İkiz Anneleri Geyik Paneli

canım sana nacizane bakıcı için bir önerim olacak varsa etrfında seni tanıyan birilerinden onların tanıdığı ancak senin tanımadığın genç ve çocuk sahibi birini bulmaya çalış..çok efektif oluyorlar..sen tanımadığın için tanıdığın birini özeline almak zorluk çıkarabileceğinden bu daha avantajlı olur. kesinlikle 30-40 yaş arası öneririm ve kendi çocuğu olmalı yani bizim gibi anne olmalı çok önemli...ben öyle buldum ve çok memnunum...

sen içini ferah tut hayatım inşallah bir bakıcıda bulursun kafana göre .canım bir çogumuz eşlerimizi ihmalediyoruz kolay şeyler yaşamıyoruz yorgunluklarımız çok hem fiziksel hemde gönül yorgunluklarımız
biraz büyüsünler hepsi geçecek herşey harika olacak hepimiz için.....

şu an görüştüklerimden 37 yaşında biri aklıma yattı bayaa, 3 kızı var üniversiteye hazırlanıyorlar o yüzden çalışıyor. onunla olur gibi geliyor. çok yakın değil ama referanslı dur bakalım inşallah iyi olacak.

inşallah hayırlısı olur..çokta ön yargılı olma...sana kendini tanıtması için biraz zaman ve fırsat ver baktın içine sinmiyor işten çıkarırsın..bide şartları baştan konuş ne yapmasını istediğini iyice anlat..sonra ben temizlik yapmam,ütü yapmam,.çocuğu yıkamam falan demesin...

ya sen Berkle ilgili duygusal birşey anlatınca çok üzülüyorum...geçen anlattın ya yatak odasına gidip uyumuş babasına sarıldğını sanmış inan bende ağladım bide anneme anlattım oda çok duygulandı...yavrum tek çocukken ikiz kardeşi oldu, birden büyüdü abi oldu..babasınıda özlüyor..kıyamam ben ona...ya bunlar konuşup dert anlatmaya başlayınca daha duygusal anlar yaşayacağız galiba...

kızlar ben kaçayım..muhabbet tatlı ama cadılar sabah kalkar erkenden ayakatayız...hepinize huzurlu geceler ve bebişlere tatlı rüyalar...

bide beni düşün canım neler yaşıyorum ve eşimede bellietmemeye çalışıyorum..ama herşey onlar için .
umarım şu bir kaç yılı berkte yaralar açamadan atatırız ...
iyigeceler canım.....

Günaydın..
Herkes uyuyor heralde ne güzel....
Biz dün gece sabahladık,yağız ağlaya ağlaya sabahı sabah etti.
Hiç birşeyde yediremedik,şimdi eşimi bekliyorum dr.götürücez.
Herkese iyi uykular.

Ya hep aklımda ama bir yazmayı unutuyorum.
WİNSTON ateşi yükseldi durduk yere demiştin,şimdi nasıl kuzun inşallah iyidir.

günaydın canım
dişten başka bir derdimi var acaba? öksürükte başladı demiştin, inşallah ilerlemeden yakalarsınız, Allah şifa versin, haberdar et bizi de.

vayyyy süpermişşşş alkış figürü nerde yawwwww buldummm
ben il doğum zamanlarımd YANİ RAHAT 6 7 AYA KADAR DOKUNSUN İSTEMEDİM öpsün istemedim durumun karşısında bunu söyliyeyim dedim
bence eşin seni anlayışla karşılıyodur ve hazır olmanı bekliyodur onca sıkıntı yaşadın ameliyat kanama vs seni üzmek istemiyodur benceee seni anladığına eminimmm
hadi milliliğin hayırlı olsun hahaha

aksaray metrosu hikayesini hatırlıyorum yaaaa şunu farkettimki aslında herkes aynı hayatı yaşıyo
yani velenirken benzer sorunlar
evliliğin ilk zamanalrındaki alışma sürecinde aynı sorunlar
hamilelikte
yeni doğum yapınca
anne babaolmaya alışırken

yani durumumuz mevkimiz maddi durumumuz manevi dururmumuz v svs ne olursa olsun en başta insna olduğumuz için sanırım genelde benzer şeyleri yaşıyoruz

geçen bi aile programı izliyorum işte karı koca anlaşmazlıklarından bahsediyo uzman kişi şöyle bi cümle kurdu ve pek hoşuma gitti

kadın kavgada herhangi bi olaya yaklaşırken veya bişey isterken erkeğin kadın gibi düşünmesini ister diyo
erkekde aynı durumlarda karşısındakinin onun gibi düşünmesini ister diyo
yani biz kcoalarımzıdan olaylara bi kadın gözü ile bakmasını beklerken onlarda aksine onalr giib erkek gibi bakmamızı istiyolar olaylara dolayısı ile anlaşamıyoruz hahha

canım şimdilik düşüncede kalıyo vallahi eyleme geçirmek istesemde cesaretim yok hahahaha
hımm kıızyorum bak sanaaaaaa

sabahta ben devrimin eline vurudm gene yawww yemek yemiyor diyeeeekendimede

canım geçmiş olsun benim mustafa azı patlatıyooo hiç uyumuyor kaç gecdir allah yardımcımız olsunnn

winston nerelerdsin kuzuummmm

bide bu beren naz nerelerde yaaa nikini değiştirmişti dimi oooo

aylar sonra nihayet ağdaya gideceğim bende bu günn kociş erken gelecekmiş bende 4 randevu aldımmm
ay daha elimi yüzümü yıkamadım yaaaa çok pasaklı oldum bennn
dün evi süpürüdm bu gün gene berbat

birsenle konuşuyorum bu ara wınnı kırılmışş kuzumunnnn netsiz kalmışşşş

Ben geldiiiii.Ama kimseler yok yine.

DR.geldik oğluşu yatırdım bende hemen yattım 2 saat uyumuşuz,çocuk bayıldı artık tabi uykusuzluktan.Eşim evdeydi oda çayı koymuş oh yaptık mis gibi kahvaltımızı.

Neyse.yağızın durumu sıkıntılı yine teyzeleri
Dr.çenesindeki kızarıklardan şüphelendi,5.6.ay hastalığı olabilir dedi.2,3 gün takip edicekmişiz.
Boğazı kızarmış kuzumun yineöksürüyorda şurup aldık.
Birde üstten iki diş iyice kabarmış dedi onun sıkıntısı.
Cananın doğum gününden beri toparlayamadı ya,neredeyse 1 ay olacak sadece 100 gr.almış eee hiç yemiyorki.
Dün gece sabaha kadar ağladı,sancısı vardı gibi şekerli su içirdim birde sıcak havlu koydum karnına,dr.değişik ne yedirdin dedi,gece yatmadan muhallebi yaptım içine pekmez koydum yemeyen çocuk bayılarak yedi hııı işte o dokunmuştur dedi mide sindirememiş yiyip hemen yattığı için,biz yedi diye bir oynamadığımız kalmıştı sonuca bak ya sabaha kadar kıvrandı kuzum
Bizden bu kadar teyzoşlar sonra gelirim yine anacım

sağol canan depresyondayım ev hapsi 2 bebekle ağır gelmeye başladı birde gece mesaisi uyumazlar yemezler canınızı sıkmayım diye okuyup gidiyorum
düzeltilmiş 4 ayı devirdiler benimkiler hala 6.5 kg lar aile hekimi ek gıdaya geç diyor kendi dr ları geçme diyor ne yapacağımı şaşırdım ama tattırmaya başlamaya karar verdim ne önerirsiniz deneyimlerinizi bekliyorum yoğurt mayalamayı anlatın hazır bebe yoğurdu 6+ay veremem kendim yapmam lazım
yol gösterin banada biraz büyütelim benim küçümenleri

Burcu maşallah canım ya kiloları düşük değil bence,gerçi sen ve dr.daha iyi bilirsiniz ama.

Bak biz 8 buçuk olduk 8 300 kilomuz.

ekgıda için bence kendi dr.dinle,çünkü dr.en iyi bilen senin yakışıklıları,gelişimlerini vs.herşeyi en iyi o bilir.
Ama ben başlıycam dersen,önce meyve sularıyla başla bir kaç kaşık ver tepkilerini ölç bakalım.
Birde aklında bulunsun ne kadar çok devam sütü alırlarsa okadar iyi,anne sütüne eşdeğer sayılır.
Ekgıda sıklaştıkça ve alıştıkça mamayı reddediyorlar....

Uzunca bir aradan sonra merhaba arkadaşlar... İşede başlayınca çok yoğun geçiyor günler, birde malum grip yaygın buaralar kaçamadık yakalandık bizde.. Dinlenmeyi başarabilirsek iyileşeceğiz inşallahh...

Artvinli canım geçmiş olsunn yağızımaa.. Şurup yanında bol meyve suyu takviyesi iyii gelir inşallahh.. Bol sıvı alsın diyor doktorlar genelde... Boğazları temizleniyormuş yumuşuyormuş...

merhaba kızlar,herkes iyidir İnşallah..geçmişe henüz bakamadım.

yoğun bir tatilin ardından okula döndüm..keşke dönmeseydim,bugün okulda ağladım en sonunda.hayat bugünlerde oyun oynuyor benimle,hiçbirşey yolunda gitmiyor.bakıcımız rahatsızlandı,ayağını incitmiş birde grip olmuş..zaten pek de menun değildim..yarın yeni bir bakıcıyla görüşcem.daha genç,daha dinç.anneme gerek kalmadan tek başınada bakabilir sanırım,deneyimide var..Hayırlısı olsun bakalım..bugün müdürde anlayışsızlık yaptı bende öğretmenler odasında baya ağladım.yarında sevk aldım okula gitmiycem.

bebişler iyi teyzeleri,9 aylık olacağız 5 gün sonra.Deniz de artık oturuyor Şükürler olsun.büyüyorlar işte ama baba diyorlar ya en çok.gıcık oluyorum,sanki, babaları doğurdu.sen onca acı çile çek onlar baba desin olmaz:84:..birde bizi taklit ediyorlar çok komik ya,kayınvalidem Deniz yakında yürür diyor,o zaman daha çok yorulacakmışım doğru mu ya?birde dişlerimiz çıkıyor,çok zormuş ya.

hepinizi özledim valla,çoook öpüyorum

windy merhaba ben birce35 canım oğlun nasıl?merak ediyorduk seni görmek güzel sen yokken ben 28 haftada doğurdum 2 prematürem var onlarda oğlan senden haberler nasıl?

firdos bizde özledik seni
dünyanın çekim yasası ne yazıkki bulunduğun durumu çeker hep iyiysen iyilik kötüysen kötü olaylar peş peşe gelir çorap söküğü gibi yani
biran önce mutlu olki mutluluklar gelsin hep
bende aynı depresif evde dolanıyorum depresyonum hiç bitmiyor

Canım merhabaa Allahım sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin... prematüre doğanlar normal doğanlara göre daha çabuk büyürlermişş.. Kocaammann olcaklarr inşallahhh Çokçana öpüyorumm paşalarınıı :)

Biizimde az biraz öksürügümüz var onun dışında iyiyiz çok şükürr.. 1 hafta sonra 9.ayımızdann gün almaya başlayacağızz inşallahh.. Zamannn ne çabukk geçiyor vallaa..

windy merhaba ben birce35 canım oğlun nasıl?merak ediyorduk seni görmek güzel sen yokken ben 28 haftada doğurdum 2 prematürem var onlarda oğlan senden haberler nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…