İkiz Anneleri Geyik Paneli

geçmiş olsun canım ben de baktım bizim de yakınlaştı doğumgünümüz plan yapmam lazım seninkilere bayıldım çok güzel olmuş ben de çok heyecanlanıyorum doğumgünü için inşallah çok güzel olurrrrr

Ayyy anam pek pasifsiniz yaaaa nerede bu millett...

Nihayet aldık tapuyu....

Ailcin cnm inş. Gönlüne göre olur benim herşeyim gönlüme göre oldu cnm

hadi hayırlı olsun diş buğdayı yap kızzzzzzzzz

dişiniz hayırlı olsun haşhaş güzeli devamı da kolaylıkla gelsin inşallah :103:

tşkler teyzeleri:)))
haşhaş güzeli haa:)) tuttum bunu:)))
diş tuzlaması yapmıcam yaa açıkcası uğraşamıcam hiç onun yerine doğum günü planları yapıyorum..
şimdi burda hediyeli geliniyo altın falan takılıyo diş tuzlamasında şimdi o altınları geri iade etmekte lazım ne kimse bana getirsin ne ben götüreyim bide kafamı onunla yoramıcam yani:))ay ne kadar üşengeçim böle
biraz daha iim canım saol iğnelerin faydası oldu ama delik deşikte oldum:))
Ayyy anam pek pasifsiniz yaaaa nerede bu millett...

Nihayet aldık tapuyu....

Ailcin cnm inş. Gönlüne göre olur benim herşeyim gönlüme göre oldu cnm

hadi hayırlısı olsun yeni evinizde tüm güzellikler sizinle olsun

merhaba arkadaşlar.birkaç aydır nette rastgele bulduğum bir dr un sitesini düzenli takip ediyorum.soru cevap bölümü var,ara ara ben de soruyorum bazı şeyleri,en geç 2-3 güne yanıtlıyor adam sağolsun,başkalarına cevaplarını okudukça da bilgileniyorum paylaşayım istedim.
Dr. Mehmet alar - ocuk Doktoru - zmir
womenlove sanırım ev almışsın ne kadar güzel Allah sağlıkla oturmayı nasip etsin inş.
a.ilçin seni düşünerek girdim foruma inş. sabır diliyorum sana da başka sıkıntımız olmasın da o da geçer canım..
okudum bazı bebeklerin dişleri çıkmış ya çok heyecanlanıyor insan ilk dişi görünce.bebişleri ve anneleri tebrik ederim.
gezen annelere de imreniyorum.sanırım birkaç ay daha sabretmem lazım yaza kısmetse biraz büyür benimkiler biz de gezeriz.

artvinlim canım aynen bende heralde doğum gününde çıkacak bu kızın kendi huysuzluğu diş miş yok dişsiz ülen bunlar dedim kiii bi pazar baktım kızarmış 1-2 güne patladı yani ben aklımdan çıkardım kızım dişi çıkardı şimdi ikinci çıktı çıkacak.. ama diğer kıza bakmıyorum hevesim geçti zaten

huysuzluğu tavan yaptıysa uykularda kaçtıysa seninde yakındır buradan bayrak sallaman hayırlısı bakalım..

winston canım millet seni görünce aklına nasıl sigara geliyorsa benimde haş haş geliyo aşersem isteyecektim valla kargoyla ben onu şekerleyip bile yiyorum çekilmişini

Kızlar WİNDY hatırlarsınız herkese çok selamı var.
TLF.bakarken ismi gözüme takıldı,dünde geçmişte yazısını okumuştum aradım.
Önce şaşırdı ama hemen tanıdı

Oğlu 7 aylık olmuş ismi ardaymış
İşe başlamış yoğunmuş yani.Dedim merak ettim seni gir arada siyete tamam dedi.

Neyse ben çıkıyım çok işim var.
Ispanağımı suya bastım çok çamurlu,yemek yapmam lazım.
İki seferdir bürüksel lahanası yapıyorum pek sevdim onu attım ocağa.
Temzilik yapmam lazım pazara misafirim varmış,bebek görmeye geleceklermiş,bebekmi kaldı artık bee oğluş koca adam oldu.

Öptüüüm

kızlarr yatak odamı aldım beyaz alacağım diye çııktım ama kahve bej ağırlıklı aldım

şuan bi haber aldım kk dan bir arakdaşım 2.gebeliğini yaşıyordu bebeğinin kalbi durmuşşş çok üzüldüm yaa arayamamda ben şimdii

Aman ya.....
Çok güzel haber yatak odan hayırlı olsun yazacaktım tam..
Allttaki yazını okuyunca çok üzüldüm.
İkinci bebeğimiydi women;?
Allah sabırlar versin

artvinlim vindy hatırladım 2 oğlan bekliyordu 30 haftanın üstündeydi birini kaybetti öbürü sağlıklıydı iyi olmalarına çok sevindim hatta ben doğurup bebekler kurtulunca demiştim içimden Allah 30 haftanın üstünde yaşatmayıp 28 haftada yaşattı yiyecek ekmek olunca oluyor herşey kısmet ama çok sevindim merak ediyordum
vomen hayırlı olsun yatak odan mutlu şehvetli geceler yaşa inşallah
arkadaşınında başı sağolsun ne denirki
diğer arkadaşlar hepinizi ve bebekleri öptüm

artvinli ve burcu teşekkür ederim burcu kısss nasııı laf o şehfetlii heee eskidendi oo beee hahaha ama bakarsın yeni ev yarar hahahaaaa

evet fatma cnm ikinci bebeği idi benimkilerle yaşıt kızı vardı ...ama çok üzüldüm valla

iyi akşamlar herkeze diyecegim amaaaaa kimsecikler yok dizi keyfi yapılıyor heralde.

ben kaçgündür giriyorum ama yazamıyorum iki satır okuyorum netim gidiyor sinir oldum .ortak kullanıyoruz neti sürekli kesiliyor .pazartesi hemen baglatıyorum .yoksa çıldıracagım .

geçmişede bakamadım kesilmeden bir kaç satır yazayım dedim.
birsencim yatak odanı güle güle kullan canım .ama yeni oda yeni çocuk muhabbeti olmasın dikkatedin.... tapuyuda almışsın onada çok sevindim hep sağlık ve mutlulukla dolsun eviniz.

bizim yardımcı dün geldi babasınıda görememiş yazık sokmamışlar yogun bakıma neyse çıkmış bugün yarın bir günlügüne gidip gelecek .o kapıdan biz bacadan attık kendimizi dün arkadaşıma gittim oğlumun istegi üzerine .bugünde halamıza gittik ameliyat oldu geçmiş olsuna .yarında allah nasipederse sinamaya götürecegim oğluşumu ve tatil bitti okul başlıyor ama çouk bayılmıştı artık evde onada iyi geldi .babamız seyahatini uzattı ay sonu geliyormuş ona canım sıkıldı biraz ama napalım işte ekmek parası .
bu arada emremin bir dişi oldu ongünlük sıkıntıılarından sonra kavuştuk dişimize ama egede bişey yok daha .ege yürüyecek derken emekleme hevesimiz başladı geri geri gidiyor bide aman dedim sakın annem emekleme yoksa yandım ben adam gözüyle indiriyor bütün eşyaları bide emeklese şimdiden yandık zaten yürüdügünü hiç tahmin edemiyorum.bide ege her fırsatta emrenin saçlarını yoluyor emrede yazık yaklaştıgını görünce bir güzel gülüyor ona yazık nerden bilsin egenin planlarını sonra feryat figan ..ama ikiside gün geçtikçe daha tatlı oluyorlar sabah emre gözünü açtıgı gibi dede demeye başlıyor arkadan ege uyanıyor oda bir taraftan dede diye bagırıyor solo konser hahhaa
bizde durumlar böyle bide gitip sizin durumlara bakayım netim izin verirse.

cnm dişiniz hayırlı olsun ,babanızınn seyhat işi kötü olmuş ama iş ne yapacaksınız....

bakıcınızada üzüldüm cnm çok zor yoğunbakım kapısında beklemek...

WomenLove; eviniz hayırlı olsun,güle güle oturun.Canan senin de hediyen hayırlı olsun..Benim koca daha doğum hediyesi, almadı..araştırma yapıyomuş güyaaa

Kızlar okuyorum hep benzer sorunlar..Çocuklardan sonra biz de ara ara kapışıyoruz kocamla...Ters düştüğümüz şeyler olabiliyor..Malum ;çocuklarla ilgili..

Ne güzel buluşup tanışıp görüşüyosunuz.Sizlere imrenmemek elde değil

kızlar benimkiler şu an küçük oldukları için bakabiliyorum,çok zorlanmıyorum.Daha doğrusu bu zorluklara alıştım..benim merak ettiğim emeklemeye başladıklarında ,nasıl oluyor.tek başına bakanlar başa çıkabildiniz mi..Yürüdüklerinde nasıl oluyor diye soramıyorum bile

kimsecikler yok yine nerdesiniz kızlarrrr.....
benim net yine bir gitip bir geliyor pufff geçmişe bakmaktan vaz geçtim...
bir kaç sayfa okuyabildim en güzelide dışarıda buluşmalar başlamış hemde eşlerle valla kıskandım.
şaka bir tarafa en güzelini yapıyorsunuz .darısı bizim izmirlilere .kızlar artık bizede bir buluşma yakışır diyorum..

cnm dişiniz hayırlı olsun ,babanızınn seyhat işi kötü olmuş ama iş ne yapacaksınız....

bakıcınızada üzüldüm cnm çok zor yoğunbakım kapısında beklemek...
sağol canımbenim

malesef canım ilk bebeklerden sonra erkekler yeni ortama alışamıyor rahat iki yıl sürüyor alışmaları ama geçiyor ben ilk oğlumda yaşadım .önemli olan buna sabır göstere bilmek sonu mutlu bitiyor...

merhaba gece kuşları,

dilemma sayende topiğin enn küçük bebeği bayrağını devrettik : ) yaşasın ben de kıdemliyim artık takıldığın bişey varsa yardımcı olayım
biz de bugün 4 ay aşılarımızı yaptırdık, elifcik 7 kg ve 64 cm olmuş, çok topik değil görünümü ama gelişim iyi maşallah.
bugün erken yatırdık kocişle kahve keyfi yapıyoruss, aklımda bissürü şey var ama yazmaya kalkınca unutuyorum nedense.
artvinli ve canan ne iyi etmişsiniz, kızlar aynı şehirde olmanız çook büyük şans. ben şu an çevremdeki kimsenin beni anlamadığını düşünüyorum, siz en azından birbirinizi anlıyorsunuz. hele ki ikizle sizi kimseler anlamaz walla.
firdoscumm sormuşun ben görmedim, kadın 48 yaşında flnmış, eskiler erken emekli olabiliyor tabii, bizim gibi 60'a dayanmaları gerekmiyor. adaylardan biriyle görüştüm ama pek gözüm tutmadı, bir de cumaları temizliğe gidiyormuş biryere, cuma gelmesem olur mu dedi, e hadi 4 gün olsun dedim nasılsa evde çalışıyorum 650 olur o zaman dedim o da işine gelmedi. inşallah kaynoşunki iyi çıar diye dua ediyorum
a ilçin ben de çok sevindim umut bebeğe, inşallah eşinle düzeltirsiniz arayı.
ya bu arada kızlar hani evliliği kötü gdenler iyileşsin diye çocuk yaptık derler ya, bence tam tersi çocuk iyi giden evliliği bile sarsıyo kötüyü iyice tüketir. hiiiç kolay bi iş değil çünkü, düzen tepetaklak oluyor.

elife maşallahhh nazar deymesin canım

kim demişse onu evliligi kurtarıyor diye püsküllü yalan .daha zor bir döneme giriyor insan ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…