ayyy streslendim yawww başıma bi ağrı yapıştıı
gidem yatammmm
heee şincik oldu
cnm benim daha var...ama ben sadece h.sonları bişi ucundan tutacak gibi duruyorum ..hangi odaya girsem çocuklarda geliyor...eee onlarla dökülüp saçılmıyor...kapı kitlesem hem yanlız kalıyolar hemde kapıda ağlarlar...o yüzden sadece pazardan pazara bide h.içi aksam keyfim yerinde olursa yapacağım...
zaten şimdiden bütün yazlıkları ,yorganları,yastıkları,dantelleri,pikeleri,battaniyeleri ıvır zıvırları paketledim balkona dizdim...kardolap içi eşyalarımız ,çamaşırlarımız var...bide balkonda küçük bir büfem var onun eşyaları,çocukların yazlıkları hepsi temiz sadece çuvala koyacağım....bide gündelik canak çömlek...yarın belki aksam nevresimleri ütüler hurçlarım.....
beniim aybaşı karşı taraf çıkacak cnm bi aksilik olmazsa....sonra tadilat boya var....pek tadilatta denemez...demir parmaklık yapılacak ,mutfakta çamaşır makinası yeri boş kalıyor oraya kapak ve çekmece olacak....kapılar ,duvarlar boyanacak...banyo dolapları alınacak...sonra temizlik tabi bunlar 1 hafta sürer....şimdi ben haftayada saydıklarımı yaparım inş. ondan sonraki hafta arkadaşımın nişanı var orada olacağım...benim mart ortası taşınmış olmam gerekk diye düşünüyorum cnmm
nefesciğim paketlemek zor değilde anam yıkıyorum yaa ne varsa o zorr yıka as katla yerleştir....valla bir hurc dantel temizdi paketledim ama bir hurç pislenmiş onu çarşafa sarmıştım ondan sanırım bi postayı yıkadım astım..battaniyeleride dün yıkadım kurudu yarına bir iki nevresimim var oda kurusa ütüleyeceğim........
ayyy streslendim yawww başıma bi ağrı yapıştıı
gidem yatammmm
tam bir ayın var hayırlısıyla sen epey toparlamışsın şimdiden .ama apey bir tadilatın var yine her taraf elden geçiyor.allahım içine sindirsin canım.
canım güzelmiş o parlayanlar taşmı..
bişey söylyecegimde yanlış anlamassanız .ben istik... bello.....vb magzalarına girdigimde markaya para veriyormuşum gibi geliyor istanbuldada mutlaka sırf mobilya satılan yerler vardır burda izmirde bir kaç semt var öyle inan oradan 3,5 alacagın takımı 2 ye yada 3,5 onlardan daha güzel ve sağlam mobilyalar
alırsınız .....
zaten kendi çamaşırımıza zor yetişiyoruz .bide ekstralar yorucu olur .ama olsun en güzeli yeni eve herşeyin temiz gitmesi orda ugraşmayacaksın .ben bütün dantellerimi 7 yıl evel yıkadım kolaladım ve kaldırdım açmamak üzere ve inan hepsinide kendim yaptım her odanın 3 takımı var ama çalışırken bir sinir geldi bana o olmuş tavsiyeederim canım ben rahatettim valla....
hoppp nere gidiyon yatmaya gel biz geçiririz senin baş agrını....
iyi geceler kızlar..Bebişleri yıkadık,uyuyorlar epeydir.Benim de uykum yok henüz
selam ..evet eylulcum zaman cabuk gectı ...buyuyo meleklrımız dımı wöment canan artvınlı ooo sohbet koyu valla bızıım uçuz annelerı yorgunluktan bıtap dusmus kısmeler yook topıktee.....sıze bı tane daha gerek demekkı ....ya hımarı dırımkızı nerdeler ya haberınız varmı merak ettuım
selam ..evet eylulcum zaman cabuk gectı ...buyuyo meleklrımız dımı wöment canan artvınlı ooo sohbet koyu valla bızıım uçuz annelerı yorgunluktan bıtap dusmus kısmeler yook topıktee.....sıze bı tane daha gerek demekkı ....ya hımarı dırımkızı nerdeler ya haberınız varmı merak ettuım
cnm bizdede ütülenmez kullanılmayacak dantel sararırmışş...ondan sardım koydum....ama bu sefer hurçlayacağımm olmaz toz vs.benimde çok dantelim 3 takım vitrin 20 peçetelik...2 takım mutfak,yatak odası..yok ara takımı yok pok püsür.....gereksiz şeyler yaaa............valla çeyilik örgü hırkalar patikler dünya para ama yapmış anneler bizde sandık altı ediyoz.......
eee sohbete katıl yorum yap cnm
evet cnm aslında ev için baya uğraşılcak matkaplık yerler var....kapı kolları değişecek...demirler hazır beklemiyor kapı kilidi değişiecek vs.vs....ehh olacak o kadar içime sindi cnm bide geçip otursammm çok mutlu olacağımmm
baktım cnm ben renginden ötürü tercih etmediğimden birkere bakmıştım benim alacaklrıma göre 200 civarı tutyor sen tam takım istiyorsun tabi bide 6 kapı gardolapsa far ediyor...bence netten ziyade gidip bak...banda netten güzel geldii...albenili geldi yanına gidince çevkim kaçtı...ben kaplamalarına ıvırına zıvırına çok bakıyourm bide içiiiiiiiiii çok önemlii...istiyorsanız ihtiyacınız varsa al cnm...
ben geçen see yatastan köşe aldım çok memnunum cnm ....1400 gibi aldık sanırım....ama krem aldım yeni eve koltuk yüzü diktireceğim alişle ömer mahfeder yoksaa
canım güzelmiş o parlayanlar taşmı..
bişey söylyecegimde yanlış anlamassanız .ben istik... bello.....vb magzalarına girdigimde markaya para veriyormuşum gibi geliyor istanbuldada mutlaka sırf mobilya satılan yerler vardır burda izmirde bir kaç semt var öyle inan oradan 3,5 alacagın takımı 2 ye yada 3,5 onlardan daha güzel ve sağlam mobilyalar
alırsınız .....
Katılırım canım.Ancak okuyorum valla.maşallahınız var yazıyosunuz..Sana da ayrı gıpta ediyorum..İki çocuk,yemek ,ev işi,yaptıklarının uzun uzun anlatabilmen..Ali ve ömer e rağmen..Ali ömer çetesi diyosun ya ondan dedim:) bir de bunların yanında taşınma telaşı...Sen bayrampaşa ya taşınıyosun dimi
önemli olan memnun kalman canım içine sinmesi ..Canım eşim çalışma masası alırken bende yatak odalarına bakmıştım,o zmana beğendim,görüp beğendim yani...
Kesinlikle içi çok önemli,bazı mobilyalar var sadece asma yerleri var,ben çekmece bölme istiyorum.
Eşimde yaptıralım diyor,arkadaşı varmış ama ozaman daha uçuk oluyor fiyatlar...
Çok doğru nefescim markaya veriyoruz sanki paraları.
Biz yeni eşyalarımızı doğudan aldık,hiç sevmiyoruz beğenerek değilde mecbur kalarak almıştık,
Düşün iki takım yatak odası vardı,biri eskitme diğeri benim aldığım.
Birde çok taşındığımızdan çok yıprandılar,tek tek elemek istiyoruz.
Buradada var öyle yerler.Modoko var mesela ama buraya uzak,gidince bir günde alıp gelmen lazım.
birde şu var tabi,bizim ayakkabılığımız bello...Rayı bozulmuştu servisini aradık geldi yaptı garantili yani,ondan tercih ediyoruz memnun kaldık yani,şimdi ne alırsak oradan alıyoruz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?