cnm estafurllahh herkes kadar yapıyorumm....b.pşaya taşınıyorum cnm evet forma yakın bi yere
aliş ve ömerle hayat zor ama alıştıkkkk
Oh ne güzel, gidersin sık sık..biz de en çok oraya gidiyoruz..
15 gündür eşim evdeydi..Sömestr bitti.O okuda ,biz de evde.Mahpusluğa devam yaniBiz de taşınıcaz kızlar yaza doğru ..Gene kiraay.. Evimiz 4. kat asansör de yok.Ana kucaklarıyla indir çıkar gebriyoruz.
Women ben göremedimki neyi beğendiniz?
Oh ne güzel, gidersin sık sık..biz de en çok oraya gidiyoruz..
15 gündür eşim evdeydi..Sömestr bitti.O okuda ,biz de evde.Mahpusluğa devam yaniBiz de taşınıcaz kızlar yaza doğru ..Gene kiraay.. Evimiz 4. kat asansör de yok.Ana kucaklarıyla indir çıkar gebriyoruz.
cnm sen şimdi tam olarak nerede oturuyorsun ??? nereye tAşınacaksın cnm?giderim tabi forma kız 5.dk.yürüyerek bizee
en ucuz Gala Prestij Sürgülü Yatak Odası Takımı fiyatları online satış bilemem
Ah canım benim ayneeeeen bizi anlatmışsın.
Eşim okula+kursa biz oğluşla evdeeee.
Bizim evde 4.katta,ilk evimiz girişti rahattı,yağız ağırlaştıkça benim dil herseferinde dahada bir dışarda oluyor....
cnm sen şimdi tam olarak nerede oturuyorsun ??? nereye tAşınacaksın cnm?giderim tabi forma kız 5.dk.yürüyerek bizee
en ucuz Gala Prestij Sürgülü Yatak Odası Takımı fiyatları online satış bilemem
hadi ben kaçar kızlar....
bu merdiven konusunda artık huzura ereceğim 22 aydır 6 kat indik çıktık inş. bundan sonra 5 basamak çıkacağımm
öptüm iyi gecelerrr
iyiakşamlar kızlar dünden beri melisin ateşini tam olarak düşüremedim 39,6 ya kadar çıkıyo en sonunda az önce götürdük kanında hafif mikrop çıkmış boğazdan olabilir dedi ateş için iğne yaptı 12 de şurup içir tekrar dedi yarın da antibiyotik dedi yine de ben kendi doktoruna sorarım diye düşünüyorum. inşallah tekrar ateşi çıkmaz kaynanama haber verdi eşim o da eşim gelmeden gitti bişey olunca çağırırsınız dedi böyle söylediğinde ateş 39du bi de diyo ki m.... kızar şimdi bana di mi . eşim geldi o yoldaydı daha aradı geri gel doktora gidicez alminaa sen bak diye geri geldi doktora gittik geldik eşim 9 da çıktı o da onunla çıktı eve gidicek ben daha ne diyim ki evde yalnızım .
sen de çok yorluyosn uykusuzluk en kötüsü bi de 7 -24 bitmiyor sürekli evde çalışıyoruz işe gitsek daha çok dinlenicez belkihahha alemsiz kız vallahi benimkide hiç sevnmedi tebrik bile temedi sonrasında yüzüne söyledm tabi kızlarınada şikayet etmiştimm
vallahi ben artık insanların bana yardım etmelerini beklemeyi bırak beni anlamalarını beklemekten bile vazgeçtim kendi annem eşimde dahil çünkü daha ne kadar zor durumda olduğumu anlayamadılark yarrdıma ihtiyacım olduğunu bilsinler o yüzden vazgeçtim herşeyden beklemek istemek daha çok yoruyo beni o zaman daha çok üzülüyorum beklemeyince ohh herşey rahat vallaha
bugün gün boyu eşime dışarı çıkayım dedim izin vermedi
annem gelecek dedim ya geldi saat 2 gibi tam kahvaltı hazırlarken dedim sen biraz bak biz dışarı çıkalım biraz dedim sonra boran sıkıldı dedi evdede işleirm var koltuk örtülerin yıkıycam koltukları yıkıyayım felan dedi yani tamam gşt dememi bekledi bende tamam gşt dedim ne yapayım eşimede taksime çıkıcam ben dedim biraz havam değişsin dedim yemek ne yiycez dedi hahah neyse yemek yaptım saat 6 yı geçti haliyle geç oldu dedi tatlı tlı yapayımmı sana dedim yp dedi ohhh dedim sen ne istersen ben hopp yapayım ben bişey istersem avcumu yalayım aşk olsun diyo haha ay aşk olsun vallaha dedim bendeeee
aman ya vallahi bana herşey haram onu bilir onu söyleirm 1 yıl eve kapanıp hiç dışarı çıkmayasım varrr
acaba büyükler mi kapıyo herşeyi öyle bir durum mu var hani ilk doğuyolar ya paylaşmak zor gelir heh işte buldum mantığınıeylülcüğüm kesinlikle o doğuştan şans anam nerede bizde öle kaynana
kaynanam büyük eltime yapmış yapacağını kızına bakmış kaç sene
evinde kalmış o gitmiş 1 hafta eltimde kalmış eltim gelmiş onda 1 hafta kalmış...
sonuç ev araba hepsini almış ...şimdi mıcının altında fıdık kırıyor...kaykana ile kötü oldular ohhhhhhhh oldu dedim....
canım git yat dinlen.....bende yatacağım uykum yok ama saç diplerim bile acıyooo offfffff inş.sürünmeden geçiriirm bu hastalığı annem yoksa hayatta gelmez bana
canan garusu ne yapin pas vermiiinnnnn
sağol canım teşekkür ederim bugün arayıp doktoruna da sorcam ilacı hemen başlarız akşam gelirken alır eşimgeçmiş olsun canım .bence mikrop varsa kanında antibiyotigi ihmaletme hemen başla .bide gözünün içine bakarak salak yerine koyuyorlar ya insanı çıldırıyorum daha ne olabilir çocugun ateşi 39 olmuş.
benim bildigim anne baba evlatları için yaşar .o anne baba evladını sırtında taşır şerefiyle namusuyla herşeyiyle bırak arkasından konuşmayı biri bişey söylese doğru bile olsa üstünü kapatır ama zamanla her deyeri yitiriyoruz ya malesef bu deyeride yitiriyoruz anneler babalar evlatlarıyla bile yarışır olmuş çok üzücü .allah eşine sağlık versin canım herşey olur her düzen kurulur yeterki siz onların karşısında güçlü durun...
sağol canım teşekkür ederizah canım ya çok geçmiş olsun melise.. inşallah tekrar ateşlenmemiştir ne diyeyim kaynana tek başına bırakmışya Allahından bulsun.. antibiyotiği ihmal etme canım, inşallah çabuk atlatır yawrum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?