Birsencim şaka demiştim kız kıskanma felan ne kızıyon banaaaa
hazancım demek mühendisssin geceleri çalışıyon haa yazık sanada ya gündüz erkekler gecede iş epey yoruluyosun yardımcın felan varmı bariii
canancığım neden kıskanayım yaaa sende heeee
hiçmii hiççç kıskanmam çağracak kimseleri olmadığı için öyle düğün düşünüyolar. cnm
150 kişilik olacak ....
eşimin ailesini hesapladılar 20 aile çıkaramadılar hadi fazla fazla 20 aile desek dediler 4 er kişiden 80 kişi yapar dedi...düşün 80 kişilik sülale var...kız tarafı 2 kişi...o kadar işte arkadaşlarıda katınca belki 150 olur....bana saçma gelen şu hem kiracı olmak istemiyorlar hemde yemekli düğün...yapıyolar...
bileziklerde gitti .....ben dayanamadım söyledim...o kadar kişi gelip hepsi size altın takacak diye umut etmeyin ....senin zamanında altın en fazla 50 tl oluncaya kadar arkadaşlarına taktın...şimdi 110 tl sen bekardın koymadı ..ama evlilere ağır gelecek...50 tl para en fazla 100 tl takablirler...kız tarafı zati yok...eşimde dedi..ama karışama koca adamsınız siz bilirsiniz dedi...
neysee karışmayada gelemz zaten ama asla kıskanmam banada çok güzel düğün oldu....yemeksizdi ama 550 kişilik salon tıklım tıklım doluydu erkeklerin bi kısmı dışarıda oturdular....
ve ben tabanlarım su toplayana kadar oynadım...11 de bitecek düğün 12 de bitti...hiçbirdüğüne özentim yok çok şükürrrrrrrrrr..................
onlarda adet var yada yok bende adetten vermedim...çocuklarıma yaptığı hediyelerden dolayı birde nişan olunca hadi yapem dedim....hediye bizde hiçbir koşulda geri çevrilmez..neyse aldı zaten oda...
eltilerim zaten var ayda yok ama koca tarafı çok çöküşte cnm çocuklarımız var azcık yakın bağ olsun istiyorum..diğerleri ile hiç görüşmediğimizden çocuklar birbirini tanımayacak..sonra
diğernin kızı büyük.....bi bunlar var ama bi cacık olmazz...................
göçmenler ya acaba bi yabacı kanımı var böle mesafeli samimiyetsizlik ...bana dokunmayan yılan havası.....
neyseee bulaşık makinası durmuşşş hemen boşalttım pisleri attımmmmmmmmm
çamaşır katlayacağım şincik....
emuallim aplaaa hopgeldin kızlar büyüdü hee valla işin zorrr ama olsun candan öteler............
evet canım o aile bağları çok önemli ben şimdi bakıyorum eşimin ailesine teyze çocukları hepsi iç içe büyümüşler hep birbirlerinin yanındalarmış resmen aynı kaba etmişler .ama evlendikten sonra herkez kenarına çekilmiş çocuklarımız düğünden düğüne yada bayramlarda denk gelirsez büyüklerin evinde görüyorlar birbirlerini bizlerde öyle tabi ben kendi adıma bu duruma çok üzülüyorum.eski düşünceler yok malesef herkez kalabalıktan işten kaçar olmuş meraba meraba çocuklarımın adınada üzülüyorum
inşallah çocuklarımız birbirlerine sahip çıkarlar hep bir arada olurlar ....
KIZMA KANKİM KIZMAAAA
DÜN KARŞIYA GİTTİK YA ARKADAŞLA SOHBET EDİYORUZDA GEÇENLERDE CEZMİLERİN Bİ AKRABASI EVLENDİDE DEDİM EV GÖRMEYE GİDECEKMİİSN DEDİM DE KONU AÇILDI AY DEDİM BENİM HİÇ YENİ EV GÖRMEYE GİDESİM YOK DEDİM benim ev harabe gibi şimdi yeni evler görüp kendimi sıkamma vallahi şu çocuklar büyüsün ieşyalar yiyice eskisn yeni ev yapcam vallahi kendime
evet canım o aile bağları çok önemli ben şimdi bakıyorum eşimin ailesine teyze çocukları hepsi iç içe büyümüşler hep birbirlerinin yanındalarmış resmen aynı kaba etmişler .ama evlendikten sonra herkez kenarına çekilmiş çocuklarımız düğünden düğüne yada bayramlarda denk gelirsez büyüklerin evinde görüyorlar birbirlerini bizlerde öyle tabi ben kendi adıma bu duruma çok üzülüyorum.eski düşünceler yok malesef herkez kalabalıktan işten kaçar olmuş meraba meraba çocuklarımın adınada üzülüyorum
inşallah çocuklarımız birbirlerine sahip çıkarlar hep bir arada olurlar ....
allah gönlüne göre versin...ben öle şeylere takılmam ..yatak odasını alırken kız ...aman 2-3 sene sonra başka moda olur ..ondan alırsınız dedi...hayır dedim bu yatak odası eskiyene kadar ben onunla yaşadıkca çokk mutlu olurum...ne çıkarsa çıksın benim odamdaki son modadır dedim....
hep derim küçük mutlulukların kadınıyım ben hahahahaha.............
boş ver canım sen anladıgım kadarıyla sana bir adım gelene on adım giden bir insansın .onlar düşünsün gerisini boşver arayıp sormassada sormasın sen evel allah herşeyin üstesinden geliyorsun esasında bu dönemde pek işine karışmasalar dahada iyi olur bide onlar sıkar canını.evt malesef cnm yaaa bende aile bağlarına önem veririm ben ailemin büyük çocuğum elimden geldiği kadar kardeşimle bağlarımzı koparmamaya çalışacağım...
şimdide elimden geldiği kadar büyükleri topluyorum....aslında onların yapması gerek ama yapmıyolar ne yapalım.....kaynananın bu durum umru bile değil yarın gözümü kapatacağım banane der gibi yaşıyor....birkere bile aramadı ev konusu ile ilgili...allah onu davul etsi...çok gıcığım bu ara yine...ve kociş laf söyletmedikce sinrimden kuduruyorum...
boş ver canım sen anladıgım kadarıyla sana bir adım gelene on adım giden bir insansın .onlar düşünsün gerisini boşver arayıp sormassada sormasın sen evel allah herşeyin üstesinden geliyorsun esasında bu dönemde pek işine karışmasalar dahada iyi olur bide onlar sıkar canını.
eşinede gelince napsın canım şimdi sana haklısın dese herşey daha çok önüne gelecek daha çok uzayacak ondan öyle yapıyordur eminim annesinede sana göstermeden yapıyordur erkeklerin çogunda bu taktık var en kötü şey annenle karının arasında kalmak oda bunu biliyorsa kılıcını ona göre kuşanıyordur.....
doğru canım haklısın ben de aynen senin gibi düşünüyorum o beni ilk yaptığında çok hayal kırıklığına uğratmıştı çünkü ben ona hep abla gibi yanaşmıştım ama olmyomuş senin hani tabirin var ya yemesin de yedirsin o tabir değil de gerçek bizimkisi yemeği bile sakladı evine gidince oğlundankayınpederi babannneyi bi nebze anlatımda kaynanaı anlamıyorum
nedenine gelince
hangi anne evladını bu kadar zora sokar anlamıyorum vallahi bir anne yemiyeyimde çocuğum yesin diye dülünürken kaynananda zorda kalsında ne olursa olsun görüşünde sanırımmmm
hiç yaşlanacaklaırnı çocuklarına muhtaçolabilecelerini felan düşünmüyolarmı acabaaa
maşallah onlara bizimkiler de ilk farkettiklerinde çok mutlu olmuştum şu anda kardeşine ceee yaparak güldürüyo öteki de kahkahalarla gülüyo bi görsen öteki odadan koştum geldim katılmıştı çocuk gülmekten hemen kameraya çektimbir de o dertler var tabi,biri yer diğeri yemez.Birinin sevdiğini diğeri sevmez,,vs.Bakalım bizi neler bekliyor.Bizde tersi olur sanırım kızım iştahla mamasını yer açlığa tahammülü yok,oğlum mıy mıy.
Aklıma gelmişken san sorayım canım;birbirlerini enikonu ne zaman farkettiler?biz yana yana koyuyoruz ,o zaman bakışıyorlar,bazen gülüyorlar çok tatlı oluyor
ay kıyamam devrime yazık ona Allah korusun o gün banan oyun yapıyodu görmedin sen gelmiş yavaşça vuruyo güşüyo ne yapmaya çalışıyosa cimcine. musstafa kemal de kucağıma alınca sarıldı ay çok hoşuma gitti ne canayakınlar maşallahayy devrimi yıkarken küt bi düştü alnını küvetin kenarına çarptı yavrumun alnı morardı yaaaa
bide şirin haber babası devrime bak kızıyorum haaa diyo devrim gidip babasını öpüyo çok şirin yaaaa etrafta pıtır pıtır bi gezişi var görmeniz lazımmm mustafam ne zaman yürüyecek acaba yawww
çok hasta kuzum öksürmekten uyuyamıyor yaaa tereyağı bal yaptım famelexx in tarifi
bide zencefilli ıhlamur yaptım biberondan içmiyoda kaşıkla veriyorum öksürüğe iyi geliyo dediler zencefil için ventoline başladım bide iyileşir işallah yaaa
maşallah canım ne çabuk geçti zaman gerçi senin için çok çok zor 4 çocuk nasıl başediyosunselam kızlar nasılsınız ya fatos artvınlı canan medıne herkes ....ugrayamıyorum ama aklımdasınız buyuduler masallah bebeklerınız dımı....benımkılerde buyuyoo ılk aylara gore daha ıyıyız duzene gırdıu uykumuz ....yaslarımız gectık sıralıyoruz bakalım ne zaman yururuz opt hepınızı
bence harcanmaz canım benim fikrime göre o kadar paraya daha kalıcı şeyler yaparsın .merhaba kızlar ben geldim.......mis.gitti ....
güzel geçti yimekler bittiiii......gelirken pasta getirmişler......
.çay,pasta ,çerez vs. yendi gitti.....bütün gece düğün mekanı aradık....yemekli düğün istiyolar..kaynım çok yüksekten uçuyor ama hayırlısı diyorum..........bir düğüne 10-15 bin harcanırmı beeee....
bugün birkez daha anladım bu çiftte bizim gibi değil....misafirden hoşlanmayan bir çift yani kız öle...bohçayı verdim baştan bn kabul edemem vs. dedi çok bozuldum...açıkcası sonra baktı dedim edeceksin sen neden getirdin hediye bize....buda ailemize katılma hediyesi dedim...
seccade ne bilmiyorr ailesi müslüman ama demek bu değil...neyse benim için önemli değil...yemek bulaşığnı teptim...çay bulaşığı kaldı çamaşırları topladım........onları katlayacağımmm.........
devrime geçmiş olsun cnm dikkat edin küvete kaydırmaz klim al cnm
bu modeller herşey bittikten sonra bi de kendilerini haklı sanıyorlarayşecim evet aynı memleketten her iki taraf da ben ama ben değilim sen ?
ben de değilim canım denizliliyim yaşadıklarımız çok benzer
canan kız kopdum sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün durumu kısaca özetlemişsiminan yaşarken bile ben anlamıyorum senin anlaman da çok zor birsenin de dediği gibi dallas gibi
ev eşimin babasının üstüneydi bu evin biz içindeydik satmak istediler içinde olduğumuz için satamadı başka bi ev sattı eşimin abisine verdiler tüm parayı . bu satılan babanenin evi olduğu için benim elimde başka ev kalmaz siz de bana okmeydanını verin demiş ona satmışlar yani şu an babanenin. eşime de şimdiye kadar hep söz verdi senin olucak diye yani yıllarca kandırdı bizimki de en sonunda uyandı başka yaptıkları da var tabi evime giremezsin dedi hepsi oturmuş eşimin hakkında atıp tututular ben de savununca olan oldu ama kaynanam yine uyanıklık etti eşim gelince sanki onu tutuyomuş gibi yaptı ne onlarla kötü oldu ne eşimle kısaca bu yani ben fazla uzattım sinirden dolayı
ahh canım benim geçmiş olsun güzelimeayy devrimi yıkarken küt bi düştü alnını küvetin kenarına çarptı yavrumun alnı morardı yaaaa
bide şirin haber babası devrime bak kızıyorum haaa diyo devrim gidip babasını öpüyo çok şirin yaaaa etrafta pıtır pıtır bi gezişi var görmeniz lazımmm mustafam ne zaman yürüyecek acaba yawww
çok hasta kuzum öksürmekten uyuyamıyor yaaa tereyağı bal yaptım famelexx in tarifi
bide zencefilli ıhlamur yaptım biberondan içmiyoda kaşıkla veriyorum öksürüğe iyi geliyo dediler zencefil için ventoline başladım bide iyileşir işallah yaaa
womenlove yeni evin hayırlı olsun canım allah eşinle çocuklarınla sağlıkla mutlulukla huzurla oturmayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?