melisin ateşi yine düşmüyo pedifen verdim yok 4 saat sonra calpol verdim şimdi de eşim ecz. gitti ilacını almaya ama o da ateş düşürmez ki inşallah fayda eder
melisin ateşi yine düşmüyo pedifen verdim yok 4 saat sonra calpol verdim şimdi de eşim ecz. gitti ilacını almaya ama o da ateş düşürmez ki inşallah fayda eder
canım çevremde bochs kullanan çok memnunlarda ...değişik marka kullananda var .........bide üst üste koyacaksan ç.makinan ne marka ise ondan almalıymışsın cnm montaj için ölesi uygunmuş
canım benim beyaz eşyalar bosch bende bu markayı düşündüm ama sanırım biraz daha pahalı...arkadaşımda arçelik var çocukların kıyafetleri çekti diyor...onunda ikizleri var..bide benim banyom küçük çamaşır makinam mutfakta..benim kapalı balkonum var..oraya koymayı düşünüyorum..herhalde olur...
evet cnm diğer markalara göre pahalı mesela ben geçen hafta baktım....boshc kurutma 7 kilo 732 tl düşmüş 1500 den nakit...sonra arçelikte kampanya var 499 tl 7 kilo
regal 520 tl bende alacağım araştırıyorum ......bu evimde kurtma sorunnu yok ama diğer evde olacak...ben üst üste tercih ettiğimden boshc alacağım muhtemelen...hee priz olan heryere koyabilirsin cnm..onların su haznesi içinde sadece elektiriğe ihtiyacın olacak ....suyunu sen boşaltıyorsun.....bide annem arçeliğin ç.makinasınu kullanıyor...çok memnun değil....bence son dönem beyaz eşya markası bosch adamlar düzgün mal yapıyor düzgün servis veriyor...
hadi kaçtım ben
Herkese mutlu ve güzel günler dilerim....kandiliniz mubarek olsun...insanların birbirleri için yaptığı dualar tek başına kendileri için yaptıklarından daha makbulmüş...bu yüzden bu gece hepimiz birbirimize dua edelim...rabbim hepimizin yavrularına eşlerine,kendilerine ve ailelerine sağlıklı ve uzun ömürler versin..dermansız hastalıklarla imtahan etmesin..hepimizin evlatları ailelerine, vatana ,millete hayırlı insanlar olarak yetişsin...
sevgililer günü için birşey demiyorum...artık benim için bişey ifade etmiyor...bugün en büyük sevgilinin doğum günü...çok anlamlı...benim için dahada söze gerek yok...
eşim biraz daha iyi...doktor bir hafta daha raporu uzatmış. annemde gitti...kayınvalidem geleyimmi diyor ama ben istemedim...burda hepiniz sürekli tek başınıza bakıyorsunuz bense hiç yanlız kalmıyorum utandım kendimden...bide bu kadar başkalarına bağımlı olmak hiç hoş değil..eşim biraz daha iyi ayağa kalkıp yürüyor...kızları kucağına alamıyor ama olsun ben çocuklarıma bakabiliyorum...bu arada dünden beri grip gibiyim..tek isteğim evdekilere bulaşmasın ama çok zor sürekli kızlar burnumun dibinde... geçmişe bakamadım umarım hepiniz iyisinizdir.....vakit olursa akşam uğramaya çalışıcam...
Winston canım bugün 4,gün aynıyız,hiç düzelme yok..
Ya ne kadar sürmüştü sizde bu durum,kaç gün sonra geldi dişiniz?
Daha önlüğünü takınca basıyor çığlığı şaşırdım ne yapacağımı artık...
herkese merhaba.tüm güzel annelerin mevlid kandili mübarek olsun.birbirimiz için bolca dua edelim hasta bebekler iyileşsin,Rabbim bebeklerine mama alamayan ailelere bol kazanç nasip etsin,günahlarımızı affetsin,herkesin gönlüne göre versin inşallah..
herkesin mübarek kandili kutlu olsun bol bol dua edelim böyle bir özel gecede ettiğim dualarla yavrularıma kavuştuğuma inanıyorum allah herkese sağlık huzur versim bir de isteyen herkese bebiş nasip etsin aminnnnnnnnn
anam yerim ben onları abla diyor ayyy maşallahkızlar melis dişlerini gıcırdatıyo üst düşlerden biri daha çıkıyo beni deli ediyosünger mi koysam acaba arasına yapıştırıyım olmazsa almiş de daha hiç bişey yok
almişi çamaşı rseperine koyduk koridordaydık sen devir sepeti çık ne fena bişey bu hiç de sesi çıkmıyo veledin
dede diyip duruyolar eşimi gıcık etmek için sanırım
bu arada bzimkiler dede abla mama anne baba diyolar bunları bilinçli olarak diyolar yani suratına bakıp söylüyor bir de Almina bazen söylenenleri tekrar ediyor Allah, hala hadi , gel , ver, diyolar sabahları da hangisi uyandıysa yanıma alıyorum yanımdaki diğerine bağırıyor beşiğe dönüp bakarak abla abla diyor öteki de cevap veriyo hıh hıh
arkadaşlar kendiliniz mübarek olsun
anam siz beni çıldırtmayamı çalışıyorsunuzzzzzzzzzzzzz..kocanız her akşam evde arada tatiller var .daha yakınıyorsunuzHAYIRLI KANDİLLER HERKESE..
Sevgililer gününüzüde kutluyorum ayrıca
Nasılsınız?
Bizde oğluşla bağrış çağrış kshvaltımızı yaptık,tabi sadece 1 kaşık yedi.
Yine başa döndük hiç yemiyor sıpa...
Bugün oğluşla yanlızız evde,eşim 10 da gelecek.
Annemi aradım iyileştiysen sana gelecez diye,gelmeyin aynıyım oğlumada geçer dedi
Nasıl geçecek bugün bakalım,kocişede çok alışmışız bee,şimdiden sıkılıdım:44:
oncelıkle mubarek kandılınız kutlu ols ....gunaydın....sevgıler gununde en ozel sevgılılerımız bebeklerımızle saglıklı bı omur ınşş opt sızı
hayırlı kandillerr..
face birisi paylaşmış aynen aktarıyorum ben çok güldüm de:))
Sevgililer gününde sevişmeyi planlayan çiftler. Rezervasyonlarınız iptal. O akşam; " Mevlid Kandili. . . ♥
artvinli yağız oğlanın dişş çıkacaktır ondan iştah gitmiştir biberon vermeyi dene birde bizdede oldu o iştahsızlık diş geldi..
femalexx canım bişey soracagım sana bacterim denen şurup zannederim antibiyotik .emrenin hırıltısını geçirememiştik dr en son onu vermişti 5 gün kullandım 3 gün ayaga kalktı çocuk çok iyi geldi geçen ege kötülemeye başladı öksürdü içinde kalmıştı ili gün verdim hemen geçti bu ilaçla ilgili kafama takılanlar var her dr vermiyor berk dönemindede hiç kullanmadım iyimidir kötümüdür yada yan etkileri agırmıdır beni bilgilendirirsen bu konuda çok sevinirim takıldım çünki
kız ağladı çıktım mesajını gördüm geri geldim...sanırım bactrim şuruptan bahsediyorsun..evet canım antibiotik ancak çok sık kullanlıan ve çocuklarda ilk tercih edilen bir ilaç değil diye biliyorum..kullanlımaması için bir neden yok sadece böbrek hastalarına verilmiyor..biraz yaşı geçkin doktorların el alışkanlığı tercihi olarak yazılıyor diyebilirim....daha fazla açıklama yapı kafanı karıştırmayayım..ama kullanılır bir sakıncası yok...yinede çocuk uzmanı arkadaşıma sorup sana bir ara ayrıntılı yazarım..
merhaba kızlar,
bugünlerde okuyorum ama yazamıyorum... depresifim sanırsam.accaip bir yalnızlık hissi var sürekli sizlerde de olmuşmuydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?