eylülcüğüm şoktayımmmmmmm resmennnnnnnnnböyle baba olmaz olsun yaaa nedemek oğlunu kötülemek...nedemek ekmeğinden etmek ölse mezarına gitmem beee
o benim çoluğumun çocuğumun rızkı ile oynayacak ve sonra ona baba diyeceğim heeee
valla cnm siz bunların böle olduğunu biliyordunuz neden üçbeş kuruş koymadınız yaaa
gerçi kızlar masraflar çok ama kızlar yokken yapsaydınız keşke yaaa....
bunlara muhatç olmasaydınız..... eşinde keşke ayrı bi iş bulsaydı yaa
benim kızgınlığım dediğimden cnm ne arıyo ne soruyor...eşime diyorum annesinin hizmete ihtiyacı varmış ne bana gelip çocuk bakacakmışşş
her seferinde kanıyoruz değişmiştir diye sonuçta babası insan inanıyo kazada geldi ya üzüldü falan dedik. ama acıması yokmuş biz borç ödüyoruz canım senetler bayağı yüksek o yüzden para koyamadık yoksa bayağı sıktık kendimizi müsriflik yapmadık pek ikimiz de biraz aptalız sanırım hatta sanmıyorum öyleyizo da öyle diyor bi daha ölsem dahi çağarmayın bunu dedi annesine
çok mu yaşlı ki kayınvaliden bakıma mı muhtaç gerçi ben artık düşünemiyorum şu anki psikolojimden dolayı gelmese de telefon açıp kızım nasılsın bi ihtiyacın var mı dese sen de yok dersin zaten
hahaha seni bi ada vardı ya arapların adı aklıma gelmedi orası paklar kuzueh idare ederiz artık 7 yıldızlıda pek rahat edemiyorum ama neyseee
siniriniz geçsin biraz sonra ne yapacağınıza karar verin hırsla kalkan zararla otururu derler sakince düşünün bakalım biWinston çok haklısın valla kimseye güven yok bu devirde.
canan valla sıkmıyorum desem kocaman yalan olur.
Sinirden evi temizlemeye başladım.iyide oldu gaza geldim.
Evet ben bursayı sevemedim nedense,bekarkende sevmezdim.
Ama eşim gitmek istiyor du tabi ailesi orda,bende olumlu bakıyordum kiradan kurtuluruz hiçdeğilse diyordum.
Eşimede kızıyorum ara babanla konuş diyorum.Olmaz diyor,ben ararsam bu sefer ....istemiyor seni evde oturtamam der abime diyo,bu sefer küslük olur.Benim aşlemden başka kimim var onlardanda küsersem diyor.Hakveriyorum ailesi ama sinir olmamak elde değil.
antalya ismi geçince hemen atlayayım dedim siam otel boğazkent süper bi otel çook güzel aama kaç yıldızlı bilmiyorum şkerim
vallaha zor işin yaaa dahada çok var ayaklanmana değnekle flanda yürüyemiyormusunnnherkeslere selamlar çok sıkıldım yaa patlamak üzereyim galiba sabrımın son sınırlarını yaşıyorum ne zormuş bi yataga bağımlı olmak çok ii anladım o insanların durumunu şimdi...kızımda grip olmuş yeniden tam atlattık derken burnu yine akmaya başladı.ya size bide bişi sorcam kızım normal yürüyor ama oğlum sanki ördek gibi bi tuhaf yürüyor ayağını içe basar gibi çokta düşüyor acaba bişi mi vardırki?
ne kadarmış kızzzfotolarını beğenmedim ama parasıda ucuz değil...
bende wow oteli var daha önce gitmiştim 1 hafta 3000 küsür daha ucuz bi yer bakıyom erken rezervasyon fiyatı bide düşünnnayrıca baktımda fiyatlar acaip uçuk biz bu kadar pahalıya gitmiyoduk ya erken rezervasyon yalan mı ne?
iyiakşamlar kızlar dünden beri melisin ateşini tam olarak düşüremedim 39,6 ya kadar çıkıyo en sonunda az önce götürdük kanında hafif mikrop çıkmış boğazdan olabilir dedi ateş için iğne yaptı 12 de şurup içir tekrar dedi yarın da antibiyotik dedi yine de ben kendi doktoruna sorarım diye düşünüyorum. inşallah tekrar ateşi çıkmaz kaynanama haber verdi eşim o da eşim gelmeden gitti bişey olunca çağırırsınız dedi böyle söylediğinde ateş 39du bi de diyo ki m.... kızar şimdi bana di mi . eşim geldi o yoldaydı daha aradı geri gel doktora gidicez alminaa sen bak diye geri geldi doktora gittik geldik eşim 9 da çıktı o da onunla çıktı eve gidicek ben daha ne diyim ki evde yalnızım .
cnm yaaaa tabi babasıı kanacaksınız ama bir değil iki değil anlattığın kadari ile...
rabbim yardımcınız olsun cnm...........şu dk. itibaren yavaş yavaş düzeniniz kurun cnm
madem eşin ciddi kira çok vermeyeceğiniz bi yere gidin işini babası bozamadan o kendi başka yer bulsun...sonrada kapınızı kapatınnnnnnnnnnn cnm görüşmeyinn...taki size evin tapusunu verene kadar...yada başka bişey....eğer restinize rağen yanaşmazlarsa.....yolunaza bakın cnm
benim kaynana 70 yaşında ama çok dinç kendine iyi bakan biri ....koca dötlülüğünden dötüne zor geliyor...çocuk bakmak....yatmak istiyor...ayyy anlattırmaa banaaaaaaaaaaa
wvwt canancım aynen öyle diyodur yaptıysan bak diyodur hatta ben hamile kalınca o da kalır diye düşünmüştüm ama olmadı demekkisuratını asmıştı duyunca kadın başına gelecekleri tahmin etmiş demek ki
eylülcüğüm kesinlikle o doğuştan şans anam nerede bizde öle kaynana
kaynanam büyük eltime yapmış yapacağını kızına bakmış kaç sene
evinde kalmış o gitmiş 1 hafta eltimde kalmış eltim gelmiş onda 1 hafta kalmış...
sonuç ev araba hepsini almış ...şimdi mıcının altında fıdık kırıyor...kaykana ile kötü oldular ohhhhhhhh oldu dedim....
canım git yat dinlen.....bende yatacağım uykum yok ama saç diplerim bile acıyooo offfffff inş.sürünmeden geçiriirm bu hastalığı annem yoksa hayatta gelmez bana
canan garusu ne yapin pas vermiiinnnnn
iyiakşamlar kızlar dünden beri melisin ateşini tam olarak düşüremedim 39,6 ya kadar çıkıyo en sonunda az önce götürdük kanında hafif mikrop çıkmış boğazdan olabilir dedi ateş için iğne yaptı 12 de şurup içir tekrar dedi yarın da antibiyotik dedi yine de ben kendi doktoruna sorarım diye düşünüyorum. inşallah tekrar ateşi çıkmaz kaynanama haber verdi eşim o da eşim gelmeden gitti bişey olunca çağırırsınız dedi böyle söylediğinde ateş 39du bi de diyo ki m.... kızar şimdi bana di mi . eşim geldi o yoldaydı daha aradı geri gel doktora gidicez alminaa sen bak diye geri geldi doktora gittik geldik eşim 9 da çıktı o da onunla çıktı eve gidicek ben daha ne diyim ki evde yalnızım .
benim bildigim anne baba evlatları için yaşar .o anne baba evladını sırtında taşır şerefiyle namusuyla herşeyiyle bırak arkasından konuşmayı biri bişey söylese doğru bile olsa üstünü kapatır ama zamanla her deyeri yitiriyoruz ya malesef bu deyeride yitiriyoruz anneler babalar evlatlarıyla bile yarışır olmuş çok üzücü .allah eşine sağlık versin canım herşey olur her düzen kurulur yeterki siz onların karşısında güçlü durun...yok canım iş babasının değil hani servisimiz vardı ya onların da var ikisi de aynı yere gidiyo işe bu ne yapar eder işinden edebilir adamlara gider yalan yanlış bişey eder geçen tartıştığında yapmıştı çünkü adamlara kötülemiş onlarda inanmış buna . burdakiler de önce onu tanıyodu gerçi ben olsam dinlemem iki gün önce iyiydi şimdi ne oldu oğlunu niye kötüler bi insan diye düşünürüm ama nasıl bi iftira atıcağı belli değil ki . para konusunda haklısın kenarda okadar yok depoziti ve kirayı veririz diyo badanayı halldermiş arkadaşlarıyla nakliye de uygun bişey bulurum yardım da isterim arkadaşlardan diyo ama iş başa düşünce dediğin gibi bir sürü masraf çıkar
sağol canım mugmenti diye bişey yazıyo tam okuyamadım reçeteyi yarın alabilirsiniz dedi.
canım artık günde bir kaç kere destekli 10dk oturtmaya başla yavaş yavaş çogaltırsın.iyi akşamalr kızlar
winston yeni gördüm sorunu canım kucağımızda oturuyorlar yıkarkende hafif oturtuyorum ama doktora sormadım nezaman otursunlar diye şimdilik hep yatıyorlar onlarda sıkıldılar ne yapsam acaba?
iyi aksamlar kızlar..ben geldim çok yorgunm ve hastayım..dinlenmezsem hastalık böyle vurur...sizinle konuştuktan sonra kanepe altlarındakiyorganların yastıkların yüzlerini çıkadım...yıkadım...bazanın altını açtım...dantellerim krilenmiş..tüm çeyizi döktüm...dantelleriimin kirlenenlerin hepsini yıkadım..temiz olanları hurcladım..kullancaklarımı vs. ayrıdım..tüm şalları,atkı bereleri ayrı ayrı hurcladım..yastıkları vs. heryeşi sırası ile çuvalladım...8 çuval yapmışım ....daha neversimler ütülenecek hurçlanack...battaniyler kurumuş...hepsini hazrladım..şuan sdece kendi üzerimizdeki yorganlar yastıklar var..çocukların kıslıklarını vs. haftaya hafta sonu yaparım.....cam eşyalarımı saramadım..sadece onları yetiştirebildim...dantelleri astım...baza komple boşalmış oldu......sabah kahvaltıdan sonra çocukları uyuttuk bende uyudum uyandığımda boğazım çok acıyordu..şuan heryerim ağrıyo demek oluyorki yarın kötüleyeceğim...ilaçlarımı adlım yattım...ayyy bide kociş ben orada uğraşıyorum diye mutfağa girmiş tavuk kızartmış patates kızartmış ...sağolsun ama heryer batmışşşşşşşşşşşşş.....yatmadan bi girdim..tegah leşşşş sadece aygazı silemedim...çok yorulmuşum çünkiiiiiiiiiiiiiiii
34. haftada doğdu benimkiler birde kiloları azdı ondan aldılar küveze ertesi günü kızımın kalbi durmuş tekrardan çalıştırmışlar 2-3 kezde hastane enfeksiyonu kaptı o yüzden o çok kaldı oğlum hemen toparlandıda kızım üzdü bizi biraz ama çok şükür benimleler mucizelerim benim:)))
günaydın herkesee mutlu pazarlar...
anladım canım geçti gitti o zor günler.... artık yanımızdalarrrrrr
herkese günaydınnn mutlu pazarlarrrr
bizde sabaha kadar öksürük nöbetindeydik birsoo cezi hala uyuyo o baktı da gece bende dokunmuyorum ne zaman kalkarsa o zaman hazırlarım kahvaltıyııı
mustafaya telii verdim oynasın diye attı yatağın altına eşşek yaaa devrimi sallıyorum bende sonra sıra mustafada
ailçin eylül teşekkkürler kızlarrr geçmiş bile morluğu az kalmış vallaha
sabah sabah bende kalktım 3 makine çamaşır katladım yarısını yerleştirim yarısı çocukları uyuttuktan sonraaaaa
Günaydın.
Canım çok sıkkın kızlar,hiç birşey yapmak istemiyorum.
Çıkıp yürümek yürümek istiyorum.
Bizim snelerdedir kayınpederimden defalarca istediğimiz evi,bugün kaynım taşınıyormuş,hiç haberimiz yoktu,oda laf arasında zahmet edip söylediler.Tabi biliyorlar onlarda o evi bizim istediğimizi ve her seferinde kabul etmediklerini,şimdi nasıl abilere veriyorlar şoktayım.
Biz senelerdir kiradayız,onlar daha 7,8 ay kiradalar dayanamadılar tabi,hemen eve yerleştirdiler.
Birde canımı sıkan kayınpederimin 2 evi daha var ama büyük olana yerleştirmesi,ve eşimin o evde ben oturmak istiyorum deyipte hayır o evin kirasıyla ben kardeşini okutuyorum diyordu şimdi ne oldu kirası fazlamı geldi.
ooofff sıktım sizinde canınızı çok kızgınım kızlar.
Bu devirde kimseden fayda yok hiç kimseden.....
Dün eylül bugün ben ne dertliymişiz beee
napıyım kuzum ya evlenmenşn hizmetçilik olduğunuhazmetmeye çalışıyorum yorgun bitkinimmm
ceziye diyorumki 15tatilde dinlendinmi diyorum yokk nerdeee diyo bunlarla dinlenilirmi diyo
herkes kendi mıçının derdin ya hiç beni düşünen yok aldım veletleri anama gşttim dinlensin diye gelince sen bak dedim sabahına kaldırdı kalk bak diye bana hiç dinlenme yok vallahi
bugün söyleniyorum
kalkıyorum çocuklara kahvaltı hazırla altını üstünü al bşze hazırla çocukları uyut öğle yemekleirni ahzırla evi topla çamaşır bulaşık yoğurt saati bebeler akşam yemeiği bize akşam yemeği üst baş değiştir uyut ağlamaları zırlamalarıı bana hiç dinlenmek yok dşyorum yüzüme bakıyo öyleee bıkıyorum vallaha yaaa
hahaha seni bi ada vardı ya arapların adı aklıma gelmedi orası paklar kuzu
siniriniz geçsin biraz sonra ne yapacağınıza karar verin hırsla kalkan zararla otururu derler sakince düşünün bakalım bi
vallaha zor işin yaaa dahada çok var ayaklanmana değnekle flanda yürüyemiyormusunnn
yürüme işine gelince bence biraz daha bekle çünkü zamanla düzelebiiyo bu durum
ne kadarmış kızzz
bende wow oteli var daha önce gitmiştim 1 hafta 3000 küsür daha ucuz bi yer bakıyom erken rezervasyon fiyatı bide düşünnn
kaynanan açıkca yaptınız bakacaksınız diyo canım tıpkı benimkiler gibi
haklısın cnm ..senin için aynen dediğin gibi....ne yapacaksın cnm bu adam böle ....valla ben şikayet edemem...bütün gün çocuk baktı yemek yaptı...ben neden mutfağı batır diye bağırdım bide...
nefesciğim sağol cnm yyaaaa bende hasta oldum..ama kimseden bişey istemiyorum yaaa ah ettim kendim yapacağım...son gün günlük eşyalarıda toplarım kocam olsun tek yanımda yeterr.....
sen 9 aymı dedinn ???? nasıı yaniiii???
nefesciğim sağol cnm yyaaaa bende hasta oldum..ama kimseden bişey istemiyorum yaaa ah ettim kendim yapacağım...son gün günlük eşyalarıda toplarım kocam olsun tek yanımda yeterr.....
sen 9 aymı dedinn ???? nasıı yaniiii???
heee şincik olduhımm bende sonradan farkettim 9 ayı yani 9 aylık evliydim ikinci evime taşındıgımda...
canım ya sen ne zaman taşınacaksın .daha tadilatınız vardı demi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?