bu aile içinde çocuk ayıran anne babalardan nefret ediyorum nefrettttttttttttttt tüm malımı kurusuna kadarrrrrrrr eşit böleceğim ..ölmeden notere gidip ben ve eşim ölene kadar mal varlıklarımız bize ait ...ikimizin ölümü ile çocuklarıma eşit bölünmeli diye...biliyormusunuz dinimizdede ...böyle evlat ayırp vermeyenlerin çok büyük günahı varmışş...mezarında rahat yatamazmış...Günaydın.
Canım çok sıkkın kızlar,hiç birşey yapmak istemiyorum.
Çıkıp yürümek yürümek istiyorum.
Bizim snelerdedir kayınpederimden defalarca istediğimiz evi,bugün kaynım taşınıyormuş,hiç haberimiz yoktu,oda laf arasında zahmet edip söylediler.Tabi biliyorlar onlarda o evi bizim istediğimizi ve her seferinde kabul etmediklerini,şimdi nasıl abilere veriyorlar şoktayım.
Biz senelerdir kiradayız,onlar daha 7,8 ay kiradalar dayanamadılar tabi,hemen eve yerleştirdiler.
Birde canımı sıkan kayınpederimin 2 evi daha var ama büyük olana yerleştirmesi,ve eşimin o evde ben oturmak istiyorum deyipte hayır o evin kirasıyla ben kardeşini okutuyorum diyordu şimdi ne oldu kirası fazlamı geldi.
ooofff sıktım sizinde canınızı çok kızgınım kızlar.
Bu devirde kimseden fayda yok hiç kimseden.....
Dün eylül bugün ben ne dertliymişiz beee
ben günde bir kez veriyodum ama bi sınırı var mı bilmiyorum..
Winston çok haklısın valla kimseye güven yok bu devirde.
canan valla sıkmıyorum desem kocaman yalan olur.
Sinirden evi temizlemeye başladım.iyide oldu gaza geldim.
Evet ben bursayı sevemedim nedense,bekarkende sevmezdim.
Ama eşim gitmek istiyor du tabi ailesi orda,bende olumlu bakıyordum kiradan kurtuluruz hiçdeğilse diyordum.
Eşimede kızıyorum ara babanla konuş diyorum.Olmaz diyor,ben ararsam bu sefer ....istemiyor seni evde oturtamam der abime diyo,bu sefer küslük olur.Benim aşlemden başka kimim var onlardanda küsersem diyor.Hakveriyorum ailesi ama sinir olmamak elde değil.
cnm yatmak çok zor yaa allah kolaylık versin..yürüme işine gelince biraz daha bekle zamanla düzelir cnmmherkeslere selamlar çok sıkıldım yaa patlamak üzereyim galiba sabrımın son sınırlarını yaşıyorum ne zormuş bi yataga bağımlı olmak çok ii anladım o insanların durumunu şimdi...kızımda grip olmuş yeniden tam atlattık derken burnu yine akmaya başladı.ya size bide bişi sorcam kızım normal yürüyor ama oğlum sanki ördek gibi bi tuhaf yürüyor ayağını içe basar gibi çokta düşüyor acaba bişi mi vardırki?
Bizdede bu ara diş durumları çok fena.
Kuzum dün gecede hiç uyuyamadı.5 dk.bir ağlayarak uyanıyor ve kafasıda çok sıcak.
Gece yarım ölçek calpol verdik birde jel sürdük uyudu çok şükür..
En son mesajı ben yazmışım,gelen giden olmamış
Dışarı çıktım azcık hava güzel diye ama buz buz çok üşüdüm.
Bir kaç birşeyle baktım ama yanlız olunca kararsız kaldım..
Önce düdüklü tencere istiyorum,klozet takımıda ama çok uçuk fiyatlar ya..
Women sen yatak odanı nereden aldın fiyatınıda soracam
Bende istiyorum da.Geçen eşimle bellonada 3,5 civarıdı sanırım...
Ah ah köşe takımı birde tv.üniteside istiyorum...
Ama istiyorum sadece....
canım ilk başladığımızda akşam yatmadan önce veriyodum ben. şu an ise sabah kahvaltısı ve akşam yatmadan önce zaten öğlen çorbamız var bi ara da geceleri katı yapıyodum çok uyanıyolar diyeKaşık mamaları günde bir kez mi veriliyo
ben de sadece bizmiyiz diyodum biz çok mu kötü evlatlarız acaba diye çok sorguluyorum o kadar da çaba gösteriyoruz diğerleri o kadar azar hakaret yine onlar tutuluyo ama seni okuyunda demek ki bizim yaşadıklarımızı yaşayanlar da var dedim. keşke bunlar olmasa ama yapacak bişey yok ne yazık kiGünaydın.
Canım çok sıkkın kızlar,hiç birşey yapmak istemiyorum.
Çıkıp yürümek yürümek istiyorum.
Bizim snelerdedir kayınpederimden defalarca istediğimiz evi,bugün kaynım taşınıyormuş,hiç haberimiz yoktu,oda laf arasında zahmet edip söylediler.Tabi biliyorlar onlarda o evi bizim istediğimizi ve her seferinde kabul etmediklerini,şimdi nasıl abilere veriyorlar şoktayım.
Biz senelerdir kiradayız,onlar daha 7,8 ay kiradalar dayanamadılar tabi,hemen eve yerleştirdiler.
Birde canımı sıkan kayınpederimin 2 evi daha var ama büyük olana yerleştirmesi,ve eşimin o evde ben oturmak istiyorum deyipte hayır o evin kirasıyla ben kardeşini okutuyorum diyordu şimdi ne oldu kirası fazlamı geldi.
ooofff sıktım sizinde canınızı çok kızgınım kızlar.
Bu devirde kimseden fayda yok hiç kimseden....
Dün eylül bugün ben ne dertliymişiz beee
canım içe basıyor olabilir tabi ama doktor ona göre ayakkabı verir öyle bile olsa geçer şüphen varsa bence doktora gidince söyle o da bakar anlarherkeslere selamlar çok sıkıldım yaa patlamak üzereyim galiba sabrımın son sınırlarını yaşıyorum ne zormuş bi yataga bağımlı olmak çok ii anladım o insanların durumunu şimdi...kızımda grip olmuş yeniden tam atlattık derken burnu yine akmaya başladı.ya size bide bişi sorcam kızım normal yürüyor ama oğlum sanki ördek gibi bi tuhaf yürüyor ayağını içe basar gibi çokta düşüyor acaba bişi mi vardırki?
geçmiş olsun canım maşallah yine bi ton iş yapmışsın bizimkinin inadı bu sefer geçmiycek sanırım çıkıcam diyo bugün de dedi ki babam işimden eder eve taşındıktan sonra ederse kötü olur diyo . iş nerden başlıyosa ordan tutucaz ya o yüzden . acaba biraz siniri geçti mi anlamadım sormak da istemiyorum ben ısrar ederim ondan sonra daha çok tartışırlar zaten şu an bile kendimi çokkkkkkkkkkkkkk kötü hissediyorum keşke kulaklarımı tıkayıp otursaydım yadakarşı komşuya falan gitseydim uffffffffffffiyi aksamlar kızlar..ben geldim çok yorgunm ve hastayım..dinlenmezsem hastalık böyle vurur...sizinle konuştuktan sonra kanepe altlarındakiyorganların yastıkların yüzlerini çıkadım...yıkadım...bazanın altını açtım...dantellerim krilenmiş..tüm çeyizi döktüm...dantelleriimin kirlenenlerin hepsini yıkadım..temiz olanları hurcladım..kullancaklarımı vs. ayrıdım..tüm şalları,atkı bereleri ayrı ayrı hurcladım..yastıkları vs. heryeşi sırası ile çuvalladım...8 çuval yapmışım ....daha neversimler ütülenecek hurçlanack...battaniyler kurumuş...hepsini hazrladım..şuan sdece kendi üzerimizdeki yorganlar yastıklar var..çocukların kıslıklarını vs. haftaya hafta sonu yaparım.....cam eşyalarımı saramadım..sadece onları yetiştirebildim...dantelleri astım...baza komple boşalmış oldu......sabah kahvaltıdan sonra çocukları uyuttuk bende uyudum uyandığımda boğazım çok acıyordu..şuan heryerim ağrıyo demek oluyorki yarın kötüleyeceğim...ilaçlarımı adlım yattım...ayyy bide kociş ben orada uğraşıyorum diye mutfağa girmiş tavuk kızartmış patates kızartmış ...sağolsun ama heryer batmışşşşşşşşşşşşş.....yatmadan bi girdim..tegah leşşşş sadece aygazı silemedim...çok yorulmuşum çünkiiiiiiiiiiiiiiii
iyiakşamlar kızlar dünden beri melisin ateşini tam olarak düşüremedim 39,6 ya kadar çıkıyo en sonunda az önce götürdük kanında hafif mikrop çıkmış boğazdan olabilir dedi ateş için iğne yaptı 12 de şurup içir tekrar dedi yarın da antibiyotik dedi yine de ben kendi doktoruna sorarım diye düşünüyorum. inşallah tekrar ateşi çıkmaz kaynanama haber verdi eşim o da eşim gelmeden gitti bişey olunca çağırırsınız dedi böyle söylediğinde ateş 39du bi de diyo ki m.... kızar şimdi bana di mi . eşim geldi o yoldaydı daha aradı geri gel doktora gidicez alminaa sen bak diye geri geldi doktora gittik geldik eşim 9 da çıktı o da onunla çıktı eve gidicek ben daha ne diyim ki evde yalnızım .
yok canım iş babasının değil hani servisimiz vardı ya onların da var ikisi de aynı yere gidiyo işe bu ne yapar eder işinden edebilir adamlara gider yalan yanlış bişey eder geçen tartıştığında yapmıştı çünkü adamlara kötülemiş onlarda inanmış buna . burdakiler de önce onu tanıyodu gerçi ben olsam dinlemem iki gün önce iyiydi şimdi ne oldu oğlunu niye kötüler bi insan diye düşünürüm ama nasıl bi iftira atıcağı belli değil ki . para konusunda haklısın kenarda okadar yok depoziti ve kirayı veririz diyo badanayı halldermiş arkadaşlarıyla nakliye de uygun bişey bulurum yardım da isterim arkadaşlardan diyo ama iş başa düşünce dediğin gibi bir sürü masraf çıkarartvinli cnm hangi takım??? İSMİ ne ...ben galayı çok beğendim.onunda bak sitesine gerçekten kütük gibi.....
eylül cnm yanlışmı anladım ben işde babasının ...????? üzme kendini cnm yaa paranız varmı kenarda paldır küldür taşınmanız zor en az 2 depozit...bir kira...boya badana,nakiliye vs. en az 3-4 bin canım yaaa.....
cnm geçmiş olsun yaaa....eğer kanında mikrop çıktıysa cnm antbiyotiğe hemen başla öle bişeyki kandaki mikrop çabuk ilerliyor....antibiyotik keser önünü....ne verdi antibiyotik cnm benim ömer çok sıkı oluyor kanda mikrop ben genelde zinnat istiyorum alerjik bünyeler için çok etkili bişi...ama agumantin,macrol gibi antibiyotiklerde veriliyor..
bu ara bende kayganaya kızgınım yaaaaaaaa uyuz karıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?