İkiz Anneleri Geyik Paneli

cnm estafurllahh herkes kadar yapıyorumm....b.pşaya taşınıyorum cnm evet forma yakın bi yere

aliş ve ömerle hayat zor ama alıştıkkkk

Oh ne güzel, gidersin sık sık..biz de en çok oraya gidiyoruz..

15 gündür eşim evdeydi..Sömestr bitti.O okuda ,biz de evde.Mahpusluğa devam yaniBiz de taşınıcaz kızlar yaza doğru ..Gene kiraay.. Evimiz 4. kat asansör de yok.Ana kucaklarıyla indir çıkar gebriyoruz.

cnm sen şimdi tam olarak nerede oturuyorsun ??? nereye tAşınacaksın cnm?giderim tabi forma kız 5.dk.yürüyerek bizee

Women ben göremedimki neyi beğendiniz?

http://www.evlandy.com/index.php?do=catalog/product&pid=45153oldumu bilemem

Son düzenleme:

Ah canım benim ayneeeeen bizi anlatmışsın.

Eşim okula+kursa biz oğluşla evdeeee.

Bizim evde 4.katta,ilk evimiz girişti rahattı,yağız ağırlaştıkça benim dil herseferinde dahada bir dışarda oluyor....

Birsen tuvalet aynasının içi bölmelimi çok şıkmış ama,
Birde sürgülü sanırım...
Güle güle kullanın.
Burcucun dediği gibi,söyleyemedim şimdi

Herkese iyi uykular.
Ben yatayım çok uykum geldi.
Gece zor olacak yine sanırım,çünkü sıpa şimdiden 4 kez uyandı((

Son düzenleme:
cnm sen şimdi tam olarak nerede oturuyorsun ??? nereye tAşınacaksın cnm?giderim tabi forma kız 5.dk.yürüyerek bizee

en ucuz Gala Prestij Sürgülü Yatak Odası Takımı fiyatları online satış bilemem

Sultançiftliği canım.pek güzel değil buralar,bilirsin belki.Görev icabı geldik..Ben de eşimde öğretmeniz.. Taşınacağımız yer gene buralar ama okula daha yakın olacak..Aslında daha güzel bir semte tayin de isteyebiliriz ama çocuklara birlikte bakıcaz gibi görünüyor eylülde..Tayin çıkarsa aynı okul olmayabilir bu dutrumda çocuklar açıkta kalabilir...
Arabayla 10 dakika forum bize...

Aynen canım valla.ızdırap oluyor dışarı çıkmak bazen,ağırlaşıyorlar da artık..

Son düzenleme:
hadi ben kaçar kızlar....

bu merdiven konusunda artık huzura ereceğim 22 aydır 6 kat indik çıktık inş. bundan sonra 5 basamak çıkacağımm

öptüm iyi gecelerrr

en ucuz Gala Prestij Sürgülü Yatak Odası Takımı fiyatları online satış bilemem

hımmm çok güzel ve sade ...

hadi ben kaçar kızlar....

bu merdiven konusunda artık huzura ereceğim 22 aydır 6 kat indik çıktık inş. bundan sonra 5 basamak çıkacağımm

öptüm iyi gecelerrr

iyigeceler ...

evet sımdı yakaladım dırım senı demek bu sensın......artvınlı canım ıyıyım ya uç cadıyla ısım zor ama saglık ols napalım ınş buyurlerde yardım ederler bana erkek annelerı uzulmeyın valla oğlum cok yardım edıyoo ay gelın gelene dek tabı ay ben kotu kaynanaa olıcemmm ya neysemm opt sızı hemen cuoopppp yatak uyumusken cadılar....wavy kaswa medıne gelıyomu buraya bı bakayım dedım sohbet ıyı valla opt sızı

ah canım ya çok geçmiş olsun melise.. inşallah tekrar ateşlenmemiştir ne diyeyim kaynana tek başına bırakmışya Allahından bulsun.. antibiyotiği ihmal etme canım, inşallah çabuk atlatır yawrum..

sen de çok yorluyosn uykusuzluk en kötüsü bi de 7 -24 bitmiyor sürekli evde çalışıyoruz işe gitsek daha çok dinlenicez belki
acaba büyükler mi kapıyo herşeyi öyle bir durum mu var hani ilk doğuyolar ya paylaşmak zor gelir heh işte buldum mantığını
sağol canım teşekkür ederim bugün arayıp doktoruna da sorcam ilacı hemen başlarız akşam gelirken alır eşim
dediğin çok doğru artık eskisi gibi birbirine tutkun değil insanlar herkes kendini düşünüyor
ah canım ya çok geçmiş olsun melise.. inşallah tekrar ateşlenmemiştir ne diyeyim kaynana tek başına bırakmışya Allahından bulsun.. antibiyotiği ihmal etme canım, inşallah çabuk atlatır yawrum..
sağol canım teşekkür ederiz
senin de kandilin mübarek olsun

Allahın aşkıyla yan bu gece, Mevlana gibi dön bu gece, secdeye varıp huzura erince, şu fakiri de an bu gece

kızlar bu lafım hepinize :)))))))))))))))))))))))))))))))))

Son düzenleme:
HAYIRLI KANDİLLER HERKESE..

Sevgililer gününüzüde kutluyorum ayrıca

Nasılsınız?

Bizde oğluşla bağrış çağrış kshvaltımızı yaptık,tabi sadece 1 kaşık yedi.
Yine başa döndük hiç yemiyor sıpa...
Bugün oğluşla yanlızız evde,eşim 10 da gelecek.
Annemi aradım iyileştiysen sana gelecez diye,gelmeyin aynıyım oğlumada geçer dedi
Nasıl geçecek bugün bakalım,kocişede çok alışmışız bee,şimdiden sıkılıdım:44:

oncelıkle mubarek kandılınız kutlu ols ....gunaydın....sevgıler gununde en ozel sevgılılerımız bebeklerımızle saglıklı bı omur ınşş opt sızı

hayırlı kandillerr..
face birisi paylaşmış aynen aktarıyorum ben çok güldüm de:))
Sevgililer gününde sevişmeyi planlayan çiftler. Rezervasyonlarınız iptal. O akşam; " Mevlid Kandili. . . ♥
artvinli yağız oğlanın dişş çıkacaktır ondan iştah gitmiştir biberon vermeyi dene birde bizdede oldu o iştahsızlık diş geldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…