İkiz Anneleri Geyik Paneli

Herkese mutlu ve güzel günler dilerim....kandiliniz mubarek olsun...insanların birbirleri için yaptığı dualar tek başına kendileri için yaptıklarından daha makbulmüş...bu yüzden bu gece hepimiz birbirimize dua edelim...rabbim hepimizin yavrularına eşlerine,kendilerine ve ailelerine sağlıklı ve uzun ömürler versin..dermansız hastalıklarla imtahan etmesin..hepimizin evlatları ailelerine, vatana ,millete hayırlı insanlar olarak yetişsin...

sevgililer günü için birşey demiyorum...artık benim için bişey ifade etmiyor...bugün en büyük sevgilinin doğum günü...çok anlamlı...benim için dahada söze gerek yok...
eşim biraz daha iyi...doktor bir hafta daha raporu uzatmış. annemde gitti...kayınvalidem geleyimmi diyor ama ben istemedim...burda hepiniz sürekli tek başınıza bakıyorsunuz bense hiç yanlız kalmıyorum utandım kendimden...bide bu kadar başkalarına bağımlı olmak hiç hoş değil..eşim biraz daha iyi ayağa kalkıp yürüyor...kızları kucağına alamıyor ama olsun ben çocuklarıma bakabiliyorum...bu arada dünden beri grip gibiyim..tek isteğim evdekilere bulaşmasın ama çok zor sürekli kızlar burnumun dibinde... geçmişe bakamadım umarım hepiniz iyisinizdir.....vakit olursa akşam uğramaya çalışıcam...

Winston canım bugün 4,gün aynıyız,hiç düzelme yok..
Ya ne kadar sürmüştü sizde bu durum,kaç gün sonra geldi dişiniz?
Daha önlüğünü takınca basıyor çığlığı şaşırdım ne yapacağımı artık...

valla içini karartmak gibi olmasında 1 hafta on gün sürüyo( htc07 nin eczacı bi akrabası bi ilaç tavsiye etmişmiş ona zor çıkarsa diye kullanmak istersen sor

herkese merhaba.tüm güzel annelerin mevlid kandili mübarek olsun.birbirimiz için bolca dua edelim hasta bebekler iyileşsin,Rabbim bebeklerine mama alamayan ailelere bol kazanç nasip etsin,günahlarımızı affetsin,herkesin gönlüne göre versin inşallah..

ah canım çok zor oluyor bizim 10 gün sürdü zorla yedirdim hep yemedikçe dah çok huzursuzlanıyor hiç uyumuyor allah kolaylık versin

eşini de iyi olmasına sevindim canım.bir de yalnız bakmak zor ama dah iyi bence bir düzenin oluyor en azından benim yavrular kim gelirse gelsin dışardan çok huzursuz oluyorlar o yüzden ben tek bakma taraftarıyım

herkesin mübarek kandili kutlu olsun bol bol dua edelim böyle bir özel gecede ettiğim dualarla yavrularıma kavuştuğuma inanıyorum allah herkese sağlık huzur versim bir de isteyen herkese bebiş nasip etsin aminnnnnnnnn

eşinin iyi olmasına sevindim sana da geçmiş olsun aslında maske taksan belki geçmez canım . yardım edecek biri varsa etsinler ne güzel ne kendini sıkıcak bakıyoruz ama sinirlerimiz de harab oluyo

winstonun dediği doğru benimki de aynı durumdaydı sevdiği şeyleri ver diyolar hiç yemiyolarsa ben de öyle yaptım napıyım oyunla falan yediriyorum kavga dövüş

kızlar melis dişlerini gıcırdatıyo üst düşlerden biri daha çıkıyo beni deli ediyo sünger mi koysam acaba arasına yapıştırıyım olmazsa almiş de daha hiç bişey yok
almişi çamaşı rseperine koyduk koridordaydık sen devir sepeti çık ne fena bişey bu hiç de sesi çıkmıyo veledin
dede diyip duruyolar eşimi gıcık etmek için sanırım
bu arada bzimkiler dede abla mama anne baba diyolar bunları bilinçli olarak diyolar yani suratına bakıp söylüyor bir de Almina bazen söylenenleri tekrar ediyor Allah, hala hadi , gel , ver, diyolar sabahları da hangisi uyandıysa yanıma alıyorum yanımdaki diğerine bağırıyor beşiğe dönüp bakarak abla abla diyor öteki de cevap veriyo hıh hıh

herkesin mübarek kandili kutlu olsun bol bol dua edelim böyle bir özel gecede ettiğim dualarla yavrularıma kavuştuğuma inanıyorum allah herkese sağlık huzur versim bir de isteyen herkese bebiş nasip etsin aminnnnnnnnn

ben de bigün dua ederken Allahım bana hayırlı sağlıklı vs..... bi evlat ver dedim sonra da aklıma geldi belki bi tane olur bi daha olmaz diye Allahım hayırlı evlatlar ver dedim ve o ay hamile kaldım ikiz hiç aklıma gelmemişti ama derler ya duanı tam olarak yap diye gerçekten doğru

aynen canım ben de dua ederken öyle diyordum sonra evlatlar ver dedim rabbim ikiz nasip etti hamile olmadan bakıyordum ama ben ikiz gebelik ve bakımlarını okuyordum çok şükür dualarım kabul oldu

:

Eylül maşallah senin akıllı bıdıklara
Ama çok can yakıcaklar haberin olsun.
Kş göz yerinde
Arada aklıma geliyor gülüyorum ya,kuzu nasılda acıkmış artık tak etti canına mama mama dedi ya
Bizimkide baba demeye başladı,ama ben şğpheliyim daha bilinçlimi anlayamadım...
Evdeki herşeyi devirmeye başadı,önce deviriyor sanra şaşırıp hıı hıı diyor :96:

Winston 1 hafta 10 gün :84:
Aman ya tam topladı iştahı açıldı derken.,,
Bugünde sanki burnu akıyor haşşuruyor aradada,tekrar grip olmasa bari.:18:

inş yağız oğlanın daha kısa sürede çıkar dişide fazla çekmezsiniz..
bizimde ece ateşlendi 38 derece kulaktan ama öksürmüyo keyifsizde değil neden oldu bilmem diş desen ateş düşürücü verdim 4 saat sonra tekrar çıktı ateşi sizce nedir???

iyi aksamlar kızlar....ben çok kötüyüm güüne kötü başladım...

çok samimi arkadaşımızın abisi vefat etmiş..hemde grip diye götürmüşler hastaneye

gece kalpkrizi geçirmiş ölmüş 39 yaşında peşinde 6-8 yaşlarında 34 yaşındada bir eş bırakarak gitti

dün vardı bugün yok...o kadar kötü oldumki ....o kadar üzüldüm ağladımki...anlatamam kızlar 1 sn önce varsın 1 sn sonra yoksun .........o çocuklarrr allahımmmm yaaaaaaa

sabah 8 de çocukları kaldırdım giyindik...ben hemen banyoya girdim abdes aldım...çantamızı hazırladım..kaynımı aramıştım 9 geçerken geldi kaynanama gittik öğlene kadar çocukları oyaladım uyuttum çıktım gittim cenaze evine ....ortalık berbattı offfff

Son düzenleme:
merhaba kızlar,geçmişi okumadım sadece bi bakıp çıkıcam:)..görüşürüz:80:

Başın saolsun canım..Allah geride kalanlara yardım etsin,sabır versin....yaklaşık 3 yıl önce benim arkadaşımda eşini böyle kaybetti...pazar sabah kahvaltı yaparken çocuk kalp krizi geçirip öldü daha 32 yaşındaydı...ve işin ilginci arkadaşım dahiliye uzmanı eşini geri döndürmeye uğraşmış kalp masajı falan yapmış ama nafile...3 yaşında kızıyla kaldı...Rabbim hepimize hayırlı uzun ömürler versin...genç acısı yaşatmasın...

Son düzenleme:
ben iyiden iyiye grip oldum..külçe gibiyim..kızlar uyudu yatmadan bir bakayım dedim..gündüz yardımcım evdeyken ilaç içtim uyumuşum iyi geldi ama akşam yine kötüleştim...eşim kızları kaldıramadığından ilaç içemiyorum çünkü grip ilaçları bende acaip uyku yapıyor...ve kızımın biri dün geceden beri kusuyor..ne yese kustu..hafta sonu yeğenim aynı şekildeydi sanırım bulaşıcı birşey....yavrum sadece meme emiyor erkenden uyudu...her yer battı..bugün bir makina yıkadık yine attım akşam...kızlar bir ara muhabbeti olmuştu ama aranızda veya çevrenizde çamaşır kurutma makinası olan varmı..öneri istiyorum çünkü artık çamaşır kurutamıyorum heryer nem oluyor ve bu çocuklar için çok tehlikeli...

aminn cnm aminnn çok acı canım çok yaaaa ne kadar ince bir çizgideyiz....bugün hem ağaldım hem vicdan muhasebesi yaptım.....ölmün çok soğukk...annesi nasıl feryat ediyordu..bu çocuk 15 yıl önce trafik kazası geçirmiş ...2 yıl hastanede yatmış...bir ayağı topaldı...orada ecel gelmedi durup dururken oldu......hiçbişey değilde o 6 yaşındaki çocuğun babam öldü demesi....3 yaşındaki kuzeninin teyzesine teyze biliyormusun bunu babası öldü ,benim babam burada demesi..evet çocuklarr bilmiyolar ölümü ama hayatı boyunca eksikliğini yaşayacaklar..........amcaya büyük iş düşüyor bundan sonraa.....rabbim eşlerimizi başımızdan eksik etmesinnnnn

melisin ateşi yine düşmüyo pedifen verdim yok 4 saat sonra calpol verdim şimdi de eşim ecz. gitti ilacını almaya ama o da ateş düşürmez ki inşallah fayda eder

canım çevremde bochs kullanan çok memnunlarda ...değişik marka kullananda var .........bide üst üste koyacaksan ç.makinan ne marka ise ondan almalıymışsın cnm montaj için ölesi uygunmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…