İkiz Anneleri Geyik Paneli

neyse ben kaçıyorum ii geceler herkese boool uykulu geceler olsun bebişlere...
iyi geceler canımmm

oğlum 15 gün kızım 1 ay kaldı küvezde
kıyas değilde ilk doğduğunda yeğenim küçücük diye alamamıştım kucağıma o geliyodu aklıma:))
aaa seninkiler neden o kadar çok küvözde kaldıki yaaaa

iyi geceler..Ben de kavak yellerini izliycem
iyi geceler canım bende şimd açtım tv yii

bende çocukları yedirdim kendimize hazırladım sonra çocukları yıkadım sonra gece mamaları derken mutfak aldı başını gitti

ay canım hiç bişi yapmak istemşyo ama canımda sıkılıyo bişiler yapmak istiyo gibiyim ama ne biliyim karışık işte meyve hazırlayayım bari kendime böyle can sıkıntımı gidermedimmi kendimi yemeğe veriyorumda
birsen mis gitmedi hala sanırımmm neler yapıyosunuzzzz

ayy devrimi yıkarken küt bi düştü alnını küvetin kenarına çarptı yavrumun alnı morardı yaaaa

bide şirin haber babası devrime bak kızıyorum haaa diyo devrim gidip babasını öpüyo çok şirin yaaaa etrafta pıtır pıtır bi gezişi var görmeniz lazımmm mustafam ne zaman yürüyecek acaba yawww
çok hasta kuzum öksürmekten uyuyamıyor yaaa tereyağı bal yaptım famelexx in tarifi
bide zencefilli ıhlamur yaptım biberondan içmiyoda kaşıkla veriyorum öksürüğe iyi geliyo dediler zencefil için ventoline başladım bide iyileşir işallah yaaa

İyi geceler.....

Canan üzüldüm devrime kuzum kimbilir nasıl canı acımıştır.

Bizde yağızı salladık yine pek huysuz,sürekli ağlıyor mama yemiyor,biberon almıyor,tam düzeldi derken sil baştan geri döndük.Uyudu bakalım kaç dk.sürecek.

selam kızlar nasılsınız ya fatos artvınlı canan medıne herkes ....ugrayamıyorum ama aklımdasınız buyuduler masallah bebeklerınız dımı....benımkılerde buyuyoo ılk aylara gore daha ıyıyız duzene gırdıu uykumuz ....yaslarımız gectık sıralıyoruz bakalım ne zaman yururuz opt hepınızı

iyigeceler canommm.
ah kuzumun canı yandı kıyamam ben ona vics sürseydin hemen alır morlugunu hemen sarartıyor .acısını almıyor ama görüntüyü düzeltiyor.
canım berk 14 aylıktı yürüdügünde bana 12 ayda yürümediyse 14 te yürür demişlerdi öylede oldu seninkide zamanını bekliyordur .benim emre kesin 2 yaşında yürür adım atmaya korkuyor .egede iki kişi elini tutuyor pıtır pıtır yürüyor koltuktada sıralıyor ama okadar çok zıplıyorki resmen bir zıpzıp ondan denge saglayamıyacak gibi geliyor bana .
hani dönecektin kız sen bana .....

canım kesin dişler geliyordur .geçen hafta biz öyleydik hiç uykuyoktu çığlık çğlıga uyanıyordu 15 dk bir ..şükür bir adet çıkardı ama ben bu kadar acıya iki bekliyordum .

merhaba kızlar ben geldim.......mis.gitti ....

güzel geçti yimekler bittiiii......gelirken pasta getirmişler......
.çay,pasta ,çerez vs. yendi gitti.....bütün gece düğün mekanı aradık....yemekli düğün istiyolar..kaynım çok yüksekten uçuyor ama hayırlısı diyorum..........bir düğüne 10-15 bin harcanırmı beeee....

bugün birkez daha anladım bu çiftte bizim gibi değil....misafirden hoşlanmayan bir çift yani kız öle...bohçayı verdim baştan bn kabul edemem vs. dedi çok bozuldum...açıkcası sonra baktı dedim edeceksin sen neden getirdin hediye bize....buda ailemize katılma hediyesi dedim...
seccade ne bilmiyorr ailesi müslüman ama demek bu değil...neyse benim için önemli değil...yemek bulaşığnı teptim...çay bulaşığı kaldı çamaşırları topladım........onları katlayacağımmm.........

devrime geçmiş olsun cnm dikkat edin küvete kaydırmaz klim al cnm

acısada devrim çok ağlamaz topluyo hemen kendini acılara alıştırıyom onu hahahaha
düzen değişiyo kuzum ya en ufak hastalıkta değişiyo benim çocukların babası evdeyken bile düzeni değişti inankiii

geçen seni düşünüyordum yaaa doğuru yaşlarınada değdiler diyorum kendi kendime ay biz 2 taneyle epey zorlanıyoruz sen 3 ttaneylr ne yapıyosun be abla bide büyük var sende masrafların altından felan nasıl kalkıyorsunn allahh yardımcın olsunnnnn

haahaha dönecem acele etmeeeee
iyi geceler mutlu hafta sonları
canan üzüldüm devrime canım benim demek yürüyor ne güzel yaaaaaaaaaa
diğer anneler
evet canım yürüyo epey oldu aslında ben müjdeyi verelii sen arada kaçırmışsın sanırımm

kıskanma kıskanmaaa yapsınlar anasını satayım şanları yürüsün hahah kaynanan destek oluyor demekkii ev işini felan halletmişleri barii canım adetlerinde felan yoksa ondan bkabul edemem demişti bence bozulma hemen evlensinler bi zaten çok samşmi olmaz gibi aman boşver olmasında zaten eltş samimiyetleir hep kötü noktalanmıştır
ay 1 saattir çişimi sıkıyorum ya yok böyle bişeyyy

hazanx arkadaşım sürekli takip eidyosun nedne tanışmıyosun biizmleeegel katıl aramızaaa yaz sıksık bizeee

canan gercekten zor ama ınan rabbım kolaylık verıyoo oğlum onaltı yasında ve cok yardımcı bana ...bı sabah oluyo bı aksam yoırgunluktan cuup yatak gece uyanmasalar razıyım ama nerde uyanıyolar ....hasta olmasınlarda yınede razıyım ....her bırır bı yerde oynuyo bazen aglasıyolar onlara mama corba derken zaman gecıyo bıde oğlum herseyı yemez tam buyume donemınde oda anne bunu yap sunu yap yorgunluktan aksam oluyo...bı markete gıdısım var arabanın bagajı arka koltugu doluyoo ısımız zor ya gercekten bu kızlar buyuyunce hepten zor ..ama saglık ols canım..sızler nasılsınız bebekler nasıl ...herkese ıyı geceler uyudular ....ohhh ya bende yatıcammm

Womenlove küvette kaydırmaz var ama kaydırmaza basmıyo yada kaldırıyo altına bakıyo felan sonuç düşüyoo kaynanamda gelmiş diyoki artık bunlar yalnız yıkanmaz diyoo he dedim artık yıkanmaz 40 ından beri yıkıyorum yalnız dediği lafa bak

hepinizi öyle yakınen tanıyorum ki merak ediyorum bakmazsam naptılar diye,Kaçamak okumak hoşuma gidiyor ama bir yandanda çalıştığım için yazamıyorum malesef,gündüz kuzulardan gece işten pek fırsatım olmuyo yazmaya kısacası...Yazmaya çalışırım ama yazamasamda gözüm sizde kızlar:)

iyi geceler mutlu hafta sonları
canan üzüldüm devrime canım benim demek yürüyor ne güzel yaaaaaaaaaa
diğer anneler

ayyy muallim ben sende sadece üçüz var zannediyordum birde büyük oğlan varmş şaşırdım bilmiyordum ben .allahım sağlıklı ömürversin hepsine ...

arabanın arkası dolyo ha haha
ayyy masrafı düşünüyorumda allah eşine zeval vermesin yardımcın duruyo dimiii
ay gece uyanmasınlar bende razıyım vallaha ama nerdeee oğluş hasta oldu bide öksrğk var tam doluyo kuzum öksürük başlıyo çok fenayız anlayacağın

hahhaha esas şimdi yıkıyacaksın yanlız ayakta duruyorlar yada tutunabiliyorlar .okadar küçükken yıkamışsında laf olsun işte

yaz yaz sen yazki bizde seni takip edelim merak edelim ne iş yapıyosun bakayım sen geceleri çalışıyosunn
bu arada isimlerinizinde çok beğendimmm istanbuldamısın sennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…