İkiz Anneleri Geyik Paneli

WİNDY aman aman hoşgedlin...
Ya benimde bugün aklımdan geçiyordun,söz verdi bak gelemedi diye:))))
Neyse nasıl arda oğluş?Aman öksürüğe dikkat et canım.Sonu kötü olmasın bizim gibi.

Yağızda hasta teyzesiÇok keyifsiz hiçbirşeydden memnun değil sürekli kucağımda artık bileklerim bile ağırıyor..

FİRDOs sende hoşgeldin canım....
Tüh bakıcı işi kötü olmuş.Valla madem bıraktı içimde kalmasın söyliyeyim bari,
Ya ben çok şaşırıyordum zaten o yaşta teyze nasıl bakıyor ikizlere diye
Hakkınızda hayırlı içine sinen bir olur inşallah.
Aman maşallah oğluşlara
Yağızda ilk baba demeye başladı Ama biz pekbir memnun olduk beee.
Konuşma gayreti başladıysa annede der be kuzum

DR.her seferinde ayırdınmı odasını diyip duruyor
Ama ben hiç cesaret edemiyorum.
Bende halen devam eden yağızı kaybetme korkusu var,daha arkamı dönemiyorum aklıma türlü türlü şeyler geliyor.Düşünün yüzünü yorganıyla örtermi diye bile düşünüyorum,1 saat kesintisiz uyusa gidip nefesini dinliyorum.
Şimdi ben böyleyken nasıl yanlız yatırayımki?
Bende çaresiz yazı bekliyorum.
2 saatte bir uyutmam normal değil öylemi;?
Ama uykusu geliyor yatırınca hemen uyuyor,böyle alıştığı içinmi acaba:26:

ayyy bir gece gelmedim depresyon bağlanmışsınız bu ne beeee dökülüyorsunuz silkelenin bakimm....

benim aliş vınnıma tekeme attı kırdı kociş bugün mecburen yenisini aldınbu sefer beyaz almış 2 siyah gitti ..belki uğurlu olur dedi....

bunalım konunuza gelince.....bende dönem dönem depresyona girdim....
ama benim en çok anneme gidip gelmelerim soktu....herzaman derim müthiş dengesiz
bir annem var....konuştukları yaptıkları beni depresyona sokuyordu ...ve ona mecbur olmamı kullanması .......

çocuk için erken olduğunu yada geç olduğunu düşünmedim hiç.....bazen zaman zaman yani
keşke tek bebeğim olsaydı dedim...ağır geldi yalan yok.....ama onlara bakmak değil...
eve hapis olmak ,sosyal yaşantımdan asosyal olmak .....
ama en çok kocamın gidişleri yordu beni.....

bende çok erken evlenen biriyim 18 yaşımda evlendim 27 yaşımı doldurdum 28 deyim haziranda 9 .yılımıza giriyoruz........ben evliliğim ilk 5 senesi hiç ama hiç çocuk istemedim..kocamda sağolsun hiç laf etmedi...aramızda 9 yaş var .....ve benim evliliğim dönüm noktam oldu ....kendi ailem içimdeki huzursuzluj mutsuzluk beni evliliğe itti...bende hayatımın kumarını oynayıp eşimle tanışma dahil 6 ay içnde evlendik ...bugünde beni istedikleri gün sözlendiğimiz gün...hatta....
evliliğimin ilk 3 yılı kaynanamlada geçse çok büyük sıkıntılarım olmadı...ailemin yanından daha özgürdüm,ekonomik olarak daha rahattım,istediğim saatte eve geliyor...istediğimi giyiyor,arkadaşlarımla eyleniyordum....gerçekten muhteşem geçen 5 yılım oldu dolu dolu gezdim ,tozdum,eylendim...sonra yeter dedik çocuk istedik...ama hemen gelmedi tabii o dönem çok yıprandım....yıprattımda eşimi...2.yılın sonunda kavuştum kuzularıma...ve o dönemde muhteşem bir eşe sahip olduğunu birkez daha anladım........

yavrukirpim geçecek senin döneminde bizde yaşadık...ama sen bizden bir adım daha şanslısın cnm bunu düşün..elifcik tek bebek ,sonra bakıcı tutma şansın var bunlar artı....bence benimde evimi temzilyecek biri olsa ben takla atardım....sende haklsıın bunca zaman gezdin tozdun....

şimdi sen her koışulda özgürde olsan ruhun beynin hapis...sen evde elifi bıraksan aklın onda kalıyor...onla gitsen rahat edemiyorsyon....ne gidebiliyorsun ne kalabiliyorsun....

sıkma canını...geçecek kuzumm

artvinli cnm çok geçmiş olsun .....aama alişle ömerde hala iyi olmadı cnm...salgın var malesef cnm...

windy cnm hoşgeldinn.....

sevgililer günü muhabbeti olmıuş bizde atraksiyon yoktu kızlar malum cenaze vardı...

aksam eve dönerken çicek alacağım dedi...istemedim..oda ıslak hamburger ısmarladı bana....eve geldik yattık valla.........pek kutlamayı sevmiyoruz biz sevgiililer gününü ben bişeyler yapacağım için acıkcası istemiyordum....

neyse kimseler yokkk ben kaçar sülümanı izleyeceğimm

merhaba herkese geçmişi pek okuyamadım sadece aklımda kalanları yazıyım sevgililer gününden bahsetmişsiniz bizde alelade geçti kutlamadık bile bu kafayla akşama unutmuşum bile . çoğumuz bunalımdayız sanırım daha doğrusu bu bebekler konusunda sıkıntılarımız var. biz de 5 yıl görüştük 5 yıl sonra da kızçelerimizi kucağımıza aldık şimdi düşünüyorum da evliliğimizde bile bekar gibi yaşamışız ama evlatlarımız yokluklarını da göstermesinAllah
Artvınlı melis iyi sağol dün yine fena oldu ateşi çıktı ama akşama doğru düştü ve şimdiye kadar çok şükür iyiydi ne yazık ki huy değişikliği var kucak istiyo velet kollarını açıp kucağı işaret ediyo bana çok acayip geliyo hani derler ya evlat hiç büyümez diye sanki bunları yapması için çok ufakmış gibi bu arada yağıza geçmiş olsun o ne hastalığı ben anlamadık kızamık mı demek istedin bu arada kilosu da bence fena değil doktor söylemiştir zaten pek kilo almamış ama vermemişte çocuk ne yapsın hastalık atlattı öyle zamanlarda pek almıyolar
yavrukirpi inşallah bugünler de geçecek seni çok iyi anlıyoruz çoğumuz aynı şeyleri yaşıyoruz ben bugünler,in biteceğini umut ediyorum şimdi düşünüyorum da masal gibi yaşıyormuşuz herşey berbat oldu bi de bizim başka aksiliklerimiz de oldu kızçelerin doğumu ile birlikte ama inşallah bunları da atlatırız ben de bazen çok kötü hissediyorum kendimi diyorum ki kızlardan önce çok mutluyduk ama bunu içmden bile söylemekle ne kadar memnuniyetsiz olduğumu düşünüyorum
femalex konuya çok güzel bi açıklama getirmişsin aynı hisleri yaşıyoruz hırsız olayından tut da kaybetme hissine kadar ama geçeceğini söylemen süper bi haber

bende sana kızıyorummmmm eline ne vurdun bakayım kuzumun

geçmiş olsun canım inşallah toparlarsınız biran önce .alışkın deyilse sıkabilir canım ama benimkiler sürekli yiyor ve gecede biberondan yiyorlar .daha evel yazmışımdır belki benimkiler aptamili sade içmiyorlar cıvık geliyor bende gogglenin pirinç ununu pişirip içine aptamil katıyorum ama rahassızetmiyor.

canım kiloları gayet iyi çok badere tlattı yazık kuzuların .bide 4 aylıklar .bence canım az az meyva sularından tattır alışsınlar yavaştan .yoğurda gelince bir bardak sütü iyice kaynat bardaga tekrar boşalt parmagını biraz yakacak sıcaklıga gelince bir tatlı kaşıgı yoğurdun içine bir kaşık ısıttıgın sütten koy biraz cıvızın yogurt içine dök hafif karıştır azınıda kapat altına ve üstüne bir kaç kat havlu vb bişeyler at 5 saat beklesin aç dolaba koy bir kaç saatte orda beklesin sonra çıkar ısısnsın .kuzucukların afiyetle yesin.ama ilk zamanlar tzdı buruk gelir onlara az az ver alışsınlar bir kaç hafta sonra alışırlar.

kötü bir başlangıç ve bir gün olmuş canım müdüründe anlayışsızlıgına sinir oldum ...inşallah yeni gelen bakıcıyla anlaşırsınız bir sorun çıkmaz .

bu demek oluyorki bizi ihmal etmiyeceksinnnnnnn....

en çok 38.3 e çıktı kulaktan ilaç içirdim 4 kez 2 günde bugünde yok ateşi hiç içirmedim sanırım dişten herşeyi ıssırıyo ama herşeyi kendi kıyafetlerini bile egenin daha kolay çıktı sanki ateşi olmadı en azından bişi yemek istemiyo bu sefer açlıktan bağırıyo durum fena bende

buralardayım da eceyle uğraşıyorum pinpiriklendim iice sürekli ateş ölçüyorum o yüzden açık kalıyo bilgisayar ama ben olmuyorum
sizden ne var ne yok???
sevgililer gününe gelince eşim diyo ki ıspartaya gidince bi mağazaya girecekmişiz bana ordan alacakmış ne alacaksa onun istediğinede ben yaklaşıncada bip bip dicekmiş bende ona ordan alacakmışım:))bizim değişik bi ilişkimiz var sanırım geçen senede playstation3 almıştık ortak:)

inşallah bir kaç güne çıkar dişiniz rahatlarsınız en zor dönemdeler .playstation olayıda çok güzel .benim eşimde bir yıl arabasını deyiştirdi tamda birgün öncesine denk geldi ve bana sevgililer günü hediyesi olmuş oldu tabi arabayı o kullanıyor ......

Son düzenleme:
Hoş gördüm dırımcım.. arayı açtım gibi oldu ama sizleri okuyunca hiç yabancılık hissetmedim valla... Özlemişim... Bende doğum sonrası sıkıntılar üzüntüler vs. yaşayınca biçok şeyden kendimi çektim farkında olmadan sanırsam.. Sizler görüşünce birde reelde nasılda güzel oluyordur valla.. Çevreme bakıyorumda bi tane bile şu sıkıntım var diye paylaşacagım adam kalmamış... Sanırsam benim depresyon hala devam ediyo neyse :)

Canım artvinlim, Arda kuzum iyi çokk şükür o atlattı sayılır ama annesi buaralar hapşuruk öksürük ortaya karışık bir halde.. Oğluşuma yaklaşsam bitürlü yaklaşmasam..

Ne zormuş herşeyi dengede tutabilmek ya... ne çok sorumlulugumuz varmışş... Allahım hepimize güç kuvvet vere...

iyi geceler hanımlar.......men geldim nefes ve windy merhabalar sağolun kızlar

nefesciğim ben sizi yanlız bırakmam ama veletuslar vınnı kırdı yaa 100 tl

ilk üyelik olunca bedava verdiler..onu ömer pc ani bir hamle yaparak düşürdü ve parçalandı
sonra eşim yeni aldı buna 100 tl verdi...sonra bunuda dün aliş tekmeledi kırdı bugün yenisini aldı 200 tl gitti valla içime oturdu ama netsiz kalamam ki yaww.....

neysem anam bendeki yıkama çılgınlığını görmelsiniz kızlar offf makina sadece aksamları huzr buluyor bende yorludum yıkamaktan yaaa.....en son klozet takımını ve misafir hamam takımlarım ile misafirlik el havlularımı yıkadım.....onlarıda saracağım çuvallayacağım.....başka hurçlayacağım bişey kalmadı sanırım ....günlük havlu ,kıyafetler,ve hamam takımım dışında.......h.sonu misfirlik çanak çömleği sardımmı....günlükler yola devam edeceğim.....ben hazır olayımda karşı taraf çıktığında anında orada olup işlerimi halledeyim..........

yanlız çok takıntılıymışım yaa kendime uyuz oldum...bir çuval yapıyorum yaa illa o çuvala aynı tür şeyleri sokamay çalışıyorum...mesela pikelerle ,battaniyeleri aynı çuvala koymak için bir battaniyeyi bekliyorum kurusun diye....kapat ağzını dimi ama yok.....üstlerine tek tekk yazıyorum...danteller tek çuval...misafir havluları ile diğer misafirlik eşylar bir çuvala.....hastalıkmı var dedim en sonunda...ev çingene hamamına döndü valla....tabii bu arada sadece yemek bulaşık çamaşıra yetişiyorum ....h.sonu tüm nevresimerimi ütüleyip hurçlayacağım.....pazar günüde alışveriş gideceğiz...

Son düzenleme:
yaz hayatım sıkıntılarını ya aşk olsun burda dertleşiyoruz dimi yaniii

bencede kiloları gayet güzel takıntı yapnma bak biz yaşımıza girdik hala 10 kiloyu göremedik yani
ek gıdaya gelince seninkiler ileri prematüre olduğu için başla dersem belki yanlış bişey demiş olurum ama yoğurt tarifini vereyim
1 kilo süte ben 1 yemek kaşığı yoğurt çalışıyorum kaynatıyorum el dayanacak sıcklığa gelince mayasını katıp kapatıyorum tabi önce mayayı sütün içinde iyice karıştırıyoum eğer devam sütünden yapacaksan 100cc ye 1 çay kaşığı yoğurt ky canım 5-6 saat oda sıcaklığında beklet sarıp sonra dolaba koy ordada 5-6 saat beklet sonra yedir kuzularına
aman aman gçmiş olsun kuzum yaaa
okul olayına gelince vallaa sorun iç bitmiyo okullarda benim kocişinde okuld kurslarda sorun çıkmış cuma toplantı varmış bakalım ne sonuç çıkack
bakıcı işinde hayırlı olsun canım umarım iyi birisini bulursunn

ilk kelimeleir genelde baba oluyo ama bu daha kolayına geldikleri için
taklit işini osrma benimkileri görsen gülürsün ölmekten öksürsem onu bile taklit ediyolar hahah

playsataysın ha haha hakketten değişik bi ilişkiniz varmış hahaha

Netin basına oturmak ne güzel ..

Canan naber canım nasılsın ..
Benim oglum yastıgı üstüne aldı oynarken uyumus ilk defa kendi kendine uyudu bende az geldim bakayım dedim..

canım en iyisini yapmışsın herşey düzenli olursa yerleşmende rahat olur bende birkere taşındım ama aynısını yaptım ve eve taşıyanlarada dedim kolilerin üstüne bakın ne yazıyorsa o odaya götürün hatta bu evimde kiler var bazı şeylerin üstüne kiler diye yazmıştım ama iki günde yarleştim resmen tabi yardım edenlerde oldu...çamaşıra gelince benim makinada hiç kapanmadı iki gündür fulll çalışıyor hatta şuan bile temizleri bile yıkıyorum yazık benim yardımcı içinden kızıyordur nasıl kalkacak onca ütünün altından bilmem..hadi sen taşınıyorsun bana ne oluyor bilmem her oda ayakta bir tek berkin odası toplu hafta sonuna biter inşallah hepsi kocam gelecekkkkkkkk

Netin basına oturmak ne güzel ..

Canan naber canım nasılsın ..
Benim oglum yastıgı üstüne aldı oynarken uyumus ilk defa kendi kendine uyudu bende az geldim bakayım dedim..

hoş geldin canımmmm....

günaydınlar.......

kimseler gelememiş....valla aksamda yoktu kimse...

ben sabah 7.30 kalktım yani çocuklar kalktı valla...
bende onlarla yatak keyfi yapıp ..kalktım ömer öle bir kaka yapmışki hemen altını aldım....
alişinde aldım yarım makina çamaşır çıktı valla ..kalktım hemen yıkanan çamşırları çıkardım......ipte kuruyanları aldım....çıkanları astım...bulaşıkları akıttım...tezgahı temizledim...
kuruyanlarıda hurçladım......çocuklara kahvaltı yaptırdım...kendim ettim...etrafı topladım ...çamaşır attım makinaya....çocuklar koli bandı kaybetmişler çuvalların ağzını kapatamadım bi türlü....neyse az kaldı yıkama işim......

ama evim berbat yaa bugün süpüreceğim heryeri en azından .....

bugünde bezelye pişireyim diyorum....dünden kuru kaldı ama öğlene bana yeter.....yanınada pilav yaparım......

Günaydın herkese..

WOMEN allah kolaylık versin.Taşınmak kadar zor bir iş yok sanırım.
Bende taşınırken öyle yapmıştım,yerleşmesi daha rahat oluyor.
Ama yerleşirken babamla yerleitirdik mutfağı aman allahım ne geçmişse koymuş dolaplara
Borcamlarımı arıyordum bak kaç aydır,onları kullanmadığım büyük tencerelerim vardı geçen gün lazım oldu aman allahım borcamlar içindeOrtadan kalsın diye yapmış :44:

WİNSTON çok geçmiş olsun eceye..Aman bu diş bizide bitirdi ya,daha geride zor dişler var,
Tam 1 aydır sıkıntısı geçmedi...

WİNDY sanada çok geçmiş olsun kuzum.Salgın var ya,herkes hasta yatıyor.
İnşallah kuzuna geçmez,emzirirken maske taksan korkarmıki acaba.:26:
Öperim ardayıda.

NEFES canım yağızda muhallebi yiyor ona alışkın yani,ama içine pekmez koymuştum o sıkıntı yapmış.
Sanada kolay gelsin.Bizde yaza odaları değiştiricez,ev büyük ve ısıtamadık,her ay 400 fatura olurmu ya.biriktirsem yatak odamı değiştiririm bee.Küçük odalara taşınıcaz artık,ama nasıl bilmem

MEDİNE kayıplardasın canım

artvinli hoşgeldin cnm....valla cnm toplanmak pek sorun değilde çocuklarla olmuyor işte......................................................................

yoksa tüm yıkanacakları yıkadım ben .....şimdi kurusunlar bu h.sonu hepsi biter.....sonra salondaki halımı bi süpüreceğim....kaldıracağım nasıl olsa o oda kullanılmıyor....

çuvallarıda balkona sıraladımmı bitti....h.içi annem gelecek o çocuklara bakar ben kolilerim...

sonraki hafta nişan var .....rahat takıllırz....sonra eşim tekrar gidecek .....belki o hafta ben giderim anneme ...anemin kimyası bozulur 2 hafta bizde kalınca...bu hafta sen gel dedi...dedim 1 hafta kalmamız gerek o zaman dedim...o zaman ben gelirim dedim....düşünün yaaaa...burnundan getireceğim ama...

artvinli kıss ev kaç m2 o kadar fatura geliyor...

ben kaçar çocukları uyutmuştum....çamaşır asarken ali kalktı ...onu tekrar uyutum şimdi gidem asayım şu çamaşırı

offff sinir oldum yaaaaaaa salladım uyuttum gittim 3 parça bişi astımmm bağra bağraaa ağlıyooo....aman yaaaa....yine sallama merasimindeyimmmmmmmm

herkesler iyi günler diliyorum.hasta bebeklerimizde biran önce iyileşir inş..bana gelince 3 ay sonra ilk defa mutlu oldum burda saçma olcak ama yinede anlatayım dedim.bi köpeğimiz var sabaha kadar depoda resmen yerleri tırmaladı sabah eşim dışaı çıkardı yine durmuyor aradım geldi eşim içeri almış sesi kesildi.yemek yemiştik az önce yanımdaki kıza dedim onada yemek götür diee bi bakmışki doğum yapmış 2 tane dedi.bende eşimi aradım hemen geldi tam içeri girmiş diyo yuvarlak balon gibi bişi çıkardı yalayarak yırttı vee içinden bi yavru daha çıkmış.çok sewindim yaaa.günlerdir hatta aylardır yüzüm bu kadar gülmemişti sizinlede paylaşayım dedim.belkşde geriside gelir hehe ne dersiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…