İkiz Anneleri Geyik Paneli

hakkaten yaa hiç sonlarını düşünmüyolar bi annenin de böle olması evladı için ne kadar acı

ardayı babası,duru ismini de ben koydum..
6 ayı doldurmuşsunuz çoktan ..ek gıda dönemi tabi..iştahları nasıl,yiyorlar mı.dişleri çıktı mı

biz de 15 gün sonra 4 ayı tamamlıyoruz..kaşık mamalarına geçicez..elma,havuç suyuda vermeye başlıyim diyorum,önce doktorumuza da sorarım..

4. ay bitiminde başladık azar azar şimdi tamamen ek gıdadayız..
oğlum yiyo ama kızım ağzını bile açmıyo açlıktan bağırıyo ama yemiyo...
egenin dişi çıktı ecenin yemekle alakası olmayınca dişide önemsemedi o anca hareket ediyo

bir de o dertler var tabi,biri yer diğeri yemez.Birinin sevdiğini diğeri sevmez,,vs.Bakalım bizi neler bekliyor.Bizde tersi olur sanırım kızım iştahla mamasını yer açlığa tahammülü yok,oğlum mıy mıy.
Aklıma gelmişken san sorayım canım;birbirlerini enikonu ne zaman farkettiler?biz yana yana koyuyoruz ,o zaman bakışıyorlar,bazen gülüyorlar çok tatlı oluyor

5. ayda falan birbirlerini yakalamaya çalışıyolardı dönmek için kuvvet alıyolardı..

yemek konusu çok sıkıcı bazen aç kalsın diyorum yesin diye ama yapamıyorum oda yemiyo yine

hemde nasıl..
seninkiler kaç kg doğmuşlardı küvezde falan kaldılar mı? sen baya sonuna kadar gittin sanki hamileliğin

hemde nasıl..
seninkiler kaç kg doğmuşlardı küvezde falan kaldılar mı? sen baya sonuna kadar gittin sanki hamileliğin

2700gr civarı canım.Aralarında 50 gr fark vardı sadece.36+4 te doğum yaptım..arda 8 gün küvezde kaldı..Hamileliğim son haftaları saymazsak rahattı,ben de fazla nazlanmadım

maşallah çok çok ii doğmuşlar benimkiler 1500 ege 1970 eceydi:)
küçük olunca çok zor büyüyo
yeğenim 3800 doğdu 3 aylıkken 7250 67 cm de boyu vardı öle bi çocuk gördükten sonra ufacık çocuk zor oluyo:)

Evet canım çok şükür iyi doğdular.Seninkiler de büyümüş,küvezde kaldılar mı?
İkiz bebek tek bebeklerle kıyaslanmamalı ..sen tek başına mı bakıyosun

Evet canım çok şükür iyi doğdular.Seninkiler de büyümüş,küvezde kaldılar mı?
İkiz bebek tek bebeklerle kıyaslanmamalı ..sen tek başına mı bakıyosun

oğlum 15 gün kızım 1 ay kaldı küvezde
kıyas değilde ilk doğduğunda yeğenim küçücük diye alamamıştım kucağıma o geliyodu aklıma:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…