antalya ismi geçince hemen atlayayım dedim siam otel boğazkent süper bi otel çook güzel aama kaç yıldızlı bilmiyorum şkerim
winston canım istersen kral daireside var orayı ayarlarız
herkeslere selamlar çok sıkıldım yaa patlamak üzereyim galiba sabrımın son sınırlarını yaşıyorum ne zormuş bi yataga bağımlı olmak çok ii anladım o insanların durumunu şimdi...kızımda grip olmuş yeniden tam atlattık derken burnu yine akmaya başladı.ya size bide bişi sorcam kızım normal yürüyor ama oğlum sanki ördek gibi bi tuhaf yürüyor ayağını içe basar gibi çokta düşüyor acaba bişi mi vardırki?
winston canım bişey soracağım, diş çıkarma döneminde ağrı kesici veriyormusun.. kaç satte bir vermek acaba? bizim baya sıkıntılı çıkıyorda halbuki ilk diş zor çıkar diyorlardı
valla canım hiç vermedim ağrı kesici..sadece çok huysuzlandığında dentinox var ondan sürdüm..aslında onu bile sürmemek gerekiyomuş doğal çıkarması lazımmış ama dayanamadım ben
anladım canım bende 1-2 kez sürdüm jel üfff onada zararlı diyorlar ağrı kesicide yatarken verdim değişen bişey olmadı vermedim bi daha ama çok huysuzuz
pırasa veriyolarmış çocuğun eline soğuk ii geliyo diyolar seninkiler bişey elinde tutup yiyebiliyosa ver bakalım yada taze soğan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?