İkiz Anneleri Geyik Paneli

Günaydınlarr berbatt bir geceden geldim...allahım bu ali gündüz öksürmüyor gece öksürüyor....onu duyan ömerde kalkmış anane diye bass basss bağrıyorrr......

Sinriimden öldüm gece yaaaa......

Sabahda erken kalktık...çamaşırlarımı çıkardım makinadan saten gecelik takımlarımı attım makinaya çıksında paketleyeceğim........

34. haftada doğdu benimkiler birde kiloları azdı ondan aldılar küveze ertesi günü kızımın kalbi durmuş tekrardan çalıştırmışlar 2-3 kezde hastane enfeksiyonu kaptı o yüzden o çok kaldı oğlum hemen toparlandıda kızım üzdü bizi biraz ama çok şükür benimleler mucizelerim benim:)))
günaydın herkesee mutlu pazarlar...

anladım canım geçti gitti o zor günler.... artık yanımızdalarrrrrr

herkese günaydınnn mutlu pazarlarrrr
bizde sabaha kadar öksürük nöbetindeydik birsoo cezi hala uyuyo o baktı da gece bende dokunmuyorum ne zaman kalkarsa o zaman hazırlarım kahvaltıyııı

mustafaya telii verdim oynasın diye attı yatağın altına eşşek yaaa devrimi sallıyorum bende sonra sıra mustafada

ailçin eylül teşekkkürler kızlarrr geçmiş bile morluğu az kalmış vallaha
sabah sabah bende kalktım 3 makine çamaşır katladım yarısını yerleştirim yarısı çocukları uyuttuktan sonraaaaa

bişi daha yazıcam sana neydi diyodum canan devrime geçmiş olsun...canının gür olması ii her bişeye ağlamayan çocuğu severim kimi çocukta sineğe bile ağlar ya...dilimi ıssırayım bari:))

kızlar 4.ayda kaşık mamasına geçicez.Kavanoz mamalarını daha çok dışarda tercih ederim diye düşünüyorum...
eK gıdalara ne zaman geçtiniz 5. ayda mı?mama ağırlıklı beslendikleri için 6. ayı beklememize gerek yok sanıyorum..Doktorla da görüşecem

ben ilk havuç suyu vermiştim 4 ay bitiminde doktora sormadan başlamıştım
ondan sonra aptamilin gece kaşık mamaları var 4-36 ay olanlardan vermiştim..

Günaydın.

Canım çok sıkkın kızlar,hiç birşey yapmak istemiyorum.
Çıkıp yürümek yürümek istiyorum.

Bizim snelerdedir kayınpederimden defalarca istediğimiz evi,bugün kaynım taşınıyormuş,hiç haberimiz yoktu,oda laf arasında zahmet edip söylediler.Tabi biliyorlar onlarda o evi bizim istediğimizi ve her seferinde kabul etmediklerini,şimdi nasıl abilere veriyorlar şoktayım.
Biz senelerdir kiradayız,onlar daha 7,8 ay kiradalar dayanamadılar tabi,hemen eve yerleştirdiler.
Birde canımı sıkan kayınpederimin 2 evi daha var ama büyük olana yerleştirmesi,ve eşimin o evde ben oturmak istiyorum deyipte hayır o evin kirasıyla ben kardeşini okutuyorum diyordu şimdi ne oldu kirası fazlamı geldi.
ooofff sıktım sizinde canınızı çok kızgınım kızlar.
Bu devirde kimseden fayda yok hiç kimseden.....
Dün eylül bugün ben ne dertliymişiz beee

bişi daha yazıcam sana neydi diyodum canan devrime geçmiş olsun...canının gür olması ii her bişeye ağlamayan çocuğu severim kimi çocukta sineğe bile ağlar ya...dilimi ıssırayım bari:))
sağol canımmm
evet canı gür bn pek ağladıklarında kucağıma almıyorum ya oda ağlıyo kendince geri susuyo vallaha hahah
Canan ayağında sallayarak mı uyutuyosun
maalesef canım yaaaa bırakmaya çalışıyorum şuan ama pek başarılı değilim
ben 4 ay sonu yavaştan başlamıştım ilk kavonoz maması vermiştim bende meyve elma kayısı idi sanırım kabızdıkta biz sonra kaşık mamaları çorbalar öyle öyle başlaık bitiii
ben ilk havuç suyu vermiştim 4 ay bitiminde doktora sormadan başlamıştım
ondan sonra aptamilin gece kaşık mamaları var 4-36 ay olanlardan vermiştim..
hımmmbende dr sormadan başladım benim dr ille 6 biyecek dedide ben pek sallamadım
Kaşık mamaları günde bir kez mi veriliyo

yooo günde bi kaç kez de verebilirisnnn bi kez diye şart yok yani

hakkaten aynı dertten muzdaripmişsiniz..aman ailede olsa bir dert olmasa bir dert..sıkma canını ..bizde iki tarafaında anca kendine..alırsak kendimiz alıcaz

anladım kızlar veririm bir,iki...
ben de anakucağında sallıyorum bazen ama daha çok emzikle uyuyorlar..ilerisi için büyük konuşmıyim

yazını görmedim kusura bakma sayfa atlatmış..
bu dünyada babana bile güvenmicen diye boşuna demiyolar

hiç kaçırma bu fırsatı yat uyu:)
netten tatil bakarken yakaladım kendimi hahaha
yazını görmedim kusura bakma sayfa atlatmış..
bu dünyada babana bile güvenmicen diye boşuna demiyolar

bende görmedim ya sayfa atlamış sanırım

artvinli vallahi winstonun dediği gibi babana bile güvenmeyeceksin bu evirde siz uzaktasınız ya sizin ne halde olduğunuzu gözleri görmüyo onlar orda ya dayanamamışlar kirada gezmelerine boşver sıkma canını sen zaten bursaya gitmek istemiyodun

ramazan bayramı için bizede bakıver antalyadan:))

kociş kalktı çayı koydum kahvaltıyı hazırlıyayım hadi ben kaçar
gocaman gocaman öptüm siziiiii

artvinli sakın sıkma canını herkes ne ekerse onu biçer o yüzden boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…