İkiz Anneleri Geyik Paneli

geçmiş olsun aynı anlattığın durumlar bizde de var alminada canım gece çok kötüydük

aramızda birkaç hafta var sanırım ama yine de biz küçüğüz
İnşallah umduğun gibi bir bakıcı bulursun,zor işler hakkaten..Ama senin çalışma koşulun iyi sanırım,şanslısın
Geçmiş olsun ...
Evet canım yakın sayılırız..İnşallah valla,çok isterim görüşmeyi.O kadar çocuk bir araya gelince ne konuşulur onu da merak ediyorum aslında
zor bir süreç sanırım ,inşallah kolay atlatırsınız

ben de kendimi anlatıyım perşembe günü evi temizliycektim eşim de dedi istersen arıyım annemi tamam dedim o çocuklara bakar ben evi temizlerim 2 de geldi 5 de gitti tabi ben anca 1 odayı yapdım halıyı sildim o kadar saatte nasıl iş yapıyım zaten mamalarını yedirmeye yardımcı oluyorum altlarını değiştirmeye de o yapmazsa yap diyemiyorum ben. ertesi günü tekrar gelirim dedi sabahtan geldi biraz daha iş yaptım kapı çalındı eşimin babası ve babanesi bu arada babanesiyle küsler gelmiyceksin dedi ona evi satıp eşimin abisine verdi borç yapmış senetlerini yatırmamış bunlar da evi satarak borçları hiç hesap bile sormadan kapattılar zaten onun işine de hep babası gider eşim hasta olduğu halde naz niyaz gider. eşime de yıllardır dediki sana da ev alıcam yada oturduğun evi vericem onlara verdiğim gibi maaşı da vericem tabi bu bizi sürekli oynattı. en sonunda eşimin tepesi attı ben senden bişey istemedim ama sen benimle hep alay ettin diye. senetlerimiz de bayağı yüksek 2300 senet ödüyoruz ben yardımcı olurum demişler bizimki de onlara kanmış yüksek yapmış tabi ona da yardım etmediler. ufak arabayı da tamire verdirdi ben veririm para demiş arabanın masrafı 3500ü buldu ama 5 kuruş yine bişey yok kızdığımız nokta biz onlardan bişey istemiyoruz zaten iki çocuk var başımızda niye kandırıp oynatıyosunuz amaçları bizi zora sokmak tabi.
neyse eşim de demiş gelmiyceksin tembih ettim seni de eve almıycak ben yokken gelirsen demiş bunlar inadına geldi yine annesine dedim ama yine de açtı kapıyı annen açtı dersin dedi sonra da öyle dememiş gibi ben açtım ama görmedim diye yemin etti şaşdım kaldım insan yalan yere nasıl yemin edebilir. eşim babasını aramış neden geldi babanesi diye eşimi terslemiş ben getirdim nolucak diyomuş ben de gelmem o zaman demiş onun için gelmiyceksen gelme dedi. bunu söyleyen adam iki gün önce tabi almayın eve diyodu . bunların hepsi birbirinin arkasından atıp tutuyo yüzlerine bişey yok
benim yanımda eşimin hakkında bi ton laf ettiler en sonunda dayanamadım korudum ben de evi versin ediye baskı yapıyo diye ben de neden yalan söylüyosun sen kendin vericem dedin dedim bunun gibi daha başka laflar. tabi adları gibi yalan konuşuyolar ben onlarla baş edebilirmiyim en sonunda hiç tartışmadan önce kalkıcaklardı kalkmayın dedim hatta güülerek kapıyı kitlerim dedim eşim bana kızıyo siz kendiniz onla yüzleşin gelince dedim ben öyle dememişim bunları kovmuşum. kayınbabam da anası dışarı çıkınca bi iyi ben sana bişey demiyor kızım diye konuşup gitti apartmanda babane bağırıyo ben evi vercekmişim diyo benim de en sonunda sabrım taştı basbas bağırdım kim senden ev istiyo bir daha burda seni görmiycem hem çıkmıyorum evden hem gelemiyceksin dedim. yılların patlaması oldu yani onlar buraya resmen kavgaya gelmişler beni köpek gibi terliyo ben karışmıyorum dedim halen devam ediyo napıyım dayanamadım artık. 3 tane evi sattım m.... (eşime) verdim diyo ben de annesine döndüm sordum doğruyu söylesin diye o da demez mi bekarken sattı ev için baskı yaptı diyolar ben kulaklarımla duydum diyince sen yoktun o zaman bekarken diyolar annesi bi kere korumadı bile bi de onları destekler vaziyetteydi. onlar çıktı gitti annesi burdaydı telefon açtılar çık gel diye kaynanam da diyo ki benden m.... hesap sorcakmış ne sorcaksa sorsun bekliyorum onu diyo. sanki bunları yapan o değilmiş gibi onlar gidince bizden yana gibi davranıyo hatta eşime de aynı tutumu sergiledi şaşdım kaldım gözüme baka baka yalan söyledi bunlar teşgilat gibiler. terbiyezller sonra eşimi aramış babası ona ne olduysa anlamadık eşime saymış dökmüş bana bir sürü küfür etmiş sözde ben onları kovmuşum eşime evden çıkın diyo bunlarda vicdan denen bişey yok tamam kabul ediyorum çıkıcaz ama sen şu aldığın bilezikleri ver dedi o da bu durmadı tabi hırsını alamayınca bana küfür etti pislik herif. eşim de en sonunda dedi ki diğer gelinine de aynı kelimeyi kullanıyosun buna da onlar öyle oluyosa sen ne konumda oluyosun anlarsın dedi.tabi bu durumlar daha önce de yaşandı ilk değildi kazada barıştık diğer oğlu geliniyle de aynı şeyi yaşadı ama en çok yıpranan biziz sanırım çünkü onlar sürekli birbirinin hakkında atıp tutuyolar küfürler ediyolar sonra da barışıyolar ben bunları anlamıyorum anlamak da istemiyorum bıktım artık eşim de bıktı evden çıkmak istiyorum hatta 15 gün sonra çıkabiliriz dedi yavaş yavaş toplan diyo zaten bunlar bizi eve soktular yalanla dolanla size ev alcaz eşyayıda ona göre alcaz diye iki ay sonra başladılar çık çık bıktım evden de soğuduk artık kira vermek kolay değildir ama bunların terbiyesizlikleri çok fazla insan kızar kavga da eder ama tükürdüğün yüze bakma baktığın yüze tükürme derler söyleyip edip de ondan sonra bana kızım yavrum demesi neyin nesi hıncımı alamıyoum annesine de güvenmiyorum artık o da çok fenaymış konuş konuş bitmez çok uzattım artık yani canımız sıkıldı iki çocukla ev topla taşın . ben evin derdinde değilim zaten sizden de bişey istemiyorum diye onlara da dedim ama ne olucak biliyomusunuz biz kirada oturcaz onlar da çıkıp oraya da gelicekler sinirler yatışınca biz çektiğimizle kalıcaz

valla eylül ağzım açık okudum nasıl insanların arasında kalmışsınız siz öle bunlar ailecek şizofren mi acaba???
boşverin yaaa onların kahrınızı çekeceğinize çıkın kiraya uzaklaşın onlardan görüşmeyin bile bence bu insanlardan size yarar gelmez artık..çocuklarında yaşına yaklaştı sende girersin bi işe azıcık aşınız kaygısız başınız olur...

Aman ya saatlerdir bir sayfaya bakamdım,
yağız sürekli ağlıyor mız mız dolaşıyoruz evin içinde.
Eşiminde 8 e kadar dersi varmış offff....

EYLÜL allah kolaylık versin canım.
Eşinin ailesi onlar,ne kadar kötü olsalarda haksız olsalarda yine görüşeceksiniz görüşeceksini kaçarı yok bence.
Siz şimdi bu sinirle evden çıkacaksınız,sonra onlar barışacak herşey unutulacak,olan sizin kiraya verdiğiniz paralara olacak.
İstanbulda kirada çok zor be tatlım birde iki çocuk...
Ama işin içinde olan sizsiniz tabi endoğrusunu sen ve eşin bilir.

eylülcüğüm dallas gibisiniz cnm ya daha doğruonlar öleee valla cnm bence para koyun kenara öle çık kiraya....hiç çekme bunları ama kızgınlıklada bırakıp gitme kirada olmak iki çocukla çok zor o yüzden birikim yapında çıkın derim...kirası,depozit,nakliyesi badanası boyası dünya para ...az koyun kenara çıkın derimm

felaket uyku bastırdı ,alişi sallıyorum ne ayağımdan iniyor nede uyuyor bırakınca ağlıyor.........

evi sildim süpürdüm..çorba hazır,patatesleri hazırladım...köfteyi yoğurdum.....banyomu temizledim..polarları yıkadım,çıktı battaniye attım...

yarın keyfim yerinde olursa bazanın altını boşaltacağım balkondaki klimileri yıkayıp kaldıracağım....bugün kaynım koli getirecek vitrin eşyalarımı kaldırırım...

Eylül kesinlikle WOMENE katılıyorum.
Bak biz arabayla 15 dk.yere taşındık 4 bin harcadık,
Birikim olmadımı çok zorlanırsınız....

Birsen valla okuyunca ben stres oldum.
Taşınmak çok zor allah kolaylık versin.
Biz tam 3 kez taşındık,hepte kendim topladım evimi,ama en zoruda son taşınmamız oldu yağız çok küçüktü ve sonuş yorgunluktan sütüm kesildi.

kızlar tüm söylediklerinizde haklısınız size katılıyorum bunlar aynen dallas gibi ve şizofren de olabilir gerçi teşhisi koyamadım ama kesin tedaviye ihtiyaçları var
bana en çok koyucak olan biz kiradayken bize gelmeleri olucak zaten annesiyle konuşuyoruz halen sanki eşimi savunmuş gibi davrandı ben de bi şey demedim çünkü tek o kalıyo eşimin yanında da birileri olsun istiyorum ama şunu da biliyorum çibanın başı o çünkü az da olsa bi insan eşini etkileyebilir çocuklarına karşı etkileyemese bile savunabilirdi

daha çok çalışmaz lazım çokkkkkkkkkkkkkkkkk bari yardımcı olucak biri var mı canım

daha çok çalışmaz lazım çokkkkkkkkkkkkkkkkk bari yardımcı olucak biri var mı canım

cnm kimse yok aman olmasında ben toplanırım yaaa ...birileri gelipte gebe kalmak istemem

herkesin ses tonu bana imalı geliyor...kendi kendime hallederim yaaa

valla cnm bundan 6 sene önce taşındım inan bana hatırlamıyorum bile....bakalım bunu unutmam herldeee.........iki çocuklaaa hahaha

neyseki uzaktaymış kaynanan burnunun dibinde olsa daha çok sorun çıkarırdı
atarım canım telimi sana birazdan
katılıyorum canım
bol fantazili bol şehvetli kullan yeni odanı hahahaha
sana ne yazacağımı unuttum 2 saatir pc açık ben daha yeni cevap yaızyorumda hahaha
sen yeterki bizimle tanışmak bize katılmak iste hayatım gerisi kolay önemli olan istemen
hediyemi daha 1 kere kullandım ya alışamadım miniciğime henüz hahaha

vallahi çocuk evliliği yıpratıyor bence çocuklarla ilgili pek tartışmıyoruz biz aslında ama hiç tartışmıyoruzda değil çocuklardan sonra annemle bile daha sık kağışır oldum vallaha sanırım bu çocukların özellikle annesini yormasıyla alakalı
küçükken tek başına bakabiliyosan büyüdüklerindden bakarsın tatlım
1 yaşından sonrada artık yaramazlık durumuna bağlı olarak ya bakabilirsin yada cinnet geçirriisn haha çok iç açtım dimiii
elife kocaman maşallahhh koca kız oldu artık yawwww b
ya evliliğe kötü gidenler derken şöyle olduğunu düşünüyorum ben mesela adam yani koca evindne bi haber evlenmiş ama hala aile sorumluluğu alamamış mesela kahvede takılıyo yada kumar oynuyo yada arkadaşları ile çok takılıyo yada çalışmıyo mesela işte hani çocuk olursa sevgisiile babayı eve bağlar yada çocuk olunca çalışmak para kazanmak zorunda olduğunu anlar felan diye yada boşanmak üzere olan çift çocukları için evliliğe katlanmak adına çocuğun aileyi topladığını düşünüyor eskiler bende pek katılmıyorum tabi bu görüşe
ben zaten en başta çocuklaırm babasız büyümesin diye sevmedne nefretle katlanılan bi eşe çok karşıyım çocuklar sevfisiz ve soğuk bi ortamd abüyüyolar zaman zaman kavgalara şahit oluyolar

mesela benim başıma gelse böyle bi olay ayrılırdım çocuklaırm babasıyla istediği zaman görüşebilir bende görüşürüm eşimle aile yemekleri yeriz mesela böyle bi ortamda daha güzzel büyür çocuklar boşanıldığında çocuklara aşılanacak tek şey anne babalıpın devam ettiği sadece karı kocalıpın bittiği bundan sonra nne babanında sadece arkadşa olduğudurr
evlenirken ne yazıkki sadecekoca ile evlenmiyorsun işte ailesi ilede evleniyorsun ben şuan en başa dönecek olsam eşimin aileisnden dolayı 2 kere daha düşünürüdm evlenmeyi evlenmeyede karar verseydim mesela kesinlikle aynı eve gelmezdim ama artık geç bazı şeyleri tecrübe ile öğreniyoruz maaleseff aslında büyükler söylüyor bize ama inanmıyoruz onlara o yüzden ben 1 müsübet bin nasihatten iyidir sözünü çok severim
eşinin arkanda olması ve kayınvalidenin uzakta olması çok güzel gerçekten yarala riyileşmez biliyorum en ufak kavgada hep su yüzüne çıkacak bunlar ama inanıyorumki sevginizle herşeyi yeneceksinizzz
herşey sizin için çok güzle olur işallahhh
hiç bişey konuşamıyoru zadamakıllı her sohbet yarım kalıyo hahaha ama yinede çok zevkli oluyo bi kargaşa bi cümbüş ana yapma buna dur hahahah
ay siz bukadar yazıyı nasıl okuycaksınız çok uzun

yazıyı okudumda ya kusurabakma salaklığıma verde çok iyi anlayamaıdm olayı babannemi ortalığı karıştırıyo kaynanala kaynatanlı eşin babannesişnimi eve alma diyo aileisnimi o ev kimin size kim çık o evden diyo yani çok karıştı aklım

ay 2 sattir açık pc ben anca yazdım tabi bazı yazacaklaırmıda unutttum
bende bugün ağdaya gidecektim ama kociş saat 4 de geldi ehliyet sınavında görevliydi bugün ordan cevahire uğramış migrosta danino sütler 1 liraymış yemek hazırl afelan saat 5 oldu neysem haftaya kaldı
birsnein menüsünü çaldım bende köfte patates makarna yapacağım
çocuklarada tarhana yaptım bizde nasipleniriz
15 tatilde bitti
darısı yaza artık
firdos nerelrdesin kuzum snein kaynanayla nasıl gidiyooo

kızlar vallahi keşke bende sizler gibi kaynananmla ara ara görüşüyo olsam daha iyi olurdu beni düşünüp mutlu oldun üst katımda ben günde kaç kez görüyom allah bilir
hasta mesela şuan sitem edip duruyo gelinler benle ilgilenmiyo diyooo o yüzden genede iyisiniz hahah

annem yarın bana gelecekmiş evdeysek benimde aklıma cinlik geliyo çocukları anama tasamda biz kocişle sevgililer gününümü kutlasak acaba yawww

medine bak hep okuyosun yazmıyosun kızıyorum sana haaaa

birsencim vallahi taşınmak zor iş ben evlendikten sonra hiç taşınmadım ama bekarken çok taşındık biliyorum allah yardımcın olsunnnn

Canan bencede aklına gelen cinliğin yolundan git.
Kardeşim söylemişti sinemada çok güzel bir aşk flimi varmış,ama adını unuttum:26:
Bankada kim gittiyse ağlaya ağlaya çıkmışlar
Valla bende çok imrendim kardeşim sözlüsüyle gidecekmiş,süprizler hazırlamış.
ah ah bana hayal tabi,annem hasta yatıyor,yağız desen keyifsiz ve ateşide var.
Seneye kısmetse......

a_ılcın çok sevindim gerçekten kocanın senin tarafında olmasına ikiniz yan yana olduktan sonra korkma bişeyden..
sağol canım benim birlikte hep daha iyiye

ah canım ya şu diş öldürcek insanı bide bunun azı dişleri var o daha kötüymüş yandık

ay gerçekten aynı memleket mi.çok üzüldüm canım ne kadar saygısız insanlar ya. onlar gibi olmadıkça onları anlayaamzsın canım hamurunda kötülük yoksa nerden bileceksin kötü olmayı boşver hıncını almışsın biraz rahatlamışsındır ama kiraya çıkarsanız asla sokma evine canım
kaç kaç kaç

en son hamileyken gittim bir daha ne zaman giderim acaba

ayşecim evet aynı memleketten her iki taraf da ben ama ben değilim sen ?

canan kız kopdum sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün durumu kısaca özetlemişsim inan yaşarken bile ben anlamıyorum senin anlaman da çok zor birsenin de dediği gibi dallas gibi
ev eşimin babasının üstüneydi bu evin biz içindeydik satmak istediler içinde olduğumuz için satamadı başka bi ev sattı eşimin abisine verdiler tüm parayı . bu satılan babanenin evi olduğu için benim elimde başka ev kalmaz siz de bana okmeydanını verin demiş ona satmışlar yani şu an babanenin. eşime de şimdiye kadar hep söz verdi senin olucak diye yani yıllarca kandırdı bizimki de en sonunda uyandı başka yaptıkları da var tabi evime giremezsin dedi hepsi oturmuş eşimin hakkında atıp tututular ben de savununca olan oldu ama kaynanam yine uyanıklık etti eşim gelince sanki onu tutuyomuş gibi yaptı ne onlarla kötü oldu ne eşimle kısaca bu yani ben fazla uzattım sinirden dolayı

Son düzenleme:

kayınpederi babannneyi bi nebze anlatımda kaynanaı anlamıyorum
nedenine gelince
hangi anne evladını bu kadar zora sokar anlamıyorum vallahi bir anne yemiyeyimde çocuğum yesin diye dülünürken kaynananda zorda kalsında ne olursa olsun görüşünde sanırımmmm
hiç yaşlanacaklaırnı çocuklarına muhtaçolabilecelerini felan düşünmüyolarmı acabaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…