kızlar eşler süpper walla çok romantik, tuttumgerçi ben sevgililer gününe karşıyım olan var olmayan var ama yine de erkekleri çiçek almaya sevketmesi açısından güzel.
femalexcimm umarım ben de birgün arkama dönüp ne boş şeylere takılmışım derim ve umarım kafama uygun bir bakıcı çıkar karşıma da rahat ederim.
bir de eşimi çook ama çok ihmal ediyorum malum konularda, bu da rahatsız ediyor, o hiçbir şey demese de ben kendimi kötü hissediyorum ama hiiiç de istemiyorum ne yalan söyleyeyim.
geçen bizimki de çiçek yollamış üzerine de "hayatımın en nadide çiçeği ve tomurcuğuna " yazmış, mesaja bayıldımm.
canım sana nacizane bakıcı için bir önerim olacak varsa etrfında seni tanıyan birilerinden onların tanıdığı ancak senin tanımadığın genç ve çocuk sahibi birini bulmaya çalış..çok efektif oluyorlar..sen tanımadığın için tanıdığın birini özeline almak zorluk çıkarabileceğinden bu daha avantajlı olur. kesinlikle 30-40 yaş arası öneririm ve kendi çocuğu olmalı yani bizim gibi anne olmalı çok önemli...ben öyle buldum ve çok memnunum...
şu an görüştüklerimden 37 yaşında biri aklıma yattı bayaa, 3 kızı var üniversiteye hazırlanıyorlar o yüzden çalışıyor. onunla olur gibi geliyor. çok yakın değil ama referanslı dur bakalım inşallah iyi olacak.
ben geçen öyle bunalmışımki .berkte çok üstüme geldi 6 yaşındaki çocuga dönüm bak berk beni delirtme çekip giderim evden dedim. çocuk bir anda sarıldı ağlamaya başladı anne ne olur gitme .kendimi toparladım hemen saçmaladım resmen çocugun tam piskolojisini bozagım.
ya sen Berkle ilgili duygusal birşey anlatınca çok üzülüyorum...geçen anlattın ya yatak odasına gidip uyumuş babasına sarıldğını sanmış inan bende ağladım bide anneme anlattım oda çok duygulandı...yavrum tek çocukken ikiz kardeşi oldu, birden büyüdü abi oldu..babasınıda özlüyor..kıyamam ben ona...ya bunlar konuşup dert anlatmaya başlayınca daha duygusal anlar yaşayacağız galiba...
Günaydın..
Herkes uyuyor heralde ne güzel....
Biz dün gece sabahladık,yağız ağlaya ağlaya sabahı sabah etti.
Hiç birşeyde yediremedik,şimdi eşimi bekliyorum dr.götürücez.
Herkese iyi uykular.
Ya hep aklımda ama bir yazmayı unutuyorum.
WİNSTON ateşi yükseldi durduk yere demiştin,şimdi nasıl kuzun inşallah iyidir.
vayyyy süpermişşşş alkış figürü nerde yawwwwwayyy niye alakasız olsun...mutlu oldugumuz anlarıda yazacagız demi....
dün bana göderdigi çiçeklerin remini çektim face attım bide altına şu şiiri yazdım adam yazık çiçekler güzelmi diyor görmemiş gösteri verdim
Biz seninle duyguları paylaştık ve bütün gökyüzünü
Aynı dileği tuttuk bir yıldız kaydığında
Mehtabı uğurlayıp güneşler karşıladık
Yedi renk çıkardık yağmur damlalarından
Yağmurlarda ıslanmayı paylaştık
Durdurup zamanı kuş seslerinde erittik dudaklarda sevgi sözcüklerini
Gözün göze dediğini paylaştık
Yaprak yeşilini, kar beyazını, çiçeklerin kokusunu paylaştık
Bir yudum su, bir yudum sevgi değil
Biz seninle sevgiler denizini paylaştık...
pek romantik takıldım dün haha
ben il doğum zamanlarımd YANİ RAHAT 6 7 AYA KADAR DOKUNSUN İSTEMEDİM öpsün istemedim durumun karşısında bunu söyliyeyim dedimkızlar eşler süpper walla çok romantik, tuttumgerçi ben sevgililer gününe karşıyım olan var olmayan var ama yine de erkekleri çiçek almaya sevketmesi açısından güzel.
femalexcimm umarım ben de birgün arkama dönüp ne boş şeylere takılmışım derim ve umarım kafama uygun bir bakıcı çıkar karşıma da rahat ederim.
bir de eşimi çook ama çok ihmal ediyorum malum konularda, bu da rahatsız ediyor, o hiçbir şey demese de ben kendimi kötü hissediyorum ama hiiiç de istemiyorum ne yalan söyleyeyim.
geçen bizimki de çiçek yollamış üzerine de "hayatımın en nadide çiçeği ve tomurcuğuna " yazmış, mesaja bayıldımm.
hadi milliliğin hayırlı olsun hahahavalla bende bu sefer tuttum kocişi diyim milli olayım ilk kez kullanıyorum kociş lafını...bende beklemiyordum çünkü arkadaşı götürdü dün fizik tedaviye benimki bu haliyle araba kullanamıyor...özel günlerimizde en azından çiçek alır ama daha öncede anlattığım gibi kavgalıysak Aksaray metrosunda beni kaybedebilir...
canan bazen benimde böyle anlık gidesim geliyor..cuma karşıya geçiyoruz annemlere...eşim sakat ya ben kullanıyorum arabayı yine lanet trafik beni buldu..kız arkada yırtıyor kendini annem çocuğu oto koltuğundan almak için benle kavga ediyor,eşim suratını düşürmüş laf sokup duruyoruz:84::84::84:...anam bir an çek el frenini in yürü bir sonraki sapaktan metrobüse bin dedi şeytan, dedim defol git çoluk çucuk sakat koca sahibi bir kadınım ben.boşver hepimize oluyor bazen..önemli olan fiiliyata dökmemek...
hımm kıızyorum bak sanaaaaaaben geçen öyle bunalmışımki .berkte çok üstüme geldi 6 yaşındaki çocuga dönüm bak berk beni delirtme çekip giderim evden dedim. çocuk bir anda sarıldı ağlamaya başladı anne ne olur gitme .kendimi toparladım hemen saçmaladım resmen çocugun tam piskolojisini bozagım.
Günaydın..
Herkes uyuyor heralde ne güzel....
Biz dün gece sabahladık,yağız ağlaya ağlaya sabahı sabah etti.
Hiç birşeyde yediremedik,şimdi eşimi bekliyorum dr.götürücez.
Herkese iyi uykular.
Ya hep aklımda ama bir yazmayı unutuyorum.
WİNSTON ateşi yükseldi durduk yere demiştin,şimdi nasıl kuzun inşallah iyidir.
Burcu maşallah canım ya kiloları düşük değil bence,gerçi sen ve dr.daha iyi bilirsiniz ama.
Bak biz 8 buçuk olduk 8 300 kilomuz.
ekgıda için bence kendi dr.dinle,çünkü dr.en iyi bilen senin yakışıklıları,gelişimlerini vs.herşeyi en iyi o bilir.
Ama ben başlıycam dersen,önce meyve sularıyla başla bir kaç kaşık ver tepkilerini ölç bakalım.
Birde aklında bulunsun ne kadar çok devam sütü alırlarsa okadar iyi,anne sütüne eşdeğer sayılır.
Ekgıda sıklaştıkça ve alıştıkça mamayı reddediyorlar....
windy merhaba ben birce35 canım oğlun nasıl?merak ediyorduk seni görmek güzel sen yokken ben 28 haftada doğurdum 2 prematürem var onlarda oğlan senden haberler nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?