İkiz Anneleri Geyik Paneli

her seferinde kanıyoruz değişmiştir diye sonuçta babası insan inanıyo kazada geldi ya üzüldü falan dedik. ama acıması yokmuş biz borç ödüyoruz canım senetler bayağı yüksek o yüzden para koyamadık yoksa bayağı sıktık kendimizi müsriflik yapmadık pek ikimiz de biraz aptalız sanırım hatta sanmıyorum öyleyiz o da öyle diyor bi daha ölsem dahi çağarmayın bunu dedi annesine
çok mu yaşlı ki kayınvaliden bakıma mı muhtaç gerçi ben artık düşünemiyorum şu anki psikolojimden dolayı gelmese de telefon açıp kızım nasılsın bi ihtiyacın var mı dese sen de yok dersin zaten

kirpoşş yine okuyonn okuyan yazmıyonnnn biii sistemi geri yükle cnmm gel aramıza hahahah:82::86:

cnm yaaaa tabi babasıı kanacaksınız ama bir değil iki değil anlattığın kadari ile...

rabbim yardımcınız olsun cnm...........şu dk. itibaren yavaş yavaş düzeniniz kurun cnm

madem eşin ciddi kira çok vermeyeceğiniz bi yere gidin işini babası bozamadan o kendi başka yer bulsun...sonrada kapınızı kapatınnnnnnnnnnn cnm görüşmeyinn...taki size evin tapusunu verene kadar...yada başka bişey....eğer restinize rağen yanaşmazlarsa.....yolunaza bakın cnm

benim kaynana 70 yaşında ama çok dinç kendine iyi bakan biri ....koca dötlülüğünden dötüne zor geliyor...çocuk bakmak....yatmak istiyor...ayyy anlattırmaa banaaaaaaaaaaa

eh idare ederiz artık 7 yıldızlıda pek rahat edemiyorum ama neyseee
hahaha seni bi ada vardı ya arapların adı aklıma gelmedi orası paklar kuzu
siniriniz geçsin biraz sonra ne yapacağınıza karar verin hırsla kalkan zararla otururu derler sakince düşünün bakalım bi
antalya ismi geçince hemen atlayayım dedim siam otel boğazkent süper bi otel çook güzel aama kaç yıldızlı bilmiyorum şkerim

vallaha zor işin yaaa dahada çok var ayaklanmana değnekle flanda yürüyemiyormusunnn
yürüme işine gelince bence biraz daha bekle çünkü zamanla düzelebiiyo bu durum
fotolarını beğenmedim ama parasıda ucuz değil...
ne kadarmış kızzz
ayrıca baktımda fiyatlar acaip uçuk biz bu kadar pahalıya gitmiyoduk ya erken rezervasyon yalan mı ne?
bende wow oteli var daha önce gitmiştim 1 hafta 3000 küsür daha ucuz bi yer bakıyom erken rezervasyon fiyatı bide düşünnn

kaynanan açıkca yaptınız bakacaksınız diyo canım tıpkı benimkiler gibi

Allah hiç birimizi muhtaç etmezin inşallah muhtaç olmasan da insan iki tatlı dil bekler tabi anlıyorum seni . bazı insanları görüyorum torunum diye can atıyo burda biri var torunu olmadan bile geline yapıyodu ama gelin ne alsa beğenmiyo bide diyo suratına ben beğenmem oyüzden anladım ki bu doğuştan gelen bi şans bunun mantığı yok

wvwt canancım aynen öyle diyodur yaptıysan bak diyodur hatta ben hamile kalınca o da kalır diye düşünmüştüm ama olmadı demekki suratını asmıştı duyunca kadın başına gelecekleri tahmin etmiş demek ki

hahha alemsiz kız vallahi benimkide hiç sevnmedi tebrik bile temedi sonrasında yüzüne söyledm tabi kızlarınada şikayet etmiştimm

vallahi ben artık insanların bana yardım etmelerini beklemeyi bırak beni anlamalarını beklemekten bile vazgeçtim kendi annem eşimde dahil çünkü daha ne kadar zor durumda olduğumu anlayamadılark yarrdıma ihtiyacım olduğunu bilsinler o yüzden vazgeçtim herşeyden beklemek istemek daha çok yoruyo beni o zaman daha çok üzülüyorum beklemeyince ohh herşey rahat vallaha

bugün gün boyu eşime dışarı çıkayım dedim izin vermedi
annem gelecek dedim ya geldi saat 2 gibi tam kahvaltı hazırlarken dedim sen biraz bak biz dışarı çıkalım biraz dedim sonra boran sıkıldı dedi evdede işleirm var koltuk örtülerin yıkıycam koltukları yıkıyayım felan dedi yani tamam gşt dememi bekledi bende tamam gşt dedim ne yapayım eşimede taksime çıkıcam ben dedim biraz havam değişsin dedim yemek ne yiycez dedi hahah neyse yemek yaptım saat 6 yı geçti haliyle geç oldu dedi tatlı tlı yapayımmı sana dedim yp dedi ohhh dedim sen ne istersen ben hopp yapayım ben bişey istersem avcumu yalayım aşk olsun diyo haha ay aşk olsun vallaha dedim bendeeee

aman ya vallahi bana herşey haram onu bilir onu söyleirm 1 yıl eve kapanıp hiç dışarı çıkmayasım varrr

eylülcüğüm kesinlikle o doğuştan şans anam nerede bizde öle kaynana
kaynanam büyük eltime yapmış yapacağını kızına bakmış kaç sene
evinde kalmış o gitmiş 1 hafta eltimde kalmış eltim gelmiş onda 1 hafta kalmış...

sonuç ev araba hepsini almış ...şimdi mıcının altında fıdık kırıyor...kaykana ile kötü oldular ohhhhhhhh oldu dedim....

canım git yat dinlen.....bende yatacağım uykum yok ama saç diplerim bile acıyooo offfffff inş.sürünmeden geçiriirm bu hastalığı annem yoksa hayatta gelmez bana

canan garusu ne yapin pas vermiiinnnnn

napıyım kuzum ya evlenmenşn hizmetçilik olduğunuhazmetmeye çalışıyorum yorgun bitkinimmm
ceziye diyorumki 15tatilde dinlendinmi diyorum yokk nerdeee diyo bunlarla dinlenilirmi diyo

herkes kendi mıçının derdin ya hiç beni düşünen yok aldım veletleri anama gşttim dinlensin diye gelince sen bak dedim sabahına kaldırdı kalk bak diye bana hiç dinlenme yok vallahi
bugün söyleniyorum
kalkıyorum çocuklara kahvaltı hazırla altını üstünü al bşze hazırla çocukları uyut öğle yemekleirni ahzırla evi topla çamaşır bulaşık yoğurt saati bebeler akşam yemeiği bize akşam yemeği üst baş değiştir uyut ağlamaları zırlamalarıı bana hiç dinlenmek yok dşyorum yüzüme bakıyo öyleee bıkıyorum vallaha yaaa

geçmiş olsun canım .bence mikrop varsa kanında antibiyotigi ihmaletme hemen başla .bide gözünün içine bakarak salak yerine koyuyorlar ya insanı çıldırıyorum daha ne olabilir çocugun ateşi 39 olmuş.

benim bildigim anne baba evlatları için yaşar .o anne baba evladını sırtında taşır şerefiyle namusuyla herşeyiyle bırak arkasından konuşmayı biri bişey söylese doğru bile olsa üstünü kapatır ama zamanla her deyeri yitiriyoruz ya malesef bu deyeride yitiriyoruz anneler babalar evlatlarıyla bile yarışır olmuş çok üzücü .allah eşine sağlık versin canım herşey olur her düzen kurulur yeterki siz onların karşısında güçlü durun...

canım artık günde bir kaç kere destekli 10dk oturtmaya başla yavaş yavaş çogaltırsın.

canım seninde telaş başladı ayyy taşınmak yorucu .benim ikinci evim bu ama ilk evimden 9 ayda taşınmıştım bu kadar eşya yayıntı yoktu daha kolaydı şimdi bakıyorumda bir taşınsam bir haftada yerleşirim heralde ama sen enerji dolu bir hatun oldugundan sana koymaz arkadaşım nazarda deymesin.

gerçekten mucizeler .allahım esirgesin hep sağlıkla baksınlar gözlerine öpüyorum ikisinide

ayyy bu öksürük nedir bu sene kime baksam kös kös öksürüyor bide bu çocuk olunca insanın içi götürmüyor ve uzun sürede geçmiyor .benimkilerin öksürügü geçti ama o hırıltımız hep var hiç geçmiyor .

offf sinir oluyorum sinir evlat ayrımı yapanlara .bide hangi evlat saylamassa onu el üstünde tutuyorlar ya ona daha çok sinir oluyorum ne var sağken gözün görüyorken versen evlatlarına evleri onlarda rahatlasa sende bunu gördükçe mutlu olsan sanki yanında götürecekler bide ölünce alırsınız diyorlar ona tam gıcık oluyorum ya .olsun canım allah sağlık versin eşinede sanada siz bir elden herşeyinizi yaparsınız onlar yaptıklarıyla kalsınlar ....o yaptıkları birgün önlerine çıkar elbet

haklısın cnm ..senin için aynen dediğin gibi....ne yapacaksın cnm bu adam böle ....valla ben şikayet edemem...bütün gün çocuk baktı yemek yaptı...ben neden mutfağı batır diye bağırdım bide...

o adalara gidemem çocuklar uçaktan korkuyo puhahaha gemide beni tutuyo:))
valla aklımda değil kaç olduğu ama ucuz değildi..istersen linki vereyim..

nefesciğim sağol cnm yyaaaa bende hasta oldum..ama kimseden bişey istemiyorum yaaa ah ettim kendim yapacağım...son gün günlük eşyalarıda toplarım kocam olsun tek yanımda yeterr.....

sen 9 aymı dedinn ???? nasıı yaniiii???

haklısın cnm ..senin için aynen dediğin gibi....ne yapacaksın cnm bu adam böle ....valla ben şikayet edemem...bütün gün çocuk baktı yemek yaptı...ben neden mutfağı batır diye bağırdım bide...

hahhaaa biran kendimi gördüm aynı benimkide yapar yazık bide ufacık bişeyde dellenirim .

canan sen senin adamı bize gönder bir seyretsin ortamı bak haftanın 3 günü dışardasın canım yada dinlenmedesin öpsünde başına koysun seni ..

hımm bende sonradan farkettim 9 ayı yani 9 aylık evliydim ikinci evime taşındıgımda...

canım ya sen ne zaman taşınacaksın .daha tadilatınız vardı demi...

hımm bende sonradan farkettim 9 ayı yani 9 aylık evliydim ikinci evime taşındıgımda...
heee şincik oldu
canım ya sen ne zaman taşınacaksın .daha tadilatınız vardı demi...

cnm benim daha var...ama ben sadece h.sonları bişi ucundan tutacak gibi duruyorum ..hangi odaya girsem çocuklarda geliyor...eee onlarla dökülüp saçılmıyor...kapı kitlesem hem yanlız kalıyolar hemde kapıda ağlarlar...o yüzden sadece pazardan pazara bide h.içi aksam keyfim yerinde olursa yapacağım...

zaten şimdiden bütün yazlıkları ,yorganları,yastıkları,dantelleri,pikeleri,battaniyeleri ıvır zıvırları paketledim balkona dizdim...kardolap içi eşyalarımız ,çamaşırlarımız var...bide balkonda küçük bir büfem var onun eşyaları,çocukların yazlıkları hepsi temiz sadece çuvala koyacağım....bide gündelik canak çömlek...yarın belki aksam nevresimleri ütüler hurçlarım.....

beniim aybaşı karşı taraf çıkacak cnm bi aksilik olmazsa....sonra tadilat boya var....pek tadilatta denemez...demir parmaklık yapılacak ,mutfakta çamaşır makinası yeri boş kalıyor oraya kapak ve çekmece olacak....kapılar ,duvarlar boyanacak...banyo dolapları alınacak...sonra temizlik tabi bunlar 1 hafta sürer....şimdi ben haftayada saydıklarımı yaparım inş. ondan sonraki hafta arkadaşımın nişanı var orada olacağım...benim mart ortası taşınmış olmam gerekk diye düşünüyorum cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…