geçmiş olsun canım ben de baktım bizim de yakınlaştı doğumgünümüz plan yapmam lazım seninkilere bayıldım çok güzel olmuş ben de çok heyecanlanıyorum doğumgünü için inşallah çok güzel olurrrrrmerhabalar....canan kızzzzzzzz bişey yok dedi. valla ciğerde bişey yok diyor....
ama alerjik öksürük aferim ver dedi nezle olmuş dedi....burnunu bol bol temizle spreylere devam dedi..
artvinli evet cnm güzel oldu diş buğdayım dua vs. yaptım...
sende yap cnm çok güzel oluyor.....
hadi hayırlı olsun diş buğdayı yap kızzzzzzzzz
women hayırlı olsun canım güle güle otur
winstondişiniz hayırlı olsuuunn
aayy benimkiler çok mızıldandı kaçıom şimdilik
bu arada peditus yerine grip için hangi ilacı kullancaz bebişlere ben de peditus kullanıyodum huylandım bak şimdi:44:
dişiniz hayırlı olsun haşhaş güzelidevamı da kolaylıkla gelsin inşallah :103:
tşkler teyzeleri:)))herkese selamlar winston dişiniz hayırlı olsun kolayca çıkar hepsi inşallah.canan giriyorum kk ya ama genelde okuyorum nedense yoksa hergün burdayım ben.facede de oyun oynuyom akşama kadar napim çok sıkıldım.bebeler iiyi şükür yürüyorlar heryeri karıştırıyorlar heryer darma duman yani..women inş..tapuda hallolacak alişede geçmiş olsun artvinli oh ne güzel gezmişsiniz darısı bana
biraz daha iim canım saol iğnelerin faydası oldu ama delik deşikte oldum:))canım ben rahatça alışverişinizi yapın dedim bizde o arada ca işini halledelim dedim sonra aradım ya kız seni nerdesinşz diye petsopun oradayız dedin bende indim işte aşk olsunnnn
ay bebekler anlat canımmmmüsadeceokuyıp çıkmaaaaa
ne zamana kadar ayak o halde kalacakkk
üstte sormuştum burada cevap vermşişsin 2 daha kalacak demek haaa offf zor vallaha anacımmmmmallah yardımcın olsun neyseki bebelere bakacak birileri var alim allah bşde yalnız kalsaydın ne yapardın yawwww
marta kadar çıkar kuzum dişler sende nşsana yap diş buğdayını havalarda güzelleşir o zamanaa
eylülll nerdesin o gün bu gündür haber alamadık sendne kuzummmm
winstonn naber yavrummmm nasıl oldunnn
a-ilçin gördüm seni altta durumları anlat bize kuzummm
bende kahvaltı sofrasındayım vallahi çocuklarda arkada bişiler dağıtıyo hahaha
birsen dr o öksürüğe bişeyi yokmu dedi yawww
ilk defa netbookumdan yazdım epey zormuş yawww alışmak vakit alacakkkk
Ayyy anam pek pasifsiniz yaaaa nerede bu millett...
Nihayet aldık tapuyu....
Ailcin cnm inş. Gönlüne göre olur benim herşeyim gönlüme göre oldu cnm
kızlarr yatak odamı aldım beyaz alacağım diye çııktım ama kahve bej ağırlıklı aldım
şuan bi haber aldım kk dan bir arakdaşım 2.gebeliğini yaşıyordu bebeğinin kalbi durmuşşş çok üzüldüm yaa arayamamda ben şimdii
iyi akşamlar herkeze diyecegim amaaaaa kimsecikler yok dizi keyfi yapılıyor heralde.
ben kaçgündür giriyorum ama yazamıyorum iki satır okuyorum netim gidiyor sinir oldum .ortak kullanıyoruz neti sürekli kesiliyor .pazartesi hemen baglatıyorum .yoksa çıldıracagım .
geçmişede bakamadım kesilmeden bir kaç satır yazayım dedim.
birsencim yatak odanı güle güle kullan canım .ama yeni oda yeni çocuk muhabbeti olmasın dikkatedin....tapuyuda almışsın onada çok sevindim hep sağlık ve mutlulukla dolsun eviniz.
bizim yardımcı dün geldi babasınıda görememiş yazık sokmamışlar yogun bakıma neyse çıkmış bugün yarın bir günlügüne gidip gelecek .o kapıdan biz bacadan attık kendimizi dün arkadaşıma gittim oğlumun istegi üzerine .bugünde halamıza gittik ameliyat oldu geçmiş olsuna .yarında allah nasipederse sinamaya götürecegim oğluşumu ve tatil bitti okul başlıyor ama çouk bayılmıştı artık evde onada iyi geldi .babamız seyahatini uzattı ay sonu geliyormuş ona canım sıkıldı biraz ama napalım işte ekmek parası .
bu arada emremin bir dişi oldu ongünlük sıkıntıılarından sonra kavuştuk dişimize ama egede bişey yok daha .ege yürüyecek derken emekleme hevesimiz başladı geri geri gidiyor bide aman dedim sakın annem emekleme yoksa yandım ben adam gözüyle indiriyor bütün eşyaları bide emeklese şimdiden yandık zaten yürüdügünü hiç tahmin edemiyorum.bide ege her fırsatta emrenin saçlarını yoluyor emrede yazık yaklaştıgını görünce bir güzel gülüyor ona yazık nerden bilsin egenin planlarını sonra feryat figan ..ama ikiside gün geçtikçe daha tatlı oluyorlar sabah emre gözünü açtıgı gibi dede demeye başlıyor arkadan ege uyanıyor oda bir taraftan dede diye bagırıyor solo konser hahhaa
bizde durumlar böyle bide gitip sizin durumlara bakayım netim izin verirse.
sağol canımbenimcnm dişiniz hayırlı olsun ,babanızınn seyhat işi kötü olmuş ama iş ne yapacaksınız....
bakıcınızada üzüldüm cnm çok zor yoğunbakım kapısında beklemek...
WomenLove; eviniz hayırlı olsun,güle güle oturun.Canan senin de hediyen hayırlı olsun..Benim koca daha doğum hediyesi, almadı..araştırma yapıyomuş güyaaa
Kızlar okuyorum hep benzer sorunlar..Çocuklardan sonra biz de ara ara kapışıyoruz kocamla...Ters düştüğümüz şeyler olabiliyor..Malum ;çocuklarla ilgili..
Ne güzel buluşup tanışıp görüşüyosunuz.Sizlere imrenmemek elde değil
merhaba gece kuşları,
dilemma sayende topiğin enn küçük bebeği bayrağını devrettik : ) yaşasın ben de kıdemliyim artık takıldığın bişey varsa yardımcı olayım
biz de bugün 4 ay aşılarımızı yaptırdık, elifcik 7 kg ve 64 cm olmuş, çok topik değil görünümü ama gelişim iyi maşallah.
bugün erken yatırdık kocişle kahve keyfi yapıyoruss, aklımda bissürü şey var ama yazmaya kalkınca unutuyorum nedense.
artvinli ve canan ne iyi etmişsiniz, kızlar aynı şehirde olmanız çook büyük şans. ben şu an çevremdeki kimsenin beni anlamadığını düşünüyorum, siz en azından birbirinizi anlıyorsunuz. hele ki ikizle sizi kimseler anlamaz walla.
firdoscumm sormuşun ben görmedim, kadın 48 yaşında flnmış, eskiler erken emekli olabiliyor tabii, bizim gibi 60'a dayanmaları gerekmiyor. adaylardan biriyle görüştüm ama pek gözüm tutmadı, bir de cumaları temizliğe gidiyormuş biryere, cuma gelmesem olur mu dedi, e hadi 4 gün olsun dedim nasılsa evde çalışıyorum 650 olur o zaman dedim o da işine gelmedi. inşallah kaynoşunki iyi çıar diye dua ediyorum
a ilçin ben de çok sevindim umut bebeğe, inşallah eşinle düzeltirsiniz arayı.
ya bu arada kızlar hani evliliği kötü gdenler iyileşsin diye çocuk yaptık derler ya, bence tam tersi çocuk iyi giden evliliği bile sarsıyo kötüyü iyice tüketir. hiiiç kolay bi iş değil çünkü, düzen tepetaklak oluyor.
nefescimm iyi gecelerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?