iyi geceler canımmmneyse ben kaçıyorum ii geceler herkese boool uykulu geceler olsun bebişlere...
aaa seninkiler neden o kadar çok küvözde kaldıki yaaaaoğlum 15 gün kızım 1 ay kaldı küvezde
kıyas değilde ilk doğduğunda yeğenim küçücük diye alamamıştım kucağıma o geliyodu aklıma:))
iyi geceler canım bende şimd açtım tv yiiiyi geceler..Ben de kavak yellerini izliycem
ayy devrimi yıkarken küt bi düştü alnını küvetin kenarına çarptı yavrumun alnı morardı yaaaa
bide şirin haber babası devrime bak kızıyorum haaa diyo devrim gidip babasını öpüyo çok şirin yaaaa etrafta pıtır pıtır bi gezişi var görmeniz lazımmm mustafam ne zaman yürüyecek acaba yawww
çok hasta kuzum öksürmekten uyuyamıyor yaaa tereyağı bal yaptım famelexx in tarifi
bide zencefilli ıhlamur yaptım biberondan içmiyoda kaşıkla veriyorum öksürüğe iyi geliyo dediler zencefil için ventoline başladım bide iyileşir işallah yaaa
İyi geceler.....
Canan üzüldüm devrime kuzum kimbilir nasıl canı acımıştır.
Bizde yağızı salladık yine pek huysuz,sürekli ağlıyor mama yemiyor,biberon almıyor,tam düzeldi derken sil baştan geri döndük.Uyudu bakalım kaç dk.sürecek.
acısada devrim çok ağlamaz topluyo hemen kendini acılara alıştırıyom onu hahahahaiyi geceler.....
Canan üzüldüm devrime kuzum kimbilir nasıl canı acımıştır.
Bizde yağızı salladık yine pek huysuz,sürekli ağlıyor mama yemiyor,biberon almıyor,tam düzeldi derken sil baştan geri döndük.uyudu bakalım kaç dk.sürecek.
selam kızlar nasılsınız ya fatos artvınlı canan medıne herkes ....ugrayamıyorum ama aklımdasınız buyuduler masallah bebeklerınız dımı....benımkılerde buyuyoo ılk aylara gore daha ıyıyız duzene gırdıu uykumuz ....yaslarımız gectık sıralıyoruz bakalım ne zaman yururuz opt hepınızı
iyi geceler mutlu hafta sonları
canan üzüldüm devrime canım benim demek yürüyor ne güzel yaaaaaaaaaa
diğer anneler
haahaha dönecem acele etmeeeeeiyigeceler canommm.
Ah kuzumun canı yandı kıyamam ben ona vics sürseydin hemen alır morlugunu hemen sarartıyor .acısını almıyor ama görüntüyü düzeltiyor.
Canım berk 14 aylıktı yürüdügünde bana 12 ayda yürümediyse 14 te yürür demişlerdi öylede oldu seninkide zamanını bekliyordur .benim emre kesin 2 yaşında yürür adım atmaya korkuyor .egede iki kişi elini tutuyor pıtır pıtır yürüyor koltuktada sıralıyor ama okadar çok zıplıyorki resmen bir zıpzıp ondan denge saglayamıyacak gibi geliyor bana .
Hani dönecektin kız sen bana .....
evet canım yürüyo epey oldu aslında ben müjdeyi verelii sen arada kaçırmışsın sanırımmiyi geceler mutlu hafta sonları
diğer anneler
merhaba kızlar ben geldim.......mis.gitti ....
Güzel geçti yimekler bittiiii......gelirken pasta getirmişler......
.çay,pasta ,çerez vs. Yendi gitti.....bütün gece düğün mekanı aradık....yemekli düğün istiyolar..kaynım çok yüksekten uçuyor ama hayırlısı diyorum..........bir düğüne 10-15 bin harcanırmı beeee....
Bugün birkez daha anladım bu çiftte bizim gibi değil....misafirden hoşlanmayan bir çift yani kız öle...bohçayı verdim baştan bn kabul edemem vs. Dedi çok bozuldum...açıkcası sonra baktı dedim edeceksin sen neden getirdin hediye bize....buda ailemize katılma hediyesi dedim...
Seccade ne bilmiyorr ailesi müslüman ama demek bu değil...neyse benim için önemli değil...yemek bulaşığnı teptim...çay bulaşığı kaldı çamaşırları topladım........onları katlayacağımmm.........
Devrime geçmiş olsun cnm dikkat edin küvete kaydırmaz klim al cnm
iyi geceler mutlu hafta sonları
diğer anneler
ayyy muallim ben sende sadece üçüz var zannediyordum birde büyük oğlan varmş şaşırdım bilmiyordum ben .allahım sağlıklı ömürversin hepsine ...canan gercekten zor ama ınan rabbım kolaylık verıyoo oğlum onaltı yasında ve cok yardımcı bana ...bı sabah oluyo bı aksam yoırgunluktan cuup yatak gece uyanmasalar razıyım ama nerde uyanıyolar ....hasta olmasınlarda yınede razıyım ....her bırır bı yerde oynuyo bazen aglasıyolar onlara mama corba derken zaman gecıyo bıde oğlum herseyı yemez tam buyume donemınde oda anne bunu yap sunu yap yorgunluktan aksam oluyo...bı markete gıdısım var arabanın bagajı arka koltugu doluyoo ısımız zor ya gercekten bu kızlar buyuyunce hepten zor ..ama saglık ols canım..sızler nasılsınız bebekler nasıl ...herkese ıyı geceler uyudular ....ohhh ya bende yatıcammm
canan gercekten zor ama ınan rabbım kolaylık verıyoo oğlum onaltı yasında ve cok yardımcı bana ...bı sabah oluyo bı aksam yoırgunluktan cuup yatak gece uyanmasalar razıyım ama nerde uyanıyolar ....hasta olmasınlarda yınede razıyım ....her bırır bı yerde oynuyo bazen aglasıyolar onlara mama corba derken zaman gecıyo bıde oğlum herseyı yemez tam buyume donemınde oda anne bunu yap sunu yap yorgunluktan aksam oluyo...bı markete gıdısım var arabanın bagajı arka koltugu doluyoo ısımız zor ya gercekten bu kızlar buyuyunce hepten zor ..ama saglık ols canım..sızler nasılsınız bebekler nasıl ...herkese ıyı geceler uyudular ....ohhh ya bende yatıcammm
Womenlove küvette kaydırmaz var ama kaydırmaza basmıyo yada kaldırıyo altına bakıyo felan sonuç düşüyoo kaynanamda gelmiş diyoki artık bunlar yalnız yıkanmaz diyoo he dedim artık yıkanmaz 40 ından beri yıkıyorum yalnız dediği lafa bak
hepinizi öyle yakınen tanıyorum ki merak ediyorum bakmazsam naptılar diye,kaçamak okumak hoşuma gidiyor ama bir yandanda çalıştığım için yazamıyorum malesef,gündüz kuzulardan gece işten pek fırsatım olmuyo yazmaya kısacası...yazmaya çalışırım ama yazamasamda gözüm sizde kızlar:)
yaz yaz sen yazki bizde seni takip edelim merak edelim ne iş yapıyosun bakayım sen geceleri çalışıyosunn
bu arada isimlerinizinde çok beğendimmm istanbuldamısın sennn[/QUO
mühendisim canım evden proje çiziyorum gündüz oğlanlar fırsat vermeyince böyle gece kuşu durumları oluyor, teşekürler isimlerimizi bende çok beğeniyorum,kayserideyim canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?