ne güzel anlatmışsın famelexxx
umarım allah sana gönül ferahlığı veriiirrr
selamm nasılsınız bakalım
ben pek geçmişi okuyamadım devrim ve mustafa kemal üsttüne çıkıyolar pc nin kusurabakmayın yaniiii
kociş uyuyo çocukları uyuttum pc me bakayım derken veletler geri uyandı şimdi pişirilen muhallebiden yapıp yedireceğim daha sofram ortada duruyo ya neyse bi kurufasüşye yapmışım bugün çok güzel olmuş vallaha kociş bugüne kada yaptıklarının en güzeli dedi kızsammı sevinsemmi bilemedim hahaha
sevgililer günü gayet sıradan geçti bizde bu arada sanki 60 yaşında 2 nine ve dedeymişiz gibi sanki daha 4 yıllık taze evli değilmişiz gibi yani açıkca söyleyeyim öpüşmedik bile neysem
canımda bi tatlı istiyoki sormayın 2 gündür diyte tekrar başladım diet psikolojisimidir nedir anlamıyorum
havada çok soğuk yaww az markete çıkayım dedim vazgeçtim hem kociş uyudu hemde şu 15 şubat olayları var ya malum okmeydanında çok çıkıyo bu apo olayları şimdi kendimi tehlikeye atmıyayım dedim niysemmm
bebelerimi doyurayımmm öpüldünüz ngüzel annelerrrr.ipğ
İyi geceler.....
Yağızı uyuttum eşimi bekliyorum .ooooffff canım çok sıkıldı kızlar.
Bizim sıpa yine öksürüyor ve tabi arkasında kusuyor.Batırdı her yeri.
Yarın yine bize dr.faik yolları gözüktü,yaz geslin artık yaaa.
Daha 1 ay bile olmadan ikinci hastalık....
CANAAN gel bana anacım ekler almıştı eşim dün yeriz beraber....
Valla dün bizdede pek bir atraksiyon yoktu,eşim gelirken gül almış saolsun.
Ama ben hiçbirşey almadım..
Zaten beklenen durumdu bizde,pek önemsemiyoruzda
WOMEN annen haklı bencede,baksana erkek kardeşinde varmış ,illa lazım olur..
Bizimde gelin hamile erkek hemde,yani yağızın herşeyinden yararlana bilir.
Ama vermiycem ben,biliyorum almıycaklar,boşyere uyuz olucam.
BURCU yağızı uyuttumda ne oldu,elli kere sallattırdı kendini 1 saat uyudu,hiç birşey yapamadım :
Annen gelecekmiş ne güzel sende biriktir işleri ozaman toptan yaparsın...
merhaba kızlar,
bugünlerde okuyorum ama yazamıyorum... depresifim sanırsam.accaip bir yalnızlık hissi var sürekli sizlerde de olmuşmuydu?
artvinli tek oğlanı uyuttun işini yaparsın tabi
bende ikisini uyuttum tam işe başlayım dedim biri uyandı vallahi günlerdir akşam yemeğini anca yapabiliyorum evi pislik götürüyor annem gelecek inşallah 10-15 gün kalır toparlar beni gider
nefes bebeler iyileşmiş çok sevindim benim karanında hırıltısı geçmiyor arssalında öksürüğü geçmiyor bu ay ikisine 2 ayrı tozdan yapılan antibiyotik verdiler banamısın demedi senin şurubu bendemi denesemki?tabi önce dr larını aramam lazım gelir
aşk kadını işi kolayladın sayılır hadi hayırlı ve mutlu olsun yeni hayatın
çamaşır benimde en büyük derdim ben kurutmaktan ziyade yıka,ser ve katla olayına erindiğim için büyük sıkıntı çamaşır
hepinizi ve bebeklerinizi öptüm
tünaydınlar kızlar...hayırdır perili topik olmuş burası...
ben hala keyifsizim çok etkilendim kızlar.....
sabah 8 de kalktık....çocukların altını değiştrdim...yatakları topladım....dünden ıslak çamaşırlar kalmıştı leğende onları astım kuruyanları attım balkona katlamadım...çocuklara kahvaltı verdim....kendim ettim...sonrada oturdum binbir geceyi izledim ona sardım şimdide .....neyse o bitti çocukları sallıyorum aliş uyudu ömerde sıra hava berbat yaa bu ne böle anlamadım.....bir posta daha çamaşırım var asılacak makinada bitmiştir...şimdi onlarda asılacak sonrada dantellerin bi kısmı kurumuş onları hurçlarım...saten gecelikleri hurçlarım....yatak odasında son bi neveresim takımımı var onlarıda yıkayım......yaa aslında portmantoyu dökesim var kutularda ayakkabılar var ayakkabılktada var onları temizleyip kutulayı poşetlesem iyi olacak ama çocuklar kalkarmı??? sese....
bide kıymam kalmamış aksama ne yapacam bilmiyorum etle patlıcan yemeği yapsam olurmu ecep yaa....böle domates biber,soğan sarımsak eyi soteleyim...patlıcanlarıda küp küp doğarayıp tevalon tavada hafif kızartıp....etle harmanlayımm...olur olur..barim eti çıkarayım........
aksamada eşime koli yaptırayımda yavaş yavaş yemek takımımı vs. kolileyim...ama yıkamadaktan helak oldum yaaaa................daha balkonun klimleri var....bide annemin kömürlüğüne kaldıracağım şeyler var....bir park yatak....aslında şeytan diyorki bizim merdivanci kadına ver kenarlarını yırtmış çocuklar birtaneside artvinlide onu saklarız...annem illa kardeşinin çocuğu için kalsın diyor...bitanesi yeter.....çok büyük bi para değil bitane annemde yeter...ben doğurmayacağıma göre bidaha........
anneme yinede sorayım ...lay layıını çekemem...geçen konsoldan bi bohça çıkardı alişle ömerin 6 aya kadar olacak tulumlarını ve pijama takımlarından bir kısmını saklamış...oğlunun çocuğu olursa eğer ona giydirecekmiş...anneme geldiğinde hazır olsunmuş....pehhh pehhhh................
ömerde sızdı ama biraz daha sallamam gerek yaaaa.....yoksa yere attığıma anında uyanır velet....onlarada bir mercimek çorbası atayım ...kalktıklarında içsinler............
canan galiba sende bu akşam kuru fasülye yapmıştın bende yaptım ama tam kuru fasülye denmiyor..şeker fasülye diye birşey annem verdi..kızlara ezdim yedirdim aman benim iştahsız kızım bir yedi şaştım kaldım..bu kız ağzının tadına uymadığı için yemiyor sanırım birçok şeyi...ev yemekleri salçalı tuzlu valla götürüuor. ben artık ev yemeklerinden onlara verdiğimden yemeğe çok az tuz koyuyorum ve baharat atmıyorum herşeyi yiyorlar bizle..
herkese iyi geceler..osman bitti bir size bakayım dedim..gerçi diziden pek bişey anlamadım ama...kızların uyku saatine denk geldi neyse uyudular..bugün kayınvalidemin içine sinmemiş olacak küçük görümcem getirdi bize..saolsun ne diyeyim...kadıncağızın sağlığı çok iyi değil ama elinden geldiğini yapmaya çalışıyor bu gece kızları o uyuttu bundan büyük iyilikte olmaz bana...bu arada ben kızlara yeni bir uyku düzeni oluşturmaya çalışıyorum..sabah erken uyanırlarsa 10:30 11:00 gibi bir uyuyorlar kaç dakikak yada kaç saat hiç önemli değil sonra öğleden sonra bir daha uyutuyorum sonra akşama kadar ne kadar kudursalarda uyutmuyorum akşam 8:30 9.00 da resmen sızıyorlar..sonraki uyanmalar olaya dahil değil. inşallah bu düzene alışırlar banada biraz zaman kalıyor böylece...
evet canım bendede kuru vardı aklıma vermek geldi aslındada gaz felan yaparsa diye cesaret edemedim vallaha ama kaldı yarın öğlen bi denerim acı değil zaten
benim psikolojime gelince vallaha bend eçocuklar büyüse başka dert çıkar bana herşey haram anacımm varsın öyle olsunn artık biz olanlarla yani eldekilerle mutlu olacağızzz bazen boğazıma kadar geliyo isan ediyorum onun dışındaki zamanalrda bunada şükğr deyip pollanyacılık oynuyoruzzz
uyku düzenine gelince benimkilerin uyku düzeni öyle ama genede gece uyumuyolar
biz sabah 8.30-9 arası kalkıyoruz 12 gibi ortalama 45 dk 1 saat uyuyoruz sonrada akşam 5 gibi sadece yarım saat uyuyorruz gece uykumuzada 11 gibi yatıyoruz ama bak hala ayaktalar şuan gecede ortalama saat başı ayaktayız mesela 1 de devrime kalkıyorum 1.30 da mustafaya kalkıyorum 2 de tekrar devrime kalkıyorum 2.30 da tekrar mustafaya kalkıyoruz hacı yatmaz gibi sabah oluyo anlayacağın 5 ten sonra uyanmıyoruz ama geneldeeee tabi hep böyle depil dün gece mustafa 2 de kalktı 4 e kadar uyumadı uyumadı derken sallıyorum uyuyo yatağına koyuyorum uyanıyo ama gözler kapalı yani ben birçok uyku ilacı kullandım en sonra atarax kullandım hiçççç biri fayda etmedii benimkiler böyle diyorum artık uyku ilaçlarındanda vazgeçtim yaniii
merhaba kızlar,
bugünlerde okuyorum ama yazamıyorum... depresifim sanırsam.accaip bir yalnızlık hissi var sürekli sizlerde de olmuşmuydu?
femalexx katılıyorum hayatım .çok karamsarsın .dedigibi sen bizim yaşımıza geldiginde nasıl rahatlıyacaksın bak bende 34 yaşındayım onlar 10 yaşındayken ben 44 olacagım sen ise benim ayaşımda olacaksın .ohhh ondan sonrasıda rahat .hımm büyüdükçe dertleride büyüyor o bir gerçek ama olcak onu her ebebeyin yaşıyor .bellide olmaz belkide çok mülayim çocukların olur dahada rahatedersin ....Niye sana herşey haram olsun..gencecik kadınsın herşey değişecek bu kadar karamsar olma..canan ben kaç yaşındayım biliyormusun 34...belki sen benim kardeşimden bile küçüksün ve ikiz bebek büyütüyorsun hemde tek başına..bu oldukça ağır bir yük ama şansın var benim yaşıma geldiğinde birçok sıkıntını atlatmış keyfine bakıyor olacaksın...ben inan ki bazen bedenen çook yorulıyorum peşlerinde koşmaktan cadılar her yere yetişiyorlar...
uykuya gelince seninkileri ben çözemedim inan arkadaşım...benimkinin biri sıkıntısı yoksa gece hiç kalkmaz nerdeyse yada 1-2 kez en fazla taa sabah ezanına kadar...ama diğeri canı istedikçe meme için uyanıyor alıyorum yanıma emerken uyuyor ne onun uykusu açılıyor nede benim..benim avantajım sanırım meme emmeleri diye düşünüyorum...ama oda zor olmaya başaldı artık akılları er,yor birini emzirirken hoop ötekide çıkıyor kucağıma meme için ağlıyor..yada meme istiyorsa emekleyip gelip ayağa kalkıyor tişörtümü açmaya çalışıyor..çok komikler ama bir o kadarda tatlı oluyorlar o zaman..
şuan egeyle emrenin uyku düzenleri böyle canım .bende rahatettim ege gece bir kere kalkıp mama yiyor emre oburum üç kere sabahta 6,30 da kalkıyorlar .inşallah bundan sonra böyle gider .
İyi geceler.....
Canan hayırdır tatlım yine karalardasın...
Yavrukirpi sanırım herkes zaman zaman yaşıyor senin yaşadıklarını.
Seninde yaşaman çok normal.
Elif kaç senenin üstüne geldi,yok yada şöyle sorayım kaç rahat geçirdiğin senenin üstüne geldi?
Bizde eşimle bazen bocalıyoruz,kolay değil 5 yıl geçirdik sonra yağız geldi.
Sende öyle uykular gitti,gezmeler gitti,süslenmeler hayal oldu belkide.
Valla dışarı çıkarken ne giysem diye düşünürdüm,ama şimdi ilk sıpamı düşünüyorum,
Sendeki bunalımda sıkıntıda bundan bence,ama zamanla herşey yoluna giriyor merak etme.
FEMALEXX senin kızlar kaç aylıktılar cnm.
Bende düzen kurmak istiyorum ama daha başaramadım.
Yaza kısmetse,önce odasını ayırsam ama nasıl..
Ben daha arkamı dönüp yatamıyorum sorunluyum galiba azcık...
yok canım ya geç kalmış filan deyilsin seninkiler düzene giriyor buna alışacaklar ve bu hep böyle gidecek .ama benimkilerinki daha geçici haftaya diş sıkıntımız başlar yine düzen bozulur .ama çocuklar erken yattıgı zaman insan kendine zaman ayırıyor ve daha dinç ve huzurlu oluyor .ben biraz geç kalmışım sanırım...ama benimkiler daha yeni yeni sabah erken kalkmaya başladı..bıraksam 11 e kadar uyuyorlardı oda kısır döngüye neden oluyor..geç kalkıp geç yatıyorlar...iyi oldu böyle inşallah bozulmaz..
mayısta işe başlayacağım o yüzden artık belli bir düzenimiz olsun istiyorum..yaaa bu arada bu yeni yasadan bende yararlanabiliyormuşum sanırım yani 1 yıl daha ücretsiz izin alabiliyorum..eşim çalışma bir yıl daha evde kal diyor ama bende sıkıldım evde karar veremedim..biraz zamanım var düşünücem hayırlısı bakalım....
Nefes 6,30 damı kalkıyorlar.
sonra geri kaçta uyuyorlar?
Bizimde uyku düzenimiz şöyle.
Sabah 9,30 10 gibi kalkıyor,11,30 12 gibi tekrar uyuyor,sonra her 2 saatte bir uyutuyorum.
Ama gece geç yatıyor 12 gibi genelde nadiren 10 da yatıyor.Gecede eğer hasta olmazsa 2 kez kalkıyor bazen mama yer bazende sadece su içip yatar.....
femalexx katılıyorum hayatım .çok karamsarsın .dedigibi sen bizim yaşımıza geldiginde nasıl rahatlıyacaksın bak bende 34 yaşındayım onlar 10 yaşındayken ben 44 olacagım sen ise benim ayaşımda olacaksın .ohhh ondan sonrasıda rahat .hımm büyüdükçe dertleride büyüyor o bir gerçek ama olcak onu her ebebeyin yaşıyor .bellide olmaz belkide çok mülayim çocukların olur dahada rahatedersin ....
valla canım keyiflerine baglı kimi zaman 7,30 20 dk şekerleme yapıyorlar kimi zaman saat 11 de yatıp 12,30 kalkıyorlarNefes 6,30 damı kalkıyorlar.
sonra geri kaçta uyuyorlar?
Bizimde uyku düzenimiz şöyle.
Sabah 9,30 10 gibi kalkıyor,11,30 12 gibi tekrar uyuyor,sonra her 2 saatte bir uyutuyorum.
Ama gece geç yatıyor 12 gibi genelde nadiren 10 da yatıyor.Gecede eğer hasta olmazsa 2 kez kalkıyor bazen mama yer bazende sadece su içip yatar.....
yok canım ya geç kalmış filan deyilsin seninkiler düzene giriyor buna alışacaklar ve bu hep böyle gidecek .ama benimkilerinki daha geçici haftaya diş sıkıntımız başlar yine düzen bozulur .ama çocuklar erken yattıgı zaman insan kendine zaman ayırıyor ve daha dinç ve huzurlu oluyor .
yasa güzelmiş ama sen nasıl huzurlu olacasan öyle yapmalısın .esasında şimdi başlaman daha mantıklı çocuklar şimdiden alışır ama bir sene sonra akılları daha çok erecek herşeye bu sefer senin gitmelerin onları üzede bilir . bunuda düşünmek lazım çevremde bir çok arkadaşım yaşadı bunu ve en az üç tanesi işini bıraktı çocuklarının aglamasına dayanamadıkları için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?