eve getirdim telsizi aldım öyle gittim melisi de orda uyuttum almina ne edepsiz< olucak hiç bana çekmemş kötü huylar baba tarafı tabi :))) sülümanın da yarısını kaçırmışım sonuna doğru izledim
merhaba canlarımmm..
herkes burda,ilk defa altta bu kadar çok isim görüyorum.bizde de temizlikçi var ama ben yoruldum onun yerine:)
Canan hediyen Hayırlı olsun,demek yollar çamurluydu
Eylülcüm eğer kızlarında sana çektiyse talibim ona göre,hem annede diyorlarmış daha ne isterim:)Artvinli çekil aradan kuzum
Kirpi sormuştum ama görmemişsin kadının yaşı kaçmış merak ettim,emekliymiş 50 falan mı acaba?
Eylül,Canan süslerle ilgili gönderme isteğiniz için çoook teşekkürler,inanın çok duygulandım.burası sanal ama arkadaşlıklar öyle değil eminim.sizi seviyorum.
Kızlar peditusla ilgi görüşleriniz için sağolun.bende ıhlamur veriyorum,bazende nane,kimyon,lİmon kaynatıp içiriyorum kayınvalidem demişti.
ben kaçar,öptüm hepinizi..
biliyor canım da ne yapayım annem, boşver diyor ama katlanamıyorum ya bi de ben şimdiye kadar hiçbirşey dememiştim hep sustum içime attım ilk kez bugün patladım hep onlar birşeyler söylüyorlardı eşim boşver diyordu bakalım bu sefer de annesine boşver diyebilecek mi ağır konuştum benim yavrularımın hakkını yediniz zehir zıkkım olsun bile dedim yania_ilçin canım öfkeyle kalkan zararla oturur duygusal karar verme mantıklı düşün eşini karşına al konuş bakalım bize anlattığın gibi onada anlat eğer seni anlamazsa ozaman uyar kocanı gezmelere gidin herşey düzelir inşallah
kayınvaliden insansa utansın yaptıklarından eşin körmü bilmiyormu annesinin bebeklere ilgisizliğini sana sevgisizliğini 7 yıl çıkıp evlenildiğiyse çok büyük bir aşk vardır sakın boşa harcamayın değmez 3.şahıslar için yuva yıkmaya
biliyor canım da ne yapayım annem, boşver diyor ama katlanamıyorum ya bi de ben şimdiye kadar hiçbirşey dememiştim hep sustum içime attım ilk kez bugün patladım hep onlar birşeyler söylüyorlardı eşim boşver diyordu bakalım bu sefer de annesine boşver diyebilecek mi ağır konuştum benim yavrularımın hakkını yediniz zehir zıkkım olsun bile dedim yani
merhaba tanışmıyoruz ama yazdıklarını okuyunca üzüldüm nasıl bir kayınvalidedir nasıl bir vicdan torununu kucağına almak istemez kusura bakma ama yuh yanii.ne demek siz benim umrumda değilsiniz varya zaten onun istediği senin boşanman oğlunun ona kalması böyle bişey yaparsan bayram eder o kadın.bana göre hiç susma zaten güzel konuşmuşsun ağzının payını vermişsin bundan sonra da öle devam et bir de kocanla çok mutlu mesut görün özellikle onun yanında iyice çileden çıksın anladığım kadarıyla eşinin sana çok bir kötülüğü yok o yüzden 3. şahıslar için evliliğini bozma bence ha tamam eşinle konuş para konusunda artık yeter deyip rest çekebilirsin haklısın hem de çok.bak bebeğin basabiliyormuş önemli olan onların sağlıkları gerisini boşvermeye çalış güzelimcanım arkadaşlarım merhabalar merak edenler olmuş sağolun bu aralar karmakarışığım
öncelikle umuttan bahsedeyim mutluluğumu anlatayım pamukkale üniveristesine götürdüm mr sonucuna göre motor gelişiminin 2 ay geride olduğunu geç yürüyeceğini söyledi hoca şimdi maşallah çok iyi basmaya başladı çokkkkkkkk mutluyum o aptal doktor beni boşuna üzmüş inşallah umut yürüdüğünde götüreceğim ona göstermeye
yavrularım için yaşıyorum artık hayatımla ilgili evliliğimle ilgili yeni kararlar alma dönemindeyim düşünüyorum düşünüyorum başımın ağrısı beni deli ediyor.çocuklarımı görmek içim 10 ay sonra kayınvalidem bana geldi ilk kez görüyor hiç mi merak etmedin be mübarek uyuyorlardı beşiklerinde kalkıp bile bakmadı eşim kucağına alıp yanına götürdü özgeyi kucağı çok sever dedi almadı kucağına sevmedi bile.neyse bu sabah balkonda sigara içiyor ben de biberon yıkamaya gittim telefonla konuşuyor eltime diyorki suçu olduğundan hiç konuşmuyor biliyor suçunu diyor kafamdan kaynar sular döküldü çocuklarımı doyurdum uyuttum gittim odasına benim ne suçum varmış dedim kaç milyar borcunuzu eşşek gibi çalışarak ödedğim için mi suçluyum doğumda bile aramadığınız sormadığınız için mi, biz eşimle 7 yıl çıktık öyle evlendik diye beni yadırgadığınız kabul etmediğiniz için mi dedim cevap sen mi kazandın dedim ben de çalışıp öyle ödendi borçlar dedim eee benim şimdi 10 milyar borcum daha var dedi ben birşey diyormuyum dedi ya banane senin borcundan ben ikiz çocuk büyütüyorum ödemek zorundamıyım dedim siz benim umurumda değilsiniz sadece oğlum önemli dedi bir kez daha beni ve yavrularımı yok saydı çok üzgünüm hep ağlıyorum durduk yere neydi benim suçum diyorum yavrularım nasıl ağlıyorlar yetişemiyorum odadan çıkp ta birine bakayım demedi eşime telefon açmış benim canım sıkılıyor diye eşim geldi 1 saat parkta gezdirdi akşam 7 de foruma gittiler ben eşşek aylardır evdeyim benim canım sıkılmıyormu yada gezmeye mi geldin sabır diliyorum kendime eşim de tüm bu yaşadıklarıma rağmen anasını tutarsa boşanacağım çok karalıyım olmayacak böyle
gösteriyorum hemen canım işte böyle aynısıvalla 10 aydır torunlarını görmeyen bi insan nasıl bişidir çok merak ettim bence onujn ağzını bile açmaması lazım kocanda elbet kör değildir bundan için falan yuva yıkmaya değmez burcununda dediği gibi siz daha mutlu olun daha da çatlasın bence
sağol canım benim üzmek istemem kimseyi ama sizden başkasıyla da paylaşamıyorum bilmiyorum herşey bu akşam belli olacakmerhaba tanışmıyoruz ama yazdıklarını okuyunca üzüldüm nasıl bir kayınvalidedir nasıl bir vicdan torununu kucağına almak istemez kusura bakma ama yuh yanii.ne demek siz benim umrumda değilsiniz varya zaten onun istediği senin boşanman oğlunun ona kalması böyle bişey yaparsan bayram eder o kadın.bana göre hiç susma zaten güzel konuşmuşsun ağzının payını vermişsin bundan sonra da öle devam et bir de kocanla çok mutlu mesut görün özellikle onun yanında iyice çileden çıksın anladığım kadarıyla eşinin sana çok bir kötülüğü yok o yüzden 3. şahıslar için evliliğini bozma bence ha tamam eşinle konuş para konusunda artık yeter deyip rest çekebilirsin haklısın hem de çok.bak bebeğin basabiliyormuş önemli olan onların sağlıkları gerisini boşvermeye çalış güzelim
merhaba canım sevindim ii olduğuna yardımcında varmış artık biraz nefes alırsın duştan sonra ben yine burdayım:))Winston merhaba canım nasılsın?ben çok daha iyiyim yardımcı bayan var çok rahatım o yüzden şimdi çocuklarla beraber ben de duşa girmeliyim grşrz
gösteriyorum hemen canım işte böyle aynısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?