İkiz Anneleri Geyik Paneli

Winston çok haklısın valla kimseye güven yok bu devirde.
canan valla sıkmıyorum desem kocaman yalan olur.
Sinirden evi temizlemeye başladım.iyide oldu gaza geldim.
Evet ben bursayı sevemedim nedense,bekarkende sevmezdim.
Ama eşim gitmek istiyor du tabi ailesi orda,bende olumlu bakıyordum kiradan kurtuluruz hiçdeğilse diyordum.
Eşimede kızıyorum ara babanla konuş diyorum.Olmaz diyor,ben ararsam bu sefer ....istemiyor seni evde oturtamam der abime diyo,bu sefer küslük olur.Benim aşlemden başka kimim var onlardanda küsersem diyor.Hakveriyorum ailesi ama sinir olmamak elde değil.

antalya ismi geçince hemen atlayayım dedim siam otel boğazkent süper bi otel çook güzel aama kaç yıldızlı bilmiyorum şkerim

herkeslere selamlar çok sıkıldım yaa patlamak üzereyim galiba sabrımın son sınırlarını yaşıyorum ne zormuş bi yataga bağımlı olmak çok ii anladım o insanların durumunu şimdi...kızımda grip olmuş yeniden tam atlattık derken burnu yine akmaya başladı.ya size bide bişi sorcam kızım normal yürüyor ama oğlum sanki ördek gibi bi tuhaf yürüyor ayağını içe basar gibi çokta düşüyor acaba bişi mi vardırki?

tatil bakıcam diye görmemişim
keçi gribi diye boşuna demiyolar bitmiyo gitmiyo bu grip körolasıca..
valla oğlunu bilemicem canım ya bi yorum yapmayayım...

ddewamlı havalandırıyoruz zaten.bide buralar soğuk değil oralar kadar klima bile bazen çok sıcak oluyor kapılar açık hep sanırım dün balkonda oynadılardı ondan kaptı yinee

burası bile bugün baya sıcak evin içi yani 26 derece...
ıhlamur içiyolar diyosun içine limon falan kat zencefil belki iii gelir

winston canım bişey soracağım, diş çıkarma döneminde ağrı kesici veriyormusun.. kaç satte bir vermek acaba? bizim baya sıkıntılı çıkıyorda halbuki ilk diş zor çıkar diyorlardı

winston canım bişey soracağım, diş çıkarma döneminde ağrı kesici veriyormusun.. kaç satte bir vermek acaba? bizim baya sıkıntılı çıkıyorda halbuki ilk diş zor çıkar diyorlardı

valla canım hiç vermedim ağrı kesici..sadece çok huysuzlandığında dentinox var ondan sürdüm..aslında onu bile sürmemek gerekiyomuş doğal çıkarması lazımmış ama dayanamadım ben

valla canım hiç vermedim ağrı kesici..sadece çok huysuzlandığında dentinox var ondan sürdüm..aslında onu bile sürmemek gerekiyomuş doğal çıkarması lazımmış ama dayanamadım ben

anladım canım bende 1-2 kez sürdüm jel üfff onada zararlı diyorlar ağrı kesicide yatarken verdim değişen bişey olmadı vermedim bi daha ama çok huysuzuz

anladım canım bende 1-2 kez sürdüm jel üfff onada zararlı diyorlar ağrı kesicide yatarken verdim değişen bişey olmadı vermedim bi daha ama çok huysuzuz

pırasa veriyolarmış çocuğun eline soğuk ii geliyo diyolar seninkiler bişey elinde tutup yiyebiliyosa ver bakalım yada taze soğan

pırasa veriyolarmış çocuğun eline soğuk ii geliyo diyolar seninkiler bişey elinde tutup yiyebiliyosa ver bakalım yada taze soğan

e tek dişiyle koparıp yerse bizim ikinci patlıyorda dişliği dolaba koyup veriyorumda atıyolar hemen napalım çekeceğiz o zaman.. ama naz için aklımda olsun onun dişi yok daha pırasa veriyim bakalım sağol haşhaş güzelim :103:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…