İkiz Anneleri Geyik Paneli

melisin ateşi yine düşmüyo pedifen verdim yok 4 saat sonra calpol verdim şimdi de eşim ecz. gitti ilacını almaya ama o da ateş düşürmez ki inşallah fayda eder

canım paranox s fitil atsana bir tane...ortadan diklemesine kes...hemen düşürür...bide hafif ılık suyla duş aldır anında düşer...

melisin ateşi yine düşmüyo pedifen verdim yok 4 saat sonra calpol verdim şimdi de eşim ecz. gitti ilacını almaya ama o da ateş düşürmez ki inşallah fayda eder

cnm antibiyotik etkili olur ama iğne kadar değil..neden bekledin cnm bu saate kadar keşke sabah alıp verseydinizz...kandaki mikrobu nasıl gidecek...bak arkadaşımın kızının crp si anlamamışlar çok yükselmiş 3 gün yattı hastanede....dikkat ett çok yüselirse bi acile gidin antibiyotik fayda etmez hemen çünki

canım çevremde bochs kullanan çok memnunlarda ...değişik marka kullananda var .........bide üst üste koyacaksan ç.makinan ne marka ise ondan almalıymışsın cnm montaj için ölesi uygunmuş

canım benim beyaz eşyalar bosch bende bu markayı düşündüm ama sanırım biraz daha pahalı...arkadaşımda arçelik var çocukların kıyafetleri çekti diyor...onunda ikizleri var..bide benim banyom küçük çamaşır makinam mutfakta..benim kapalı balkonum var..oraya koymayı düşünüyorum..herhalde olur...

evet cnm diğer markalara göre pahalı mesela ben geçen hafta baktım....boshc kurutma 7 kilo 732 tl düşmüş 1500 den nakit...sonra arçelikte kampanya var 499 tl 7 kilo
regal 520 tl bende alacağım araştırıyorum ......bu evimde kurtma sorunnu yok ama diğer evde olacak...ben üst üste tercih ettiğimden boshc alacağım muhtemelen...hee priz olan heryere koyabilirsin cnm..onların su haznesi içinde sadece elektiriğe ihtiyacın olacak ....suyunu sen boşaltıyorsun.....bide annem arçeliğin ç.makinasınu kullanıyor...çok memnun değil....bence son dönem beyaz eşya markası bosch adamlar düzgün mal yapıyor düzgün servis veriyor...

hadi kaçtım ben

çıkmadan bakayım dedim msjını grdüm...732 iyiymiş benim baktığımda 1.5 civarıydı demek o kampanyaya girmiş..bir bakayım ben...ya bize şart valla yazın neysede epi topu 3-4 ay balkonda kuruyor bahar aylarında kaloriferde yanmayınca 3 günde kurumuyo ve hep nem kokuyor..bizim merkezi sistem keyfime göre yakamıyorum kaloriferi..bide çamaşır resmen 3-4 katına çıktı...

canım eşinin iyi olmasına sevindim canım .sanada geçmiş olsun canım sende çobuk atlatırsın inşallah.

canım rahat bir haftada çıkıyor hatta bizimki bir haftayıda geçti çıkarana kadar ....

herkesin mübarek kandili kutlu olsun bol bol dua edelim böyle bir özel gecede ettiğim dualarla yavrularıma kavuştuğuma inanıyorum allah herkese sağlık huzur versim bir de isteyen herkese bebiş nasip etsin aminnnnnnnnn

anam yerim ben onları abla diyor ayyy maşallah nazar deymesin .benimkilerde dede ,allah ,diyor emre baba demeye çalışıyor ama vava diye biliyor kuzum ama seninkiler bayagı çözmüşler işi ...

arkadaşlar kendiliniz mübarek olsun

anam siz beni çıldırtmayamı çalışıyorsunuzzzzzzzzzzzzz..kocanız her akşam evde arada tatiller var .daha yakınıyorsunuz ben garip ne yapsın ah ah adam bir gitti 15 gündür yok bir hafta sonra gelecekmiş ayyy bak yine daraldımmm...

oncelıkle mubarek kandılınız kutlu ols ....gunaydın....sevgıler gununde en ozel sevgılılerımız bebeklerımızle saglıklı bı omur ınşş opt sızı

bende hepinize hayırlı kandiller diliyorum.

femalexx canım bişey soracagım sana bacterim denen şurup zannederim antibiyotik .emrenin hırıltısını geçirememiştik dr en son onu vermişti 5 gün kullandım 3 gün ayaga kalktı çocuk çok iyi geldi geçen ege kötülemeye başladı öksürdü içinde kalmıştı ili gün verdim hemen geçti bu ilaçla ilgili kafama takılanlar var her dr vermiyor berk dönemindede hiç kullanmadım iyimidir kötümüdür yada yan etkileri agırmıdır beni bilgilendirirsen bu konuda çok sevinirim takıldım çünki

kız ağladı çıktım mesajını gördüm geri geldim...sanırım bactrim şuruptan bahsediyorsun..evet canım antibiotik ancak çok sık kullanlıan ve çocuklarda ilk tercih edilen bir ilaç değil diye biliyorum..kullanlımaması için bir neden yok sadece böbrek hastalarına verilmiyor..biraz yaşı geçkin doktorların el alışkanlığı tercihi olarak yazılıyor diyebilirim....daha fazla açıklama yapı kafanı karıştırmayayım..ama kullanılır bir sakıncası yok...yinede çocuk uzmanı arkadaşıma sorup sana bir ara ayrıntılı yazarım..

canım çok teşekkürederim valla sen olmasan biz napacagız her durumda yetişiyorun .

Hayırlı günler.......

Yağızı uyuttum size bakayım sonra doğru ev işine dalarım.
Aman yaa,yağızı ayağımda sallayıp park yatağa yatırayım alışsın artık diyorum,Ama yatağa koyduğum an gözünü açıyor,eee yatakta sallanmıyor...tekrar beşiğine aldım salladımda uyudu sıpa,nasıl alışacak bilmiyorum....

EYLÜL nasıl oldu kızın,ateşi düşmüştür inşallah....

NEFES haklısın kuzum işin zor,helede 3 çocuk oldumu hepside sana muhtaç,ama zahmet çekilmeden rahmet olmuyor be canım...
Zamanla alışacaksın merak etme....
BACTRİM deden antibiotiği biz yağız 1 aylıkken 1,5 ay civarı kullandık.Anne karnında böbreklerinde sorun var demişlerdi,cerrahpaşada baktılar ultrasyon vs.birşey çıkamdı çok şükür,ama tedbir için kullanın mutlaka dediler...Ama kendi dr.geçtikten sonra o bıraktırdı gereksiz gördü,şimdi sadece ayda bir idrar tahlili yaptırıyoruz sorun yok çok şükür..
Çok kızmıştık o zmana eşimle tedbir için minicik bedene antibiotik yüklediler diye

tünaydınlar kızlar...hayırdır perili topik olmuş burası...

ben hala keyifsizim çok etkilendim kızlar.....

sabah 8 de kalktık....çocukların altını değiştrdim...yatakları topladım....dünden ıslak çamaşırlar kalmıştı leğende onları astım kuruyanları attım balkona katlamadım...çocuklara kahvaltı verdim....kendim ettim...sonrada oturdum binbir geceyi izledim ona sardım şimdide .....neyse o bitti çocukları sallıyorum aliş uyudu ömerde sıra hava berbat yaa bu ne böle anlamadım.....bir posta daha çamaşırım var asılacak makinada bitmiştir...şimdi onlarda asılacak sonrada dantellerin bi kısmı kurumuş onları hurçlarım...saten gecelikleri hurçlarım....yatak odasında son bi neveresim takımımı var onlarıda yıkayım......yaa aslında portmantoyu dökesim var kutularda ayakkabılar var ayakkabılktada var onları temizleyip kutulayı poşetlesem iyi olacak ama çocuklar kalkarmı??? sese....

bide kıymam kalmamış aksama ne yapacam bilmiyorum etle patlıcan yemeği yapsam olurmu ecep yaa....böle domates biber,soğan sarımsak eyi soteleyim...patlıcanlarıda küp küp doğarayıp tevalon tavada hafif kızartıp....etle harmanlayımm...olur olur..barim eti çıkarayım........

aksamada eşime koli yaptırayımda yavaş yavaş yemek takımımı vs. kolileyim...ama yıkamadaktan helak oldum yaaaa................daha balkonun klimleri var....bide annemin kömürlüğüne kaldıracağım şeyler var....bir park yatak....aslında şeytan diyorki bizim merdivanci kadına ver kenarlarını yırtmış çocuklar birtaneside artvinlide onu saklarız...annem illa kardeşinin çocuğu için kalsın diyor...bitanesi yeter.....çok büyük bi para değil bitane annemde yeter...ben doğurmayacağıma göre bidaha........

anneme yinede sorayım ...lay layıını çekemem...geçen konsoldan bi bohça çıkardı alişle ömerin 6 aya kadar olacak tulumlarını ve pijama takımlarından bir kısmını saklamış...oğlunun çocuğu olursa eğer ona giydirecekmiş...anneme geldiğinde hazır olsunmuş....pehhh pehhhh................

ömerde sızdı ama biraz daha sallamam gerek yaaaa.....yoksa yere attığıma anında uyanır velet....onlarada bir mercimek çorbası atayım ...kalktıklarında içsinler............

artvinli tek oğlanı uyuttun işini yaparsın tabi
bende ikisini uyuttum tam işe başlayım dedim biri uyandı vallahi günlerdir akşam yemeğini anca yapabiliyorum evi pislik götürüyor annem gelecek inşallah 10-15 gün kalır toparlar beni gider
nefes bebeler iyileşmiş çok sevindim benim karanında hırıltısı geçmiyor arssalında öksürüğü geçmiyor bu ay ikisine 2 ayrı tozdan yapılan antibiyotik verdiler banamısın demedi senin şurubu bendemi denesemki?tabi önce dr larını aramam lazım gelir
aşk kadını işi kolayladın sayılır hadi hayırlı ve mutlu olsun yeni hayatın
çamaşır benimde en büyük derdim ben kurutmaktan ziyade yıka,ser ve katla olayına erindiğim için büyük sıkıntı çamaşır
hepinizi ve bebeklerinizi öptüm

selamm nasılsınız bakalım
ben pek geçmişi okuyamadım devrim ve mustafa kemal üsttüne çıkıyolar pc nin kusurabakmayın yaniiii
kociş uyuyo çocukları uyuttum pc me bakayım derken veletler geri uyandı şimdi pişirilen muhallebiden yapıp yedireceğim daha sofram ortada duruyo ya neyse bi kurufasüşye yapmışım bugün çok güzel olmuş vallaha kociş bugüne kada yaptıklarının en güzeli dedi kızsammı sevinsemmi bilemedim hahaha

sevgililer günü gayet sıradan geçti bizde bu arada sanki 60 yaşında 2 nine ve dedeymişiz gibi sanki daha 4 yıllık taze evli değilmişiz gibi yani açıkca söyleyeyim öpüşmedik bile neysem

canımda bi tatlı istiyoki sormayın 2 gündür diyte tekrar başladım diet psikolojisimidir nedir anlamıyorum

havada çok soğuk yaww az markete çıkayım dedim vazgeçtim hem kociş uyudu hemde şu 15 şubat olayları var ya malum okmeydanında çok çıkıyo bu apo olayları şimdi kendimi tehlikeye atmıyayım dedim niysemmm

bebelerimi doyurayımmm öpüldünüz ngüzel annelerrrr.ipğ

İyi geceler.....

Yağızı uyuttum eşimi bekliyorum .ooooffff canım çok sıkıldı kızlar.
Bizim sıpa yine öksürüyor ve tabi arkasında kusuyor.Batırdı her yeri.
Yarın yine bize dr.faik yolları gözüktü,yaz geslin artık yaaa.
Daha 1 ay bile olmadan ikinci hastalık....

CANAAN gel bana anacım ekler almıştı eşim dün yeriz beraber....
Valla dün bizdede pek bir atraksiyon yoktu,eşim gelirken gül almış saolsun.
Ama ben hiçbirşey almadım..
Zaten beklenen durumdu bizde,pek önemsemiyoruzda

WOMEN annen haklı bencede,baksana erkek kardeşinde varmış ,illa lazım olur..
Bizimde gelin hamile erkek hemde,yani yağızın herşeyinden yararlana bilir.
Ama vermiycem ben,biliyorum almıycaklar,boşyere uyuz olucam.

BURCU yağızı uyuttumda ne oldu,elli kere sallattırdı kendini 1 saat uyudu,hiç birşey yapamadım :
Annen gelecekmiş ne güzel sende biriktir işleri ozaman toptan yaparsın...

merhaba kızlar,

bugünlerde okuyorum ama yazamıyorum... depresifim sanırsam.accaip bir yalnızlık hissi var sürekli sizlerde de olmuşmuydu?

merhaba kızlar,

bugünlerde okuyorum ama yazamıyorum... depresifim sanırsam.accaip bir yalnızlık hissi var sürekli sizlerde de olmuşmuydu?

canım bence postpartum depressyondasın...bendede oldu yanlızlık ve yetersizlik hissi vardı...sonra olay tamamen farklı bir boyuta geçti bende kaybetme korkusu başladı...sanırım Eylül ayıydı istanbulda ufak bir deprem olmuştu ben hissetmedim ama çok etkilendim...bu olay üstüne tuz biber oldu...kızları odalarında yatırrmaya başlamıştım o gece ikisinide yanıma aldım aynı yatakta yattık dördümüz ve uzun süre böyle devam etti sonra odamdaki beşiklerine yatırmaya cesaret ettim..hep kötü birşey olacak hissi vardı...hatta işi o kadar abarttım ki gece eve hırsız girip kızlarımı kaçıracak diye korkuyordum...sabaha kadar uyumuyordum...uzun süre zombi gibi dolaştım..buna birde eşimi kaybetme korkusu eklendi..gece sürekli kalkıp eşimi uyandırıp sarılıp ağlamaya başladım...eşim bu böyle olmayacak yardım alalım dedi ama ben bunun geçici olduğunu ve postpartum depresyon olduğunu bildiğimden istemedim...o sıra çok dua etmeye başladım Allaha içime huzur ver bu sıkıntıyı al diye çok yalvarıyordum..dualar okudum çok...yaklaşık 1-2 aydır daha iyiyim..saçma düşüncelerimden kurtuldum..sanırım geçti..her kadın yaşayacak diye birşey yok ama yaşayanlarda farklı şekillerde yaşıyor...çok kötü bir dönemdi...seninde bu geçici inan..manevi telkin olmazsa destek al..boşuna sıkıntı çekme...tamamen hormonal bir durum canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…