alıntılarım nereye gitmiş yawwwww
nefescim önce3likel hediyeleirn süpermiş güle güle kullan pc ni güllerde yüüznü güldürmüştür hahah
famelexx artvinli nefes canım şuan için konuşuyorum bunalımda değilim keyfim yerimde kızlarrr
genel olarak konuşuyorum 26 yaşındayımm evet ben 34 yaşıma geldiğimde çocuklarım büyümüş rahatlamış olacağım doğru ben 22 yaşında evlendim yani 34 yaşu-ıma kadar gençliğimin büyük bi kısmı tükenmiş olacak yani hiçbirşey yaşayamadan orta yaşıma gelmiş olcağaım daha yaşıtlarım bekar geziyolar tozuyolar hayata doyuyolar ben buna özeniyorum benim çok güzel gençlik günleirm oldu eşimlede severek evlendik ama çok hızlı oldu ben buna kıızyorum mesela 1 yıl nişanlı kalsaydık şöyle 6-7 ay sözlü kalsaydık çocuk için daha fazla zamanımız olsaydı (eşim 38 yaşında olduğundna çocuk istedi hemen) ne bileyim yani ben geçip giden bu yıllarıma acıyorum ben çok neşeli bi insanım ben hep derdimk 30 umdan önce evlenmşycem derdim olmadı evlenince ilk 5 yıl çocuk yapmam dedim o da olmadı yani sorumlulukarı çok ama çok erken yüklendi üstüme en büyük isyanım buna
karamsarlığa gelince benim hayatımda öyle olur bi aksilk olmazsa diğeir olur yani muhakkak bişey çıkar
bunları yazıyorum ama bunalım lı yada depresyonlu edada yazmıyorum benim hayatımda böyle olur diyorum isan etmiyorum yani yanlış anlaşılmasın
alıntılarım nereye gitmiş yawwwww
nefescim önce3likel hediyeleirn süpermiş güle güle kullan pc ni güllerde yüüznü güldürmüştür hahah
famelexx artvinli nefes canım şuan için konuşuyorum bunalımda değilim keyfim yerimde kızlarrr
genel olarak konuşuyorum 26 yaşındayımm evet ben 34 yaşıma geldiğimde çocuklarım büyümüş rahatlamış olacağım doğru ben 22 yaşında evlendim yani 34 yaşu-ıma kadar gençliğimin büyük bi kısmı tükenmiş olacak yani hiçbirşey yaşayamadan orta yaşıma gelmiş olcağaım daha yaşıtlarım bekar geziyolar tozuyolar hayata doyuyolar ben buna özeniyorum benim çok güzel gençlik günleirm oldu eşimlede severek evlendik ama çok hızlı oldu ben buna kıızyorum mesela 1 yıl nişanlı kalsaydık şöyle 6-7 ay sözlü kalsaydık çocuk için daha fazla zamanımız olsaydı (eşim 38 yaşında olduğundna çocuk istedi hemen) ne bileyim yani ben geçip giden bu yıllarıma acıyorum ben çok neşeli bi insanım ben hep derdimk 30 umdan önce evlenmşycem derdim olmadı evlenince ilk 5 yıl çocuk yapmam dedim o da olmadı yani sorumlulukarı çok ama çok erken yüklendi üstüme en büyük isyanım buna
karamsarlığa gelince benim hayatımda öyle olur bi aksilk olmazsa diğeir olur yani muhakkak bişey çıkar
bunları yazıyorum ama bunalım lı yada depresyonlu edada yazmıyorum benim hayatımda böyle olur diyorum isan etmiyorum yani yanlış anlaşılmasın
eşim gerçekten evlenilecek birisi olduğu için evlendim ben eşimle ondna iyisini bulamazdım bunu çok iyi biliyorum ama hani biraz daha artı özellikleride olsa fena olmazdı hahahha
ben 28 yaşında evlendim..eşimle tanışmadan önce depresyondaydın evde kaldım diye
zaten bu yüzden tanışmamız ve evlenmemiz 7 ayda oldu...bide bizim meslekte okurken buldun buldun yoksa sonra bidaha zor bulursun durumu var...ben ciddi bunalıma girmiştim...nasip işte..ee bide biz 3 yıl bebek istemedik sonra biz istedik o gelmek istemedi falan derken 33 yaşında anne oldum...
aa okumadım kitapmı o ne hayatımmmhayatım senin ne kadar hayat dolu oldugunu biliyorum .deprosyandada olmadıgını biliyorum sadece gelecek için karamsarlıkların yada geçmiş için pişmanlıkların var okadar hepimizde var bir çogu.
ama bunu dez avantaj olarak görme erken evlenmeyi esasında avantajdasın 30 lu yaşlarında okadar rahatedeceksinki herkez telaşlar yaşarken sen düzenini oturtmuş olacaksın çocukların okula başlamış olacak .kendine çokta rahat ayıracaksın .benim sırf berk olsaydı mesela şimdi ohhh deyme keyfime talan ederdim izmir ahhhhhhh ahhhhh
bide bu lafın için the secret okumanı öneriyorum tabi okumadıysan .......
women nerde bu gece yaaa..
eşim gerçekten evlenilecek birisi olduğu için evlendim ben eşimle ondna iyisini bulamazdım bunu çok iyi biliyorum ama hani biraz daha artı özellikleride olsa fena olmazdı hahahha
aa okumadım kitapmı o ne hayatımmm
yokvallaha bu gece nerelerde benim kankammmm
selam kızlar
cevaplarınız için çook teşekkürler, ciddiye alınmak güzel. femalex bence de postpartum depresyondayım, bir de burda sizleri okuyunca depresif takılmaya bile utanıyorum ama bezen kendimi tutamayıp paylaşıyorum işte. nefes gibi 3 çocukla başedenler, canan gibi women gibi tek başına beşedenler, çook daha zorlananlar ve ekseri duble mücadele verenleri görüp sonra da tek hem de genelde sorunsuz bir bebekle neden bu kadar daraldığımı hiç anlamıyorum. onu kimseye emanet edemem gibi geliyor, sabah gözümü açar açmaz ilk aklıma bu geliyor, üstünü giydirirken altını değiştirirken hep"bakıcı olsa böyle yapar mı, bakıcı olsa sabredermi vs kıyasa girip genelde de bakıcıya olumsuz not veriyorum, işi bıraksammı diyorum, sonra evde çok bunaldığımı farkedip çemberi kırmam gerektiğini düşünüyorum devamlı gel git yani.
artvinlim biz de 5 yıl rahat yaşadık, ama bayaa rahat devamlı gez toz evi otel gibi kullan modunda bir hayattı neredeyse, 3 günlüğüne 12 saatlik yola gitmeye bile üşenmezdik. belki de ondan alışmakta güçlük çekiyorum.
öyle bir moddayım ki hayatımda en dış katmanlarda olan insanları dahi kafama takıp üzülebiliyorum, aşırı bir alınganlık, melankoli, tuhaf işte ...
neyse sizi de sıkmak istemiyorum acaba Elif Şafak Siyah Sütü okudum da bilinçaltım ondan mı etkilendi nedir? dur bakalım ne zamana kadar sürecek bu ruh hali? ya bir de kızlar anne olanlar hep der ya "ondan önce yaşamamışım hayat ... ile başladı, keşke daha önce çocuk yapsaymışım" ben bu ruh halinde değilim hiç tamam Elifi çook seviyorum ama ondan önceki hayatımı da özlüyorum bu da beni rahatsız ediyor ben anne olmamalımıydım acaba diyorum?
hahah biri benimi anlatıyo neee
bende henüz ondan önce yaşamamışım felan demiyorum vallaha hatta bazen bende snein gibi acaba olmalasar dahamı iyidi diye iç hesaplaşmaya giriyorumm irde herkesn sen istedin yaptın bakacaksın cümleleri var ya dahada kzıdırıyo beni evlenmeden önce herks hadi evlensene ne duruyosund er evlenirisn hadi çocuk yapsana daha ne bekliyosun der sonrada sen yaptın bakacaksın diyolarrr
evet 2 çocuk çokk zor yalnızken dahada zor ileride şu cümleyi kuracağıma eminim ben nasıl tek başına bu kadar işin altındna çıkmışın nasıl sabretmişim bilemiyorum diyeceğim şimdiden bile söyleidğim oluyo çünküü ama başka şansın yoksa kalkıyosun işin altından
ha bend eo yok esela başkaısna bırakamam başkası benim kadar bakabilirmi felan tabikide bennden başka kimse benim kadar iyi bakamaz benim çocuklarıma ama bazen çocuktu kocaydı hepsini bırakıp gidesim geliyo ne yalan söyliyeyim öyle zamanlardada ne kadar duyrsız kötü bi anneyim ben diyorum çocuklarımı bırakıp gitmek istiyorum diyorum
bi ruhsal kısırdöngü anlayacağınızzz
neyse ben kaçar hepinizi öpüyorummm
hahah süpermiş sakatta olsam sevgililer gününde elim boş gelmem haa tutum senin kocişiiiAlakasız olacak ama benim eşimde dün fizik tedaviden dönerken bana en sevdiğim çiçeklerden çok güzel süslü bir buket yaptırmış..sakatta olsam sevgililer gününde elim boş gelmem diye bide hava bastı bana...saolsun mutlu oldum,iyi geldi....çiçekleride koydum vazoya salon mis gibi kokuyor...
kitap canım .ben bir kaç yıl evel okumuştum tam bitiremedim babam el koydu sonra kardeşim ordanda arkadaşı yok oldu kitap .insanların düşünceleriyle iyiyi yada kötüyü kendilerine doğru nasıl çektigini anlatan bir kitap.yani iyi düşün iyi hisset
selam kızlar
cevaplarınız için çook teşekkürler, ciddiye alınmak güzel. femalex bence de postpartum depresyondayım, bir de burda sizleri okuyunca depresif takılmaya bile utanıyorum ama bezen kendimi tutamayıp paylaşıyorum işte. nefes gibi 3 çocukla başedenler, canan gibi women gibi tek başına beşedenler, çook daha zorlananlar ve ekseri duble mücadele verenleri görüp sonra da tek hem de genelde sorunsuz bir bebekle neden bu kadar daraldığımı hiç anlamıyorum. onu kimseye emanet edemem gibi geliyor, sabah gözümü açar açmaz ilk aklıma bu geliyor, üstünü giydirirken altını değiştirirken hep"bakıcı olsa böyle yapar mı, bakıcı olsa sabredermi vs kıyasa girip genelde de bakıcıya olumsuz not veriyorum, işi bıraksammı diyorum, sonra evde çok bunaldığımı farkedip çemberi kırmam gerektiğini düşünüyorum devamlı gel git yani.
artvinlim biz de 5 yıl rahat yaşadık, ama bayaa rahat devamlı gez toz evi otel gibi kullan modunda bir hayattı neredeyse, 3 günlüğüne 12 saatlik yola gitmeye bile üşenmezdik. belki de ondan alışmakta güçlük çekiyorum.
öyle bir moddayım ki hayatımda en dış katmanlarda olan insanları dahi kafama takıp üzülebiliyorum, aşırı bir alınganlık, melankoli, tuhaf işte ...
neyse sizi de sıkmak istemiyorum acaba Elif Şafak Siyah Sütü okudum da bilinçaltım ondan mı etkilendi nedir? dur bakalım ne zamana kadar sürecek bu ruh hali? ya bir de kızlar anne olanlar hep der ya "ondan önce yaşamamışım hayat ... ile başladı, keşke daha önce çocuk yapsaymışım" ben bu ruh halinde değilim hiç tamam Elifi çook seviyorum ama ondan önceki hayatımı da özlüyorum bu da beni rahatsız ediyor ben anne olmamalımıydım acaba diyorum?
Alakasız olacak ama benim eşimde dün fizik tedaviden dönerken bana en sevdiğim çiçeklerden çok güzel süslü bir buket yaptırmış..sakatta olsam sevgililer gününde elim boş gelmem diye bide hava bastı bana...saolsun mutlu oldum,iyi geldi....çiçekleride koydum vazoya salon mis gibi kokuyor...
ayyy niye alakasız olsun...mutlu oldugumuz anlarıda yazacagız demi....
dün bana göderdigi çiçeklerin remini çektim face attım bide altına şu şiiri yazdım adam yazık çiçekler güzelmi diyor görmemiş gösteri verdim
Biz seninle duyguları paylaştık ve bütün gökyüzünü
Aynı dileği tuttuk bir yıldız kaydığında
Mehtabı uğurlayıp güneşler karşıladık
Yedi renk çıkardık yağmur damlalarından
Yağmurlarda ıslanmayı paylaştık
Durdurup zamanı kuş seslerinde erittik dudaklarda sevgi sözcüklerini
Gözün göze dediğini paylaştık
Yaprak yeşilini, kar beyazını, çiçeklerin kokusunu paylaştık
Bir yudum su, bir yudum sevgi değil
Biz seninle sevgiler denizini paylaştık...
pek romantik takıldım dün haha
wowww harika valla ayrılık size kesin yarıyor...ama yinede uzamasın çok...eşin sağ salim en kısa zamanda gelsin...
hahah süpermiş sakatta olsam sevgililer gününde elim boş gelmem haa tutum senin kocişiii
hımm bulursam alayım barii gerçi kştap okumaya pek vakit yok ama sevdalinka var elimde hala bitiremedim bide aöf sınavlarına çalışmam laızm tek bi soru bile çözmedim sınav vakti geldi vallahhaaa
geçeciğine eminim canım..inan benim yaşadıklarımı bir ayrıntılı anlatsam derdin sen iyi kafayı yememişsin...bir ara çok kötü şeyler bile düşünmeye başladım çok ayrıntı vermek istemiyorum...ama işte zamanla geçiyor...ihmal konusuna gelince takma kafana biz iyi günde kötü günde diye söz veriyoruz birbirimize..sağlık olsun...eşininde buna çok takıldığını düşünmüyorum...kızlar eşler süpper walla çok romantik, tuttumgerçi ben sevgililer gününe karşıyım olan var olmayan var ama yine de erkekleri çiçek almaya sevketmesi açısından güzel.
femalexcimm umarım ben de birgün arkama dönüp ne boş şeylere takılmışım derim ve umarım kafama uygun bir bakıcı çıkar karşıma da rahat ederim.
bir de eşimi çook ama çok ihmal ediyorum malum konularda, bu da rahatsız ediyor, o hiçbir şey demese de ben kendimi kötü hissediyorum ama hiiiç de istemiyorum ne yalan söyleyeyim.
geçen bizimki de çiçek yollamış üzerine de "hayatımın en nadide çiçeği ve tomurcuğuna " yazmış, mesaja bayıldımm.
geçeciğine eminim canım..inan benim yaşadıklarımı bir ayrıntılı anlatsam derdin sen iyi kafayı yememişsin...bir ara çok kötü şeyler bile düşünmeye başladım çok ayrıntı vermek istemiyorum...ama işte zamanla geçiyor...ihmal konusuna gelince takma kafana biz iyi günde kötü günde diye söz veriyoruz birbirimize..sağlık olsun...eşininde buna çok takıldığını düşünmüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?