İkiz Anneleri Geyik Paneli

canancığım neden kıskanayım yaaa sende heeee

hiçmii hiççç kıskanmam çağracak kimseleri olmadığı için öyle düğün düşünüyolar. cnm

150 kişilik olacak ....

eşimin ailesini hesapladılar 20 aile çıkaramadılar hadi fazla fazla 20 aile desek dediler 4 er kişiden 80 kişi yapar dedi...düşün 80 kişilik sülale var...kız tarafı 2 kişi...o kadar işte arkadaşlarıda katınca belki 150 olur....bana saçma gelen şu hem kiracı olmak istemiyorlar hemde yemekli düğün...yapıyolar...

bileziklerde gitti .....ben dayanamadım söyledim...o kadar kişi gelip hepsi size altın takacak diye umut etmeyin ....senin zamanında altın en fazla 50 tl oluncaya kadar arkadaşlarına taktın...şimdi 110 tl sen bekardın koymadı ..ama evlilere ağır gelecek...50 tl para en fazla 100 tl takablirler...kız tarafı zati yok...eşimde dedi..ama karışama koca adamsınız siz bilirsiniz dedi...

neysee karışmayada gelemz zaten ama asla kıskanmam banada çok güzel düğün oldu....yemeksizdi ama 550 kişilik salon tıklım tıklım doluydu erkeklerin bi kısmı dışarıda oturdular....
ve ben tabanlarım su toplayana kadar oynadım...11 de bitecek düğün 12 de bitti...hiçbirdüğüne özentim yok çok şükürrrrrrrrrr..................

onlarda adet var yada yok bende adetten vermedim...çocuklarıma yaptığı hediyelerden dolayı birde nişan olunca hadi yapem dedim....hediye bizde hiçbir koşulda geri çevrilmez..neyse aldı zaten oda...

eltilerim zaten var ayda yok ama koca tarafı çok çöküşte cnm çocuklarımız var azcık yakın bağ olsun istiyorum..diğerleri ile hiç görüşmediğimizden çocuklar birbirini tanımayacak..sonra
diğernin kızı büyük.....bi bunlar var ama bi cacık olmazz...................

göçmenler ya acaba bi yabacı kanımı var böle mesafeli samimiyetsizlik ...bana dokunmayan yılan havası.....

neyseee bulaşık makinası durmuşşş hemen boşalttım pisleri attımmmmmmmmm

çamaşır katlayacağım şincik....

emuallim aplaaa hopgeldin kızlar büyüdü hee valla işin zorrr ama olsun candan öteler............

Birsencim şaka demiştim kız kıskanma felan ne kızıyon banaaaa

hazancım demek mühendisssin geceleri çalışıyon haa yazık sanada ya gündüz erkekler gecede iş epey yoruluyosun yardımcın felan varmı bariii

tmm tmmkızmadım yawww ama kıskançlık kelimesini kendime uygun görmedim...

kendimi bildim bileli birkere çok büyük bir kıskançlık yaşadım....ama sonra rabbim banada nasip ettiii ondan öle didiimmm .........

evet canım o aile bağları çok önemli ben şimdi bakıyorum eşimin ailesine teyze çocukları hepsi iç içe büyümüşler hep birbirlerinin yanındalarmış resmen aynı kaba etmişler .ama evlendikten sonra herkez kenarına çekilmiş çocuklarımız düğünden düğüne yada bayramlarda denk gelirsez büyüklerin evinde görüyorlar birbirlerini bizlerde öyle tabi ben kendi adıma bu duruma çok üzülüyorum.eski düşünceler yok malesef herkez kalabalıktan işten kaçar olmuş meraba meraba çocuklarımın adınada üzülüyorum
inşallah çocuklarımız birbirlerine sahip çıkarlar hep bir arada olurlar ....

KIZMA KANKİM KIZMAAAA

DÜN KARŞIYA GİTTİK YA ARKADAŞLA SOHBET EDİYORUZDA GEÇENLERDE CEZMİLERİN Bİ AKRABASI EVLENDİDE DEDİM EV GÖRMEYE GİDECEKMİİSN DEDİM DE KONU AÇILDI AY DEDİM BENİM HİÇ YENİ EV GÖRMEYE GİDESİM YOK DEDİM benim ev harabe gibi şimdi yeni evler görüp kendimi sıkamma vallahi şu çocuklar büyüsün ieşyalar yiyice eskisn yeni ev yapcam vallahi kendime

evt malesef cnm yaaa bende aile bağlarına önem veririm ben ailemin büyük çocuğum elimden geldiği kadar kardeşimle bağlarımzı koparmamaya çalışacağım...

şimdide elimden geldiği kadar büyükleri topluyorum....aslında onların yapması gerek ama yapmıyolar ne yapalım.....kaynananın bu durum umru bile değil yarın gözümü kapatacağım banane der gibi yaşıyor....birkere bile aramadı ev konusu ile ilgili...allah onu davul etsi...çok gıcığım bu ara yine...ve kociş laf söyletmedikce sinrimden kuduruyorum...

allah gönlüne göre versin...ben öle şeylere takılmam ..yatak odasını alırken kız ...aman 2-3 sene sonra başka moda olur ..ondan alırsınız dedi...hayır dedim bu yatak odası eskiyene kadar ben onunla yaşadıkca çokk mutlu olurum...ne çıkarsa çıksın benim odamdaki son modadır dedim....

hep derim küçük mutlulukların kadınıyım ben hahahahaha.............

bencede aile bağları çok önemli benim küçüklüğüm samimi bi aile ortamında oldu büyüdükçe annem hem kendi tarafından hem babamın tarafındna uzaklaştı halyle bizde gerçi ben baba tarafımla hala tel dede olsa görüşmeye çalışırım

benim çocuklarıma gelince bi kız kardeşim var birde yeğenim çocuklarımın onlarla kardeş gibi büyüyeceğine eminim eşime gelince eşimin tarafı birbirine çok bağlı zaten bizde aile binasında otururyoruz babannemiz dedemiz başımızda allah yokluklarını göstermesin amcamızda en üst katta halalarımız da ilili bizdek tek sorun kuzenleri ile yaş farkı çok var halasının oğlu üniversitede diğerleir lise sonda felan benimkiler çok küçük yani artık olduğu kadar büyyecekelr vallahi buralardan taşınmazsakkkk

ayyyy ben hiç öle değilimmm yeni bişey çıksın hemen gider alırım evimde herşey son modadır benimmm eski şeylere asla tahammül edemem edenleride hiç anlamam vallahi yaaaa yeni yatak odası takımı çıksa hemen gider alırım ben sen almadan nası duracaksın yaaa kırılana kadar kullanacaksın demek ayyy çok banalsın kusurabakamdaaaa

ohhhh sinir ettin beni bende seni sinr ettim iyimiiiiii

hahahahaha

boş ver canım sen anladıgım kadarıyla sana bir adım gelene on adım giden bir insansın .onlar düşünsün gerisini boşver arayıp sormassada sormasın sen evel allah herşeyin üstesinden geliyorsun esasında bu dönemde pek işine karışmasalar dahada iyi olur bide onlar sıkar canını.
eşinede gelince napsın canım şimdi sana haklısın dese herşey daha çok önüne gelecek daha çok uzayacak ondan öyle yapıyordur eminim annesinede sana göstermeden yapıyordur erkeklerin çogunda bu taktık var en kötü şey annenle karının arasında kalmak oda bunu biliyorsa kılıcını ona göre kuşanıyordur.....

cnm aynen dediğin gibi bana bir adım gelene bin adım giderim....

tabiii cnm ister arasınlar ister aramasınlar kendileri bilir...benim hayatımdan gidenlere hiçç üzülmem
beni kaybettikleri için onlar üzülsün....zaten sesiz gidenler sesizcede izin verirsem giriyolarr.....

annesine bişey dediğini hiççççççççççççç sanmıyorummmmmmmmmmm

Womenlove yeni evin hayırlı olsun canım Allah eşinle çocuklarınla sağlıkla mutlulukla huzurla oturmayı nasip etsin inşallah

doğru canım haklısın ben de aynen senin gibi düşünüyorum o beni ilk yaptığında çok hayal kırıklığına uğratmıştı çünkü ben ona hep abla gibi yanaşmıştım ama olmyomuş senin hani tabirin var ya yemesin de yedirsin o tabir değil de gerçek bizimkisi yemeği bile sakladı evine gidince oğlundan
maşallah onlara bizimkiler de ilk farkettiklerinde çok mutlu olmuştum şu anda kardeşine ceee yaparak güldürüyo öteki de kahkahalarla gülüyo bi görsen öteki odadan koştum geldim katılmıştı çocuk gülmekten hemen kameraya çektim
ay kıyamam devrime yazık ona Allah korusun o gün banan oyun yapıyodu görmedin sen gelmiş yavaşça vuruyo güşüyo ne yapmaya çalışıyosa cimcine. musstafa kemal de kucağıma alınca sarıldı ay çok hoşuma gitti ne canayakınlar maşallah
maşallah canım ne çabuk geçti zaman gerçi senin için çok çok zor 4 çocuk nasıl başediyosun
bence harcanmaz canım benim fikrime göre o kadar paraya daha kalıcı şeyler yaparsın .
kız belki zahmet etme anlamında kabul edemem demiştir hani denir ya bunu kabul edemem diye

bu modeller herşey bittikten sonra bi de kendilerini haklı sanıyorlar

ahh canım benim geçmiş olsun güzelime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…