- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
canım benimkiler 1 martta yaşlarını daolduracak...ama ben 6. aydan beri odalarında yatırıyorum..işte o sorunlu dönemlerimde odamdaki beşilerine yatırdım bir süre sonra tekrar odalarına aldım odamdaki beşiklerinide kaldırdım..odalarında kendi karyolalarında ayrı ayrı daha rahat yatıyorlar..gece ağlarlarsa alıp emziriyorum sonra yerine yatırıyorum üşenirsem yanımda kalıyorlar, yada eşim alıp götürüyor yerlerine ama bu son 3 haftadır oda hiçbir şey yapamıyor...bir an önce iyileşir inşallah..
sana tavsiyem ne kadar erken ayırısan o kadar iyi oluyor ve sende o kadar çabuk alışıyorsun..ilk zamanlar ben hiç uyuyamıyordum...
canım yağız artık 9. ayın içinde her iki saatte bir uyku fazla bence..o yüzden gece uyumaz kolay kolay...gündüz biraz yorulacak ki gece erken uyusun.. ben engeç akşam 4 te uyanmalarını sağlıyorum sonra en geç 9 da uyuyorlar...
kesin eşya topluyordur womenn, çook tipik bir başak kadını yahu.
artvinlim cidden sen yağızı niye 2 saatte bir uyutuyorsun ben bile artık okkadar sık uyutmamaya çalışıyorum, seninki oyun filan da oynayabilir artık, bizimki artık çok ilgi istiyor devamlı yanında olup en azından konuşmak gerekiyor. bizimki de ana uyuya 12:00 gibi yatıyor 9'a çekebilsek harika olacak o 3 saat ilaç gibi gelir walla. ama işte akşam tembellik edip çocuğun düzenini oturtmadım bir türlü.
femalex sizinki de biz gibiymiş bir yıl farkla biz de 27'de evlendik 3 yıl istemedik sonra da o gelmek bilmedi 32'de geldi neyseki, artık her doğumgünüm, evlilik yıldönümüm stres faktörü olmuştu.
ya kızlar benim bilgisayar da iyice emektar oldu ama ben çeviri yaptığımdan diye yeni bilgisayara hızımı keser elim kolay alışamaz korkusuyla değiştiremiyorum, harf düzeni fln biraz değişiyor ya cesaret edemiyorum, bu gidişle elimde patlayacak.
vayyyy süpermişşşş alkış figürü nerde yawwwwwbuldummm
ben il doğum zamanlarımd YANİ RAHAT 6 7 AYA KADAR DOKUNSUN İSTEMEDİM öpsün istemedim durumun karşısında bunu söyliyeyim dedim
bence eşin seni anlayışla karşılıyodur ve hazır olmanı bekliyodur onca sıkıntı yaşadın ameliyat kanama vs seni üzmek istemiyodur benceee seni anladığına eminimmm
hadi milliliğin hayırlı olsun hahaha
aksaray metrosu hikayesini hatırlıyorum yaaaa şunu farkettimki aslında herkes aynı hayatı yaşıyo
yani velenirken benzer sorunlar
evliliğin ilk zamanalrındaki alışma sürecinde aynı sorunlar
hamilelikte
yeni doğum yapınca
anne babaolmaya alışırken
yani durumumuz mevkimiz maddi durumumuz manevi dururmumuz v svs ne olursa olsun en başta insna olduğumuz için sanırım genelde benzer şeyleri yaşıyoruz
geçen bi aile programı izliyorum işte karı koca anlaşmazlıklarından bahsediyo uzman kişi şöyle bi cümle kurdu ve pek hoşuma gitti
kadın kavgada herhangi bi olaya yaklaşırken veya bişey isterken erkeğin kadın gibi düşünmesini ister diyo
erkekde aynı durumlarda karşısındakinin onun gibi düşünmesini ister diyo
yani biz kcoalarımzıdan olaylara bi kadın gözü ile bakmasını beklerken onlarda aksine onalr giib erkek gibi bakmamızı istiyolar olaylara dolayısı ile anlaşamıyoruz hahha
canım şimdilik düşüncede kalıyo vallahi eyleme geçirmek istesemde cesaretim yok hahahaha
hımm kıızyorum bak sanaaaaaa
sabahta ben devrimin eline vurudm gene yawww yemek yemiyor diyeeeekendimede
canım geçmiş olsun benim mustafa azı patlatıyooo hiç uyumuyor kaç gecdir allah yardımcımız olsunnn
winston nerelerdsin kuzuummmm
bide bu beren naz nerelerde yaaa nikini değiştirmişti dimi oooo
Ben geldiiiii.Ama kimseler yok yine.
DR.geldik oğluşu yatırdım bende hemen yattım 2 saat uyumuşuz,çocuk bayıldı artık tabi uykusuzluktan.Eşim evdeydi oda çayı koymuş oh yaptık mis gibi kahvaltımızı.
Neyse.yağızın durumu sıkıntılı yine teyzeleri
Dr.çenesindeki kızarıklardan şüphelendi,5.6.ay hastalığı olabilir dedi.2,3 gün takip edicekmişiz.
Boğazı kızarmış kuzumun yineöksürüyorda şurup aldık.
Birde üstten iki diş iyice kabarmış dedi onun sıkıntısı.
Cananın doğum gününden beri toparlayamadı ya,neredeyse 1 ay olacak sadece 100 gr.almış eee hiç yemiyorki.
Dün gece sabaha kadar ağladı,sancısı vardı gibi şekerli su içirdim birde sıcak havlu koydum karnına,dr.değişik ne yedirdin dedi,gece yatmadan muhallebi yaptım içine pekmez koydum yemeyen çocuk bayılarak yedi hııı işte o dokunmuştur dedi mide sindirememiş yiyip hemen yattığı için,biz yedi diye bir oynamadığımız kalmıştı sonuca bak ya sabaha kadar kıvrandı kuzum
Bizden bu kadar teyzoşlar sonra gelirim yine anacım
sağol canan depresyondayım ev hapsi 2 bebekle ağır gelmeye başladı birde gece mesaisi uyumazlar yemezler canınızı sıkmayım diye okuyup gidiyorum
düzeltilmiş 4 ayı devirdiler benimkiler hala 6.5 kg lar aile hekimi ek gıdaya geç diyor kendi dr ları geçme diyor ne yapacağımı şaşırdım ama tattırmaya başlamaya karar verdim ne önerirsiniz deneyimlerinizi bekliyorum yoğurt mayalamayı anlatın hazır beber yoğurdu 6+ay veremem kendim yapmam lazım
yol gösterin banada biraz büyütelim benim küçümenleri
merhaba kızlar,herkes iyidir İnşallah..geçmişe henüz bakamadım.
yoğun bir tatilin ardından okula döndüm..keşke dönmeseydim,bugün okulda ağladım en sonunda.hayat bugünlerde oyun oynuyor benimle,hiçbirşey yolunda gitmiyor.bakıcımız rahatsızlandı,ayağını incitmiş birde grip olmuş..zaten pek de menun değildim..yarın yeni bir bakıcıyla görüşcem.daha genç,daha dinç.anneme gerek kalmadan tek başınada bakabilir sanırım,deneyimide var..Hayırlısı olsun bakalım..bugün müdürde anlayışsızlık yaptı bende öğretmenler odasında baya ağladım.yarında sevk aldım okula gitmiycem.
bebişler iyi teyzeleri,9 aylık olacağız 5 gün sonra.Deniz de artık oturuyor Şükürler olsun.büyüyorlar işte ama baba diyorlar ya en çok.gıcık oluyorum,sanki, babaları doğurdu.sen onca acı çile çek onlar baba desin olmaz:84:..birde bizi taklit ediyorlar çok komik ya,kayınvalidem Deniz yakında yürür diyor,o zaman daha çok yorulacakmışım doğru mu ya?birde dişlerimiz çıkıyor,çok zormuş ya.
hepinizi özledim valla,çoook öpüyorum
ayyy bir gece gelmedim depresyon bağlanmışsınız bu ne beeee dökülüyorsunuz silkelenin bakimm....
benim aliş vınnıma tekeme attı kırdı kociş bugün mecburen yenisini aldınbu sefer beyaz almış 2 siyah gitti ..belki uğurlu olur dedi....
bunalım konunuza gelince.....bende dönem dönem depresyona girdim....
ama benim en çok anneme gidip gelmelerim soktu....herzaman derim müthiş dengesiz
bir annem var....konuştukları yaptıkları beni depresyona sokuyordu ...ve ona mecbur olmamı kullanması .......
çocuk için erken olduğunu yada geç olduğunu düşünmedim hiç.....bazen zaman zaman yani
keşke tek bebeğim olsaydı dedim...ağır geldi yalan yok.....ama onlara bakmak değil...
eve hapis olmak ,sosyal yaşantımdan asosyal olmak .....
ama en çok kocamın gidişleri yordu beni.....
bende çok erken evlenen biriyim 18 yaşımda evlendim 27 yaşımı doldurdum 28 deyim haziranda 9 .yılımıza giriyoruz........ben evliliğim ilk 5 senesi hiç ama hiç çocuk istemedim..kocamda sağolsun hiç laf etmedi...aramızda 9 yaş var .....ve benim evliliğim dönüm noktam oldu ....kendi ailem içimdeki huzursuzluj mutsuzluk beni evliliğe itti...bende hayatımın kumarını oynayıp eşimle tanışma dahil 6 ay içnde evlendik ...bugünde beni istedikleri gün sözlendiğimiz gün...hatta....
evliliğimin ilk 3 yılı kaynanamlada geçse çok büyük sıkıntılarım olmadı...ailemin yanından daha özgürdüm,ekonomik olarak daha rahattım,istediğim saatte eve geliyor...istediğimi giyiyor,arkadaşlarımla eyleniyordum....gerçekten muhteşem geçen 5 yılım oldu dolu dolu gezdim ,tozdum,eylendim...sonra yeter dedik çocuk istedik...ama hemen gelmedi tabii o dönem çok yıprandım....yıprattımda eşimi...2.yılın sonunda kavuştum kuzularıma...ve o dönemde muhteşem bir eşe sahip olduğunu birkez daha anladım........
yavrukirpim geçecek senin döneminde bizde yaşadık...ama sen bizden bir adım daha şanslısın cnm bunu düşün..elifcik tek bebek ,sonra bakıcı tutma şansın var bunlar artı....bence benimde evimi temzilyecek biri olsa ben takla atardım....sende haklsıın bunca zaman gezdin tozdun....
şimdi sen her koışulda özgürde olsan ruhun beynin hapis...sen evde elifi bıraksan aklın onda kalıyor...onla gitsen rahat edemiyorsyon....ne gidebiliyorsun ne kalabiliyorsun....
sıkma canını...geçecek kuzumm
en çok 38.3 e çıktı kulaktan ilaç içirdim 4 kez 2 günde bugünde yok ateşi hiç içirmedim sanırım dişten herşeyi ıssırıyo ama herşeyi kendi kıyafetlerini bile egenin daha kolay çıktı sanki ateşi olmadı en azından bişi yemek istemiyo bu sefer açlıktan bağırıyo durum fena bendeGünaydın..
Herkes uyuyor heralde ne güzel....
Biz dün gece sabahladık,yağız ağlaya ağlaya sabahı sabah etti.
Hiç birşeyde yediremedik,şimdi eşimi bekliyorum dr.götürücez.
Herkese iyi uykular.
Ya hep aklımda ama bir yazmayı unutuyorum.
WİNSTON ateşi yükseldi durduk yere demiştin,şimdi nasıl kuzun inşallah iyidir.
vayyyy süpermişşşş alkış figürü nerde yawwwwwbuldummm
ben il doğum zamanlarımd YANİ RAHAT 6 7 AYA KADAR DOKUNSUN İSTEMEDİM öpsün istemedim durumun karşısında bunu söyliyeyim dedim
bence eşin seni anlayışla karşılıyodur ve hazır olmanı bekliyodur onca sıkıntı yaşadın ameliyat kanama vs seni üzmek istemiyodur benceee seni anladığına eminimmm
hadi milliliğin hayırlı olsun hahaha
aksaray metrosu hikayesini hatırlıyorum yaaaa şunu farkettimki aslında herkes aynı hayatı yaşıyo
yani velenirken benzer sorunlar
evliliğin ilk zamanalrındaki alışma sürecinde aynı sorunlar
hamilelikte
yeni doğum yapınca
anne babaolmaya alışırken
yani durumumuz mevkimiz maddi durumumuz manevi dururmumuz v svs ne olursa olsun en başta insna olduğumuz için sanırım genelde benzer şeyleri yaşıyoruz
geçen bi aile programı izliyorum işte karı koca anlaşmazlıklarından bahsediyo uzman kişi şöyle bi cümle kurdu ve pek hoşuma gitti
kadın kavgada herhangi bi olaya yaklaşırken veya bişey isterken erkeğin kadın gibi düşünmesini ister diyo
erkekde aynı durumlarda karşısındakinin onun gibi düşünmesini ister diyo
yani biz kcoalarımzıdan olaylara bi kadın gözü ile bakmasını beklerken onlarda aksine onalr giib erkek gibi bakmamızı istiyolar olaylara dolayısı ile anlaşamıyoruz hahha
canım şimdilik düşüncede kalıyo vallahi eyleme geçirmek istesemde cesaretim yok hahahaha
hımm kıızyorum bak sanaaaaaa
sabahta ben devrimin eline vurudm gene yawww yemek yemiyor diyeeeekendimede
canım geçmiş olsun benim mustafa azı patlatıyooo hiç uyumuyor kaç gecdir allah yardımcımız olsunnn
winston nerelerdsin kuzuummmm
bide bu beren naz nerelerde yaaa nikini değiştirmişti dimi oooo
inşallah bir kaç güne çıkar dişiniz rahatlarsınız en zor dönemdeler .playstation olayıda çok güzel .benim eşimde bir yıl arabasını deyiştirdi tamda birgün öncesine denk geldi ve bana sevgililer günü hediyesi olmuş oldu tabi arabayı o kullanıyor ......en çok 38.3 e çıktı kulaktan ilaç içirdim 4 kez 2 günde bugünde yok ateşi hiç içirmedim sanırım dişten herşeyi ıssırıyo ama herşeyi kendi kıyafetlerini bile egenin daha kolay çıktı sanki ateşi olmadı en azından bişi yemek istemiyo bu sefer açlıktan bağırıyo durum fena bende
buralardayım da eceyle uğraşıyorum pinpiriklendim iice sürekli ateş ölçüyorum o yüzden açık kalıyo bilgisayar ama ben olmuyorum
sizden ne var ne yok???
sevgililer gününe gelince eşim diyo ki ıspartaya gidince bi mağazaya girecekmişiz bana ordan alacakmış ne alacaksa onun istediğinede ben yaklaşıncada bip bip dicekmiş bende ona ordan alacakmışım:))bizim değişik bi ilişkimiz var sanırım geçen senede playstation3 almıştık ortak:)
artvinli cnm çok geçmiş olsun .....aama alişle ömerde hala iyi olmadı cnm...salgın var malesef cnm...
windy cnm hoşgeldinn.....
sevgililer günü muhabbeti olmıuş bizde atraksiyon yoktu kızlar malum cenaze vardı...
aksam eve dönerken çicek alacağım dedi...istemedim..oda ıslak hamburger ısmarladı bana....eve geldik yattık valla.........pek kutlamayı sevmiyoruz biz sevgiililer gününü ben bişeyler yapacağım için acıkcası istemiyordum....
neyse kimseler yokkk ben kaçar sülümanı izleyeceğimm
yaz hayatım sıkıntılarını ya aşk olsun burda dertleşiyoruz dimi yaniiisağol canan depresyondayım ev hapsi 2 bebekle ağır gelmeye başladı birde gece mesaisi uyumazlar yemezler canınızı sıkmayım diye okuyup gidiyorum
düzeltilmiş 4 ayı devirdiler benimkiler hala 6.5 kg lar aile hekimi ek gıdaya geç diyor kendi dr ları geçme diyor ne yapacağımı şaşırdım ama tattırmaya başlamaya karar verdim ne önerirsiniz deneyimlerinizi bekliyorum yoğurt mayalamayı anlatın hazır bebe yoğurdu 6+ay veremem kendim yapmam lazım
yol gösterin banada biraz büyütelim benim küçümenleri
aman aman gçmiş olsun kuzum yaaamerhaba kızlar,herkes iyidir İnşallah..geçmişe henüz bakamadım.
yoğun bir tatilin ardından okula döndüm..keşke dönmeseydim,bugün okulda ağladım en sonunda.hayat bugünlerde oyun oynuyor benimle,hiçbirşey yolunda gitmiyor.bakıcımız rahatsızlandı,ayağını incitmiş birde grip olmuş..zaten pek de menun değildim..yarın yeni bir bakıcıyla görüşcem.daha genç,daha dinç.anneme gerek kalmadan tek başınada bakabilir sanırım,deneyimide var..Hayırlısı olsun bakalım..bugün müdürde anlayışsızlık yaptı bende öğretmenler odasında baya ağladım.yarında sevk aldım okula gitmiycem.
bebişler iyi teyzeleri,9 aylık olacağız 5 gün sonra.Deniz de artık oturuyor Şükürler olsun.büyüyorlar işte ama baba diyorlar ya en çok.gıcık oluyorum,sanki, babaları doğurdu.sen onca acı çile çek onlar baba desin olmaz:84:..birde bizi taklit ediyorlar çok komik ya,kayınvalidem Deniz yakında yürür diyor,o zaman daha çok yorulacakmışım doğru mu ya?birde dişlerimiz çıkıyor,çok zormuş ya.
hepinizi özledim valla,çoook öpüyorum
en çok 38.3 e çıktı kulaktan ilaç içirdim 4 kez 2 günde bugünde yok ateşi hiç içirmedim sanırım dişten herşeyi ıssırıyo ama herşeyi kendi kıyafetlerini bile egenin daha kolay çıktı sanki ateşi olmadı en azından bişi yemek istemiyo bu sefer açlıktan bağırıyo durum fena bende
buralardayım da eceyle uğraşıyorum pinpiriklendim iice sürekli ateş ölçüyorum o yüzden açık kalıyo bilgisayar ama ben olmuyorum
sizden ne var ne yok???
sevgililer gününe gelince eşim diyo ki ıspartaya gidince bi mağazaya girecekmişiz bana ordan alacakmış ne alacaksa onun istediğinede ben yaklaşıncada bip bip dicekmiş bende ona ordan alacakmışım:))bizim değişik bi ilişkimiz var sanırım geçen senede playstation3 almıştık ortak:)
canım en iyisini yapmışsın herşey düzenli olursa yerleşmende rahat olur bende birkere taşındım ama aynısını yaptım ve eve taşıyanlarada dedim kolilerin üstüne bakın ne yazıyorsa o odaya götürün hatta bu evimde kiler var bazı şeylerin üstüne kiler diye yazmıştım ama iki günde yarleştim resmen tabi yardım edenlerde oldu...çamaşıra gelince benim makinada hiç kapanmadı iki gündür fulll çalışıyor hatta şuan bile temizleri bile yıkıyorum yazık benim yardımcı içinden kızıyordur nasıl kalkacak onca ütünün altından bilmem..hadi sen taşınıyorsun bana ne oluyor bilmem her oda ayakta bir tek berkin odası toplu hafta sonuna biter inşallah hepsi kocam gelecekkkkkkkkiyi geceler hanımlar.......men geldim nefes ve windy merhabalar sağolun kızlar
nefesciğim ben sizi yanlız bırakmam ama veletuslar vınnı kırdı yaa 100 tl
ilk üyelik olunca bedava verdiler..onu ömer pc ani bir hamle yaparak düşürdü ve parçalandı
sonra eşim yeni aldı buna 100 tl verdi...sonra bunuda dün aliş tekmeledi kırdı bugün yenisini aldı 200 tl gitti valla içime oturdu ama netsiz kalamam ki yaww.....
neysem anam bendeki yıkama çılgınlığını görmelsiniz kızlar offf makina sadece aksamları huzr buluyor bende yorludum yıkamaktan yaaa.....en son klozet takımını ve misafir hamam takımlarım ile misafirlik el havlularımı yıkadım.....onlarıda saracağım çuvallayacağım.....başka hurçlayacağım bişey kalmadı sanırım ....günlük havlu ,kıyafetler,ve hamam takımım dışında.......h.sonu misfirlik çanak çömleği sardımmı....günlükler yola devam edeceğim.....ben hazır olayımda karşı taraf çıktığında anında orada olup işlerimi halledeyim..........
yanlız çok takıntılıymışım yaa kendime uyuz oldum...bir çuval yapıyorum yaa illa o çuvala aynı tür şeyleri sokamay çalışıyorum...mesela pikelerle ,battaniyeleri aynı çuvala koymak için bir battaniyeyi bekliyorum kurusun diye....kapat ağzını dimi ama yok.....üstlerine tek tekk yazıyorum...danteller tek çuval...misafir havluları ile diğer misafirlik eşylar bir çuvala.....hastalıkmı var dedim en sonunda...ev çingene hamamına döndü valla....tabii bu arada sadece yemek bulaşık çamaşıra yetişiyorum ....h.sonu tüm nevresimerimi ütüleyip hurçlayacağım.....pazar günüde alışveriş gideceğiz...
Netin basına oturmak ne güzel ..
Canan naber canım nasılsın ..
Benim oglum yastıgı üstüne aldı oynarken uyumus ilk defa kendi kendine uyudu bende az geldim bakayım dedim..
nefes hos buldum...
bebişler nasıl iyidirler ins..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?